Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahajajsa ayy patili ya
Sevdiğimiz bi restoranda yer ayırttım şimdi ona gidiyoruz orda pasta getirirler, sonra eve gelince de bakarız o didiklerine

Ahahhahahsbshjanabsjaj
Oysaki 55 kilo incecik Biriydim sadece azıcık sezeryan göbeğim vardı onu da korseyle hallediyordum

Şimdi gelse gör beni bambaşka biri oldum ajajsnsbbsns
Tahmin ediyiyürümmm piliç tavuk gibi oldun yeni yılda seni çevirip yiyecez toplucaaaaaa

Oldum dimi iki gözümün ćiçeğeeeeeee
Hee olmuşsun olmuş
İyi ki evlendiginizden beri küsmüşsünüz ross bu kadar küslüğe 3 çocuk sığdırmışsınız bide küs olmasanız kaç çocuğunuz olurdu şimdi düşünemiyom ajhsjsj

Ayy sorma bugün gelmiş bana sen 40 yaşına kdr 3 sene arayla doğursan ne güzel olur diyor sana hamilelik çok yakışıyor diyo dedm otur da kendin doğur

10 seneye üç çocuk daha sigdirsan 6 çocuk olur diyo
Dedm o zaman villa tut al aşağısı bizi kurtarmaz

Ulan adam villa alsa doğuracan yani gerçi villa alacak olsa yardımci da tutar o zmn rahat rahat doğurursun hak verdim bak şimdi eğer villayı aldirirsan doğur gitsin kız

Ulan adam villa alsa doğuracan yani gerçi villa alacak olsa yardımci da tutar o zmn rahat rahat doğurursun hak verdim bak şimdi eğer villayı aldirirsan doğur gitsin kız
Yani villa alan dogururum tabi neden dogurmayayim salarim.bahceye alırım.kahvemi koşturup dursunlar

Tabi villa alamayacağımiz için rahatım iş ciddiye binde bilemiyorum

Geçmiş olsun canmmm
Doktora gittiniz mi
Gittik canim. Basta 1 yas asisindan sandilar. Sonra meydana cikti yutakla alakaliymis. Virus varmis yutaga yerlesen. Salgin var dedi. Oksure oksure bi hal oldu cocuk. Sesi catallasti iyice. Okula gidemedim bugun. Boyle devam ederse yarin da gitmeyecegim. Dr.lar rapor vermiyor bana. Cocugun halini gore gore. Idarecim de sorun yaratiyor. Idari izin verebilir ama vermiyor. Cok bunaldim bugun.

Yahu çocuğun hasta nasıl vermiyorlar Yaaa
Bu nasıl saçma sistem
Ah kıyamam o sesine
Gitme bncede azcik iyileşsin yavrun
Çok geçmiş olsin canmm

Oooo gözümüz yollarda kaldı Yaaa
Nerelerdesin

sorma kuzum ya. çocuk alerji oldu üstüne üşüttü bugün de göz enfeksiyonu oldu ve azı dişlerini cikariyo. işe döndüm ve hiç biseye yetişemiyorum

sizde ne var ne yok kuzular bebeğin cinsiyeti belli oldu mu rosss bu arada nickin değişmiş profilinden tanıdım hayırlı olsun yeni nickin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…