- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.861
ZalııımlaarrrHemen hakkını haram et
Hemennn
Aynen canım siteye giremiyorsun. Eğer hiç ban almadıysan ilk başta 1 2 gün oluyor ama devamlı alıyorsan bu 7 10 15 gün böyle artıyor.Kızlar ban yemek nasil bisey ben hic yemedimyemekte istemem
siteye giremiyorlarmi ban yenince kaç günlük oluyor ceza
Boşver yemeKızlar ban yemek nasil bisey ben hic yemedimyemekte istemem
siteye giremiyorlarmi ban yenince kaç günlük oluyor ceza
Dert, sıkıntı, açlık bunlar farklı telatabikim çok farklı.Zalııımlaarrrtöbesst yaa
Bunun hakkı hukuku olmaz Patilim. Tamam yani komşunda bi dert sıkıntı varsa hepimiz biliyoruz yardım etmeyi o bilinçte insanlarız. Çok saçma yere çekmişler konuyu. Başka bi acısı vardır belki
Himm anladim canimAynen canım siteye giremiyorsun. Eğer hiç ban almadıysan ilk başta 1 2 gün oluyor ama devamlı alıyorsan bu 7 10 15 gün böyle artıyor.
HimmBoşver yemebak ben yememek için yazıyı sildim cümlelerimi dikkat ederek yazdım
ilk ceza ise 1 gün siteye giremiyorsun daha doğrusu yorum beğeni vs yapamıyorsun
sonra ki banlar da 2-3-4-10 gün diye gidiyor
Tabiki öyle Patilim. Ben hiç duymadım komşum ısınsın diye doğalgazı açtım diyeni vallahi. Üşürsen yakarsın üşümezsen istersen hiç yakmazsın yanii.Dert, sıkıntı, açlık bunlar farklı telatabikim çok farklı.
O konulara girersek zaten benimle yarışamazlar bile boşver. İbadetin gizli olanı makbuldür.
Ama ben üşümediğim evde doğalgazı yakmadığım için kul hakkı yediğimi, haram olduğunu, günaha girdiğimi bunları kabul edecek değilim.
Yok ben yakmadığım için ısınamıyorlarmış daha fazla yakıyorlarmış, ben onlardan ısınıyormusum falanmış filanmış.
İsteyen yaksın, istemeyen yakmasın.
Aynen sakın girmeHimm
Bende oyuzden bdv konularina girmiyom sadece msjlari okuyom
Klomen, femara kullanan bir kankam vardı yumurtlama fazla olmuş üçüzlere hamile kalmıştıDun randevum vardi devlete gittim bi sikinti yok dediler bana yumurtalarima falan hormonlara ilac istedim zaten adetliyim vermediler
Bende ogleden sonra ozele gittim doktorun bu sefer klomen vermedi ilacını degistirdi femara verdi bakalim yumurtlamaya gore çatlama iğnesi de yapabilir
İnşallah bu ay tutar
Eee kendin kaşinmisin patiliAynen sakın girme
girdin mi çıkamıyorsunmesela ben bi ara ban lanmaya doyamayan bir insandım bir gün ban yedim 4 gün siteden uzaklaştırdılar sonra geldim 1 gün durdum gene ban yedim bu sefer 5 gün
Ben çok sinirli biriyim millet bana laf söyleyince geri duramıyorum tek sıkıntım buEee kendin kaşinmisin patili
Ayyy inşallah dua et bana ikizde olur tek de olurKlomen, femara kullanan bir kankam vardı yumurtlama fazla olmuş üçüzlere hamile kalmıştı
İnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin.Ayyy inşallah dua et bana ikizde olur tek de olur
İst pişt sakin sinirlerine hakim olBen çok sinirli biriyim millet bana laf söyleyince geri duramıyorum tek sıkıntım bu
Aminnnİnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin.
Tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı bir evlat versin Allahım
Sagol kuzum. Gecsin insallah. Perisan oldu cocuk oksurmekten. Hic hali yok. Mahzun mahzun bakiyor
geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin,Sagol kuzum. Gecsin insallah. Perisan oldu cocuk oksurmekten. Hic hali yok. Mahzun mahzun bakiyor
Geçmiş olsun samdanmsorma kuzum ya. çocuk alerji oldu üstüne üşüttü bugün de göz enfeksiyonu oldu ve azı dişlerini cikariyo. işe döndüm ve hiç biseye yetişemiyorum
sizde ne var ne yok kuzularbebeğin cinsiyeti belli oldu mu rosss bu arada nickin değişmiş profilinden tanıdım hayırlı olsun yeni nickin:)
Samdaann ya neredesin çok özledimbi daha hiç gelmiycen sandım valla aceba hamile mi? aceba şifresini fln mi unuttu ?aceba işle alakalı sıkıntı mı var?aceba esiyle mi bişey oldu?aceba hasta mı?aceba oğlu mu hasta ve bunlar gibi daha da fazla şey geçti aklımdan hep çok alışmışım sana gitme bidaa çok özledim sanki yıllardır girmiyomussun gibi
Ama oğlusun hastalanmış okudum şimdi çok geçmiş olsun canım bide ise başladın zaten zorlanirsin diyodun,hastalı daha da karıştırmış işleri anlaşılan.
İnşallah düzene koyarsın hepsini tek tek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?