- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.461
Pco çoklu evet. Çikolata kisti de teklidir. Acaba seninki tam olarak ne türHe kuzum doktora gittiğimde 6 cm kist var demişti o zamanlar.pco çoklu oluyo sanırım, bende tek bi tane oluyo genelde.ama cinsim pis demekki mahfediyo hayatımı işte
Olabilir malim nedensiz bir huzursuzluk kapladı birden bireHormonların değişiyo kuzum gel git ruh hali çok oluyodur
Evet kuzumm araçla gittiğimizde maalesef çok sıkıntı oluyor, ayyy sen gebiş gebiş börek mi çekti canın yaa kıyamamm sömestrda hemen gitmelisinizz bu avantajını kullan mutlakaAynen kuzum oraya şahsi araba ile gitmemek gerekli. Mümkün mertebe hızlı tren kullanarak seyahat İstanbul için en mantıklı ulaşım.
Küt böreği diye bir meret var ki gözünü sevdiğimin bursasında tek 1 tane bile yok
Ve ben aşırı derecede çok seviyorum
Anca birkaç senede bir gidip de yiyeceğim işte İstanbulda
İstanbula giden bir tanıdık eş dost gördüğümde nolur al getir diye paçalarına yapışıyorum ama giden de yok ki iş başa düştü artık
Niye bitanem niye öyle sıkıldın bence hormonlardan dolayıdır yoksa başka biseyemi canını sıkıyorsunKızlar içimde bir sıkıntı var nedense
Hayırlı çıtırım benim hayat bizi bir nebze üzmüş anlaşılan, geçmişe özlem çok pis bir durumBak aynı hikayeBen üniversite üçüncü sınıftayken annemle babam boşandı o güzel günler benim için de anı olarak kaldı...Hiçbir yerde bulamadım o heyecanı... Hamile kadın hormonuyla reglli kadının hormonu bir araya gelince bundan güzel bir sonuç çıkmıyor... Anam anam canım anam seni neselendirmem gerek. Naime yeni bir tip bulmuş izledin mi? Özgün kreş öğretmeni bayıldım ona....
Evet kuzumm araçla gittiğimizde maalesef çok sıkıntı oluyor, ayyy sen gebiş gebiş börek mi çekti canın yaa kıyamamm sömestrda hemen gitmelisinizz bu avantajını kullan mutlaka
Biraz bıkkınlık geldi kızlar yaNiye bitanem niye öyle sıkıldın bence hormonlardan dolayıdır yoksa başka biseyemi canını sıkıyorsun
Oturuyorum kuzumm çay içiyorum sen napıyosunCanım napionnn
Ah kuzum ya bence buda belli bir süre sonra geçiyordur sende alıştıktan sonra çok daha keyifli bir hal olcak eminim, çok dikkat ediyorsun doğal olarak bu kadar dikkat seni boğdu anlıyorum seni ama bence az kaldı az daha dayan CicimBiraz bıkkınlık geldi kızlar ya
Allahım günah yazmasın isteyen herkese de nasip etsin ama ruhani olarak çok zorlanmaya başladım.
Özendiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Hamburger, çiğ köfte, sucuk, pastırma, kola, cips istiyorum. Yiyemiyorum
Et yerken iyice pişmiş mi diye tereddüt etmekten zevkini alamıyorum.
Ağzıma götüreceğim herşeyi defalarca iyi midir kötü müdür diye düşünmekten, internette sayfalarca araştırıp durmaktan, yanlış birşey yiyip içme konusunda endişe duymaktan çok gerilmeye başladım.
Hamile olduğumu unutup ani ayağa kalktığımda oluşan bıçak saplanma hissinden, uykusuzluktan, zar zor uyuyup yatakta bir taraftan diğerine dönerken oluşan sancı ile gece 10 defa wc ye kalkıp yeniden uykumun kaçması ile gerçekten mücadele içindeyim.
Gözlerimin altı mosmor oldu.
Hayatım benim elimden kayıp gitti kontrolü benden çıktı gibi hissedip bunalmaya başladım.
Belki hormonal olarak böyle hissediyorumdur ama bilmiyorum çığlık atıp kaçasım geliyor bazen
Elhan
Bebeğim inşirah suresi iyi gelir. Rabbim kalbine ferahlık versin.Hayırlı çıtırım benim hayat bizi bir nebze üzmüş anlaşılan, geçmişe özlem çok pis bir durum
Sen reglli ben gebe, el ele tutuşup buraları yakabiliriz
Biliyorum o karakteri elhanım skeci de biliyorum çok gülmüştüm
İçime bir sıkıntı kapladı durup dururken elhanım ne yapsam ya
Kötü hissediyorum.
Aaaa aaaa bende başka ne var dedim kız tek derdin bu olsa biraz rahat bırak kendini eskiden analarımız annanelerimiz interneti açıp aaa bak bunu yemegecekmisim mi diyorduBiraz bıkkınlık geldi kızlar ya
Allahım günah yazmasın isteyen herkese de nasip etsin ama ruhani olarak çok zorlanmaya başladım.
Özendiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Hamburger, çiğ köfte, sucuk, pastırma, kola, cips istiyorum. Yiyemiyorum
Et yerken iyice pişmiş mi diye tereddüt etmekten zevkini alamıyorum.
Ağzıma götüreceğim herşeyi defalarca iyi midir kötü müdür diye düşünmekten, internette sayfalarca araştırıp durmaktan, yanlış birşey yiyip içme konusunda endişe duymaktan çok gerilmeye başladım.
Hamile olduğumu unutup ani ayağa kalktığımda oluşan bıçak saplanma hissinden, uykusuzluktan, zar zor uyuyup yatakta bir taraftan diğerine dönerken oluşan sancı ile gece 10 defa wc ye kalkıp yeniden uykumun kaçması ile gerçekten mücadele içindeyim.
Gözlerimin altı mosmor oldu.
Hayatım benim elimden kayıp gitti kontrolü benden çıktı gibi hissedip bunalmaya başladım.
Belki hormonal olarak böyle hissediyorumdur ama bilmiyorum çığlık atıp kaçasım geliyor bazen
Elhan
Afiyet olsun bidenemmOturuyorum kuzumm çay içiyorum sen napıyosun
Hala burda misin cicim?10 dk süre dolmadan tekrar kaldırıcam resmi çünküHani göremedim resmi ben
Kız 10 dakka süre dolmadan takip edip 9.dakka da siliyorumK Kendinisevenbirii kuzu sen resim atıyorsun tam ben bakacekken istenilen sayfa bulunamadı diyürr herkes bakıyor benn niye bakamıyorum bana ozel bişey mi buhenn nasıl sıliyorsun o resmi
Yok kız ne 7si7 dk düzenleme süresi var ya, 6 dk resmi tutup 7. Dakika siliyor bence
Oturuyorum kuzumm çay içiyorum sen napıyosun
Ah kuzum ya bence buda belli bir süre sonra geçiyordur sende alıştıktan sonra çok daha keyifli bir hal olcak eminim, çok dikkat ediyorsun doğal olarak bu kadar dikkat seni boğdu anlıyorum seni ama bence az kaldı az daha dayan Cicim ❤
Bebeğim inşirah suresi iyi gelir. Rabbim kalbine ferahlık versin.Geçmişe uzulmeyelim... Olan olmuş napalim. Güzel bir müzik dinle ruhun huzur bulsun.
Has Gelin türküsünü sever misin?
Suya gider allı gelin has gelin
Topuklarını nokta nokta bas gelin
Bu güzellik sade sana has gelin
Bilmiyon mu benim sana yandığım
Ellerin köyünde garip kaldığım
Suya gider su testisi doldurur
Doldu diye boş testiyi doldurur
Bu güzellik iflah etmez öldürür
Bilmiyon mu benim sana yandığım
Ellerin köyünde garip kaldığım
Cici anneme hediye. Umarım türkü seviyorsundur...nereden çıktı bu alaturkalik dersen geldi işte aklıma. Bana iyi geldi ondan şey ettim...
..
Haklısınız kuzularım Allah başka dert vermesin de yaşarken cidden zor oluyor. Ya da ben zorlanıyorum bilmiyorum. Belki hormonlar da eşlik edince böyle ağır gelmeye başladı.Aaaa aaaa bende başka ne var dedim kız tek derdin bu olsa biraz rahat bırak kendini eskiden analarımız annanelerimiz interneti açıp aaa bak bunu yemegecekmisim mi diyorduacı olmasına ragmen soğanı kirip yiyorlarmiş zamni gelince sende yersin canım sadece zamn böyle şeyler için canını sikma minik pandami da içerde huzursuz etme huzursuzluk çıkarma otur uslu uslu
Burdayım burdayım at pamuğumHala burda misin cicim?10 dk süre dolmadan tekrar kaldırıcam resmi çünküburdaysan atıyım bak
Kız 10 dakka süre dolmadan takip edip 9.dakka da siliyorumsen kk'nın piri olmuş dilossun bunu nasıl bilmiyon kız
Yok kız ne 7si10 olmasın o
Sağol kuzummAfiyet olsun bidenemm
Kocamı bekliommm
Kız işte mesajı da 10 dk icinde duzenliyosunya resmi de silebiliyosunVallha ben bunu bilmiyordumm resimi belli bir süreden sonra kaldirmayi
Afiyet olsun bidenemm
Kocamı bekliommm
Ben beklemiyorum kocamı. Gelirse ayaklarına bakarım düz mü diyeSağol kuzumm
Hmm demek kocanı bekliyonn
Ayyyy sunuma da baksen yavKız işte mesajı da 10 dk icinde duzenliyosunya resmi de silebiliyosun
Alın resme bakın ikinizde burdayken
Eki Görüntüle 2567811
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?