- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.961
Anaaaa bende yengecimYok kardeşi yengecim bennBuna da şükür
Mesela ikizler çok iyidirPekii tamam hadi öyle olsuunn
benim de enn bii sevdiğim öylee mutluyum öyle mutluyum kiii
Benim gittiğim hastanenin devlet sosyal güvenceleri ile anlaşması olmadığı için çok fahiş fiyatları. 9 ay boyunca kaldırılacak cinsten değil. 2 aydır aylık 1000 tl den az para dökmedik her girişimizde. Ama çok şükür artık öyle olmayacak patilim.B Brunello Cicinelli bromm çok sevindim sigorta işine hallolmuş çok şükür bin şükür .. özeller çok pahalı bende her gitmemde dünyanın parasını veriyorum bazen verdiğim paraya üzülüyorum bazen de devlet hastanelerini gördükçe içim almıyor iyi ki özele gidiyorum boşver bebeğime değer diyorum.
Allah yardımcımız olsun valla
Sigorta işi de bittiğine göre düşüneceğin hiçbir şey kalmadı Yakuza haricionuda öyle kabul edecen artıkkk naaapcannn mecburrrrr
Vallahi ben hiçbir yerde iyi kv ye rastlamadım gözlerimle şahit olmadım. İlk defa bu topikte birkaç kişide duydum. Demekki varlar şehir efsanesi değilmiş balımAmiiiin amiiiinponçik kv hayallerimden uzaklaşıyorum sanki nesli tükendi gibi geliyor amaa inşallah öyle olsuun
Gör işte gerçek topik sevgisi, gerçek kertenkelelik budur.Yok artık tuvaltte çişini yaparken mi bize bunları yazıyorsun
Aklıma girme yaparım bilirsin fıstığım benim sağım solum belli olmazSeniiii yerümmmm afrodit tiplimmm
Geyşanı ara doğuruyommmmmmm diye hönkürhemen koşsun gelsin sana
Nasıl yani hep iyimiydin diye takıldığı yerde belli olmuş zaten flash TV oyunculuguZaten pamuğum bir görsen bilmiyor gibi davranıyor. Beceremedi de.
Nasılsın dedi iyiyim diyince kal geldi kadına
Nasıl yani hep iyi miydin diyogeçen hafta rahatsızdım dedim aaaa neyin vardı dedi anlattım hiç haberim yoktu diyo
Dedim aramazsan haberin de olmaz.
E siz arayın dedi. Canımla uğraşmaktan kimseyi arayamam merak eden kendi arasın dedim.
Flash Tv oyunculuğu sergiliyor yemin ederim
Aslında vicdan yaptırmak için sormuştum ama karnıbahar deyince işler değiştiAynen cnm sukur
Karnibahar hasladim besamel sos yapip firina surucem uzerine de kasar sericemm hiiic vicdan yaptirtma bak soruyon soyluyozzz
Araya reklam girdi resmenBacilar temizlik yarismamiza buyrun yeni kategori cocuk odasiAnket - Temizlik ve Düzen Yarışmasına Buyrun🤗🏠
@BirTutamMutluluk20 nerdesin ses ver ya :işsiz::kahve::KK14:www.kadinlarkulubu.com
Pur dikkat izlediginiz dizinin ortasina giren reklam gibi saydirmadiniz dimiAraya reklam girdi resmen
ŞokkkkkkkkkkkkB Brunello Cicinelli yemin ediyorum bak İnan itimat ett bir kız gördüm aynı sen vallaha da billaha da hatta elinde telefon vardı benim de telefon vardı kafamı kaldırdım kızı gördüm ohaa dedim kız da telefona bakıp gülüyordu sen sandım
Dedim yok la brom Bursa’da idivallaha gidip sarılacaktım
Aaaaa bestim ikizlerMesela ikizler çok iyidir
Hayır kendi burcum diye demiyorum amaa iyi ki ikizler değilmişsin o kadar iyidir haahahahahahq
Cicimm kv mii bulduğumda buraya yazacm ne olduğunuBenim gittiğim hastanenin devlet sosyal güvenceleri ile anlaşması olmadığı için çok fahiş fiyatları. 9 ay boyunca kaldırılacak cinsten değil. 2 aydır aylık 1000 tl den az para dökmedik her girişimizde. Ama çok şükür artık öyle olmayacak patilim.
