Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Pekii tamam hadi öyle olsuunn
benim de enn bii sevdiğim öylee mutluyum öyle mutluyum kiii
Mesela ikizler çok iyidir
Hayır kendi burcum diye demiyorum amaa iyi ki ikizler değilmişsin o kadar iyidir haahahahahahq

Benim gittiğim hastanenin devlet sosyal güvenceleri ile anlaşması olmadığı için çok fahiş fiyatları. 9 ay boyunca kaldırılacak cinsten değil. 2 aydır aylık 1000 tl den az para dökmedik her girişimizde. Ama çok şükür artık öyle olmayacak patilim.
Yakuzayı kabul etmiyorum ben etsem bedenim etmiyor bedenim etse yüreğim etmiyor
Amiiiin amiiiin ponçik kv hayallerimden uzaklaşıyorum sanki nesli tükendi gibi geliyor amaa inşallah öyle olsuun
Vallahi ben hiçbir yerde iyi kv ye rastlamadım gözlerimle şahit olmadım. İlk defa bu topikte birkaç kişide duydum. Demekki varlar şehir efsanesi değilmiş balım
Yok artık tuvaltte çişini yaparken mi bize bunları yazıyorsun
Gör işte gerçek topik sevgisi, gerçek kertenkelelik budur.
@patilibirhayat seni arizonanın onur üyesi seçiyorum
Seniiii yerümmmm afrodit tiplimmm
Geyşanı ara doğuruyommmmmmm diye hönkür hemen koşsun gelsin sana
Aklıma girme yaparım bilirsin fıstığım benim sağım solum belli olmaz

Nasıl yani hep iyimiydin diye takıldığı yerde belli olmuş zaten flash TV oyunculugu sen dogurunca bebeğin annesi moduna da girer bu yakuza demedi deme cicim

Aynen cnm sukur
Karnibahar hasladim besamel sos yapip firina surucem uzerine de kasar sericemm hiiic vicdan yaptirtma bak soruyon soyluyozzz
Aslında vicdan yaptırmak için sormuştum ama karnıbahar deyince işler değişti
Bu menüden bana vicdan yaptırma ekmeği çıkmaz.
Ben Karnıbahar

Şokkkkkkkkkkkk
O kadar öyle bir ortamda olmak istedim ki acaba telepatik olarak bir tarafım oraya mı ışınlandı naptı
Nasıl bir kızdı ya merak ettimm
Gizli fotosunu çek at bakem

Cicimm kv mii bulduğumda buraya yazacm ne olduğunu vallahi şimdi dha çok merak ettim

Nasıl yani hep iyimiydin diye takıldığı yerde belli olmuş zaten flash TV oyunculugu sen dogurunca bebeğin annesi moduna da girer bu yakuza demedi deme cicim
Girsin. Bende en sevdiğim ve kendimi bulduğum modlardan biri olan karındeşen jack moduna girerim
Zaten eminim çok büyük sinir krizleri ile doğum yapacağım. Hissediyorum yani.

Pur dikkat izlediginiz dizinin ortasina giren reklam gibi saydirmadiniz dimi
Yok canım biz hiç öyle şeyler yapmayız hele ben. Hele ben. Ben çok ponçik, hanımhanımcık bir hanımefendiyimdir
Arada reklamlar güzel oluyor ya gelin arada

Yok canım biz hiç öyle şeyler yapmayız hele ben. Hele ben. Ben çok ponçik, hanımhanımcık bir hanımefendiyimdir
Arada reklamlar güzel oluyor ya gelin arada
O zaman sizin gibi poncik hanimefendileri aramizda gormek isteriz efem

Cicimm kv mii bulduğumda buraya yazacm ne olduğunu vallahi şimdi dha çok merak ettim
Senin bulduğun kv bence ponçik olacak balım. Neden dersen.
Sen atanmadan evlenmezsin.
Atanınca bulacağın koca da öğretmen ortamından biri olaca k.
Adamın anası oğlum artık işini eline aldı mürüvvetini göreyim modunda olacak.
Dolayısıyla sıkıntı çıkmaz
Ben yakuza ile tanıştığım zaman kendisi 37 yaşındaydı.
Ne kendisine kaynanalık kondurdu ne bana gelin gözü ile baktı. Oğluşunu bebe görüyordu benle paylaşamadı

Girsin. Bende en sevdiğim ve kendimi bulduğum modlardan biri olan karındeşen jack moduna girerim
Zaten eminim çok büyük sinir krizleri ile doğum yapacağım. Hissediyorum yani.
O emojiler ney cicii bide temizliyon iz birakmiyon orta da ahdjsdv sinir krizine girmemek için annemden başkasını hastanede isteme bence en güzeli cicim,doğumdan sonra eve çıktığınız da gelsin yakuza bence hastanede gerçekten kriz gecirtebilir bence de sana

37 yakında kaynana kabullenememiştir o

Valla bilmiyorum ki cicim, şuana kadar ne hayal ettiysem olmadı, inşallah ponçik kv olur

Oyy ne güzel anlattın rahat ve kolay oluyor gibi :) tecrübelerine güvenerek sana inanıyorum valla 1 hafta iyiymiş iğne için kısa ve süper :) inşallah o kısımlara geldiğimde kendiniseven haklıymış bu hatun diceeem

Aslında vicdan yaptırmak için sormuştum ama karnıbahar deyince işler değişti
Bu menüden bana vicdan yaptırma ekmeği çıkmaz.
Ben Karnıbahar
Besamel soslu guzel oluyor yaa ... baska senin sevebilecegn seylerim de var ama soylemiyorum smdii bosa canini cektirmeyelm bidha doktora ne zaman gidiyosn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…