- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.741
Yap gi yapOlum konu komşu bahanesimdi eşime desem hadi gidek reyhan,karanfil, çubuk tarçın,limon tuzu alak şerbet yapacam,lan çeşit çıkarma bu ney şimdi diyecek ammaa komşular geleek kahveye yanına şerbet yapacam desem iy hadi der ama tadını çok merak ediyom gıı
Yaaa cevabım net olmadığı için dedmGülim sen birazcık uyusan mı acebaaaaaa
Bu ince düşüncen için tişikkirleeerr rosumSenin iyiliğin için
Yoksa bana uyar yani
Bana da basiyorlarrrYaaa cevabım net olmadığı için dedm
Valla gece uyuyamadm sabahtir da uyanigim
Galiba bastirdilar bana
Masallah diloş olmuşsun sen aferinYok artık yazdığımız yazı da gonderdikten sonra düzenleye biliomuşuz
Oldum dimi iki gözümün ćiçeğeeeeeeeMasallah diloş olmuşsun sen aferin
AbowwwwBana da basiyorlarrr
kayınvalidemi kayınpederimi çok severim bilirsiniz.
Lakin sevgi anlayışım hafta da 1-2 kez görmekten yana. Allah biliyor 2,5 yıldır hiç bir kötü anımız olmadı. Hatta gelin diye aradığımda gelmediklerinde trip atmışlığım çoktur
Lakinnnnn gel görelim kiiikayınpederim memlekete gidiyormuş; kayınvalide ile görümce tek kalacakları için yarın akşam itibari ile bize gelip yaklaşık 1 hafta kalacaklar
olaya iyi yönden bakıyorum yemeğim temizliğim yapılack severim de kendilerini ama
evde kabile gibi yaşamaya gelemiyorum, gerildim nedenseilk kez kalacaklar bir de bu kadar uzun.
Evet iyi yönden bakıyorumAbowwww
İns sorunsuz şekilde biter gunlernz patilim
Gerçi ben sorun olacağını sanmiyorm ama tabiki rahat rahat ayagini uzatamiyorsun ister istemez otur otur da sisersin
Sen bnce yine iyi yönlerine bak
Benimle konusuyor ne var
Gördüm gördüm araya gireyim didimmBenimle konusuyor ne var
Yaptım yaptım bugün de doğum günü ekstra özendimTarama testi işte kuzucumm 2 li test
Yaaa dimiii bencede harikadır vallakocişine güzel güzel yemekler yap
O zaman eşinin doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşta snn gibi güzel minnoş bir karısı olmuşYaptım yaptım bugün de doğum günü ekstra özendim
FarkettimGördüm gördüm araya gireyim didimm
Manyak yaaa aklı nerde kadına bakO zaman eşinin doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşta snn gibi güzel minnoş bir karısı olmuş
Birlikte nice seneleriniz olsun büşümmm
ne yemek yaptın :)
Kuaföre gitseydinkaş bıyık epilasyon bişeyler güzel ciciler giydin mi odanızı hazırladın mı tütsüler yaktın mı kırmızı gül yaprakları serptin mi bence file bir çorap üzerine eşinin beyaz gömleği saçlar fönlü harika bir kombin olabilir
Kişi kendinden bilirmiş işi benim özel gün anlayışım bu ne varManyak yaaa aklı nerde kadına bak
Epilasyon tütsü fln dimiii muzur seniiiKişi kendinden bilirmiş işi benim özel gün anlayışım bu ne var
Tütsü biraz sallamış olabilirim tabiEpilasyon tütsü fln dimiii muzur seniii
Bnmle konuş boşver kendi kendine konuşmaEvet iyi yönden bakıyorum
kendimi telkin etmeye calşıyorum
güzel geçecek diye kendi kendime konusuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?