Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M mehlika nur nasılsın mehloşumm
napıyorsun
iyiyim patilim ,geçmişe bakayım dedim çıkamadım geçmişten,
önümde dosya bekliyor onu yapacam,
bir de artık ders çalışmaya başlamam lazım finaller yaklaştı,
sen nasılsın, hayırlı olsun almakta olduğunuz ev,
kaç tl ye alıyorsunuz, metrobüse yakın bir mevkide mi

Kolay gelsin mehloşumm, bende bugün çok yoğunum. Allah yardımcımız olsun valla.
Beni de bekleyen bir sürü iş var, hangisinden başlasam diye düşünüyorum onlar bana bakıyor ben onlara
Açıktan okuyordun değil mi sen ? 2. ünv idi sanırım ? yanlış hatırlamıyorsam.. Hayırlısı olsun hakkında. Takılmadan verirsin inşalah bütün dersleri.

İyiyim bende şükür, 2-3 gündür çok mide bulantım var inanılmaz ve müthiş derecede bir uyku.. gerçi 2 gündür uyuyamıyorum onunda etkisi var herhalde.
Teşekkür ederim inşallah hayırlı olur kuzum. Metrobüse yürüme mesafesi tuttuk 16 dk sürdü
270 bine alıyoruz Allah nasip ederse, giriş kat . 95 metre kare civarı 2+1 1300 tl kira garantisi var dedi apartmanda ki komşularla da görüştük temiz sakin bir apartman.. Üst kat kiracı 1600e oturuyor, sanırım bizim evde 1300-1400 den rahat gider; Kiracıyı falan da onlar bulacak. Bakalm hayırlısı artık, yarın tapuya gideceğiz inşallah
Daha uygunlar da vardı 230-240a da bulduk aslında sıfır binalar ara katlar ama metrobüse 1 vesait biraz daha aşağıda içeride evler. .onları da tavsiye ettiler ama oturum olmayacağı için bu yeterli belki ileride satar daha iyisi alınır.

Nasıl olmuş kahve sunumum
ben göremedim
Kızlar içimde bir sıkıntı var nedense
bu sıkıntılar hep hamilelik hormonlarından cicim, zamanla geçecek merak etme,
hamilelikte bazı kişiler gabız oluyor ben de aksine cırcır gibi oluyorum zaman zaman, en güzeli her gün sabah düzenli olarak çıkmak olsa gerek
kız niye üşengeçlik olsun google amcaya Tarsusi usul kahve yazın, bizim burda herkes çay bardağında içer, fincan doyurmuyormuş ben türk kahvesi sevmediğim için sorun yok
ben biliyom ,bizim oralarda da öyle, türk kahvesi çay bardağında içilir,
hatta instagramdaki hemşolarım çay bardaklı sunumlarını yayınlarlar :)
Busummm
Hayat yatak yastık yorgan uclusuyle geçiyor ya
Bı bulaşık topluyorm hopp yoruluyorm bu nedir
kan değerlerine bakıldı mı canım
ahahahah oda doğru
Bak sen dene annem asla fincanda içemez, bi alışınca sende seversin çay bardağını
biz alışkınız ama eşim bardakta sevmiyor, eşim beni fincana alıştırdı,
memlekete gidince bardakta içmek garip geliyor artık,
bir de annemler iyice aşmış kulplu çay bardağında içiyorlar, bana çok fazla geliyor o :)
pco adet düzensizliği yapar, bana da pco demişti dr, genç kızlıktan beri adetlerim hep düzensiz, o zamanlar çok sık olurdum,
sonradan seyrekleşti,40-50 günde olabiliyordum,
çok şükür hamile kalmama engel olmadı,
kilo sıkıntısı ve tüy sorunu da olmadı bende
hayırlı olsun patilim, üsttte de yazdım ama alıntılamışken burda da yazayım dedim,
en güzel zamanda alıyorsunuz, şuan ev almanın tam zamanı,
kiraları da çok iyiymiş

