Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa, orda mı okudu kuzum
İnsan okuduğu yeri çok özlüyor ya gidin gezin valla ne güzel
Orda okumadık büşom ama İstanbul'u çok seviyoruz. Sık sık gidip geldik. Öğrencilikte de gidip geldik. Ben zaten yarı orda büyüdüm sayılır. Orda da bir evimiz vardı eskiden. Çocukluğum hep orada geçti sayılır.
Gidip nimet abladan da bilet almak lazım yav bir senede biz zengin olalım

yaa işte bi bağ olunca insan özlüyor, benimde teyzem orda yaşıyor özlerim bazen bi istanbula gitsem derim, Allahtan benim eşiminde en yakın arkadaşı orda senede 1-2 gideriz ama beni biraz bunaltıyor trafiği cicim ya

Uyuyamamana çok üzüldüm cici. Elma uyku kaciriyormus o akşam yedin mi . Öyle bir şey varsa dikkatli ol. Canını sıkan düşünceler de varsa o da etki etmiştir. Tamamını bosaltabilsek keşke. Ben iyiyim bugün orucluydum yarın da dersim yok yine düşünüyorum ama sanki adet olacak gibi her tarafım gergin bekliyorum bakalım.

Aynen kuzum oraya şahsi araba ile gitmemek gerekli. Mümkün mertebe hızlı tren kullanarak seyahat İstanbul için en mantıklı ulaşım.
Küt böreği diye bir meret var ki gözünü sevdiğimin bursasında tek 1 tane bile yok
Ve ben aşırı derecede çok seviyorum
Anca birkaç senede bir gidip de yiyeceğim işte İstanbulda
İstanbula giden bir tanıdık eş dost gördüğümde nolur al getir diye paçalarına yapışıyorum ama giden de yok ki iş başa düştü artık

Gebeliğim boyunca hiç elma tüketmedim elhanım elma suyu da..
Düşünce açısından da kafam çok rahat hayatım boyunca bu kadar huzurlu olmamıştı inan.
Problem dediğim ne varsa çözüldüğü için çok huzurluyum.
Ama işte gel gör ki uyuyamıyorum
Saatler ilerledikçe bana fenalık basmaya başlıyor. Biliyorum ki yine uyuyamayacağım
Ne orucu bu kuzum Allah kabul etsin

Uyuyamamayi hiç sıkıntı etme o zaman tatlım... biyolojik saat işini bilir. Kaza oruclarim vardı günler kısa odeyeyim dedim. Biraz üçkağıtçilik gibi ama napim uzun günler zor oluyor.

Uyuyamamayi hiç sıkıntı etme o zaman tatlım... biyolojik saat işini bilir. Kaza oruclarim vardı günler kısa odeyeyim dedim. Biraz üçkağıtçilik gibi ama napim uzun günler zor oluyor.
Oyy Allah kabul etsin benim Çıtırım
Bu sene ramazan hangi ayda başlayacak?

Yasak değil kuzum ben ilişmesine izin vermiyorum.bi keresinde ilişki sırasında şiddetli ağrıyla kan pıhtısı gelmişti.ondan beridir yanaştırmam hiç böyle durumlarda.ölmez ya sabretsin

5-6 aylık falan olacağım o dönemlerde Allah nasip ederse
Çok severim ramazan aylarını. İftar sofralarını..
Ne güzel olurdu baba evinde iftarlar
İftar sevinci harika bir duygu gerçekten. Ailenin sofrada aynı heyecanı yaşaması...ben de çok özlüyorum annem babamla yaşadığım o günleri...

Yasak değil kuzum ben ilişmesine izin vermiyorum.bi keresinde ilişki sırasında şiddetli ağrıyla kan pıhtısı gelmişti.ondan beridir yanaştırmam hiç böyle durumlarda.ölmez ya sabretsin
Kistten dolayı mıymış malim
Ne kisti o pco mu?

İftar sevinci harika bir duygu gerçekten. Ailenin sofrada aynı heyecanı yaşaması...ben de çok özlüyorum annem babamla yaşadığım o günleri...
Vallahi üzüntü çöktü üstüme elhanım düşününce
Sonra annemle babam boşandı zaten. Ben de evlendim. Evlenince hiç o iftar tatlarını mutluluğunu bulamadım.
Eşimin babannesine anneannesine gidince yaptığımız iftarlarda bile bulamadım.
Belki de çocuk olmanın verdiği mutluluk muydu o bilmiyorum.
Pide kokulu dualı sofralar

Bak aynı hikaye Ben üniversite üçüncü sınıftayken annemle babam boşandı o güzel günler benim için de anı olarak kaldı...Hiçbir yerde bulamadım o heyecanı... Hamile kadın hormonuyla reglli kadının hormonu bir araya gelince bundan güzel bir sonuç çıkmıyor... Anam anam canım anam seni neselendirmem gerek. Naime yeni bir tip bulmuş izledin mi? Özgün kreş öğretmeni bayıldım ona....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…