- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.421
Cennet bana göreymiş nasılsa burda da uyuyamıyorum benim için birşey değişmeyecekValla yok diyorlar ama ins olur
Deriin mevzular ciciim, uhrevi rüyalara ben inanıyorum ya. Yani tabiki sadece onla hareket etmek değil de hani uyarıcı rüyalarmış gibi geliyor bana.Kuzumm hayırlı olsunben sana erkek @patilibirhayat a kız demiştim.
Seninkini tutturmuşum bakalım patilininki de tutacak mı
Yok pıtırcığım allahtan olmuyor
Arada rüyalar görürüm böyle uhrevi.. Ama o kadarolsun da istemem zaten
Sağol kuzum ♥
Pazar eşin evde mi bakalım, neler yapıyorsun?
Hani göremedim resmi ben
Raporum 2 hafta önce 2 gündü sadece büşom.
Şimdi sömestr ı bekliyorum dört gözle. İnşallah geyşam da yıllık izin alacak ben sömestra çıkınca ♥
Gittiniz mi kebap yemeğe
Aaaaaa
Noldu ki öyle malim, ne kistiymiş o. İlişki neden yasak?
Ne güzel incim çocuklar erkenden uyumuş, kendine vakit ayırsana
Kocişin evde mi?
Benim saçma rüyalarım da çoktur. Her türlü rüyamın etkisinde kalırım ama uyarıcı rüyaları ayırt edebiliyorum balım.Deriin mevzular ciciim, uhrevi rüyalara ben inanıyorum ya. Yani tabiki sadece onla hareket etmek değil de hani uyarıcı rüyalarmış gibi geliyor bana.
Senin vücut artık uyumaya endeksliCennet bana göreymiş nasılsa burda da uyuyamıyorum benim için birşey değişmeyecek
Ermiş bakın bu kizzzBenim saçma rüyalarım da çoktur. Her türlü rüyamın etkisinde kalırım ama uyarıcı rüyaları ayırt edebiliyorum balım.
Uyarıcı rüyalardan da ziyade gelecekte gerçekleşecek bazı anları görüyorum rüyamda ve bir gün yaşarken geçmişe dönüp hatırlıyorum.
Cicim peki kötü şeyler mi oluyor hani yoksa genel olarak mı.Benim saçma rüyalarım da çoktur. Her türlü rüyamın etkisinde kalırım ama uyarıcı rüyaları ayırt edebiliyorum balım.
Uyarıcı rüyalardan da ziyade gelecekte gerçekleşecek bazı anları görüyorum rüyamda ve bir gün yaşarken geçmişe dönüp hatırlıyorum.
7 dk düzenleme süresi var ya, 6 dk resmi tutup 7. Dakika siliyor benceK Kendinisevenbirii kuzu sen resim atıyorsun tam ben bakacekken istenilen sayfa bulunamadı diyürr herkes bakıyor benn niye bakamıyorum bana ozel bişey mi buhenn nasıl sıliyorsun o resmi
Hadi beee bu söylediğin iyi oldu cicim7 dk düzenleme süresi var ya, 6 dk resmi tutup 7. Dakika siliyor bence
Uyumamaya endeksli. Keşke uyumaya endeksli olsaSenin vücut artık uyumaya endeksli
Geyşa eniştem nediyor bu durumaUyumamaya endeksli. Keşke uyumaya endeksli olsa
Gerçi ben gebelikten önce de uyku sevmeyen biriydim. Gebe kalınca ne güzel uyurum diyordum yine nasip olmadı.
İlk 1 2 hafta güzel uyku yaptı da o kadar. Devamı gelmedi
Ne sandındıErmiş bakın bu kizzzbu yatirli faln rüyaları ciciden başka kimse goremezdi zatii
Genelde hep iyi ve genel şeyler gördüm.Cicim peki kötü şeyler mi oluyor hani yoksa genel olarak mı.
