- 10 Ocak 2019
- 4.540
- 19.925
- 308
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.901
ban yiyenler dusunsun cicim beneneKuzum ban yedikçe ceza puanın artıyor bu da sonraki banların süresini uzatıyor.
Herkesin ilk yediği ban 24 saattir. Sonra git gide uzuyor 2 gün 3 gün 4,5,6... Bak Kajmery34 ün bir sonraki banı 15 günmüş. Suça göre değil ceza puanına göre işlem yapılıyor.
Banlanan üyenin konusu hakkında da belki dönücek nasılsa diye kapamıyorlardır.
Aslında sen bunları muneye açsan daha iyi fikir alışverişi yaparsınız.
Dogru cukubellam gec olsun güc olmasin ya2 gün geç çıkınca işe dönme tarihi de 2 gün uzadı öyle düşün iyi tarafından bak çikom
Bak burada hiç çıkamayanlar var meselaİnanır mısın yaz bitiyor daha ayağım suya değmedi. Anca banyo suyu..
Sen bdv civarlarında pek dolanmıyorsun dimi?ban yiyenler dusunsun cicim benenecok hojdir emme benene
Napacaksın kayseride? Sucuk, bastırma mı yiyeceksin bol bolDogru cukubellam gec olsun güc olmasin ya❤ Kiz bende kayseriye gidiyorum yine devam banyo sularina deniz kum yok bu sene
Beğenilerle baş etmeye çalışıyor şuanK Kendinisevenbirii guzumm gadasini aldigimmm biz ayran ictikte ayri mi düstük nördükk giii gel bi sevem seni bi öpem bi sarilam
nadiren. kiz ben cabuk sinirlenirim bildigin gibi degil. ben banda yemem temelli atarlar beniSen bdv civarlarında pek dolanmıyorsun dimi?
Ooo sevişmek dedin beni benden aldınÇok kısa süre içinde hem sevişip hem dövüşmek çok zor o yüzden burası aksıyor. Biliyorsun biz tavşanlar böyleyizdir
O değil de okulların açılmasına da az kaldı. Okullar açılınca da bukadar buralarda olamayacağım, özleyeceğim sizleri
Ahh amin melegim ya amiinn inşallahÖnce K Kendinisevenbirii nin ve @Kutsal zebra nın inşallah.
Sonra da benle @malii nin
ChocolateCookie doğurdu sayılır zaten artık onu saymıyorum
Başka yoktu dimi bizde bebe isteyen. Unutmuş olmayayım.
Gerçi ben yaparsam @RosSsS da yapacak sözü var dırırım
Aman o zaman sen hiç bulaşma o taraflaranadiren. kiz ben cabuk sinirlenirim bildigin gibi degil. ben banda yemem temelli atarlar beni
NeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeOoo sevişmek dedin beni benden aldınsavaşma sevişte istersen bı hafta gelme seksüü civciv bu arada bize o dediğin yasak biliyo musun bı süre esimle el elde baş başta oturuyoz bakalım
Ahh amin melegim ya amiinn inşallah
haklisinAman o zaman sen hiç bulaşma o taraflara
Sen buralara gel boşver oraları
senin niye icin parlaniyor ciciNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nasıllllllllllllllllllllllll
Yasak mıııııııııııııııııııı
Nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrrr
Şuan içim parçalandı nasıl olur ya
Anam biz şu sıcakta serin serin ayran icekte ayrı dusmeyek be cikomK Kendinisevenbirii guzumm gadasini aldigimmm biz ayran ictikte ayri mi düstük nördükk giii gel bi sevem seni bi öpem bi sarilam
Ajshajdha yeminle çözmüşsün beniBeğenilerle baş etmeye çalışıyor şuan
Of sorma yaw bı tüp bebek işine girisek dedik iyi ki baya yasak yedik,Ban yemisten kötüye döndümNeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nasıllllllllllllllllllllllll
Yasak mıııııııııııııııııııı
Nasıl olurrrrrrrrrrrrrrrrr
Şuan içim parçalandı nasıl olur ya
Anlayamazsınsenin niye icin parlaniyor cici
Anami babami gardasimi görmeye gidicem kiz ve evet sucuk pastirma mantida yiyecüüünNapacaksın kayseride? Sucuk, bastırma mı yiyeceksin bol bol
tamam de şey edemeyen o ici parcalanan senAnlayamazsınçok derin bir konu benim için
Ahaha seni bilmem kaacc sayfa öteye ışınlasak ta okusanda gelsen sonra konuşsaktamam de şey edemeyen o ici parcalanan sen
empati yaptin sen heeee jeton yeni dustu
bildirimler cildirdi zaten. gecmis gecmiste kalsin bosverAhaha seni bilmem kaacc sayfa öteye ışınlasak ta okusanda gelsen sonra konuşsak
Zamanla anlarsın o zmnbildirimler cildirdi zaten. gecmis gecmiste kalsin bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?