- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.661
İyiyiiim tatlı patiliiimmmİyiyimm canımm telatabikkk, sen nasılsınnnn
Maşallaahhhİyiyiiim tatlı patiliiimmmşeyy azıcıık yeni uyandım daaa
Yaa yerim seniMaşallaahhh
bende uyanalı işte 4 saat oldu
Valla bana gün yarılandıYaa yerim seniAyy Patilim günü yarınladın heee
Ooo bak yarın sen benim yerime uyursun o zmnn yarınValla bana gün yarılandı
sana daha yei başladıyarın benim yerime de uyu diyeceğim ama yarın bende 10 a kadar uyuyacağımmmm
Gece bey uyutursa uyurum tabi, neden uyumayayımOoo bak yarın sen benim yerime uyursun o zmnn yarınben yarın erkenden kalkiciiimmm inşallahh amiiin
iyiyim patilim ,geçmişe bakayım dedim çıkamadım geçmişten,
Kolay gelsin mehloşumm, bende bugün çok yoğunum. Allah yardımcımız olsun valla.iyiyim patilim ,geçmişe bakayım dedim çıkamadım geçmişten,
önümde dosya bekliyor onu yapacam,
bir de artık ders çalışmaya başlamam lazım finaller yaklaştı,
sen nasılsın, hayırlı olsun almakta olduğunuz ev,
kaç tl ye alıyorsunuz, metrobüse yakın bir mevkide mi
ben göremedimNasıl olmuş kahve sunumum
Kızlar içimde bir sıkıntı var nedense
bu sıkıntılar hep hamilelik hormonlarından cicim, zamanla geçecek merak etme,Biraz bıkkınlık geldi kızlar ya
Allahım günah yazmasın isteyen herkese de nasip etsin ama ruhani olarak çok zorlanmaya başladım.
Özendiğim hiçbirşeyi yiyemiyorum. Hamburger, çiğ köfte, sucuk, pastırma, kola, cips istiyorum. Yiyemiyorum
Et yerken iyice pişmiş mi diye tereddüt etmekten zevkini alamıyorum.
Ağzıma götüreceğim herşeyi defalarca iyi midir kötü müdür diye düşünmekten, internette sayfalarca araştırıp durmaktan, yanlış birşey yiyip içme konusunda endişe duymaktan çok gerilmeye başladım.
Hamile olduğumu unutup ani ayağa kalktığımda oluşan bıçak saplanma hissinden, uykusuzluktan, zar zor uyuyup yatakta bir taraftan diğerine dönerken oluşan sancı ile gece 10 defa wc ye kalkıp yeniden uykumun kaçması ile gerçekten mücadele içindeyim.
Gözlerimin altı mosmor oldu.
Hayatım benim elimden kayıp gitti kontrolü benden çıktı gibi hissedip bunalmaya başladım.
Belki hormonal olarak böyle hissediyorumdur ama bilmiyorum çığlık atıp kaçasım geliyor bazen
@Elhan
hamilelikte bazı kişiler gabız oluyor ben de aksine cırcır gibi oluyorum zaman zaman, en güzeli her gün sabah düzenli olarak çıkmak olsa gerekBilmiyorum ki iyi mi kötü mü yapıyorum çayım
Geçen hamburger yedim hala içime dert. Yediğim burnumdan geldi. Sanki kötü birşey yesem zehirlenecek çocuk öyle bir korku var.
Sürekli sağlıklı besin almaktan da cırcırım hep bağırsaklar iflas etmek üzere
ben biliyom ,bizim oralarda da öyle, türk kahvesi çay bardağında içilir,kız niye üşengeçlik olsun google amcaya Tarsusi usul kahve yazın, bizim burda herkes çay bardağında içer, fincan doyurmuyormuşben türk kahvesi sevmediğim için sorun yok
kan değerlerine bakıldı mı canımBusummm
Hayat yatak yastık yorgan uclusuyle geçiyor ya
Bı bulaşık topluyorm hopp yoruluyorm bu nedir
biz alışkınız ama eşim bardakta sevmiyor, eşim beni fincana alıştırdı,ahahahah oda doğru
Bak sen dene annem asla fincanda içemez, bi alışınca sende seversin çay bardağını
pco adet düzensizliği yapar, bana da pco demişti dr, genç kızlıktan beri adetlerim hep düzensiz, o zamanlar çok sık olurdum,Canim bende de kucuk yastan beri pko var ayni dedgn gbi dogumdan sonra 40 cikincaki ilk kontrolde ve 1 sene sonraki kontrolde hic gorunmediler gitmislerdi sezeryan dogum yaptim bu arada.
