Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen bee kuzumm kavrülüyüürüük yaa sorma bende özledimm agzini yidigimm

Gelişi beğenilerinden belli kuzum benim Gümbür gümbür geliyorsun
Ben geçenlerde tam 10 sayfa yorum beğendim belki 15 sayamadım bir noktadan sonra
Evet avratlarım, seksü şempazem için yakıyoruz
Ne saçma şey hakkaten.
Ne kadar sürecek yasak
Seni de böyle bir yasakla hayal edemedim hakkaten yemişsin en büyük banı iyi mi

tamam de şey edemeyen o ici parcalanan sen
empati yaptin sen heeee jeton yeni dustu
Bizim damarları kessen kan değil şehvet akar, ihtiras akar, erotizm akar.
Burada bir kertenkeleye koyulmuş ilişki yasağı kelepçe vurulmuş kollar gibidir.
Erotük hayatı olmayan bir kertenkele üye yapraksız ağaca, baklavasız bayrama, oksijensiz hayata benzer.
Bilmem anlatabildim mi caterim çok derin çok

Sorma herifin tepesine çökecem az kaldı sarip sarmalayamiyom yigidimi bir haftadiroda benden kötü gerçi garibim yazik valla daha bir hafta kadar yasak var kuzu öncesinde de bir haftadır uzagiz iste

siz yoldan cikmissiniz

Yaw ula ona çok güzel anlatıp acikladin da,ben okudukca kendime acıdım beeboyle yazmayaydin şimdi iyiydi psikolojim çökecek

Sorma herifin tepesine çökecem az kaldı sarip sarmalayamiyom yigidimi bir haftadiroda benden kötü gerçi garibim yazik valla daha bir hafta kadar yasak var kuzu öncesinde de bir haftadır uzagiz iste
Benimkinin bunalıma girdiği 3 hafta vardı ya hani.. Hatırlıyor musun o günlerimi. 3 hafta dokunma yasağı koymuştu kendine.
O kara haftaları hatırlattın şuan bana
Allahtan sonra fabrika ayarlarına döndü de adam..
Neyse 1 hafta daha dediğin nedir ki be gülüm.
Çekirdeğe sar

Şuan an itibari ile acıktım benim yerime de ye. Bende taze fasulye anca
Vayy kuzumm kiyamam aciktin mi senn oyyy hemen kak un su yumurta tuz yogur bunlari birazda kiyma cikar buzluktan sogan dogra accük baharat ac hamuru kes minik minik koy icine kiymayi bük bük hasla suda bide salca bide sarimsakli yogurt accük da sumak ohh anam

Kız aman senin ki de bı âlem kendi kendinin zevkini kısıtlayip sonra tekrar yasağı kaldırdı en azından dua et o daha fena ya fabrika ayarlarına hiç donemeseydibizim ki yine doktorun çomak sokmasi

Kız aman senin ki de bı âlem kendi kendinin zevkini kısıtlayip sonra tekrar yasağı kaldırdı en azından dua et o daha fena ya fabrika ayarlarına hiç donemeseydibizim ki yine doktorun çomak sokmasi
Sabahlar olmasin gecelerine yasak mi geldi noldu gii

asıl dogruy yol bu bir gün herkesler anlayacak
K Kendinisevenbirii topiğimize yeni yeni gelen yeni kertenkele kardeşlerimize erotüklüğü aşama aşama verelim damardan.
Bir anda seksü hatunlar görünce afallanma yaşanıyor kardeşlerim.
Şehvet zehirlenmesi geçiriliyor.

kiz bura neresi. kapida +18de yazmiyur. yanlis yere mi geldim acep
Etiketlere bak bakalım tepede hele neler yazıyor
Alışırsın, kertenkelelerimde başta senin gibiydi, sende olacaksın bizim gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…