- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.721
ben de şubatın 5 ini iple çekiyorum, doğum iznine ayrılcam,Tarama testi işte kuzucumm 2 li test
Yaaa dimiii bencede harikadır vallakocişine güzel güzel yemekler yap
Aslında ayrıldıktan sonra hafta da 1 gün doğuma kadar birini alsan, epey ağırlaşmış olacaksın.ben de şubatın 5 ini iple çekiyorum, doğum iznine ayrılcam,
doğumdan önce yavaş yavaş detaylı temizlik yaparım artık,
her gün bir yeri,kendimi yormadan
ilk 2 hamileliğimde kendim yaptım, rahat yapmıştım ama, bu hamileliğimde nasıl olacak bilmiyorum,Aslında ayrıldıktan sonra hafta da 1 gün doğuma kadar birini alsan, epey ağırlaşmış olacaksın.
Tek başına yapmasan iyi olur mehloşum bence birini ayarla
doğuma kadar haftada 1 gelse 150 liradan anlaşırsın. Herşeyi de yapar. bence sen bunu bir düşün
Aynen mehloşum, dikkat et sen kendine ne olur ne olmazzzilk 2 hamileliğimde kendim yaptım, rahat yapmıştım ama, bu hamileliğimde nasıl olacak bilmiyorum,
çok ağırlaşırsam kadın tutabilirim,
zaten öyle haldur huldur her yeri temizlemem, gücüm yettiğince olduğu kadar yavaş yavaş yaparım,
Kuru fasulye gaz yapar çok yemeHeeeee baska napacammtabi ben seffilik süreyim onlar kanepe yesin ördek yesin bende kuru fasulye yiyim
Son bölüm de çıkar sonuna gel videonun
Kız sus mügeyi kaçırdım haber başlamıştı ben açtığımda
Buyrun hoşgeldiniz size reyhan şerbeti yaptım kahvenin yanınaKuru fasulye gaz yapar çok yeme
Kız sus mügeyi kaçırdım haber başlamıştı ben açtığımdaama sonra YouTubea daldim bı kaç reyhan şerbeti videosu izledim ya çok merak ediyom tadini bu cuma komsularla da kahve günüm var aceba yapsam mı kahve yanına diye düşünüyorum gıı
Olum konu komşu bahaneBuyrun hoşgeldiniz size reyhan şerbeti yaptım kahvenin yanına
Amanda aman bizim gelin ne de hamarat ,onu mu desinler onu mu istionnnn
Ben hala öyleyim YaaaMercii iyi herhalde, bulantılarım geçer gibi idi şu 2 gündür ctesi akşamdan beri gene çok kötüyüm midem ağzımda geziyorum bir de inanılmaz uyku halleri var, ayakta uyuyorum gözlerime kürdan takıp gezeceğim o durumdayım
Emin misinSen gel rosum ben taşırım
Bnm en son iyi çıktı değerlerimkanın düşük olabilir diyecektim, kansızlıkta halsizlik yapar,
benim değerler düşük çıktı, ferritinim yerlerde, 2 çıktı
d vitamini, kalsiyum, protein hep düşük,
hamile gibi beslenmiyordum, normal yiyip içiyordum,
ekstra süt içeyim yumurta yiyeyim yoktu, sonuç bu çıktı,
siz iyi beslenin, nen ettim siz etmeyin,
ben de artık süt yoğurt yumurta yemeye çalışıyorum,
kan hapı ve vitamin verdi dr, onları içiyorum,
8 haftam kaldı, 8 hafta dikkat etmem lazım
İnşallaahh canım gülimmmmBen hala öyleyim Yaaa
Uyku olarak çok şükür bulantilarm geçti
İns biran önce geçer patilim
Konuştuk kuzum ama doktor mevzusunu konuşmadık
Hadi yaaaEmin misin
Vinç falan mı tutsak
Senin iyiliğin içinHadi yaaa
Teşekkürler cevabımı aldım canım gülimKonuştuk kuzum ama doktor mevzusunu konuşmadık
Dün yazmıştı baya yüklü para ödedik diye o kdr biliyorm bu ara kafa gıdık benm
Nerden aldınTeşekkürler cevabımı aldım canım gülim
Heeee tatmin ettiyse iyiSenden aldım
Gülim sen birazcık uyusan mı acebaaaaaaHeeee tatmin ettiyse iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?