Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yap gi yap

Yaaa cevabım net olmadığı için dedm
Valla gece uyuyamadm sabahtir da uyanigim
Galiba bastirdilar bana
Bana da basiyorlarrr
kayınvalidemi kayınpederimi çok severim bilirsiniz.

Lakin sevgi anlayışım hafta da 1-2 kez görmekten yana. Allah biliyor 2,5 yıldır hiç bir kötü anımız olmadı. Hatta gelin diye aradığımda gelmediklerinde trip atmışlığım çoktur

Lakinnnnn gel görelim kiii kayınpederim memlekete gidiyormuş; kayınvalide ile görümce tek kalacakları için yarın akşam itibari ile bize gelip yaklaşık 1 hafta kalacaklar
olaya iyi yönden bakıyorum yemeğim temizliğim yapılack severim de kendilerini ama
evde kabile gibi yaşamaya gelemiyorum, gerildim nedense ilk kez kalacaklar bir de bu kadar uzun.

Abowwww
İns sorunsuz şekilde biter gunlernz patilim
Gerçi ben sorun olacağını sanmiyorm ama tabiki rahat rahat ayagini uzatamiyorsun ister istemez otur otur da sisersin
Sen bnce yine iyi yönlerine bak

Abowwww
İns sorunsuz şekilde biter gunlernz patilim
Gerçi ben sorun olacağını sanmiyorm ama tabiki rahat rahat ayagini uzatamiyorsun ister istemez otur otur da sisersin
Sen bnce yine iyi yönlerine bak
Evet iyi yönden bakıyorum
kendimi telkin etmeye calşıyorum
güzel geçecek diye kendi kendime konusuyorum

Yaptım yaptım bugün de doğum günü ekstra özendim
O zaman eşinin doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşta snn gibi güzel minnoş bir karısı olmuş
Birlikte nice seneleriniz olsun büşümmm

ne yemek yaptın :)
Kuaföre gitseydin kaş bıyık epilasyon bişeyler güzel ciciler giydin mi odanızı hazırladın mı tütsüler yaktın mı kırmızı gül yaprakları serptin mi bence file bir çorap üzerine eşinin beyaz gömleği saçlar fönlü harika bir kombin olabilir

Manyak yaaa aklı nerde kadına bak

Evet iyi yönden bakıyorum
kendimi telkin etmeye calşıyorum
güzel geçecek diye kendi kendime konusuyorum
Bnmle konuş boşver kendi kendine konuşma
Sonra adın deliye çıkıyor
Yahu en azından ponçik gbi kv görümcen var benmkiler gbi olsa napcan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…