- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.441
BananeeeeeeeeeGülme zalım kız
Orda okumadık büşom ama İstanbul'u çok seviyoruz. Sık sık gidip geldik. Öğrencilikte de gidip geldik. Ben zaten yarı orda büyüdüm sayılır. Orda da bir evimiz vardı eskiden. Çocukluğum hep orada geçti sayılır.Yaaa, orda mı okudu kuzum
İnsan okuduğu yeri çok özlüyor ya gidin gezin valla ne güzel
Orda okumadık büşom ama İstanbul'u çok seviyoruz. Sık sık gidip geldik. Öğrencilikte de gidip geldik. Ben zaten yarı orda büyüdüm sayılır. Orda da bir evimiz vardı eskiden. Çocukluğum hep orada geçti sayılır.
Gidip nimet abladan da bilet almak lazım yav bir senede biz zengin olalım
Uyuyamamana çok üzüldüm cici. Elma uyku kaciriyormus o akşam yedin mi . Öyle bir şey varsa dikkatli ol. Canını sıkan düşünceler de varsa o da etki etmiştir. Tamamını bosaltabilsek keşke. Ben iyiyim bugün orucluydum yarın da dersim yok yine düşünüyorum ama sanki adet olacak gibi her tarafım gergin bekliyorum bakalım.Canım kertenkelelerim günaydın
En son uyuyacağım diye çıkıp 2 gün gelemedim. Herşeyi açıklayabilirim
Cuma günü uyuyacağım deyip yatağa geçtim. Saat 17.30 falandı. Her bir hücremden uyku akmasına rağmen tüm gece uyuyamadım. Geyşam da yoktu. Dön Allah dön delirecektim. Neler yapmadım ki.. Koyun saydım, meditasyon programı indirdim, uyutan müzikleri dinledim, bu müziklerde iş yokmuş deyip belki diğer müzikler uyutur diyerek ücretle premium'a geçtim, hamile yogası yaptım, kitap okudum, süte abandım.. Yok. Gece 12.30 da geyşam geldi. Masajlar mı yapmadı, ılık duşa mı sokmadı, adam helak oldu yine uyuyamadım.
Tüm gece ben temsili:
Eki Görüntüle 2567696
Geyşam beni uyutmaya çalışırken:
Eki Görüntüle 2567697
Sonra Allah tarafından gecenin bir yarısı bayılmışım.
Dün de eşimle ortak arkadaşlarımız yemeğe davet etti oraya gittik.
Bugüne baktığımızda ise geyşamın gece nöbeti gününde resmen adamı sabahın köründe çağırdılar ya moralim çok bozuk. Normalde akşam 5 gibi gitmesi gerekirken sabah sabah gitti..
Yarın doktor randevum olduğu için mutluyum ve moralimi bozmamaya söz verdim ❤
İşte benim durumlar böyle. Sizler anlatın bakalım libişliler
@ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
malipina
@samdan
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
@patilibirhayat
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@LadyMorganas hoşgeldin aramıza
Aynen kuzum oraya şahsi araba ile gitmemek gerekli. Mümkün mertebe hızlı tren kullanarak seyahat İstanbul için en mantıklı ulaşım.yaa işte bi bağ olunca insan özlüyor, benimde teyzem orda yaşıyor özlerim bazen bi istanbula gitsem derim, Allahtan benim eşiminde en yakın arkadaşı orda senede 1-2 giderizama beni biraz bunaltıyor trafiği cicim ya
Gebeliğim boyunca hiç elma tüketmedim elhanım elma suyu da..Uyuyamamana çok üzüldüm cici. Elma uyku kaciriyormus o akşam yedin mi . Öyle bir şey varsa dikkatli ol. Canını sıkan düşünceler de varsa o da etki etmiştir. Tamamını bosaltabilsek keşke. Ben iyiyim bugün orucluydum yarın da dersim yok yine düşünüyorum ama sanki adet olacak gibi her tarafım gergin bekliyorum bakalım.
Uyuyamamayi hiç sıkıntı etme o zaman tatlım... biyolojik saat işini bilir. Kaza oruclarim vardı günler kısa odeyeyim dedim. Biraz üçkağıtçilik gibi ama napim uzun günler zor oluyor.Gebeliğim boyunca hiç elma tüketmedim elhanım elma suyu da..
