- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.821
Sagol kuzum. Malesef anlamiyorlar. Insan hem sinirleniyor hem uzuluyor gercekten.Canım merak ettik ya. Arada bi girip iyim diyip çıksaydıngeçmiş olsun oğlunda hastaymış
Casper25 tatlım geçmiş olsun ayrıca Allah yardımcın olsun. Kendi başlarında olmadığı için anlamiyorlar
Keske cayim keskeCocklariniza ve size cok cok gecms olsun canlar ya cocuklar hic hasta olmasalar keske
kk birinci noteri Casper25
Hangi profil telatabikimGüünaydıın
poncikvegece Patilim ben bi konudan dolayı gitti zannetmiştim ama profilde bi polemik olmuş ordan gitmiş.
Kimin profiliydi hatırlayamadım da Patilim ama onlysmile mı ne onla olmuş, Kazen yorum yazmış sonra.Hangi profil telatabikim
Göremedim çok ilginççKimin profiliydi hatırlayamadım da Patilim ama onlysmile mı ne onla olmuş, Kazen yorum yazmış sonra.
Aynen aynen ben de görmemiştim, konudan gitti sanıyordum.Göremedim çok ilginçç
klavyeme .ay dok]ld] bayb'\ yazamiyom \harflere bak nasil .ikiyor
Klavyene çay döküldü herhalde anladığım kadarı ileklavyeme .ay dok]ld] bayb'\ yazamiyom \harflere bak nasil .ikiyor
Klavyemi değiştiriyorum geliyorum diyorklavyem' de[';t'r'p gel'yorum
Klavyene çay döküldü herhalde anladığım kadarı ile
duygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim patilimKlavyemi değiştiriyorum geliyorum diyor
KIavyenin dili olsa da konuşsa diyesim geldi bir anduygularıma tercüman olduğun için teşekkür ederim patilim
sabah kendime mükellef bir sofra hazırlamıştım ki( malum protein kalsiyum falan düşük çıktı, 2 yumurta haşladım) klavyeme çay döküldü,
önceki klavyeme yine çay döküldüğü için kaldırmıştım, neyseki durduğu yerde düzelmiş,
şimdi onu taktım ,bir daha çay dökülene kadar bununlayım
biz susalım gözlermiz konuşsun beybisiKIavyenin dili olsa da konuşsa diyesim geldi bir an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?