- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.141
inşallahHadii bakalım inşallahh güzel güzel sınavına gir gell articik
Ben de bugün şimdi başlıyorum, azıcık bakım yaptım
Kesinlikle öyle de olmalı.işte ben aldatmayla ayrıldığım eşimi bir daha asla görmek duymak istemem, arada çocuk olunca daha da kötü yani,
ben de eşimsiz çok güzel yaparım, ekonomik özgürlüğüm var, çoğu işimi (hastane vs) kendim hallederim, onsuz yapabileceğimi bir kalemde sileceğimi o da biliyor aslında,
Başarılar articimmmherkese selam.. dua edin banaaa çok zor bir sınavım var bugünB Brunello Cicinelli kalp atışını duymuşsun sarı mercinin çok sevindim hareket etmiş bide Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥♥
poncikvegece 6 ocakta sanırım cinsiyet tahmini yapacaklarmis ben de senin erkek gibi hissediyorum nedense
biraz uzak kaldım buralardan herkes nasıl.
HayatSevinceGuzel çalışmalar nasil canım
Yaa fotoğraf atabilseydim keşkee, duştan sonra bi kil maskesi aldım geçenlerde onu yaptıım, tırnak bakımı yaptım, saçlarıma o aldığım elseveden çok memnunum onla kuruttum bu kadarinşallah
uuu neler yaptın
Sen kaç yaşındaydın telatabikkkYaa fotoğraf atabilseydim keşkee, duştan sonra bi kil maskesi aldım geçenlerde onu yaptıım, tırnak bakımı yaptım, saçlarıma o aldığım elseveden çok memnunum onla kuruttum bu kadar ☺
24 yaşındayım PatilimSen kaç yaşındaydın telatabikkk
Seneye görüşürüz esprisi yapacaksın sandım bir an24 yaşındayım Patilimacaba 2020 olunca 25 mi olcam yaaa sanırım o zmn 25 ten gün alıyorum öyle bişeyler
ben daha önce de bir kaç kere rüyamda gördüm, aynen ben de rüya görünce eşime kızıyorum, sinirim geçmiyor hemen o da gülüyorBende geçenlerde eşimin Gürcistan'a masaja gittiğini gördüm rüyamda yaa daha doğrusu itiraf ediyodu falan, Gürcistan ne alakaysauyanınca da kavga ettim tabi durur muyum, güya ruyamdaki sinirimi çıkardım adam gülmekten yerlere yattı tabi benim azarıp bozarmam bosaydi
Hahaha yapiiim mıı bak yapıyorumSeneye görüşürüz esprisi yapacaksın sandım bir an
daha gençmişsin sen
ben nedense seni 28 falan düşünmüşüm
teşekkür ederimBaşarılar articimmm
Şans seninle olsun
oooh iyi bakalimYaa fotoğraf atabilseydim keşkee, duştan sonra bi kil maskesi aldım geçenlerde onu yaptıım, tırnak bakımı yaptım, saçlarıma o aldığım elseveden çok memnunum onla kuruttum bu kadar ☺
Ben çok yaşlıyımHahaha yapiiim mıı bak yapıyorumaman aman pu pu pu
Neden kii acebaasıı
hepiniz daha gepgençsiniiz kiii maşallah
Hayat bizi bu duruma getirdi articimmmteşekkür ederim
üstte attığın mesajı okudum ne güzel yazmışsın
amin canım, tabi insan tecrübelerle büyüyor olgunlaşıyor, aldattığını anlaman senin için büyük şans ve affetmeyerek bir kalemde çizerek en güzelini yapmışsın, bu olaylar olmasa şuan ki eşin olmucaktı, her şeyde vardır bir hayır, demek ki böyle hayırlıymış senin için, Rabbim kşseye yaşatmasın yine deKesinlikle öyle de olmalı.
İnan aldatılmak bile insana çok fazla şeyler katıyor. Ben aldatılıp boşandıktan sonra kat be kat büyüdüm mesela. Üstelik boşandığımda 25-26 yaşlarındaydım. Çocuktum bana göre.
Ama öyle olgun davranışlar sergiledim ve öyle çok büyüdüm ki kendimi şuan 30 yaşında değilde 40-45 yaşında hissediyorum öyle olgunluk ve hayat tecrübesi.
Çocuğum olsaydı da eminim aynı olurdu. Aldatılmama rağmen cocugumun babası olduğu için yeri gelir görüşür bir araya gelir sohbet etmek durumunda kalırdım. Çünkü bu durumda kendimi düşünecek durum da değil çocuğumu düşünecek psikolojide olurdum.
Dediğim gibi ben ayrılıyorum evet, ama çocuğumu babasından etmezdim. Çünkü onun bir günahı yok ki masum bir bebe o :) Sırf ben aldatıldım, ya da beni aldattı diye çocuğumu anne baba sevgisi ilgisinden mahrum bırakamazdım.
Rabbim gene de kimseye, kimselere yaşatmasın mehloşum
Ayy valla e nerjiler o kadar yüksekki bazen ben kendimi yaşlı hissediyorumBen çok yaşlıyım
bilmiyorum ki ya valla öyle düşünüyordumneden acaba hiç bilmiyorum
Allah yardımcın olsun canım hayırla ver bu zorlu sınavı inşallahherkese selam.. dua edin banaaa çok zor bir sınavım var bugünB Brunello Cicinelli kalp atışını duymuşsun sarı mercinin çok sevindim hareket etmiş bide Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥♥
poncikvegece 6 ocakta sanırım cinsiyet tahmini yapacaklarmis ben de senin erkek gibi hissediyorum nedense
biraz uzak kaldım buralardan herkes nasıl.
HayatSevinceGuzel çalışmalar nasil canım
Kız libişimizin yüksek olmasının katkısı mi var yoksa bu antin kuntin rüyaları görmemiz deben daha önce de bir kaç kere rüyamda gördüm, aynen ben de rüya görünce eşime kızıyorum, sinirim geçmiyor hemen o da gülüyor
Yer yer enerji patlaması yaşadığım doğrudurAyy valla e nerjiler o kadar yüksekki bazen ben kendimi yaşlı hissediyorum
Buna çok katılıyorum. Mesela bazen fotoğraf atıyorsun yaa Patilim. Eşinle o kadar uyumlu görünüyorsunuz kii maşallahamin canım, tabi insan tecrübelerle büyüyor olgunlaşıyor, aldattığını anlaman senin için büyük şans ve affetmeyerek bir kalemde çizerek en güzelini yapmışsın, bu olaylar olmasa şuan ki eşin olmucaktı, her şeyde vardır bir hayır, demek ki böyle hayırlıymış senin için, Rabbim kşseye yaşatmasın yine de
libiş yüksek olunca başka rüyalar da görülüyor amaAllah yardımcın olsun canım hayırla ver bu zorlu sınavı inşallah❤
Kız libişimizin yüksek olmasının katkısı mi var yoksa bu antin kuntin rüyaları görmemiz deben adamı camdan atacak potansiyele sahip oluyorum çoğu zaman böyle rüyalardan uyandığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?