Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deriin mevzular ciciim, uhrevi rüyalara ben inanıyorum ya. Yani tabiki sadece onla hareket etmek değil de hani uyarıcı rüyalarmış gibi geliyor bana.

Deriin mevzular ciciim, uhrevi rüyalara ben inanıyorum ya. Yani tabiki sadece onla hareket etmek değil de hani uyarıcı rüyalarmış gibi geliyor bana.
Benim saçma rüyalarım da çoktur. Her türlü rüyamın etkisinde kalırım ama uyarıcı rüyaları ayırt edebiliyorum balım.
Uyarıcı rüyalardan da ziyade gelecekte gerçekleşecek bazı anları görüyorum rüyamda ve bir gün yaşarken geçmişe dönüp hatırlıyorum.

Ermiş bakın bu kizzz bu yatirli faln rüyaları ciciden başka kimse goremezdi zatii

Cicim peki kötü şeyler mi oluyor hani yoksa genel olarak mı.

Annem de mesela bi konu hakkında iyi olur yada olmaz şeklinde rüyalar görür. Beni de uyarır tabi ben sonuna kadar yaşıcam kendim görücem o ayrı mesele

K Kendinisevenbirii kuzu sen resim atıyorsun tam ben bakacekken istenilen sayfa bulunamadı diyürr herkes bakıyor benn niye bakamıyorum bana ozel bişey mi bu henn nasıl sıliyorsun o resmi
7 dk düzenleme süresi var ya, 6 dk resmi tutup 7. Dakika siliyor bence

Senin vücut artık uyumaya endeksli
Uyumamaya endeksli. Keşke uyumaya endeksli olsa
Gerçi ben gebelikten önce de uyku sevmeyen biriydim. Gebe kalınca ne güzel uyurum diyordum yine nasip olmadı.
İlk 1 2 hafta güzel uyku yaptı da o kadar. Devamı gelmedi

Uyumamaya endeksli. Keşke uyumaya endeksli olsa
Gerçi ben gebelikten önce de uyku sevmeyen biriydim. Gebe kalınca ne güzel uyurum diyordum yine nasip olmadı.
İlk 1 2 hafta güzel uyku yaptı da o kadar. Devamı gelmedi
Geyşa eniştem nediyor bu duruma

Ermiş bakın bu kizzz bu yatirli faln rüyaları ciciden başka kimse goremezdi zatii
Ne sandındı
Peşimden gelin hepinizi doğru yola ulaştırıcam
Genelde hep iyi ve genel şeyler gördüm.
Mesela lisedeyken kendimi ilkokul sınıfında ders anlatırken görmüştüm. Grafik konusunu anlatıyordum ve ilk öğretmenlik senemde grafik konusunu anlatırken bir anda rüyamın içinde buldum kendimi
Çocukluk yaşlarımda tahta merdivenli bir dubleks evin merdivenlerini çıkarken görürdüm. Ve eşimle aynı merdivenlere sahip bir dubleks evde 2.5 sene oturduk. Bundan önceki evimdi.
Bebeğimi gördüm birkaç kez bakalım doğunca anlayacağım rüyamdaki bebek olup olmadığını, inşallah rüyamdaki bebektir
Bu tip şeyler.
Kötü olarak eşimin beni aldattığını görüyorum ara sıra ama bunu haberci olarak almıyorum tamamen kendi kuruntularıma verdim

Ayy şu son yazdığına koptum bencede kuruntu o cicim

Ben bu ara rüya filan görmüyorum yaa önceden kpss ile çalıştığım konular ile ilgili şeyler görürdüm o iş tamam derdim şmdi bişey yok kafam boş gibi

Geyşa eniştem nediyor bu duruma
Nefret ediyor diloşum, Allahım bana sabır ver diyor ne desin
Çünkü o da benim tam aksime uyku aşığı birisi. Karşıdan yastık göster olduğu yerde uyumaya başlar öyle düşün
Evlendiğimizden beri adamın uykularına sürekli ambargo koyduğum için çok yazık bir durumda. Benden önce uyursa bütün gece çeşitli işkenceler ile uyandırmaya çalışırım Onu rahat bırakayım diye beni uyutmak için neler yapıyor adam. Uyu da bende uyuyayım diye
9 aylık yeğenim var. Geçen deli gibi ağlıyordu. Aldı kucağına salladı salladı. 15 dk sonra uyudu bebiş.
Beni uyutmak mı daha zor bebeği mi dedim.
Tabiki seni aynı kefeye bile koymam diyor

Ben orda kalmışım kuzum kafam gitmiş
Gittik geldik baya yoruldum ama güzel gezdik

Ben orda kalmışım kuzum kafam gitmiş
Gittik geldik baya yoruldum ama güzel gezdik
Sen beni rapor aldığım dönemlerde hep iş ile alakalı sorunlar yaşadığın için karışıklığa düşmen çok normal bakalım
Oh oh ne güzel oldu ya..
Bende İstanbul'a gitmek istiyorum eşimle. Taksimi özledim, küt böreği yemeği özledim, ıslak hamburger özledim..
İkna edebilirsem bizde gideriz belki

Ölecemmm yahhhg

Yaaa, orda mı okudu kuzum
İnsan okuduğu yeri çok özlüyor ya gidin gezin valla ne güzel

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…