Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız aman senin ki de bı âlem kendi kendinin zevkini kısıtlayip sonra tekrar yasağı kaldırdı en azından dua et o daha fena ya fabrika ayarlarına hiç donemeseydibizim ki yine doktorun çomak sokmasi
5 aylık eğitimin buhranını yaşadı adam
Bilemiyorum dönemeseydi nolurdu
Olsun siz bu süreçte birbirinizi özler kıymetinizi anlarsınız kuzum iyi yönünden bak.
Hem bebe gelecek bebee inşallah

beni örnek ver beni

hey yavrum nerden ymnereye
Allah koptum
Aynen bak bu inci tanemiz şamdanımız buraya ilk geldiğinde ula dedi ben nereye düştüm. Ben bilmem Erotük ben bilmem şehvet ben anlamam öyle şeylerden dedi.
Şimdi hey anam hey, hepimizden seksü bir gacı oldu biz hızına yetişemiyoruz meğer o bir cevhermiş
E Efruzi

Viss aney

Kız @malii bin bir eşide sensin ha bu ne hız hemencik oldu bittibu dediğin mantı biliyon demi
Sabahlar olmasin gecelerine yasak mi geldi noldu gii
Gı sus hemen sabah oluveriyor artık sorma gıymatıni bilememissim
Akdjsjd biz çok cooll yeni gelenler şok

ben uslu bir gaciyim. erotuk mu. o ney. yinilen birsey mi

ben uslu bir gaciyim. erotuk mu. o ney. yinilen birsey mi
Şuraya yaziyom hatunlar,bizden fazla erotük bı gacı olup bize ders verecek bu arkideş sonra bu msjlari hatırlatıp masumlugunun elden gittiğini gosterecüük,tıpkı bizler gibi

Kız @malii bin bir eşide sensin ha bu ne hız hemencik oldu bittibu dediğin mantı biliyon demi

Gı sus hemen sabah oluveriyor artık sorma gıymatıni bilememissim

Akdjsjd biz çok cooll yeni gelenler şok
Hee guzumm manti o dedigim sip sak olur gii ni vaa bunda

Viisss visss gadasini aldigimm kötü olmus yaa bu gii eee bebe icin herseye katlanüyürüük bacim seksüü gecelerin olmamasinada bizde benim bulantilardan vs ara vermisidik anliyorum seni

Şuraya yaziyom hatunlar,bizden fazla erotük bı gacı olup bize ders verecek bu arkideş sonra bu msjlari hatırlatıp masumlugunun elden gittiğini gosterecüük,tıpkı bizler gibi
tovbe di kiz

Hey yavrum hey kk birinci noteri da öyle derdi...
Şimdi biz ona o ne, yenilen birşey mi diyoruz

yooooggg ben öğrenmeye hevesli geldim. hatta dedim bakin hepsini not aliyom yakinda ben ders vercem burdakilere diye

sayin cici arşiv araştırması yapılmasını talep ediyorum benim derdim benim civelek olamamam kocamin cok civelek cilveli olmasiydi

öğrendim ama çok şükür

Ula sana kurban olurum civeleğim benim
Hakkaten öyle demiştin ya duygulandım şimdi nostalji gibi oldu.
Bir gün herkesin topiğe ilk yazdığı mesajları paylaşıp nostalji günü yapıcam şuan karar verdim

Bende takipteyken aldigim notları hayata geçirdim

Ula sana kurban olurum civeleğim benim
Hakkaten öyle demiştin ya duygulandım şimdi nostalji gibi oldu.
Bir gün herkesin topiğe ilk yazdığı mesajları paylaşıp nostalji günü yapıcam şuan karar verdim

çok iyi fikir haaa bence bunu da 20 k hedayesi falan yap topige helecan gelsin cicikom

ben bunu dilimden diger yerlerime de geçirsem olack aslan burcu seksü oliysa yukselenim aslan ondan böyle yükseldi şehvetim bence

Bende takipteyken aldigim notları hayata geçirdim
Öğrenmeye hevesli yeni bir kertenkele adayı daha
En önemli ders: Buradan kopmuyoruz incim tamam mı.
Bizler uyanır uyanmaz, uyumadan önce hatta wc'de bile topiğe yazan ruh hastalarıyız. Allah da bizi kahretmesin az pislik değilmişiz

çok iyi fikir haaa bence bunu da 20 k hedayesi falan yap topige helecan gelsin cicikom

ben bunu dilimden diger yerlerime de geçirsem olack aslan burcu seksü oliysa yukselenim aslan ondan böyle yükseldi şehvetim bence
Demek yükselenin aslan
Bende bu kız neden parlıyor diyorum
Bayılırım aslanlara
Benim yükselen de yengeç. O yüzden hep ağlıyorum. Olamadı ki şöyle alçalanımız ya da yükselenimiz aslan burcu

Tamam burda yatcaz kalkcaz hop kk dayız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…