Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen hakkını haram et
Hemennn
Zalııımlaarrr töbesst yaa

Bunun hakkı hukuku olmaz Patilim. Tamam yani komşunda bi dert sıkıntı varsa hepimiz biliyoruz yardım etmeyi o bilinçte insanlarız. Çok saçma yere çekmişler konuyu. Başka bi acısı vardır belki

Kızlar ban yemek nasil bisey ben hic yemedim yemekte istemem
siteye giremiyorlarmi ban yenince kaç günlük oluyor ceza
Boşver yeme bak ben yememek için yazıyı sildim cümlelerimi dikkat ederek yazdım
ilk ceza ise 1 gün siteye giremiyorsun daha doğrusu yorum beğeni vs yapamıyorsun
sonra ki banlar da 2-3-4-10 gün diye gidiyor

Dert, sıkıntı, açlık bunlar farklı telatabikim çok farklı.
O konulara girersek zaten benimle yarışamazlar bile boşver. İbadetin gizli olanı makbuldür.

Ama ben üşümediğim evde doğalgazı yakmadığım için kul hakkı yediğimi, haram olduğunu, günaha girdiğimi bunları kabul edecek değilim.
Yok ben yakmadığım için ısınamıyorlarmış daha fazla yakıyorlarmış, ben onlardan ısınıyormusum falanmış filanmış.
İsteyen yaksın, istemeyen yakmasın.

Boşver yeme bak ben yememek için yazıyı sildim cümlelerimi dikkat ederek yazdım
ilk ceza ise 1 gün siteye giremiyorsun daha doğrusu yorum beğeni vs yapamıyorsun
sonra ki banlar da 2-3-4-10 gün diye gidiyor
Himm
Bende oyuzden bdv konularina girmiyom sadece msjlari okuyom

Tabiki öyle Patilim. Ben hiç duymadım komşum ısınsın diye doğalgazı açtım diyeni vallahi. Üşürsen yakarsın üşümezsen istersen hiç yakmazsın yanii.

Himm
Bende oyuzden bdv konularina girmiyom sadece msjlari okuyom
Aynen sakın girme
girdin mi çıkamıyorsun mesela ben bi ara ban lanmaya doyamayan bir insandım bir gün ban yedim 4 gün siteden uzaklaştırdılar sonra geldim 1 gün durdum gene ban yedim bu sefer 5 gün

Dun randevum vardi devlete gittim bi sikinti yok dediler bana yumurtalarima falan hormonlara ilac istedim zaten adetliyim vermediler
Bende ogleden sonra ozele gittim doktorun bu sefer klomen vermedi ilacını degistirdi femara verdi bakalim yumurtlamaya gore çatlama iğnesi de yapabilir
İnşallah bu ay tutar

Klomen, femara kullanan bir kankam vardı yumurtlama fazla olmuş üçüzlere hamile kalmıştı

Aynen sakın girme
girdin mi çıkamıyorsun mesela ben bi ara ban lanmaya doyamayan bir insandım bir gün ban yedim 4 gün siteden uzaklaştırdılar sonra geldim 1 gün durdum gene ban yedim bu sefer 5 gün
Eee kendin kaşinmisin patili

Geçmiş olsun samdanm
Daha belli değil ne zaman gosterecek bizde bilmiyoruz artık

kuzuuuuummm ben de sizi çok özledim valla herşey üst üste geldi. is yerim berbat durumda esasen:) ama calismak iyi geldi herşeye rağmen :) çok yoğunum is yerinde eve gelince eğilip kalkamiyorum bel ağrısından. eşimle de çok süper değiliz:) elimde ne zaman telefon görse vir vir vir ediyo bu aralar görmek istemiyorum zaten hayatımı zehir ediyo sık sık. saydığın herşey var az çok yani

ve ben bunu yazarken çocuk ağladı şimdi devam edebiliyorum yazmaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…