Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her taraftan seni zor durumda bırakmışlar ya o müdürü dövmek lazm evire çevire ne demek vermiyormuş neden kalkıp da illa rapor istiyor anlamadm aptalizma yaa

Bir an önce ins sağlığına kavuşur minik sende rahatlarsın ins kuzumm

İyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür
Ozletme kendini bu kadar çok canım ara da gir çık

sen ban mi yedin dilos
inşallah girerim böyle ara ara. daha yeni elim boşladi evrak isinden ama devami gelecek

Çok geçmiş olsun kuzum ya hepsi üst üste gelmiş
Nolsun işte kuzum raporluyum bende işle ilgili mevzular var benimde, sürdüler bi ilçeye rapor aldım bende akıbetimi bekliyorum

aaa nasil sürdüler ya geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim. hakkında hayırlısı olsun kuzum ya. sağolasın inşallah toparlar bugün de burnu kanamis kreste evde babasiyla duruyo şimdi

Oooo gozlerim doldu desem inanirmisin cok ozledim senjii cok gulum nerdeydin neler yaptin

Kizlar bugun pek giremedim okuyamafim etiketleyenlere donus yapmaya calistm sadece naslsiniz

B Brunello Cicinelli doktor ne dedi

ben de sizleri çok özledim cayim ya sen ne kadar candan bi insansin ya yerim seni. iyiyiz diyelim iyi olalim cayim bi curcuna içinde kaldim kafami kaldiramiyom

aaa nasil sürdüler ya geçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim. hakkında hayırlısı olsun kuzum ya. sağolasın inşallah toparlar bugün de burnu kanamis kreste evde babasiyla duruyo şimdi
hadi yaa geldi mi üst üste gelir zaten

hiç elime telefon bile alamadim ki limonsuzum. internet paketim ful duruyo kreşten ariyolar onu bile görmüyorum çoğu zaman sen naptın bakalım

patilim evet ben geldim kuzum :) bebis nasıl cinsiyeti belli oldu mu :)
Şamdanımm hoş geldinnn nasılsınnnn
nerelerdeydin.. okuduğum kadarı ile çocuk hastaymış sanırım çok geçmiş olsun. ciddi bir şey mi ?

Bebiş iyiydi en son :) elleri ayakları oynuyordu valla :) Henüz belli değil 6 ocakta kontrolümüz var sanırım o zaman belli olur :) doktor amcamız öyle dedi tahmin yaparız en azından dedi bakacağızzz

sen neler yapıyorsun ? iş nasıl ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…