- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.941
kiz bura neresi. kapida +18de yazmiyur. yanlis yere mi geldim acep
Etiketlere bak bakalım tepede hele neler yazıyor
Alışırsın, kertenkelelerimde başta senin gibiydi, sende olacaksın bizim gibi
5 aylık eğitimin buhranını yaşadı adamKız aman senin ki de bı âlemkendi kendinin zevkini kısıtlayip sonra tekrar yasağı kaldırdı en azından dua et o daha fena ya fabrika ayarlarına hiç donemeseydi bizim ki yine doktorun çomak sokmasi
Allah koptumbeni örnek ver beni
hey yavrum nerden ymnereye
Kız @malii bin bir eşide sensin ha bu ne hız hemencik oldu bittiVayy kuzumm kiyamam aciktin mi senn oyyy hemen kak un su yumurta tuz yogur bunlari birazda kiyma cikar buzluktan sogan dogra accük baharat ac hamuru kes minik minik koy icine kiymayi bük bük hasla suda bide salca bide sarimsakli yogurt accük da sumak ohh anam
Gı sus hemen sabah oluveriyor artık sorma gıymatıni bilememissimSabahlar olmasin gecelerine yasak mi geldi noldu gii
Akdjsjd biz çok coollK Kendinisevenbirii topiğimize yeni yeni gelen yeni kertenkele kardeşlerimize erotüklüğü aşama aşama verelim damardan.
Bir anda seksü hatunlar görünce afallanma yaşanıyor kardeşlerim.
Şehvet zehirlenmesi geçiriliyor.
Hey yavrum heyben uslu bir gaciyim. erotuk mu. o ney. yinilen birsey mi
ara sira yikayin barim
Şuraya yaziyom hatunlar,bizden fazla erotük bı gacı olup bize ders verecek bu arkideşben uslu bir gaciyim. erotuk mu. o ney. yinilen birsey mi
Hee guzumm manti o dedigim sip sak olur gii ni vaa bundaKız @malii bin bir eşide sensin ha bu ne hız hemencik oldu bittibu dediğin mantı biliyon demi
Gı sus hemen sabah oluveriyor artık sorma gıymatıni bilememissim
Akdjsjd biz çok coollyeni gelenler şok
tovbe di kizŞuraya yaziyom hatunlar,bizden fazla erotük bı gacı olup bize ders verecek bu arkideşsonra bu msjlari hatırlatıp masumlugunun elden gittiğini gosterecüük,tıpkı bizler gibi
Ula sana kurban olurum civeleğim benimyooooggg ben öğrenmeye hevesli geldim. hatta dedim bakin hepsini not aliyom yakinda ben ders vercem burdakilere diye
sayin cici arşiv araştırması yapılmasını talep ediyorumbenim derdim benim civelek olamamam kocamin cok civelek cilveli olmasiydi
öğrendim ama çok şükür
Bende takipteyken aldigim notları hayata geçirdimyooooggg ben öğrenmeye hevesli geldim. hatta dedim bakin hepsini not aliyom yakinda ben ders vercem burdakilere diye
sayin cici arşiv araştırması yapılmasını talep ediyorumbenim derdim benim civelek olamamam kocamin cok civelek cilveli olmasiydi
öğrendim ama çok şükür
Ula sana kurban olurum civeleğim benim
Hakkaten öyle demiştin ya duygulandım şimdi nostalji gibi oldu.
Bir gün herkesin topiğe ilk yazdığı mesajları paylaşıp nostalji günü yapıcam şuan karar verdim
Öğrenmeye hevesli yeni bir kertenkele adayı dahaBende takipteyken aldigim notları hayata geçirdim
Demek yükselenin aslançok iyi fikir haaa bence bunu da 20 k hedayesi falan yap topigehelecan gelsin cicikom
ben bunu dilimden diger yerlerime de geçirsem olackaslan burcu seksü oliysa yukselenim aslan ondan böyle yükseldi şehvetim bence
TamamÖğrenmeye hevesli yeni bir kertenkele adayı daha
En önemli ders: Buradan kopmuyoruz incim tamam mı.
Bizler uyanır uyanmaz, uyumadan önce hatta wc'de bile topiğe yazan ruh hastalarıyız. Allah da bizi kahretmesin az pislik değilmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?