Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ense kalınlığı, down sendromu için.

Aslında bunu ben istemedim; ama benim eşim çok takıntılı.
İllaki yaptıracağız diyor. Farzet ki olumsuz bir şey oldu ne olacak aldıracak mısın dediğimde, hayır tabi ki sadece bilicez en azından ne var bunda diyor. Çene olarak benden çok daha kuvvetli olduğu için bende kendimi yormamak adına okey dedim

mavi renk hmmm, ben severim aslında maviyi benimkini yanlış mı hatırlıyorsun acaba

Tövbeeee yarabbiiii

Bende geçenlerde eşimin Gürcistan'a masaja gittiğini gördüm rüyamda yaa daha doğrusu itiraf ediyodu falan, Gürcistan ne alakaysa uyanınca da kavga ettim tabi durur muyum, güya ruyamdaki sinirimi çıkardım adam gülmekten yerlere yattı tabi benim azarıp bozarmam bosaydi

Aldatılmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum
en korktuğum şey
2 çocuk var arada, 3. geliyor,
çocuklar babalarını seviyor, bir de ben medenice ayrılamam çocukları çok doldururum kesin
eşim çocuklarıyla çok ilgili, her şeyleriyle ilgilenir, sağlık konularını falan benden çok düşünür maşaallah
çocuk konusunda elim ayağım,o olmasa ben çok bocalarım

Tövbeeeeee

Eşlerimiz elbet çok kıymetli ve değerli elimiz ayağımız.. Ama hayatımızın odak noktası değil bence. Yani o olmazsa ölürüm, yaşayamam olmamalı bana göre :) En azından ben değilim, çok seviyorum eşimi. Ama olmadığı zaman da asla demem, onsuz yapamam ölürüm biterim diye. Çünkü yaparım :)

Allah der ki 'kimi benden çok seversen onu senden alırım ' ve ekler; 'onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ' :)

Allah korusun tabi ki asla öyle bir şey olmasın çocuklarımız anne babaları ayrı büyümesin o ayrı bir konu ama asıl mesele; eşler boşanabilir, ama anne babalar boşanamaz :) karı koca olarak münasebet bitebilir ama anne baba olarak bitemez.

Kendime maskara ve ruj aldım denedim şimdi
hep bu bdv nin yüzünden, dönüp dönüp aldatma konularını okuyunca bilinç altına yerleşiyor illaki

Hayirli olsun makyaj malzemelerin yaa bende aldgmda cok mutlu olurum ama ben makyaj severim evde tekken bile yaparim esim gelecegi zaman yaparim bazen esim icerdeyken yapar cikarim hoslaniyorum makyajdan ama palyaco gbi herseye brunmekten degil

Bdv cok fena yaa resmen paranoyak oldk oralari okjya okuya

ben genelikle göz kalemi sürerim sadece, eşimle dışarı çıkıyorsak yaparım makyaj ama far allık fondoten vs sürmem, kalem rimel, dudak kalemi sürerim,
eşim işe giderken göz kalemine bile izin vermezdi önceden,
evde bazen ben de yapıp çıkarım eşimin karşısına,

bdv paranoyak yaptı cidden

işte ben aldatmayla ayrıldığım eşimi bir daha asla görmek duymak istemem, arada çocuk olunca daha da kötü yani,
ben de eşimsiz çok güzel yaparım, ekonomik özgürlüğüm var, çoğu işimi (hastane vs) kendim hallederim, onsuz yapabileceğimi bir kalemde sileceğimi o da biliyor aslında,

herkese selam.. dua edin banaaa çok zor bir sınavım var bugün B Brunello Cicinelli kalp atışını duymuşsun sarı mercinin çok sevindim hareket etmiş bide Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
poncikvegece 6 ocakta sanırım cinsiyet tahmini yapacaklarmis ben de senin erkek gibi hissediyorum nedense
biraz uzak kaldım buralardan herkes nasıl.
HayatSevinceGuzel çalışmalar nasil canım

Hadii bakalım inşallahh güzel güzel sınavına gir gell articik

Ben de bugün şimdi başlıyorum, azıcık bakım yaptım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…