Düşünce açısından da kafam çok rahat hayatım boyunca bu kadar huzurlu olmamıştı inan.
Problem dediğim ne varsa çözüldüğü için çok huzurluyum.
Ama işte gel gör ki uyuyamıyorum
Saatler ilerledikçe bana fenalık basmaya başlıyor. Biliyorum ki yine uyuyamayacağım
Ne orucu bu kuzum Allah kabul etsin
Oyy Allah kabul etsin benim ÇıtırımUyuyamamayi hiç sıkıntı etme o zaman tatlım... biyolojik saat işini bilir. Kaza oruclarim vardı günler kısa odeyeyim dedim. Biraz üçkağıtçilik gibi ama napim uzun günler zor oluyor.
Nisan 20- 21 sankim teşekkür ederim canım annem.Oyy Allah kabul etsin benim Çıtırım
Bu sene ramazan hangi ayda başlayacak?
5-6 aylık falan olacağım o dönemlerde Allah nasip ederseNisan 20- 21 sankim teşekkür ederim canım annem.
Yasak değil kuzum ben ilişmesine izin vermiyorum.bi keresinde ilişki sırasında şiddetli ağrıyla kan pıhtısı gelmişti.ondan beridir yanaştırmam hiç böyle durumlarda.ölmez ya sabretsinKuzumm hayırlı olsunben sana erkek @patilibirhayat a kız demiştim.
Seninkini tutturmuşum bakalım patilininki de tutacak mı
Yok pıtırcığım allahtan olmuyor
Arada rüyalar görürüm böyle uhrevi.. Ama o kadarolsun da istemem zaten
Sağol kuzum ♥
Pazar eşin evde mi bakalım, neler yapıyorsun?
Hani göremedim resmi ben
Raporum 2 hafta önce 2 gündü sadece büşom.
Şimdi sömestr ı bekliyorum dört gözle. İnşallah geyşam da yıllık izin alacak ben sömestra çıkınca ♥
Gittiniz mi kebap yemeğe
Aaaaaa
Noldu ki öyle malim, ne kistiymiş o. İlişki neden yasak?
Ne güzel incim çocuklar erkenden uyumuş, kendine vakit ayırsana
Kocişin evde mi?
İftar sevinci harika bir duygu gerçekten. Ailenin sofrada aynı heyecanı yaşaması...ben de çok özlüyorum annem babamla yaşadığım o günleri...5-6 aylık falan olacağım o dönemlerde Allah nasip ederse
Çok severim ramazan aylarını. İftar sofralarını..
Ne güzel olurdu baba evinde iftarlar
Kistten dolayı mıymış malimYasak değil kuzum ben ilişmesine izin vermiyorum.bi keresinde ilişki sırasında şiddetli ağrıyla kan pıhtısı gelmişti.ondan beridir yanaştırmam hiç böyle durumlarda.ölmez ya sabretsin
Vallahi üzüntü çöktü üstüme elhanım düşününceİftar sevinci harika bir duygu gerçekten. Ailenin sofrada aynı heyecanı yaşaması...ben de çok özlüyorum annem babamla yaşadığım o günleri...
He kuzum doktora gittiğimde 6 cm kist var demişti o zamanlar.pco çoklu oluyo sanırım, bende tek bi tane oluyo genelde.ama cinsim pis demekki mahfediyo hayatımı işteKistten dolayı mıymış malim
Ne kisti o pco mu?
Hormonların değişiyo kuzum gel git ruh hali çok oluyodurKızlar içimde bir sıkıntı var nedense
Bak aynı hikayeVallahi üzüntü çöktü üstüme elhanım düşününce
Sonra annemle babam boşandı zaten. Ben de evlendim. Evlenince hiç o iftar tatlarını mutluluğunu bulamadım.
Eşimin babannesine anneannesine gidince yaptığımız iftarlarda bile bulamadım.
Belki de çocuk olmanın verdiği mutluluk muydu o bilmiyorum.
Pide kokulu dualı sofralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?