- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #5.921
Aynen bee kuzumm kavrülüyüürüük yaa sormaAnam biz şu sıcakta serin serin ayran icekte ayrı dusmeyek be cikomyaniyuruk ayrı bı sıcak buralar ozleduk senide bebis
Ajshajdha yeminle çözmüşsün benialt tarafı iki üç saat girmiyoz sayfalar alıp başını gidiyor anasıni satim, beğen Allah beğen anca düşüyom icinize
Gelişi beğenilerinden belli kuzum benimAnam biz şu sıcakta serin serin ayran icekte ayrı dusmeyek be cikomyaniyuruk ayrı bı sıcak buralar ozleduk senide bebis
Ajshajdha yeminle çözmüşsün benialt tarafı iki üç saat girmiyoz sayfalar alıp başını gidiyor anasıni satim, beğen Allah beğen anca düşüyom icinize
Evet avratlarım, seksü şempazem için yakıyoruzOf sorma yaw bı tüp bebek işine girisek dedik iyi ki baya yasak yedik,Ban yemisten kötüye döndümeşim diyo ki bu ne lan niye yasakladi şimdi bu doktor o işi, bebek sevişerek olmuyor muydu ben mi yanlış biliyom gel seni accuk ucundan öpem diyor öptürmüyorum ileriye gider gerisi gelir diye akdjsjd ama kolum kanadım kırık gibi sankim sorma
Diyemez agzina çarparim ozmanBu seferde sen kullaniyosn bende aciyim diyebilir
Bizim damarları kessen kan değil şehvet akar, ihtiras akar, erotizm akar.tamam de şey edemeyen o ici parcalanan sen
empati yaptin sen heeee jeton yeni dustu
Sorma herifin tepesine çökecem az kaldıGelişi beğenilerinden belli kuzum benimGümbür gümbür geliyorsun
Ben geçenlerde tam 10 sayfa yorum beğendim belki 15 sayamadım bir noktadan sonra
Evet avratlarım, seksü şempazem için yakıyoruz
Ne saçma şey hakkaten.
Ne kadar sürecek yasak
Seni de böyle bir yasakla hayal edemedim hakkaten yemişsin en büyük banı iyi mi
siz yoldan cikmissinizBizim damarları kessen kan değil şehvet akar, ihtiras akar, erotizm akar.
Burada bir kertenkeleye koyulmuş ilişki yasağı kelepçe vurulmuş kollar gibidir.
Erotük hayatı olmayan bir kertenkele üye yapraksız ağaca, baklavasız bayrama, oksijensiz hayata benzer.
Bilmem anlatabildim mi caterim çok derin çok
Yaw ula ona çok güzel anlatıp acikladin da,ben okudukca kendime acıdım beeBizim damarları kessen kan değil şehvet akar, ihtiras akar, erotizm akar.
Burada bir kertenkeleye koyulmuş ilişki yasağı kelepçe vurulmuş kollar gibidir.
Erotük hayatı olmayan bir kertenkele üye yapraksız ağaca, baklavasız bayrama, oksijensiz hayata benzer.
Bilmem anlatabildim mi caterim çok derin çok
Benimkinin bunalıma girdiği 3 hafta vardı ya hani.. Hatırlıyor musun o günlerimi. 3 hafta dokunma yasağı koymuştu kendine.Sorma herifin tepesine çökecem az kaldısarip sarmalayamiyom yigidimi bir haftadir oda benden kötü gerçi garibim yazik valla daha bir hafta kadar yasak var kuzu öncesinde de bir haftadır uzagiz iste
Hiç yola girmedik ki be yavrum çıkalımsiz yoldan cikmissiniz
Şuan an itibari ile acıktımAnami babami gardasimi görmeye gidicem kiz ve evet sucuk pastirma mantida yiyecüüün
herif evdeyken sen kesin bağlıyorsundur disati cikmasin diyeHiç yola girmedik ki be yavrum çıkalım
siz yoldan cikmissiniz
Hiç yola girmedik ki be yavrum çıkalım
Herif hiç evde oluyor mu diye sor bakalım bana be kuzum...herif evdeyken sen kesin bağlıyorsundur disati cikmasin diye
Vayy kuzumm kiyamam aciktin mi senn oyyy hemen kak un su yumurta tuz yogur bunlari birazda kiyma cikar buzluktan sogan dogra accük baharat ac hamuru kes minik minik koy icine kiymayi bük bük hasla suda bide salca bide sarimsakli yogurt accük da sumak ohh anamŞuan an itibari ile acıktımbenim yerime de ye. Bende taze fasulye anca
Kız aman senin ki de bı âlemBenimkinin bunalıma girdiği 3 hafta vardı ya hani.. Hatırlıyor musun o günlerimi. 3 hafta dokunma yasağı koymuştu kendine.
O kara haftaları hatırlattın şuan bana
Allahtan sonra fabrika ayarlarına döndü de adam..
Neyse 1 hafta daha dediğin nedir ki be gülüm.
Çekirdeğe sar
Cukubellam benim herifde yok geceye kadar kaderdasimHerif hiç evde oluyor mu diye sor bakalım bana be kuzum...
Şuan yaram deşildi.
Şuan ben iptal.
Vay anam..
Sabahlar olmasin gecelerine yasak mi geldi noldu giiKız aman senin ki de bı âlemkendi kendinin zevkini kısıtlayip sonra tekrar yasağı kaldırdı en azından dua et o daha fena ya fabrika ayarlarına hiç donemeseydi bizim ki yine doktorun çomak sokmasi
kiz bura neresi. kapida +18de yazmiyur. yanlis yere mi geldim acepasıl dogruy yol bu bir gün herkesler anlayacak
K Kendinisevenbirii topiğimize yeni yeni gelen yeni kertenkele kardeşlerimize erotüklüğü aşama aşama verelim damardan.asıl dogruy yol bu bir gün herkesler anlayacak
Etiketlere bak bakalım tepede hele neler yazıyorkiz bura neresi. kapida +18de yazmiyur. yanlis yere mi geldim acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?