Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sorma kuzum vallahi camı açıp yangın var diye bagirasim geliyo çok bunaldim
bunalmaz mı insan kuzum hepsi üst üste geliyor gelince işte..
bende bu aralar öyleyim tüm her şey üst üste geldi sabır deyip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden..

saçmalamışlar bence, siz kendinize göre kapatıp açacaksınız tabiki, biz de açalı daha 1 ay olmadı belkide, bizim ev sıcak ama üstte çatı katında kiracımız var onlar üşüyormuş o yüzden açtık,
yatak odasını açmadık ve battaniyeyle yatıyoruz, atlet kilotla yatıyorum o derece sıcak geliyor bize,
bugün ince battaniye üstüne pikeyle yatmıştım, derin uyumuşum şırıl şırıl terlemişim, hemen attım pikeyi sadece battaniye kaldı, o da incecik battaniye

Canım kankammm büşümmmm
sen mi geldinnnnn

ByNkoaLa
ahahsdsdaf Allah sizi ya
kız patilimm bu ay salladım ya ovulasyon testiymiş vırtmış zırtmış yapmıyordum
rapor almak için kadın doğuma gittiğimde perşembe günü dedi ki adam 12 mm yumurtan
dün de eşimin doğum günüydü ya dedim bi ovu yapam bakiyim
anam bi baktım pozitif
sonrası zati sabahlar olmasın

Valla ben bu milleti duyarcıları anlamadım nasıl bir psikoloji değişik mehloşum

çalışmak iyi geldi patilim. ama ne is yerim iyi ne ev durumum iyi ne çocuk bi düzen tutturdu. ite kaka götürüyorum. sabah esimle dalastim çocuk herşey bi arada perişan halde inşallah geçecek diye bekliyorum işte. hem alerji var hem dis cikariyo hem soğuk geçmiş hem de göz kanalları tikanmis damlaya başladık. bide bugün burnu kanamis.

ayy az kalmış kontrole de hayırlısı neyse o olsun ama ben kız diye hissediyorum seninkini en baştan beri:)

Ayyyyyyyy
İnşallahh bu sefer gelirrr bebişkooosuuuuuu

Benim yengemde ikizlere hamile 20 haftadan öğrendiler cinsiyetleri kiz diye
Her gitiklerinde bebişler saklıyordu kendilerini
Ama simdi eminler cinsiyetlerden
Ne sansliymis hemen öğrenmiş ben catliyorm iki kere gittim ikisinde de göstermedi

bunalmaz mı insan kuzum hepsi üst üste geliyor gelince işte..
bende bu aralar öyleyim tüm her şey üst üste geldi sabır deyip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden..

öyle tabi Allah ferahlık versin hepimize inşallah çocuk iyi olsa gerisi bi sekilde olucak benim için. senin de tez zamanda çözüme kavussun inşallah kuzum. is dışında sorun da mi var senin

Evet çalışmak kafa dağıtıyor mutlaka iyi gelmiştir.
Umarım diğer herşey de düzelir şamdanım, minnoşa da çok geçmiş olsun toparlar inşallah bir an önce.
Eşinle neden tartıştın

Yok ya daha 2 hafta var geçmiyor zaman
Sağlıkla gelsin cinsiyet ne olrusa olsun ama bende çok yoğun erkek hssediyorum

İyiyim kuzum sen nasilsin
iyiyim canımm
Ayyyyyyyy
İnşallahh bu sefer gelirrr bebişkooosuuuuuu
inşallah kızz dua edin hamişler olarak
öyle tabi Allah ferahlık versin hepimize inşallah çocuk iyi olsa gerisi bi sekilde olucak benim için. senin de tez zamanda çözüme kavussun inşallah kuzum. is dışında sorun da mi var senin
inşallah kuzum, yok çok şükür ailesel bir kaç şey var ama çözülmeyecek şeyler değil, sağlık olsun da gerisi çok mühim değil zaten..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…