- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.701
Hee benm yumurtalklarfa inci gbi dizili gorunuyorlardi eskiden iste dogmla beraber yok olmustu hafiften gene cikmaya basladiben kızıma hamile kalmadan adet düzensizliği için dra gittiğimde drun biri pcoya benzetmişti,
adetimin geç olmasına baktığımızda gerçekten de pcoya benziyor,
sonrasında adet düzensizliği için gittiğim drlar hiç pco var demedi,
her şey normal görünüyordu,
ama adetlerim geç oluyordu,
son iki senedir falan biraz düzelmişti, bir kaç gün gecikmeli oluyordu,
arada bir çok geciktiği oluyordu,
arabayla gidip gelince bir de trafik olmadığı saatlerde ulaşım kolay olur,Yol sıkıntısı var evet, aslında çok ta var denemez ama işte alıştığınız için uzak geliyor. Metrobüs nimet diyebilirim. B.düzünden cevizlibağ'a 25 dk da gelebiliyorsun.
Trafik yok ise özel aracın ile B.düzünden cevizlibağa geçmen sadece 10-15 dk
Biz annemlere gittiğimizde akşam bilerek 10dan sonra kalkıyoruz eve varmamız tam 28-30 dk arası. Trafik yokken tabi.. Trafik var ise 1 saati buluyor, belki de geçiyor.
Ama diyorum ya eğer Anadolu yakasında oturmasam, avrupa yakasında tercih edeceğim tek semt B.düzü tarafı olur
o zaman da bebek fırsat verirse tabi, gerçi ben fırsatı kollucam o kesinDoğumdan sonra sende acısını çıkarırsın mehloşum
canım ben geçen sene gitim, smir de yapıldı, alttan muayene de yaptı,Hee benm yumurtalklarfa inci gbi dizili gorunuyorlardi eskiden iste dogmla beraber yok olmustu hafiften gene cikmaya basladi
İıı ııhkk birinci noteri la gorusebilen var mı aranızda?
Maalesef en son 30 kasım da girmişkk birinci noteri la gorusebilen var mı aranızda?
İyiyim cnm sen nabiyorsun :)
Malesef limonsuzumkk birinci noteri la gorusebilen var mı aranızda?
Bakılıyor canm bişey çıkmıyorben göremedim
bu sıkıntılar hep hamilelik hormonlarından cicim, zamanla geçecek merak etme,
hamilelikte bazı kişiler gabız oluyor ben de aksine cırcır gibi oluyorum zaman zaman, en güzeli her gün sabah düzenli olarak çıkmak olsa gerek
ben biliyom ,bizim oralarda da öyle, türk kahvesi çay bardağında içilir,
hatta instagramdaki hemşolarım çay bardaklı sunumlarını yayınlarlar :)
kan değerlerine bakıldı mı canım
biz alışkınız ama eşim bardakta sevmiyor, eşim beni fincana alıştırdı,
memlekete gidince bardakta içmek garip geliyor artık,
bir de annemler iyice aşmış kulplu çay bardağında içiyorlar, bana çok fazla geliyor o :)
pco adet düzensizliği yapar, bana da pco demişti dr, genç kızlıktan beri adetlerim hep düzensiz, o zamanlar çok sık olurdum,
sonradan seyrekleşti,40-50 günde olabiliyordum,
çok şükür hamile kalmama engel olmadı,
kilo sıkıntısı ve tüy sorunu da olmadı bende
hayırlı olsun patilim, üsttte de yazdım ama alıntılamışken burda da yazayım dedim,
en güzel zamanda alıyorsunuz, şuan ev almanın tam zamanı,
kiraları da çok iyiymiş
Hahahaha toparlak gbi gelirim arkandan paytak paytak
Çalışıyorum gülimm napayım ep aynı beaİyiyim cnm sen nabiyorsun :)
İyiyiz şükür kuzum bnde aynı bea napayımÇalışıyorum gülimm napayım ep aynı bea
nasılsınız ? daha iyisiniz inşallah
Mercii iyi herhalde, bulantılarım geçer gibi idi şu 2 gündür ctesi akşamdan beri gene çok kötüyüm midem ağzımda geziyorum bir de inanılmaz uyku halleri var, ayakta uyuyorum gözlerime kürdan takıp gezeceğim o durumdayımİyiyiz şükür kuzum bnde aynı bea napayım
Merci ne alemde neler yapior
Sen gel rosum ben taşırımHahahaha toparlak gbi gelirim arkandan paytak paytak
Ayy hadi bakalımm detaylı mı oluyor o ne oluyor tam bilmesemde güzel sonuçlarla gelin inşallah kuzumİyiyimmm balımm, bebişte iyi herhalde herhangi bir sıkıntı yok şuan için.
Bir daha ki kontrolümüz 6 ocak2 li ye gireceğiz bakalım bir sıkıntı çıkmadan atlatırız inşallah
sen napıyorsun nasıl geçiyor raporlu günler
Tarama testi işte kuzucumm 2 li testAyy hadi bakalımm detaylı mı oluyor o ne oluyor tam bilmesemde güzel sonuçlarla gelin inşallah kuzum
İyi gidiyor valla evimde güzel güzel vakit geçirmek mikemmel
kanın düşük olabilir diyecektim, kansızlıkta halsizlik yapar,Bakılıyor canm bişey çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?