metrobüse yürüme mesafesi olması çok iyi canım, kiracı sıkıntısı çekmezsiniz,
büyüklüğü falan da iyimiş,
giriş katın altında daire var mı?
bahçe katı değil di mi, bahçe katında rutubet sıkıntısı olabilir ona dikkat edin,
ben 2. üv okuyorum, istanbul ünv açık öğr fak. çocuk gelişimi bölümü,
2. yılım ama ilk yıl gibi hevesim fazla yok, hamilelikten de uyuşukluk oldu,
derslere çok yoğunlaşamadım, vizelerin hepsini verdim ama puanlarım geçen seneki gibi yüksek değil,
mide bulantıları oluyor ilk dönem malesef, 16. hafta bitiyor,
ben de uykusuzum bugün,dün gece geç uyuyabildim

Yatakta yeni uyanmış ve saate şok olmuş vaziyette uzanıp topige girdim valla işte napiyim
Canım hayırlı uğurlu olsun inşallah ve geçmiş olsun niye öyle hastalandın ki noldu bide o halde nasıl temizlik yapiyosun ya hayret valla eşin kizsaydi keşke de biraktirsaydi sana

Giriş'in altında bahçe katı var mehloşum orası da dolu oturan var yani.
Metrobüse yakın olması benim tercihimdi kiracı olacak çünkü dediğin gibi ben kendim oturmayacağım için metrobüse yakın olsun istedim kiracı çıkmaz vs diye, oturacak olsam metrobüse vesait ile ulaşım olan dairelere de bakardım ama oturmayacağım. Yoksa biraz daha içeride olan evler daha geniş ve daha uygundu. 7 senelik bina ev daha temiz zaten bir kiracı girmiş şu zamana kadar o oturmuş ev de satılacağı için çıkmışlar; temiz kullanmışlar evi bir badanaya ihtiyacı var şuan için görünen onun haricinde ekstra masrafta gerektirmiyor.
Bakalım ödeme vs bizi biraz zorlayacak ama bir şekilde halledeceğiz diye düşünüyorum.

Hamile iken zor olur, tahmin edebilirim.. Bende 2. ünv okumak istemiştim ama o stresi bir daha kaldıramam, uğraşamam diye vazgeçtim zamanında. Kendimi biliyorum gelemem sıkıntıya

Bende ctesi akşamı da dün akşam da baya geç yattım. Ctesi 4e geliyordu yatağa girdim, sabah 9 da kalktım dün gece de saat 2 civarı idi, sabahta 7 de uyandım zaten

Poğaça yanak günaydın canım, öğlen oldu ama olsun
Teşekkür ederim canımm, umarım hayırlı olur
Ctesi temizliği ben yapmadım mesaide olduğum için kayınvalidem ile abla hallettiler ben ctesi işte gidince yemek falan yaptım bir tek.
Ama 2 gecedir çok geç uyuyup çok erken kalkıyorum, helak oldum diyebilirim

İy bari patilim yemek neyse de bende büyük temizlige giriştin sandım. O şekil tabi helak olursun canım yarın evdeymissin öğlene kadar göm kafanı yastığa dinlen bı güzel

iyi o zaman rutubet sıkıntısı olmaz, bina da çok eski değilmiş o yönden de iyi maşaallah,
eşim de bir ara beylikdüzünden ev araştırmıştı sonradan oturduğumuz muhitte karar kıldı ama askıya aldık şimdilik,
amacımız ikimiz de çalışıyorken 2 ev daha alıp çocuklar için yatırım yapmak,
eşim primini doldurunca işten ayrılmayı düşünüyor, gidecez buralardan inşaallah,

yüksek lisansta yapmayı düşündüm hatta kurumda personellere imkan verildi,
ücretsiz olarak özel ünilerde yapabiliyoruz,
devam zorunluluğu olduğu için olumlu bakamadım,
okulu bitirince o alanda düşünebilirim belki

sen çok geç uyumuşsun ya, özel bir nedeni var mı geç uyumanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…