- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.781
Ahahajajsa ayy patili yaO zaman eşinin doğum günü kutlu olsun, iyi ki doğmuşta snn gibi güzel minnoş bir karısı olmuş
Birlikte nice seneleriniz olsun büşümmm
ne yemek yaptın :)
Kuaföre gitseydinkaş bıyık epilasyon bişeyler güzel ciciler giydin mi odanızı hazırladın mı tütsüler yaktın mı kırmızı gül yaprakları serptin mi bence file bir çorap üzerine eşinin beyaz gömleği saçlar fönlü harika bir kombin olabilir
Tahmin ediyiyürümmm piliç tavuk gibi oldun yeni yılda seni çevirip yiyecez toplucaaaaaaAhahhahahsbshjanabsjaj
Oysaki 55 kilo incecik Biriydim sadece azıcık sezeryan göbeğim vardı onu da korseyle hallediyordum
Şimdi gelse gör beni bambaşka biri oldum ajajsnsbbsns
Kuzum nice güzel birlikte yıllarınız olsun inşallahAhahajajsa ayy patili ya
Sevdiğimiz bi restoranda yer ayırttım şimdi ona gidiyoruz orda pasta getirirler, sonra eve gelince de bakarız o didiklerine
Hee olmuşsun olmuşOldum dimi iki gözümün ćiçeğeeeeeee
İyi ki evlendiginizden beri küsmüşsünüz rossHaahhahahshsj
Kız benmki diyor ki sen evlendigin günden beri kussun bana küs bakalım ahhaahahah
Saol Yaaa diyorm bir de karşımda gülüyor Allahım hahaha
Bnmki de çok sakin ama sinirlendi mi içinden tammbor Hulk çıkıyor
Ayy sorma bugün gelmiş bana sen 40 yaşına kdr 3 sene arayla doğursan ne güzel olur diyor sana hamilelik çok yakışıyor diyo dedm otur da kendin doğurHee olmuşsun olmuş
İyi ki evlendiginizden beri küsmüşsünüz rossbu kadar küslüğe 3 çocuk sığdırmışsınız bide küs olmasanız kaç çocuğunuz olurdu şimdi düşünemiyom ajhsjsj
Yeni yıla hindi pişirin kız benim etim karttırTahmin ediyiyürümmm piliç tavuk gibi oldun yeni yılda seni çevirip yiyecez toplucaaaaaa
Benim kiz hasta kac gundur canim. Girip cikamiyorum topige cok
Geçmiş olsun canmmmBenim kiz hasta kac gundur canim. Girip cikamiyorum topige cok
Ulan adam villa alsa doğuracan yaniAyy sorma bugün gelmiş bana sen 40 yaşına kdr 3 sene arayla doğursan ne güzel olur diyor sana hamilelik çok yakışıyor diyo dedm otur da kendin doğur
10 seneye üç çocuk daha sigdirsan 6 çocuk olur diyo
Dedm o zaman villa tut al aşağısı bizi kurtarmaz
Ye canım ye,yarasın minik kuşaBnm en son iyi çıktı değerlerim
Ama çok uyku halim var hrm havalardan sanirm hem de hamilelikten galiba zaten uykuyu çok severm
Hepsinden yiyorm yemedigim gün yok
Yani villa alan dogururum tabi neden dogurmayayim salarim.bahceye alırım.kahvemi koşturup dursunlarUlan adam villa alsa doğuracan yanigerçi villa alacak olsa yardımci da tutar o zmn rahat rahat doğurursun hak verdim bak şimdi eğer villayı aldirirsan doğur gitsin kız
Yarıyor heralde diğerlerinde hiç böyle değildimYe canım ye,yarasın minik kuşa
Daha 30 Luk çitirsin sen beee lezzetlisindir boşuna 3 çocuk anası değilsinYeni yıla hindi pişirin kız benim etim karttır
HaahhahhahDaha 30 Luk çitirsin sen beee lezzetlisindir boşuna 3 çocuk anası değilsinımmmmm
Gittik canim. Basta 1 yas asisindan sandilar. Sonra meydana cikti yutakla alakaliymis. Virus varmis yutaga yerlesen. Salgin var dedi. Oksure oksure bi hal oldu cocuk. Sesi catallasti iyice. Okula gidemedim bugun. Boyle devam ederse yarin da gitmeyecegim. Dr.lar rapor vermiyor bana. Cocugun halini gore gore. Idarecim de sorun yaratiyor. Idari izin verebilir ama vermiyor. Cok bunaldim bugun.Geçmiş olsun canmmm
Doktora gittiniz mi
Yahu çocuğun hasta nasıl vermiyorlar YaaaGittik canim. Basta 1 yas asisindan sandilar. Sonra meydana cikti yutakla alakaliymis. Virus varmis yutaga yerlesen. Salgin var dedi. Oksure oksure bi hal oldu cocuk. Sesi catallasti iyice. Okula gidemedim bugun. Boyle devam ederse yarin da gitmeyecegim. Dr.lar rapor vermiyor bana. Cocugun halini gore gore. Idarecim de sorun yaratiyor. Idari izin verebilir ama vermiyor. Cok bunaldim bugun.
Oooo gözümüz yollarda kaldı Yaaakızlar ben geldim:)
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
Limonsuzzcay
C Cay6
poncikvegece
HayatSevinceGuzel
B BUSR4
Oooo gözümüz yollarda kaldı Yaaa
Nerelerdesin
Canımmmm çok teşekkür ederimmKuzum nice güzel birlikte yıllarınız olsun inşallah
Hoşgeldin şamdann nerelerdesin nasılsın canımmkızlar ben geldim:)
B Brunello Cicinelli
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
D Dilos06
Limonsuzzcay
C Cay6
poncikvegece
HayatSevinceGuzel
B BUSR4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?