Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tarama testi işte kuzucumm 2 li test
Yaaa dimiii bencede harikadır valla kocişine güzel güzel yemekler yap
ben de şubatın 5 ini iple çekiyorum, doğum iznine ayrılcam,
doğumdan önce yavaş yavaş detaylı temizlik yaparım artık,
her gün bir yeri,kendimi yormadan

ben de şubatın 5 ini iple çekiyorum, doğum iznine ayrılcam,
doğumdan önce yavaş yavaş detaylı temizlik yaparım artık,
her gün bir yeri,kendimi yormadan
Aslında ayrıldıktan sonra hafta da 1 gün doğuma kadar birini alsan, epey ağırlaşmış olacaksın.
Tek başına yapmasan iyi olur mehloşum bence birini ayarla
doğuma kadar haftada 1 gelse 150 liradan anlaşırsın. Herşeyi de yapar. bence sen bunu bir düşün

ilk 2 hamileliğimde kendim yaptım, rahat yapmıştım ama, bu hamileliğimde nasıl olacak bilmiyorum,
çok ağırlaşırsam kadın tutabilirim,
zaten öyle haldur huldur her yeri temizlemem, gücüm yettiğince olduğu kadar yavaş yavaş yaparım,

Aynen mehloşum, dikkat et sen kendine ne olur ne olmazzz

Heeeee baska napacamm tabi ben seffilik süreyim onlar kanepe yesin ördek yesin bende kuru fasulye yiyim
Son bölüm de çıkar sonuna gel videonun
Kuru fasulye gaz yapar çok yeme
K Kendinisevenbirii balimmm nöğrüyonnnn saat kaçta beri yoksun müge anliya bakmaya gidiom dedin
Kız sus mügeyi kaçırdım haber başlamıştı ben açtığımda ama sonra YouTubea daldim bı kaç reyhan şerbeti videosu izledim ya çok merak ediyom tadinibu cuma komsularla da kahve günüm var aceba yapsam mı kahve yanına diye düşünüyorum gıı

Buyrun hoşgeldiniz size reyhan şerbeti yaptım kahvenin yanına
Amanda aman bizim gelin ne de hamarat ,onu mu desinler onu mu istionnnn

Buyrun hoşgeldiniz size reyhan şerbeti yaptım kahvenin yanına
Amanda aman bizim gelin ne de hamarat ,onu mu desinler onu mu istionnnn
Olum konu komşu bahane simdi eşime desem hadi gidek reyhan,karanfil, çubuk tarçın,limon tuzu alak şerbet yapacam,lan çeşit çıkarma bu ney şimdi diyecek ammaa komşular geleek kahveye yanına şerbet yapacam desem iy hadi der ama tadını çok merak ediyom gıı

Ben hala öyleyim Yaaa
Uyku olarak çok şükür bulantilarm geçti
İns biran önce geçer patilim

Bnm en son iyi çıktı değerlerim
Ama çok uyku halim var hrm havalardan sanirm hem de hamilelikten galiba zaten uykuyu çok severm
Hepsinden yiyorm yemedigim gün yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…