- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.101
İnşallah patilim ya valla sabr kalmadıBebiş içinnn hmmmmmm
Hadiiii inşallaahh güzel sonuçlar all zeprammmm
Sabırrrr sabırrr sabırrrrİnşallah patilim ya valla sabr kalmadıözeniyorum artık bu ay dr klomen başlatacak insallah güzel sonuç alabilirim ya bide amh istedi bakalım o nasıl cıkacak
Bazen cok zor gibi olmayacak gibi... umut hep var olmasa yaşanmaz zaten ama imkansız sanki karnımın şiştiğini hayal bile edemiyorumSabırrrr sabırrr sabırrrr
Her şeyin bir zamanı var, demek ki şimdiye kdar zamanı değildi.
Umut hep var unutma
Seninde minnoş pammık gibi bir beben olacak hayırlısı ile..
Deme öyle olacak. İllaki olacak Allahın izni ileBazen cok zor gibi olmayacak gibi... umut hep var olmasa yaşanmaz zaten ama imkansız sanki karnımın şiştiğini hayal bile edemiyorumcok zor bi imtihan bu ama atlatıcaz bakalım hayırlısı ile
Ahhh patilim insallah cok cokkkk aminDeme öyle olacak. İllaki olacak Allahın izni ile
Bir bakmışsın çiçek açmış umutlarkarnın şişecek 10-15-20 kilo alacağın zamanlar olacak
Sonra dersin bu ben miyim
Kaç yıldır evlisin zepram ? Eşinde gitti dimi doktora falan herhangi bir sorun yok ?
Ah be zeprammmm :) daha 2 senelik evlisinnn :) öyle bir söyledin ki 8-10 senedir evlisin de olmuyor diye düşündüm bir an :)Ahhh patilim insallah cok cokkkk amin
Kilo sorun değil yA alayım da olsun yeter ki
27 aylık evliyim caneşimin ileri hareketinde sorun var ama dr fena değil dedi yAni bi sıkıntımız yok
Bana oyle geliyo amaAh be zeprammmm :) daha 2 senelik evlisinnn :) öyle bir söyledin ki 8-10 senedir evlisin de olmuyor diye düşündüm bir an :)
2 yıl 3 ay ne kiiii :)
Bu hız sorunu için keçiboynuzları bilmem neler var onları araştırıp baktın mı ?
Günaydın canımGüünaydıınn
Herkese güüzeel günleeerr
Kutsişiim inşallah güzel sonuçlar olsuunGünaydın canım
Sabret :)Bana oyle geliyo ama
Valla ilaç kullandığı 3 ay içinde değerleri yükselmiş ama gene hamile kalamamısım
İnsallah patili insallahSabret :)
Olacak, ben inanıyorum
Amin insallah kuzumKutsişiim inşallah güzel sonuçlar olsuunhepp iyi olacağını düşün
İnsallah canım bakalım bu ay ki adetimi bekliyorumgünaydın,
B Brunello Cicinelli gözün aydın, bebeği görmüşsün, kalp atışlarını duymuşsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah,
bence de erkek
poncikvegece evin hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin,
Youlost16 tedavin olumlu sonuçlanır ve en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşaallah.
İnşallaah zepramİnsallah patili insallah❤❤ Eee sen anlat senin hamilelik nasıl gidiyor
Mehloşumm günaydınnngünaydın,
B Brunello Cicinelli gözün aydın, bebeği görmüşsün, kalp atışlarını duymuşsun, sağlıcakla kucağına alırsın inşaallah,
bence de erkek
poncikvegece evin hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin,
Youlost16 tedavin olumlu sonuçlanır ve en kısa zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın inşaallah.
İkili testi ne için yaptırıyorsun canısıİnşallaah zepram
Hamilelik güzel gidiyor, şuan için bir sorun yok şükür
6 ocakta tarama testimiz var bakalım, hayırlısı ile sorunsuz atlatırız inşallah. Doktorum o gün cinsiyeti anlarız, en azından tahminde bulunuruz dedi, bakalım :) Cinsiyet falan önemli değil tabi ilk olacağı için ikisi de yok nasılsa hangisi olursa olsun farketmez modundayım.
Aşırı derece de kız hissediyorken bir kaç haftadır içimden hep erkek geçiyor, nedendir bilmemÇok yoğun şekilde hemde. Kendimi tutarsızca ve bilinçsizce mavi kıyafetlere falan bakarken buluyorum.
Hayırlısı :)
Aklımdasın kutsişiim duamdasınAmin insallah kuzum❤ Dua et bol bol olur mu bana ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?