Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beylikdüzü gerçekten çok gelişen bir bölge. İnanılmaz derecede alıcısı var. Annemler ile 10 yıl önce beylikdüzüne gittiğimizde sokakta elektrik lambası dahi yoktu. Sokakta araba yoktu, şimdi ise bulundukları muhit dolup taşmış durumda. 10 yıl önce 150-160dan aldıkları evi geçen ay 400 e sattılar. Beykentten daire aldılar.
Anadolu yakasında oturmasam, oturacağım bölge kesinlikle B.düzü olur. Net.

Evler geniş, sokaklar geniş, yeşil alanlar fazla ve hemen hemen bütün evler siteli, içerisinde çocuk parkı idi kapalı otoparkı vs her şey mevcut. Kesinlikle yaşanacak semtler arasında.

Yüksek lisans senin kendini geliştirmen diğerlerinden 1-0 önde olman için iyi bir fırsat, bende yaptım o zamanlar okuma aşkı vardı ama artık gram yok içimde yorucu oluyor çalışan biri isen akşam dersleri tez yetiştirme derdi vs sıkıntı hele ki evli isen. Ama olmayacak bir şey değil tabi ki.

Geç uyumamın hiç bir özel nedeni yok neden uyumadığımı bende bilmiyorum canım istemedi herhalde

beylikdüzünü ben de seviyorum, evlerin site içerisinde olması vs, ama eşimin de benim de işyerimize çok uzak,
arkadaşım vardı orda oturan,yol sıkıntısından tayin aldırıp gitti,

Yok mehlikam yeni cicişimi en son 4 gün önce giyindim
hım üstünden çok geçmiş sayılmaz, bu ara yine giyersin
ben kocamı göremiyorum, önceki hafta hastaydı ,sonraki hafta gececi,
bu hafta da 3-11, o geldiğinde ben uyumuş olurum,
cicişte giysek yakışmıyor koca göbekten

beylikdüzünü ben de seviyorum, evlerin site içerisinde olması vs, ama eşimin de benim de işyerimize çok uzak,
arkadaşım vardı orda oturan,yol sıkıntısından tayin aldırıp gitti,
Yol sıkıntısı var evet, aslında çok ta var denemez ama işte alıştığınız için uzak geliyor. Metrobüs nimet diyebilirim. B.düzünden cevizlibağ'a 25 dk da gelebiliyorsun.
Trafik yok ise özel aracın ile B.düzünden cevizlibağa geçmen sadece 10-15 dk
Biz annemlere gittiğimizde akşam bilerek 10dan sonra kalkıyoruz eve varmamız tam 28-30 dk arası. Trafik yokken tabi.. Trafik var ise 1 saati buluyor, belki de geçiyor.
Ama diyorum ya eğer Anadolu yakasında oturmasam, avrupa yakasında tercih edeceğim tek semt B.düzü tarafı olur

Doğumdan sonra sende acısını çıkarırsın mehloşum

Evettt buralar komple çay bardağında içiyor Mehlikam

Gittimm gı az önce ordaydim
Kopyam acaba diyer kayıp kardeşi ben mıydım ki
Benim ailem kayıp olsa ararmam tek şartla zengislere eyer benn bunu ogrendiysem kapıya dayanır ben sizin kizinizim derim tek şartım bu
Adi neymiş kızın gi netten bakiyim bari merak ettim ulan sendr yağlı ballı kapı olsun da hemen sahip çıkarım ailem olarak kabul ederim mi diyon

Ayni bende de oyle cnm birebir ayniyiz 40 50 gunde bi adet gorurdum ama dogumdan sonra masallah cok guzellesti tiroitlerim icin de ilac kullaniyorm pko da yok olmustu dogmdan sonra hangsnden kaynakli blmiyorum. Bende de tuylenme vs olmadi istedgmz ilk ay bebek sahibi olduk sukur .

Peki senin dogumdan sonralari adetin ve pko ne sekilde devam etti cnm merak ettm gecen kis muayenede doktor hafif pko dedi dogmdan 2 bucuk sene sonra iste .

Adi neymiş kızın gi netten bakiyim bari merak ettim ulan sendr yağlı ballı kapı olsun da hemen sahip çıkarım ailem olarak kabul ederim mi diyon
Heeeee baska napacamm tabi ben seffilik süreyim onlar kanepe yesin ördek yesin bende kuru fasulye yiyim
Son bölüm de çıkar sonuna gel videonun

ben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için dra gittiğimde drun biri pcoya benzetmişti,
adetimin geç olmasına baktığımızda gerçekten de pcoya benziyor,
sonrasında adet düzensizliği için gittiğim drlar hiç pco var demedi,
her şey normal görünüyordu,
ama adetlerim geç oluyordu,
son iki senedir falan biraz düzelmişti, bir kaç gün gecikmeli oluyordu,
arada bir çok geciktiği oluyordu,

Oyyy benim güzel kuzuuuummmm
İyiyim balımmmm
Sen nasılsın bebiş nasıl ❤❤❤❤
İyiyimmm balımm, bebişte iyi herhalde herhangi bir sıkıntı yok şuan için.
Bir daha ki kontrolümüz 6 ocak 2 li ye gireceğiz bakalım bir sıkıntı çıkmadan atlatırız inşallah

sen napıyorsun nasıl geçiyor raporlu günler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…