Annem de mesela bi konu hakkında iyi olur yada olmaz şeklinde rüyalar görür. Beni de uyarır tabi ben sonuna kadar yaşıcam kendim görücem o ayrı mesele
Ayy şu son yazdığına koptumNe sandındı
Peşimden gelin hepinizi doğru yola ulaştırıcam
Genelde hep iyi ve genel şeyler gördüm.
Mesela lisedeyken kendimi ilkokul sınıfında ders anlatırken görmüştüm. Grafik konusunu anlatıyordum ve ilk öğretmenlik senemde grafik konusunu anlatırken bir anda rüyamın içinde buldum kendimi
Çocukluk yaşlarımda tahta merdivenli bir dubleks evin merdivenlerini çıkarken görürdüm. Ve eşimle aynı merdivenlere sahip bir dubleks evde 2.5 sene oturduk. Bundan önceki evimdi.
Bebeğimi gördüm birkaç kez bakalım doğunca anlayacağım rüyamdaki bebek olup olmadığını, inşallah rüyamdaki bebektir
Bu tip şeyler.
Kötü olarak eşimin beni aldattığını görüyorum ara sıra ama bunu haberci olarak almıyorum tamamen kendi kuruntularıma verdim
Nefret ediyor diloşum, Allahım bana sabır ver diyor ne desinGeyşa eniştem nediyor bu duruma
Ben orda kalmışım kuzum kafam gitmişKuzumm hayırlı olsunben sana erkek @patilibirhayat a kız demiştim.
Seninkini tutturmuşum bakalım patilininki de tutacak mı
Yok pıtırcığım allahtan olmuyor
Arada rüyalar görürüm böyle uhrevi.. Ama o kadarolsun da istemem zaten
Sağol kuzum ♥
Pazar eşin evde mi bakalım, neler yapıyorsun?
Hani göremedim resmi ben
Raporum 2 hafta önce 2 gündü sadece büşom.
Şimdi sömestr ı bekliyorum dört gözle. İnşallah geyşam da yıllık izin alacak ben sömestra çıkınca ♥
Gittiniz mi kebap yemeğe
Aaaaaa
Noldu ki öyle malim, ne kistiymiş o. İlişki neden yasak?
Ne güzel incim çocuklar erkenden uyumuş, kendine vakit ayırsana
Kocişin evde mi?
Sen beni rapor aldığım dönemlerde hep iş ile alakalı sorunlar yaşadığın için karışıklığa düşmen çok normal bakalımBen orda kalmışım kuzum kafam gitmiş
Gittik geldik baya yoruldum ama güzel gezdik
Ölecemmm yahhhgNefret ediyor diloşum, Allahım bana sabır ver diyor ne desin
Çünkü o da benim tam aksime uyku aşığı birisi. Karşıdan yastık göster olduğu yerde uyumaya başlar öyle düşün
Evlendiğimizden beri adamın uykularına sürekli ambargo koyduğum için çok yazık bir durumda. Benden önce uyursa bütün gece çeşitli işkenceler ile uyandırmaya çalışırımOnu rahat bırakayım diye beni uyutmak için neler yapıyor adam. Uyu da bende uyuyayım diye
9 aylık yeğenim var. Geçen deli gibi ağlıyordu. Aldı kucağına salladı salladı. 15 dk sonra uyudu bebiş.
Beni uyutmak mı daha zor bebeği mi dedim.
Tabiki seni aynı kefeye bile koymam diyor
Yaaa, orda mı okudu kuzumSen beni rapor aldığım dönemlerde hep iş ile alakalı sorunlar yaşadığın için karışıklığa düşmen çok normal bakalım
Oh oh ne güzel oldu ya..
Bende İstanbul'a gitmek istiyorum eşimle. Taksimi özledim, küt böreği yemeği özledim, ıslak hamburger özledim..
İkna edebilirsem bizde gideriz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?