Yakuzayı kabul etmiyorum ben etsem bedenim etmiyor bedenim etse yüreğim etmiyor
Vallahi ben hiçbir yerde iyi kv ye rastlamadım gözlerimle şahit olmadım. İlk defa bu topikte birkaç kişide duydum. Demekki varlar şehir efsanesi değilmiş balım
Gör işte gerçek topik sevgisi, gerçek kertenkelelik budur.
@patilibirhayat seni arizonanın onur üyesi seçiyorum
Aklıma girme yaparım bilirsin fıstığım benim sağım solum belli olmaz
Girsin. Bende en sevdiğim ve kendimi bulduğum modlardan biri olan karındeşen jack moduna girerimNasıl yani hep iyimiydin diye takıldığı yerde belli olmuş zaten flash TV oyunculugusen dogurunca bebeğin annesi moduna da girer bu yakuza demedi deme cicim
Yok canım biz hiç öyle şeyler yapmayız hele ben. Hele ben.Pur dikkat izlediginiz dizinin ortasina giren reklam gibi saydirmadiniz dimi
O zaman sizin gibi poncik hanimefendileri aramizda gormek isteriz efemYok canım biz hiç öyle şeyler yapmayız hele ben. Hele ben.Ben çok ponçik, hanımhanımcık bir hanımefendiyimdir
Arada reklamlar güzel oluyor ya gelin arada
Senin bulduğun kv bence ponçik olacak balım. Neden dersen.Cicimm kv mii bulduğumda buraya yazacm ne olduğunuvallahi şimdi dha çok merak ettim
O emojiler ney ciciiGirsin. Bende en sevdiğim ve kendimi bulduğum modlardan biri olan karındeşen jack moduna girerim⚰
Zaten eminim çok büyük sinir krizleri ile doğum yapacağım. Hissediyorum yani.
37 yakında kaynanaSenin bulduğun kv bence ponçik olacak balım. Neden dersen.
Sen atanmadan evlenmezsin.
Atanınca bulacağın koca da öğretmen ortamından biri olaca k.
Adamın anası oğlum artık işini eline aldı mürüvvetini göreyim modunda olacak.
Dolayısıyla sıkıntı çıkmaz
Ben yakuza ile tanıştığım zaman kendisi 37 yaşındaydı.
Ne kendisine kaynanalık kondurdu ne bana gelin gözü ile baktı. Oğluşunu bebe görüyordu benle paylaşamadı
Evet canım yumurta kalitesini de artirirmis sen şimdiden başla da düzene oturt
Canım igne süresi zaten 1 hafta kadar sürüyor,her akşam ben bı sağ kol bı sol kol yaptırdım eşime, sonra zaten yumurtalar büyüyor doktor muayene ederken tmm yeteri kadar büyümüş artık toplayalim dediğin gün akşamında çatlatma iğne mi yapmamı söylemişti bize ama onun belli saati var onu söyleyecek zaten doktorun,bide iki tane yapın demişti ben yine birini sağ birini sol kolumdan yaptirdim,tam 36 saat sonra toplama olması gerektiğinden söyledikleri gün ve saatte gideceksin toplanacak Allah'ın izniyle.
Eminim bir sürü yumurtan oluşacaktır canım stres yapma yeter dua et bol bol❤ sende yapabilirsin iğneleri aslında o gün gelsin bakarsın çaresine basit zaten takılma :)
Oh gözünüz aydın cicim sigorta işi hallolmus şükür
Ama kaynanana çok kızdım ne demek beni aramiyorsunuz diye üste çıkmak, utanmadı mi aceba bu lafı söylerken,kesin teyze yetiştirmiştir siz konuşunca onunla,oda böyle uste cikarim diye planlanmıştır kafasindan
Besamel soslu guzel oluyor yaa ... baska senin sevebilecegn seylerim de var ama soylemiyorum smdii bosa canini cektirmeyelm bidha doktora ne zaman gidiyosnAslında vicdan yaptırmak için sormuştum ama karnıbahar deyince işler değişti
Bu menüden bana vicdan yaptırma ekmeği çıkmaz.
BenKarnıbahar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?