Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle öyle de olmalı.
İnan aldatılmak bile insana çok fazla şeyler katıyor. Ben aldatılıp boşandıktan sonra kat be kat büyüdüm mesela. Üstelik boşandığımda 25-26 yaşlarındaydım. Çocuktum bana göre.
Ama öyle olgun davranışlar sergiledim ve öyle çok büyüdüm ki kendimi şuan 30 yaşında değilde 40-45 yaşında hissediyorum öyle olgunluk ve hayat tecrübesi.

Çocuğum olsaydı da eminim aynı olurdu. Aldatılmama rağmen cocugumun babası olduğu için yeri gelir görüşür bir araya gelir sohbet etmek durumunda kalırdım. Çünkü bu durumda kendimi düşünecek durum da değil çocuğumu düşünecek psikolojide olurdum.
Dediğim gibi ben ayrılıyorum evet, ama çocuğumu babasından etmezdim. Çünkü onun bir günahı yok ki masum bir bebe o :) Sırf ben aldatıldım, ya da beni aldattı diye çocuğumu anne baba sevgisi ilgisinden mahrum bırakamazdım.

Rabbim gene de kimseye, kimselere yaşatmasın mehloşum

Başarılar articimmm
Şans seninle olsun

Yaa fotoğraf atabilseydim keşkee, duştan sonra bi kil maskesi aldım geçenlerde onu yaptıım, tırnak bakımı yaptım, saçlarıma o aldığım elseveden çok memnunum onla kuruttum bu kadar ☺
Sen kaç yaşındaydın telatabikkk

24 yaşındayım Patilim acaba 2020 olunca 25 mi olcam yaaa sanırım o zmn 25 ten gün alıyorum öyle bişeyler
Seneye görüşürüz esprisi yapacaksın sandım bir an

daha gençmişsin sen
ben nedense seni 28 falan düşünmüşüm

ben daha önce de bir kaç kere rüyamda gördüm, aynen ben de rüya görünce eşime kızıyorum, sinirim geçmiyor hemen o da gülüyor

Hahaha yapiiim mıı bak yapıyorum aman aman pu pu pu

Neden kii acebaasıı
hepiniz daha gepgençsiniiz kiii maşallah
Ben çok yaşlıyım
bilmiyorum ki ya valla öyle düşünüyordum neden acaba hiç bilmiyorum

amin canım, tabi insan tecrübelerle büyüyor olgunlaşıyor, aldattığını anlaman senin için büyük şans ve affetmeyerek bir kalemde çizerek en güzelini yapmışsın, bu olaylar olmasa şuan ki eşin olmucaktı, her şeyde vardır bir hayır, demek ki böyle hayırlıymış senin için, Rabbim kşseye yaşatmasın yine de

Allah yardımcın olsun canım hayırla ver bu zorlu sınavı inşallah
ben daha önce de bir kaç kere rüyamda gördüm, aynen ben de rüya görünce eşime kızıyorum, sinirim geçmiyor hemen o da gülüyor
Kız libişimizin yüksek olmasının katkısı mi var yoksa bu antin kuntin rüyaları görmemiz de ben adamı camdan atacak potansiyele sahip oluyorum çoğu zaman böyle rüyalardan uyandığımda

Buna çok katılıyorum. Mesela bazen fotoğraf atıyorsun yaa Patilim. Eşinle o kadar uyumlu görünüyorsunuz kii maşallah başkası da olmazmış yaa yanına poncikvegece

Son düzenleme:
libiş yüksek olunca başka rüyalar da görülüyor ama
ben kadının adını soyadını bile görüyorum rüyamda, tekrarlıyorum adını soyadını, adı jaleydi soyadını unuttum
eşim böyle rüya görüp anlattığımda kadın güzel miydi falan diyerek daha fena kızdırır beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…