Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebiş içinnn hmmmmmm
Hadiiii inşallaahh güzel sonuçlar all zeprammmm
İnşallah patilim ya valla sabr kalmadı özeniyorum artık bu ay dr klomen başlatacak insallah güzel sonuç alabilirim ya bide amh istedi bakalım o nasıl cıkacak

İnşallah patilim ya valla sabr kalmadı özeniyorum artık bu ay dr klomen başlatacak insallah güzel sonuç alabilirim ya bide amh istedi bakalım o nasıl cıkacak
Sabırrrr sabırrr sabırrrr
Her şeyin bir zamanı var, demek ki şimdiye kdar zamanı değildi.
Umut hep var unutma

Seninde minnoş pammık gibi bir beben olacak hayırlısı ile..

Sabırrrr sabırrr sabırrrr
Her şeyin bir zamanı var, demek ki şimdiye kdar zamanı değildi.
Umut hep var unutma

Seninde minnoş pammık gibi bir beben olacak hayırlısı ile..
Bazen cok zor gibi olmayacak gibi... umut hep var olmasa yaşanmaz zaten ama imkansız sanki karnımın şiştiğini hayal bile edemiyorum cok zor bi imtihan bu ama atlatıcaz bakalım hayırlısı ile

Bazen cok zor gibi olmayacak gibi... umut hep var olmasa yaşanmaz zaten ama imkansız sanki karnımın şiştiğini hayal bile edemiyorum cok zor bi imtihan bu ama atlatıcaz bakalım hayırlısı ile
Deme öyle olacak. İllaki olacak Allahın izni ile
Bir bakmışsın çiçek açmış umutlar karnın şişecek 10-15-20 kilo alacağın zamanlar olacak
Sonra dersin bu ben miyim

Kaç yıldır evlisin zepram ? Eşinde gitti dimi doktora falan herhangi bir sorun yok ?

Ahhh patilim insallah cok cokkkk amin

Kilo sorun değil yA alayım da olsun yeter ki

27 aylık evliyim can eşimin ileri hareketinde sorun var ama dr fena değil dedi yAni bi sıkıntımız yok

Ahhh patilim insallah cok cokkkk amin

Kilo sorun değil yA alayım da olsun yeter ki

27 aylık evliyim can eşimin ileri hareketinde sorun var ama dr fena değil dedi yAni bi sıkıntımız yok
Ah be zeprammmm :) daha 2 senelik evlisinnn :) öyle bir söyledin ki 8-10 senedir evlisin de olmuyor diye düşündüm bir an :)
2 yıl 3 ay ne kiiii :)

Bu hız sorunu için keçiboynuzları bilmem neler var onları araştırıp baktın mı ?

Bana oyle geliyo ama

Valla ilaç kullandığı 3 ay içinde değerleri yükselmiş ama gene hamile kalamamısım

günaydın,

B Brunello Cicinelli gözün aydın, bebeği görmüşsün, kalp atışlarını duymuşsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah,
bence de erkek
poncikvegece evin hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin,
Youlost16 tedavin olumlu sonuçlanır ve en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşaallah.

İnsallah canım bakalım bu ay ki adetimi bekliyorum

İnsallah patili insallah ❤❤ Eee sen anlat senin hamilelik nasıl gidiyor
İnşallaah zepram

Hamilelik güzel gidiyor, şuan için bir sorun yok şükür
6 ocakta tarama testimiz var bakalım, hayırlısı ile sorunsuz atlatırız inşallah. Doktorum o gün cinsiyeti anlarız, en azından tahminde bulunuruz dedi, bakalım :) Cinsiyet falan önemli değil tabi ilk olacağı için ikisi de yok nasılsa hangisi olursa olsun farketmez modundayım.
Aşırı derece de kız hissediyorken bir kaç haftadır içimden hep erkek geçiyor, nedendir bilmem Çok yoğun şekilde hemde. Kendimi tutarsızca ve bilinçsizce mavi kıyafetlere falan bakarken buluyorum.
Hayırlısı :)

B Brunello Cicinelli brommm canımm afroditim
demek elleri kolları oynuyor sarı merciiinin

Çok sevindim, rabbim devamını getirsin hepimiz için inşallah sorunsuz şekilde atlatalım şu gebeşliğiii

Benim de senin oğlun olacakmış gibi geliyor, kendime hissettiğim yoğun cinsiyet duygularını sende de hissediyorum nedense
Hislerim de çok yanıldığım söylenemez

Mehloşumm günaydınnn

Teşekkür ederim Allah razı olsun, amin inşallaah

İkili testi ne için yaptırıyorsun canısı

Hayırlısı ne ise o olsun hayırlı evlat olsun da gerisinin önemi yok :) hani ciciyle sen mavi sevmiyordunuz niye mavi renk bakıyosun bakayım yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…