Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnmle konuş boşver kendi kendine konuşma
Sonra adın deliye çıkıyor
Yahu en azından ponçik gbi kv görümcen var benmkiler gbi olsa napcan
Öyle tatmin ediyorum kendimi bende en azından ponçikler diyorum ne yapayım
Ben kendi kendime çok konuşurum gerçekten mesela bir şey düşünürken genelde sesli düşünürüm içimden söylemek istediğim şeyi aslında bazen sesli söyler sonra pişman olurum
Sanırım deliyim

Bende öyleyim Yaaa çok kendi kendime konusuyorm özellikle akrosla kavga ederken o susar başka odaya gider ben soylenirim de soylenirim o da cevap verir uzaktan
Sssuuuusss seni duymuyorm kendi kendime konusuyorm ben 7 senedir smdi mi cvp veriyorsun derm

Bnde psikopat miyim neyim ajjahasbbssbsj

Hahahahahahaha bence biz normal değiliz
Bizde de mesela şey var tartışıyoruz diyelim eşim ya da ben genelde sinirimizi kapılardan çıkarırız kapıları vura çarpa bizim evin kapıları aslında cam lı idi sonra biz değiştik camı tamamen kaldırdık başka kapı taktırdık bütün odalara neden ? Cnkü çok cam kırdık sidik yarıştırır gibi birimiz kapıyı çarpıyorsa diğerimiz o kapı öyle çarpılmaz böyle çarpılır şaakkkk diye diye

Açlık ve uykusuzluk sefaleti içinde boğuluyorum sen nabiosn bidenem
Vayyyy anağammmm koaladan sonra da başıma oborix oldu
Napiyim yimek yapiom gel yiyek
Menü
Kremalı tavuk sote baharatlı sadece
Filavvvv
Pattissss kızartması
Ayran
Colarado sos pattisin yanına
Hadi gel

Ahhahahahahahahahshah
Bncede normal değiliz
Akros duruldu çok şükür eskiden sanirm bende çok sorun çıkarıyordum sanirm smdi trip atiom bazen neye trip attığımı bile unutuyorm

Benmki bir kere kapıyı parclaadi yumruguyla
Allahım deliydi o zamanlar

Cam çok tehlikeli yaa

Vayyyy anağammmm koaladan sonra da başıma oborix oldu
Napiyim yimek yapiom gel yiyek
Menü
Kremalı tavuk sote baharatlı sadece
Filavvvv
Pattissss kızartması
Ayran
Colarado sos pattisin yanına
Hadi gel
Wouwwww bugün davet üzerine davet alıyorum yok mu arttıran
Badilcanlari yiyeyim geliyorm bir porsiyonda ordan yerm jajajabsbsbs

Kapı parçalamak owwww ne kadar güçlü bir akros hahahaahahah
Evet cam tehlike idi o yüzden o çamların dili olsa da konuşsa dedik ve kapıları değişmeye karar vermiştik herhangi bir sakatlık çıkmadan neyse ki hallettik zamanın da bu da bir kaç ay önce oldu tabi çok uzun Zaman değil yani
Benim eşim aslında çok sakin ama içinden bazen öküz çıkabiliyor sanırım sorumlusu benim yoksa genel anlamda sakin bir yapısı var
Bende çok trip atarım mesela hatta o kadar çok atarım ki artık alıştı küsüm sana dediğimde gene mi der evet derim tamam der
Bakınız; rahatlıkta son seviye

Haahhahahshsj
Kız benmki diyor ki sen evlendigin günden beri kussun bana küs bakalım ahhaahahah
Saol Yaaa diyorm bir de karşımda gülüyor Allahım hahaha

Bnmki de çok sakin ama sinirlendi mi içinden tammbor Hulk çıkıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…