Ama gecen kis hafif gorunumde ortaya cikmislardi inci gibi dizili kistler cok sayida ... sanirim ilerledi mi ne blmiyorum adete yakin iliski sonrasi kahve leke oluyor 2 aydir
hayırlı olsun patilim, üsttte de yazdım ama alıntılamışken burda da yazayım dedim,Kızlar güzel haberlerle geldim
Dün giremedim malum, eşimle işlerimiz vardı baya yoğunduk; size ev işimizden bahsetmiştim.
Beğendiğim 2 ev var diyede söylemiştim. Tercihimizi 2. beğendiğim evden yana kullandım; 1+1 olarak düşündüğüm işten 2+1 olarak çıktık. Evi yarın gidip hallediyoruz; evi oturum amaçlı değil bebek için alıyoruz. Oturmak gibi bir düşüncem yok. Hatta belki 5-10 sene sonra tekrar satar daha iyi bir yerden alınır, şuan bilmiyorum.
Anadolu yakasında yaşıyoruz biz, bu ev Avrupa yakası Beylikdüzü tarafında.
Kiraları da araştırdık 1300-1600 tl arası, hemen kiraya veririz dediler bakalım. Nasip artık.
metrobüse yürüme mesafesi olması çok iyi canım, kiracı sıkıntısı çekmezsiniz,Kolay gelsin mehloşumm, bende bugün çok yoğunum. Allah yardımcımız olsun valla.
Beni de bekleyen bir sürü iş var, hangisinden başlasam diye düşünüyorumonlar bana bakıyor ben onlara
Açıktan okuyordun değil mi sen ? 2. ünv idi sanırım ? yanlış hatırlamıyorsam.. Hayırlısı olsun hakkında. Takılmadan verirsin inşalah bütün dersleri.
İyiyim bende şükür, 2-3 gündür çok mide bulantım var inanılmaz ve müthiş derecede bir uyku.. gerçi 2 gündür uyuyamıyorum onunda etkisi var herhalde.
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur kuzum. Metrobüse yürüme mesafesi tuttuk 16 dk sürdü
270 bine alıyoruz Allah nasip ederse, giriş kat . 95 metre kare civarı 2+1 1300 tl kira garantisi var dedi apartmanda ki komşularla da görüştük temiz sakin bir apartman.. Üst kat kiracı 1600e oturuyor, sanırım bizim evde 1300-1400 den rahat gider; Kiracıyı falan da onlar bulacak. Bakalm hayırlısı artık, yarın tapuya gideceğiz inşallah
Daha uygunlar da vardı 230-240a da bulduk aslında sıfır binalar ara katlar ama metrobüse 1 vesait biraz daha aşağıda içeride evler. .onları da tavsiye ettiler ama oturum olmayacağı için bu yeterli belki ileride satar daha iyisi alınır.
Yatakta yeni uyanmış ve saate şok olmuş vaziyette uzanıp topige girdim valla işte napiyim
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar güzel haberlerle geldim
Dün giremedim malum, eşimle işlerimiz vardı baya yoğunduk; size ev işimizden bahsetmiştim.
Beğendiğim 2 ev var diyede söylemiştim. Tercihimizi 2. beğendiğim evden yana kullandım; 1+1 olarak düşündüğüm işten 2+1 olarak çıktık. Evi yarın gidip hallediyoruz; evi oturum amaçlı değil bebek için alıyoruz. Oturmak gibi bir düşüncem yok. Hatta belki 5-10 sene sonra tekrar satar daha iyi bir yerden alınır, şuan bilmiyorum.
