- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #59.901
bunalmaz mı insan kuzum hepsi üst üste geliyor gelince işte..sorma kuzum vallahi camı açıp yangın var diye bagirasim geliyo çok bunaldim
saçmalamışlar bence, siz kendinize göre kapatıp açacaksınız tabiki, biz de açalı daha 1 ay olmadı belkide, bizim ev sıcak ama üstte çatı katında kiracımız var onlar üşüyormuş o yüzden açtık,Sabah sabah profilime bir yorum bıraktım
Aralık ayını bitirdik biz hala doğalgazı yakmadık diyeMalum bana göre ben istanbul da henüz öyle aman aman bir soğuk görmedim ( bebekli, çocuklu evleri es geçiyorum ) . Ev yeni bina biz evlenmeden 2-3 ay önce bitmişti henüz 3 yıllık bile değil yani. Mantolama vs evlerin içi yeterli ısı da. Mesela kayınvalidemler Kasım da yakmaya başladı evleri aşşırı soğuk çünkü giriş kat bir de altta dükkan var onların gibi.
Aman neler yazdılarkul hakkı yiyorsunuz alt üst komşularınız yakıyor ondan faydalanıyorsunuz bilmem ne
Abi kendi evimde doğalgaz yakarken komşuma mı sormam gerekiyor anlayamadım ?hayır tilt oldum gerçekten ban yememek için sustum yazıyı kaldırdım ama sinirimi geçiremiyorum sövmemek için zor duruyorum ciddi anlamda
Üşüyorsam petekleri açarım, üşümüyorsam açmam bundan doğal ne olabilir ? ya da kim aman komşum üşümesin bende açayım diye düşünüyor ?ya da alt üst komşum benim için mi açıyor haberim yok ?
Alt komşum Ekim ayında petekleri yaktı, bende mi yakaydım ne yapaydım
Geçen hafta yatılı misafirim vardı cocuk var diye açtım kombiyi adamlar kurdeşen döktü Allah aşkına kapat dediler, kapadım.
Harammış, kul hakkıymışfalan filan
Günahım büyük dostlar
Benim yengemde ikizlere hamile 20 haftadan öğrendiler cinsiyetleri kiz diyeNerdeyse 6 aylık olcam hala tık yok
ahahsdsdaf Allah sizi ya
:dkesin kız kesinedepli kızım benim gostermiyo işte
Valla ben bu milleti duyarcıları anlamadım nasıl bir psikoloji değişik mehloşumsaçmalamışlar bence, siz kendinize göre kapatıp açacaksınız tabiki, biz de açalı daha 1 ay olmadı belkide, bizim ev sıcak ama üstte çatı katında kiracımız var onlar üşüyormuş o yüzden açtık,
yatak odasını açmadık ve battaniyeyle yatıyoruz, atlet kilotla yatıyorum o derece sıcak geliyor bize,
bugün ince battaniye üstüne pikeyle yatmıştım, derin uyumuşum şırıl şırıl terlemişim, hemen attım pikeyi sadece battaniye kaldı, o da incecik battaniye
İyiyim kuzum sen nasilsin
Şamdanımm hoş geldinnn nasılsınnnn
nerelerdeydin.. okuduğum kadarı ile çocuk hastaymış sanırım çok geçmiş olsun. ciddi bir şey mi ?
Bebiş iyiydi en son :) elleri ayakları oynuyordu valla :) Henüz belli değil 6 ocakta kontrolümüz var sanırım o zaman belli olur :) doktor amcamız öyle dedi tahmin yaparız en azından dedibakacağızzz
sen neler yapıyorsun ? iş nasıl ?
Ayhh bende seni çok seviyirm
Ayyyyyyyyahahsdsdaf Allah sizi ya
kız patilimm bu ay salladım ya ovulasyon testiymiş vırtmış zırtmış yapmıyordum
rapor almak için kadın doğuma gittiğimde perşembe günü dedi ki adam 12 mm yumurtan
dün de eşimin doğum günüydü ya dedim bi ovu yapam bakiyim
anam bi baktım pozitif
sonrası zati sabahlar olmasın
ne o kız afralar tripler, hamilelik hormonları tavan mı yaptı noldu
Güliye şuannn trip atıyorum 1 saniyene o kız afralar tripler, hamilelik hormonları tavan mı yaptı noldu
Ne sansliymis hemen öğrenmiş ben catliyorm iki kere gittim ikisinde de göstermediBenim yengemde ikizlere hamile 20 haftadan öğrendiler cinsiyetleri kiz diye
Her gitiklerinde bebişler saklıyordu kendilerini
Ama simdi eminler cinsiyetlerden
bunalmaz mı insan kuzum hepsi üst üste geliyor gelince işte..
bende bu aralar öyleyim tüm her şey üst üste geldi sabır deyip dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden..
Bak kapı carparim hahahahahaahahahhaahGüliye şuannn trip atıyorum 1 saniye
gel kız sarılakkkAyhh bende seni çok seviyirm
Öyle böyle değil patilim
Cazibeme yine dayanamadin dimigel kız sarılakkk
Evet çalışmak kafa dağıtıyor mutlaka iyi gelmiştir.çalışmak iyi geldi patilim. ama ne is yerim iyi ne ev durumum iyi ne çocuk bi düzen tutturdu. ite kaka götürüyorum. sabah esimle dalastimçocuk herşey bi arada perişan halde inşallah geçecek diye bekliyorum işte. hem alerji var hem dis cikariyo hem soğuk geçmiş hem de göz kanalları tikanmis damlaya başladık. bide bugün burnu kanamis.
ayy az kalmış kontrole dehayırlısı neyse o olsun ama ben kız diye hissediyorum seninkini en baştan beri:)
iyiyim canımmİyiyim kuzum sen nasilsin
inşallah kızz dua edin hamişler olarakAyyyyyyyy
İnşallahh bu sefer gelirrr bebişkooosuuuuuu
inşallah kuzum, yok çok şükür ailesel bir kaç şey var ama çözülmeyecek şeyler değil, sağlık olsun da gerisi çok mühim değil zaten..öyle tabi Allah ferahlık versin hepimize inşallahçocuk iyi olsa gerisi bi sekilde olucak benim için. senin de tez zamanda çözüme kavussun inşallah kuzum. is dışında sorun da mi var senin
Bebişin pek nazliymişNe sansliymis hemen öğrenmiş ben catliyorm iki kere gittim ikisinde de göstermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?