- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.841
Canım popüler uye olmuşsun hayirli olsunDilosa noldu ya
Yinee olan Diloşa olduuDilosa noldu ya
Acsan bi dert açmasan bi dertSabah sabah profilime bir yorum bıraktım
Aralık ayını bitirdik biz hala doğalgazı yakmadık diyeMalum bana göre ben istanbul da henüz öyle aman aman bir soğuk görmedim ( bebekli, çocuklu evleri es geçiyorum ) . Ev yeni bina biz evlenmeden 2-3 ay önce bitmişti henüz 3 yıllık bile değil yani. Mantolama vs evlerin içi yeterli ısı da. Mesela kayınvalidemler Kasım da yakmaya başladı evleri aşşırı soğuk çünkü giriş kat bir de altta dükkan var onların gibi.
Aman neler yazdılarkul hakkı yiyorsunuz alt üst komşularınız yakıyor ondan faydalanıyorsunuz bilmem ne
Abi kendi evimde doğalgaz yakarken komşuma mı sormam gerekiyor anlayamadım ?hayır tilt oldum gerçekten ban yememek için sustum yazıyı kaldırdım ama sinirimi geçiremiyorum sövmemek için zor duruyorum ciddi anlamda
Üşüyorsam petekleri açarım, üşümüyorsam açmam bundan doğal ne olabilir ? ya da kim aman komşum üşümesin bende açayım diye düşünüyor ?ya da alt üst komşum benim için mi açıyor haberim yok ?
Alt komşum Ekim ayında petekleri yaktı, bende mi yakaydım ne yapaydım
Geçen hafta yatılı misafirim vardı cocuk var diye açtım kombiyi adamlar kurdeşen döktü Allah aşkına kapat dediler, kapadım.
Harammış, kul hakkıymışfalan filan
Günahım büyük dostlar
Bi karışmadıkları yakacağımız doğalgaz kalmıştı zatenSabah sabah profilime bir yorum bıraktım
Aralık ayını bitirdik biz hala doğalgazı yakmadık diyeMalum bana göre ben istanbul da henüz öyle aman aman bir soğuk görmedim ( bebekli, çocuklu evleri es geçiyorum ) . Ev yeni bina biz evlenmeden 2-3 ay önce bitmişti henüz 3 yıllık bile değil yani. Mantolama vs evlerin içi yeterli ısı da. Mesela kayınvalidemler Kasım da yakmaya başladı evleri aşşırı soğuk çünkü giriş kat bir de altta dükkan var onların gibi.
Aman neler yazdılarkul hakkı yiyorsunuz alt üst komşularınız yakıyor ondan faydalanıyorsunuz bilmem ne
Abi kendi evimde doğalgaz yakarken komşuma mı sormam gerekiyor anlayamadım ?hayır tilt oldum gerçekten ban yememek için sustum yazıyı kaldırdım ama sinirimi geçiremiyorum sövmemek için zor duruyorum ciddi anlamda
Üşüyorsam petekleri açarım, üşümüyorsam açmam bundan doğal ne olabilir ? ya da kim aman komşum üşümesin bende açayım diye düşünüyor ?ya da alt üst komşum benim için mi açıyor haberim yok ?
Alt komşum Ekim ayında petekleri yaktı, bende mi yakaydım ne yapaydım
Geçen hafta yatılı misafirim vardı cocuk var diye açtım kombiyi adamlar kurdeşen döktü Allah aşkına kapat dediler, kapadım.
Harammış, kul hakkıymışfalan filan
Günahım büyük dostlar
Hayır abi ben üşümediğim evde neden açıpta 200-300 doğalgaz parası vereyim ?Acsan bi dert açmasan bi dert
Vallahi insana şokingg geçirtiyorlarBi karışmadıkları yakacağımız doğalgaz kalmıştı zaten
Ay boşver Patilim. Burda bazıları cidden klavye delikanlılığına kalkıyorkomik gül geç
Yaniii dogru diyosunHayır abi ben üşümediğim evde neden açıpta 200-300 doğalgaz parası vereyim ?
üşüdüğüm zaman açıyorum, sonra geri kapatıyorum.
Zaten benim evim 4 oda. Yansa bile sadece yatak odası ve oturma odam yanıyor. Onun haricinde ki odalar, banyo, mutfak hep kapalı şuana kadar 3 yıldır 1 kez bile açmadım.
Bunun nesi kul hakkıKomşum üşüyordur açar, banane
Ne bu komşusu açken tok yatan bizden değildir durumları yani
Ne zmn oldum ecebaCanım popüler uye olmuşsun hayirli olsun
Noldu ki dilosa nurcum bı aydinlat beni? Profil msjlarini kontrol ettim bişey bulamadımYinee olan Diloşa olduu
Konu oraya nasıl geldi o kısmı hiç anlayamadımVallahi insana şokingg geçirtiyorlar
sanarsın kafalarını secdeden kaldırrmıyorlar öyle bir din iman durumu
Haberin yokmuydu kizNe zmn oldum ecebadarisi da guruluğuma
Noldu ki dilosa nurcum bı aydinlat beni? Profil msjlarini kontrol ettim bişey bulamadım
Kuzum bi üyenin profilinde yanlış hatırlamıyorsam ala ala ismi. Orda onlysmile ile laf dalaşına girmişler. Mısırla filan alakalı şeyler. Ondan gitmiş diloş.Ne zmn oldum ecebadarisi da guruluğuma
Noldu ki dilosa nurcum bı aydinlat beni? Profil msjlarini kontrol ettim bişey bulamadım
İşte bunlar hep duyar kasarcılar nasıl beğeni alırımcılar .Yaniii dogru diyosun
Niye boşu boşuna para israf edesin ki
Sırf o acti diye sendemi açmak zorunda misin
Ne kadar sacma
İnanır mısın, bende anlayamadımKonu oraya nasıl geldi o kısmı hiç anlayamadım
Dün de bişey görmüştüm sosyal medyada böyle konularda duyar kasıp asıl takılması gerekenlere kulak tıkayanlara dair. Öyle vallahiii.
Şu güne kadar hiç aklımdan öyle şeyler geçmemişti
Aynen valla ne yapsan bi laf bi lafİşte bunlar hep duyar kasarcılar nasıl beğeni alırımcılar .
Çok ilginç gerçekten. Bunu yazanları da sanarsın sırf komşuları doğalgazı açtı diye açanlardan.
Nasıl ki herkesin acı eşiği farklı ise üşüme terleme vs bunlar da farklı. Ekim ya Ekim. 30 yaşındayım ne evlenmeden önce ne evlendikten sonra evimizde Ekimde doğalgaz açıldığını görmedim
Millet çıldırmış ya, kul hakları haramlar havalar da uçuyor valla
Yoktu valla şimdi farkettimHaberin yokmuydu kiz
Yakında guru olursun
Ben bı bakiyim merak ettimKuzum bi üyenin profilinde yanlış hatırlamıyorsam ala ala ismi. Orda onlysmile ile laf dalaşına girmişler. Mısırla filan alakalı şeyler. Ondan gitmiş diloş.
Seni hak yiyenİnanır mısın, bende anlayamadım
Bir anda kendimi hak yerken buldum
Hadi insallahYoktu valla şimdi farkettiminşallah guru da olursam tadından yenmez sonraki adım da proluk inşallah
Ben bı bakiyim merak ettimsaol canim
Hemen hakkını haram etSeni hak yiyennasıl açmazsın doğalgazı bizim de altımızdaki komşular gittiler yoklar.. Hakkımıza girdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?