- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #58.981
Tımam gelirizO zaman sizin gibi poncik hanimefendileri aramizda gormek isteriz efem
Dış gebelik bile olsa sen kendi kendine de gebe kalabiliyorsun o zaman. Ohoo o zaman tüp bebek konusunda bence 1 adım önde ve avantajlısın
İnşallahhhh Rabbim daha fazla aratmadan nasip etsin
Fotolari gormedin herhalde sen baciTımam geliriz
Belki bende bir gün temizlik yarışmalarına katılacak kadar hamarat olurum
Aaa minik naber baciinşallah dediğin gibi olur cicim ya bende mutluluktan ağlarım ahh miniğin miniği dersiniz haha
Fotolari gormedin herhalde sen bacibu yarismaya katilmak icin aksine daginik bir evin olmali
Tabiama temiz halide olmalı
Aaa minik naber baci
Ben sinir krizine girmemek için annemi de hastahanede istemeyeceğim pamuğumO emojiler ney ciciibide temizliyon iz birakmiyon orta da ahdjsdv sinir krizine girmemek için annemden başkasını hastanede isteme bence en güzeli cicim,doğumdan sonra eve çıktığınız da gelsin yakuza bence hastanede gerçekten kriz gecirtebilir bence de sana
;Kalp kalbe karsi
Bir tanıştım kadın pislik çıktı Rıza baba37 yakında kaynanakabullenememiştir o
Valla bilmiyorum ki cicim, şuana kadar ne hayal ettiysem olmadı, inşallah ponçik kv olur
Hmmm ayy o zmn annesi fena olsun yaaBir tanıştım kadın pislik çıktı Rıza baba
He bana sorarsan engin tecrübelerim ile şunu söyleyebilirim nacizane;
Damat fenaysa annesi çok ponçik oluyor
Damat ponçikse annesi çok fena oluyor.
Tabiki istisnai durumlar var.
Ama genelde bu iş böyle.
Eşinin iyi olması herşeye bedel.
Sen eşinin anacı olmamasına dikkat et sadece.
Söyle çayım bugün kendime aşerecek gıda bulamadım onu aşereyimBesamel soslu guzel oluyor yaa ... baska senin sevebilecegn seylerim de var ama soylemiyorum smdii bosa canini cektirmeyelm bidha doktora ne zaman gidiyosn
İnşallahhhhinşallah dediğin gibi olur cicim ya bende mutluluktan ağlarım ahh miniğin miniği dersiniz haha
Yaa ben dağınık ev konusunda çok iddialıyım ama bende toparlıcak totişko yok bilün müFotolari gormedin herhalde sen bacibu yarismaya katilmak icin aksine daginik bir evin olmali
Gözün aydın cicim de sigorta ne alaka ? Sen 657 li değil misinCanlarımmm ben geldim üstelik güzel bir haberle hoplaya zıplaya geldim.
Sigorta onaylandııııııı
Allahıma bin şükür, hamd olsunŞu sigortanın moral bozukluğundan bebeğimin sevinci bile kursağımda kalmıştı. Kuzular düşünsenize iki aydan beri muayene ücreti olarak ayda 2 kez gittiğim için 520'şer tl ödedim. Bir yandan sigortanın aylık 350 tl ödemesi var. Tahliller de aylık 200 ü buldu.
Ayda 1000 TL nin üstünde ödemeye patladı bize Hastahane masrafları
Şimdi çok şükür poliçe devreye girdiği için muayene ücretim 40 tl oldu artık
Oh be
Bu arada dün yakuza aradıYavuz hırsız ev sahibini bastırırmış sözünde olduğu gibi resmen o beni fırçamaya kalktı neden beni aramıyorsunuz diyor
Verdim veriştirdim. Geyşam aramış bir ton da o laf söylemiş anasına. Eminim çok anlamıştır
Sizler neler yaptınız, gününüz nasıl geçti?
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Eğer flört dönemini uzun tutarsanız gizleyemez miniğim. Nereye kadar gizleyecek?Hmmm ayy o zmn annesi fena olsun yaatöbe töbe tabi iksii de fena olmasın da
Anacı olup olmadığını nasıl anlarım cicim. Ya iyi gizlerse kendini
Artik bebege benzer sekilde gorursun cnm cok heyecanli oluyor .Söyle çayım bugün kendime aşerecek gıda bulamadım onu aşereyim
Doktor randevum pazartesi
İlk defa alnım açık başım dik gideceğim sigortayı çözdük ya, önceden hep stresli gidiyordum oh be
Bakalım bebem kaç milim oldu. Birşeye benzedi mi
Yine ultrasonda topakçık birşey mi göreceğim yoksa böyle daha bebeğe benzer birşey mi göreceğim çok merak ediyorum
Kuzum hastahanem hiçbir devlet sigorta türü ile anlaşmalı değil. O yüzden özel sağlık sigortası yaptırdım.Gözün aydın cicim de sigorta ne alaka ? Sen 657 li değil misin
Yakuza yi gormezden gelirsen belki sizi unutur
Ayyy hadi inşallah yaArtik bebege benzer sekilde gorursun cnm cok heyecanli oluyor .
Et sote var azicik pilav tiramisuarkadasmda illaki yolluk yapti peynirli borek ve kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?