Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımmmm çok teşekkür ederimm ❤❤

Hoşgeldin şamdann nerelerdesin nasılsın canımm

iyiyim kuzum o kadar yoğun ve gergin ve hızlı geciyo ki herşey hiç bisey yapamaz oldum telefonumda internet paketim bile ful duruyo öyle deyim

sizde ne var ne yok bakem

Yahu çocuğun hasta nasıl vermiyorlar Yaaa
Bu nasıl saçma sistem
Ah kıyamam o sesine
Gitme bncede azcik iyileşsin yavrun
Çok geçmiş olsin canmm
Sagol kuzum. Dun gece 2ye 3e kadar acildeydik. Rica ettim acildeki dr.a lutfen yarinlik bana rapor verin diye. Idarecinin haberi var mi dedi. Evet dedim var. Cocugum hasta perisan. O zaman mudurun sana idari izin versin diyor. Oyle vir yetkisi var diyor. Evet var. Istese verir. Ben idareciyken hic kiyamazdim bebegi olan ogretmenlere. Hastaysa cocugu kendim girerdim onun dersine. Hocaya da idari izin verirdim. Ama mudurum illa rapor al diyor. Yok iste vermiyorlar. Dr hakli bi taraftan. Hasta degilsin. Ben sahte evrak duzenleyene kadar mudurun izin versin ben mecbur muyum diyor. Mudur de vermem hocam rapor al diyor. Bugun esim yalvar yakar aile hekimimizden almis. Bunaldim tum gun. Mazeretsiz ise gidemedim sonucta. Onun bunaltisi ustumde. Ne var destek ciksaniz da kostek olmasaniz Yarin napicam bilmiyorum. Okul sogukmus bugun petekler bozulmus. Yanimda da goturemem cocugumu. Bakicisinin da cocugu hasta. Zaten benim kiza ondan bulasti kesin. Babasi gunduzde bu hafta. Koyacak bir yerim yok. Ama kimse beni anlamiyor cok mutsuzum ve caresizim ross

iyiyim kuzum o kadar yoğun ve gergin ve hızlı geciyo ki herşey hiç bisey yapamaz oldum telefonumda internet paketim bile ful duruyo öyle deyim

Okudum kuzum çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu oğlun, valla ne olsun aynı ya canımm bi değişiklik yok

Samdanım hoşgeldin geçmiş olsuun. Nasıl oğlun, sen nasılsın işin filan. Özledik senii

oğlan hasta kuzum:) iyilestirmeye çalışıyoruz. ben de iyiyim çok yoğun çalışıyorum. ben de sizi çok özledim ya. sanki on sene oldu girmeyeli

Sonunda samdanim nerdeydin kulağını cinlata cinlata geldin sonunda çok merak ettik seni

valla baya bildirim olmuş ya sizi de çok habersiz bıraktım ama giremedim. hala herseyim yarim yamalak ite kaka gidiyorum dilosum sen nasılsın napiyosun:)

siz neler yapıyorsunuz bakal:)

Okudum kuzum çok geçmiş olsun şimdi nasıl oldu oğlun, valla ne olsun aynı ya canımm bi değişiklik yok

şu an alerji göz enfeksiyonu soğuk algınlığı ve diş hep beraber gidiyo canım:) çok şükür çok kötü değil ama hastayken bakmak ayrıca zor oluyo

az kişi galiba bugün burası:) sen naptın nasıl gidiyo canım:)

Hoş geldin Şamdan, gözlerimiz seni çok aradı, yokluğun çok belliydi

Samdaann ya neredesin çok özledimbi daha hiç gelmiycen sandım vallaaceba hamile mi? aceba şifresini fln mi unuttu ?aceba işle alakalı sıkıntı mı var?aceba esiyle mi bişey oldu?aceba hasta mı?aceba oğlu mu hasta ve bunlar gibi daha da fazla şey geçti aklımdan hep çok alışmışım sana gitme bidaa çok özledim sanki yıllardır girmiyomussun gibi

Ama oğlusun hastalanmış okudum şimdi çok geçmiş olsun canım bide ise başladın zaten zorlanirim diyodun, hastalık daha da karıştırmış işleri anlaşılan.
İnşallah düzene koyarsın hepsini tek tek canım ❤

oğlan hasta kuzum:) iyilestirmeye çalışıyoruz. ben de iyiyim çok yoğun çalışıyorum. ben de sizi çok özledim ya. sanki on sene oldu girmeyeli
Gördüm şimdi Samdanım kıyamam ya geçmiş olsun. Bir de hepsi bir araya gelmiş kötü olmuş
Alıştn mı işe, oturdu mu herşeyin biraz biraz.
Vallahii uzuuun oldu yaa iyiki geldiin, aklımız sendeydii

valla baya bildirim olmuş ya sizi de çok habersiz bıraktım ama giremedim. hala herseyim yarim yamalak ite kaka gidiyorum dilosum sen nasılsın napiyosun:)

siz neler yapıyorsunuz bakal:)
İyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür
Ozletme kendini bu kadar çok canım ara da gir çık

Çok geçmiş olsun kuzum ya hepsi üst üste gelmiş
Nolsun işte kuzum raporluyum bende işle ilgili mevzular var benimde, sürdüler bi ilçeye rapor aldım bende akıbetimi bekliyorum

M mehlika nur ben geldim kiz gitme afiyet olsn sut

Bugunum cok yogundu dha smdi totomu yere koydum kizimi uyusun diye bekliyorum .
Kaynvaldem kaynpederm bizde yemegim yoktu hic kahvaltiya da biseyler pisirdim kaldirdm bilasik derken tatli yaptim sonra kahve su bu bilasik fasli aksama tekrar yemek cay filan ozendim bide iyi olsn diye elmden geldgnce senede sayili gun bize misafir olabiliyolar diye
Bide yarn hastane isimz var yemek isi de olmasin diye didindm bugunden
Biraz sizinle kafa dagitayim bakalm neler yaptiniz cici geldmi doktora gtmismi gerci gelse etiketlerdi benide

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…