- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.121
Ense kalınlığı, down sendromu için.İkili testi ne için yaptırıyorsun canısı
Hayırlısı ne ise o olsun hayırlı evlat olsun da gerisinin önemi yok :) hani ciciyle sen mavi sevmiyordunuz niye mavi renk bakıyosun bakayım yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
mmmm ben ilk kez gördüm fotoğrafınııı mehlikaaKendime maskara ve ruj aldımdenedim şimdi
teşekkürler canım,normalde makyaj yapan biri değilim, şuan sadece maskara ve ruj varmmmm ben ilk kez gördüm fotoğrafınııı mehlikaagüle güle kullaaan
aaa yüzün ne kadar temiz güzel duruyor, fondöten var zannettimteşekkürler canım,normalde makyaj yapan biri değilim, şuan sadece maskara ve ruj var
Bence arada makyaj yapmak daha iyiteşekkürler canım,normalde makyaj yapan biri değilim, şuan sadece maskara ve ruj var
fondoten yok ama telefonun ayarından sanırım, benleri falan kapatıyoraaa yüzün ne kadar temiz güzel duruyor, fondöten var zannettimmaşallah
Tövbeeee yarabbiiiiaslında bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum, gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm, gerçek gibiydi
çok stresli bir gece geçirdim, uyandım hala sinirliydim tekrar uyudum aynı rüyanın uzantılarını gördüm
hep bu bdv nin yüzünden, dönüp dönüp aldatma konularını okuyunca bilinç altına yerleşiyor illakiTövbeeee yarabbiiii
Aldatılmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorumhep bu bdv nin yüzünden, dönüp dönüp aldatma konularını okuyunca bilinç altına yerleşiyor illaki
Bende geçenlerde eşimin Gürcistan'a masaja gittiğini gördüm rüyamda yaa daha doğrusu itiraf ediyodu falan, Gürcistan ne alakaysaaslında bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum, gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm, gerçek gibiydi
çok stresli bir gece geçirdim, uyandım hala sinirliydim tekrar uyudum aynı rüyanın uzantılarını gördüm
en korktuğum şeyAldatılmaktan neden bu kadar korkuyorsunuz anlamıyorum
Tövbeeeeeeen korktuğum şey
2 çocuk var arada, 3. geliyor,
çocuklar babalarını seviyor, bir de ben medenice ayrılamam çocukları çok doldururum kesin
eşim çocuklarıyla çok ilgili, her şeyleriyle ilgilenir, sağlık konularını falan benden çok düşünür maşaallah
çocuk konusunda elim ayağım, ben o olmasa çok bocalarım
Kendime maskara ve ruj aldımdenedim şimdi
hep bu bdv nin yüzünden, dönüp dönüp aldatma konularını okuyunca bilinç altına yerleşiyor illaki
ben genelikle göz kalemi sürerim sadece, eşimle dışarı çıkıyorsak yaparım makyaj ama far allık fondoten vs sürmem, kalem rimel, dudak kalemi sürerim,Hayirli olsun makyaj malzemelerin yaa bende aldgmda cok mutlu olurum ama ben makyaj severim evde tekken bile yaparim esim gelecegi zaman yaparim bazen esim icerdeyken yapar cikarim hoslaniyorum makyajdan ama palyaco gbi herseye brunmekten degil
Bdv cok fena yaa resmen paranoyak oldk oralari okjya okuya
işte ben aldatmayla ayrıldığım eşimi bir daha asla görmek duymak istemem, arada çocuk olunca daha da kötü yani,Tövbeeeeee
Eşlerimiz elbet çok kıymetli ve değerli elimiz ayağımız.. Ama hayatımızın odak noktası değil bence. Yani o olmazsa ölürüm, yaşayamam olmamalı bana göre :) En azından ben değilim, çok seviyorum eşimi. Ama olmadığı zaman da asla demem, onsuz yapamam ölürüm biterim diye. Çünkü yaparım :)
Allah der ki 'kimi benden çok seversen onu senden alırım ' ve ekler; 'onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım ' :)
Allah korusun tabi ki asla öyle bir şey olmasın çocuklarımız anne babaları ayrı büyümesin o ayrı bir konu ama asıl mesele; eşler boşanabilir, ama anne babalar boşanamaz :) karı koca olarak münasebet bitebilir ama anne baba olarak bitemez.
Hadii bakalım inşallahh güzel güzel sınavına gir gell articikherkese selam.. dua edin banaaa çok zor bir sınavım var bugünB Brunello Cicinelli kalp atışını duymuşsun sarı mercinin çok sevindim hareket etmiş bide Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥♥
poncikvegece 6 ocakta sanırım cinsiyet tahmini yapacaklarmis ben de senin erkek gibi hissediyorum nedense
biraz uzak kaldım buralardan herkes nasıl.
HayatSevinceGuzel çalışmalar nasil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?