Anadolu yakasında yaşıyoruz biz, bu ev Avrupa yakası Beylikdüzü tarafında.
Kiraları da araştırdık 1300-1600 tl arası, hemen kiraya veririz dediler bakalım. Nasip artık.
Giriş'in altında bahçe katı var mehloşum orası da dolu oturan var yani.metrobüse yürüme mesafesi olması çok iyi canım, kiracı sıkıntısı çekmezsiniz,
büyüklüğü falan da iyimiş,
giriş katın altında daire var mı?
bahçe katı değil di mi, bahçe katında rutubet sıkıntısı olabilir ona dikkat edin,
ben 2. üv okuyorum, istanbul ünv açık öğr fak. çocuk gelişimi bölümü,
2. yılım ama ilk yıl gibi hevesim fazla yok, hamilelikten de uyuşukluk oldu,
derslere çok yoğunlaşamadım, vizelerin hepsini verdim ama puanlarım geçen seneki gibi yüksek değil,
mide bulantıları oluyor ilk dönem malesef, 16. hafta bitiyor,
ben de uykusuzum bugün,dün gece geç uyuyabildim
Poğaça yanak günaydın canım, öğlen oldu ama olsunYatakta yeni uyanmış ve saate şok olmuş vaziyette uzanıp topige girdim valla işte napiyim
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ❤ ve geçmiş olsun niye öyle hastalandın ki noldubide o halde nasıl temizlik yapiyosun ya hayret valla eşin kizsaydi keşke de biraktirsaydi sana
Gece is comiinggggGece bey uyutursa uyurum tabi, neden uyumayayım
İy bari patilim yemek neyse de bende büyük temizlige giriştin sandım. O şekil tabi helak olursun canım yarın evdeymissin öğlene kadar göm kafanı yastığa dinlen bı güzelPoğaça yanak günaydın canım, öğlen oldu ama olsun
Teşekkür ederim canımm, umarım hayırlı olur
Ctesi temizliği ben yapmadım mesaide olduğum için kayınvalidem ile abla hallettiler ben ctesi işte gidince yemek falan yaptım bir tek.
Ama 2 gecedir çok geç uyuyup çok erken kalkıyorum, helak oldum diyebilirim
iyi o zaman rutubet sıkıntısı olmaz, bina da çok eski değilmiş o yönden de iyi maşaallah,Giriş'in altında bahçe katı var mehloşum orası da dolu oturan var yani.
Metrobüse yakın olması benim tercihimdi kiracı olacak çünkü dediğin gibi ben kendim oturmayacağım için metrobüse yakın olsun istedim kiracı çıkmaz vs diye, oturacak olsam metrobüse vesait ile ulaşım olan dairelere de bakardım ama oturmayacağım. Yoksa biraz daha içeride olan evler daha geniş ve daha uygundu. 7 senelik bina ev daha temiz zaten bir kiracı girmiş şu zamana kadar o oturmuş ev de satılacağı için çıkmışlar; temiz kullanmışlar evi bir badanaya ihtiyacı var şuan için görünen onun haricinde ekstra masrafta gerektirmiyor.
Bakalım ödeme vs bizi biraz zorlayacak ama bir şekilde halledeceğiz diye düşünüyorum.
Hamile iken zor olur, tahmin edebilirim.. Bende 2. ünv okumak istemiştim ama o stresi bir daha kaldıramam, uğraşamam diye vazgeçtim zamanında. Kendimi biliyorum gelemem sıkıntıya
Bende ctesi akşamı da dün akşam da baya geç yattım. Ctesi 4e geliyordu yatağa girdim, sabah 9 da kalktımdün gece de saat 2 civarı idi, sabahta 7 de uyandım zaten
Gece beyler de öyle diyorlardı zatenİy bari patilim yemek neyse de bende büyük temizlige giriştin sandım. O şekil tabi helak olursun canım yarın evdeymissin öğlene kadar göm kafanı yastığa dinlen bı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?