- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.881
Geçmiş olsun samdanm
Daha belli değil ne zaman gosterecek bizde bilmiyoruz artık
Her taraftan seni zor durumda bırakmışlar ya o müdürü dövmek lazm evire çevire ne demek vermiyormuş neden kalkıp da illa rapor istiyor anlamadm aptalizma yaaSagol kuzum. Dun gece 2ye 3e kadar acildeydik. Rica ettim acildeki dr.a lutfen yarinlik bana rapor verin diye. Idarecinin haberi var mi dedi. Evet dedim var. Cocugum hasta perisan. O zaman mudurun sana idari izin versin diyor. Oyle vir yetkisi var diyor. Evet var. Istese verir. Ben idareciyken hic kiyamazdim bebegi olan ogretmenlere. Hastaysa cocugu kendim girerdim onun dersine. Hocaya da idari izin verirdim. Ama mudurum illa rapor al diyor. Yok iste vermiyorlar. Dr hakli bi taraftan. Hasta degilsin. Ben sahte evrak duzenleyene kadar mudurun izin versin ben mecbur muyum diyor. Mudur de vermem hocam rapor al diyor. Bugun esim yalvar yakar aile hekimimizden almis. Bunaldim tum gun. Mazeretsiz ise gidemedim sonucta. Onun bunaltisi ustumde. Ne var destek ciksaniz da kostek olmasanizYarin napicam bilmiyorum. Okul sogukmus bugun petekler bozulmus. Yanimda da goturemem cocugumu. Bakicisinin da cocugu hasta. Zaten benim kiza ondan bulasti kesin. Babasi gunduzde bu hafta. Koyacak bir yerim yok. Ama kimse beni anlamiyor cok mutsuzum ve caresizim ross
Gördüm şimdi Samdanım kıyamam ya geçmiş olsun. Bir de hepsi bir araya gelmiş kötü olmuş
Alıştn mı işe, oturdu mu herşeyin biraz biraz.
Vallahii uzuuun oldu yaaiyiki geldiin, aklımız sendeydii
[/QUOTE
sağol canım benim Allah razı olsun:)
yerim kesin değil degisecek demişti müdür. aşırı yoğunum ya kafami kasiyacak vaktim yoksiz napiyosunuz bakalım senin de az kaldi doğuma artık demi:) nasıl gidiyo hamilelik:)
:dOkuyup okuyup cikiyorm canmkac gundur hep disarilardayim dogru duzgun giremedim hic yine unutmadigin icin cok ❤❤❤❤
Nerdeyse 6 aylık olcam hala tık yokkesin kız o zamanoğlan olsa simdiye gosterirdi
İyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz çok şükür
Ozletme kendini bu kadar çok canım ara da gir çık
Çok geçmiş olsun kuzum ya hepsi üst üste gelmiş
Nolsun işte kuzum raporluyum bende işle ilgili mevzular var benimde, sürdüler bi ilçeye rapor aldım bende akıbetimi bekliyorum
Tamam canım öyle yaparım artık:d
Bakıp bakıp gitme bak yaz gitolmaz böyle
Oooo gozlerim doldu desem inanirmisin cok ozledim senjii cok gulum nerdeydin neler yaptin
Kizlar bugun pek giremedim okuyamafim etiketleyenlere donus yapmaya calistm sadece naslsiniz
B Brunello Cicinelli doktor ne dedi
hadi yaa geldi mi üst üste gelir zatenaaa nasil sürdüler yageçmiş olsun mu diyeyim ne diyeyim. hakkında hayırlısı olsun kuzum ya. sağolasın inşallah toparlar bugün de burnu kanamis kreste evde babasiyla duruyo şimdi
Canım merak ettik ya. Arada bi girip iyim diyip çıksaydıngeçmiş olsun oğlunda hastaymış
@Casper25 tatlım geçmiş olsun ayrıca Allah yardımcın olsun. Kendi başlarında olmadığı için anlamiyorlar
kk birinci noteri ay şamdanım gelmiş kaçırmışımm
Diloş ban yemiş neden yediğini bilen var mı ?
Gene ne yaptın dilomm
Şamdanımm hoş geldinnn nasılsınnnnpatilimevet ben geldim kuzum :) bebis nasıl cinsiyeti belli oldu mu :)
Nerdeyse 6 aylık olcam hala tık yok
hadi yaa geldi mi üst üste gelir zaten
Bebegimm sesin çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?