- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.161
ne yaşlısı kız, daha genceciksin, hatta yaşından küçük gösteriyorsun, hayat dolu enerjik bir duruşun var fotolardaBen çok yaşlıyım
bilmiyorum ki ya valla öyle düşünüyordumneden acaba hiç bilmiyorum
Yer yer enerji patlaması yaşadığım doğrudur
Canımm mehloşummm kalp benne yaşlısı kız, daha genceciksin, hatta yaşından küçük gösteriyorsun, hayat dolu enerjik bir duruşun var fotolarda
Teşekkürler telatabikim, gerçekten bende eşimle çok uyumlu olduğumu düşünüyorum ve genelde 10 kişiden 9u bunu söyler :) herhalde birbirinzden başka olamazmış der, bazen aynaya baktığımda bende hissediyorum onu yan yana geldiğimizde.Buna çok katılıyorum. Mesela bazen fotoğraf atıyorsun yaa Patilim. Eşinle o kadar uyumlu görünüyorsunuz kii maşallahbaşkası da olmazmış yaa yanına poncikvegece
bende söylemeden geçemeyeceğim,görsel olarka da enerji olarak da çok uyumlusunuz bence. hem birbirinize çok yakışıyor uyumlu duruyorsunuz , hem de mutlusunuz iyi ki karsina çıkmış gerçekten her şeyde bir hayır var , bosanmasaydin dediğin gibi eşini taniyamayacaktin :)Teşekkürler telatabikim, gerçekten bende eşimle çok uyumlu olduğumu düşünüyorum ve genelde 10 kişiden 9u bunu söyler :) herhalde birbirinzden başka olamazmış der, bazen aynaya baktığımda bende hissediyorum onu yan yana geldiğimizde.
Ve ben şu hayatta en çok aldatılıp boşanmayı sevdim
Yoksa eşimi hiç tanıyamayacaktım
Teşekkürler articimmm, daha büyük mutluluklar senin olsun inşallahbende söylemeden geçemeyeceğim,görsel olarka da enerji olarak da çok uyumlusunuz bence. hem birbirinize çok yakışıyor uyumlu duruyorsunuz , hem de mutlusunuz iyi ki karsina çıkmış gerçekten her şeyde bir hayır var , bosanmasaydin dediğin gibi eşini taniyamayacaktin :)
ay teşekkür ederim inşallahTeşekkürler articimmm, daha büyük mutluluklar senin olsun inşallah
Aynen öyle PatilimTeşekkürler telatabikim, gerçekten bende eşimle çok uyumlu olduğumu düşünüyorum ve genelde 10 kişiden 9u bunu söyler :) herhalde birbirinzden başka olamazmış der, bazen aynaya baktığımda bende hissediyorum onu yan yana geldiğimizde.
Ve ben şu hayatta en çok aldatılıp boşanmayı sevdim
Yoksa eşimi hiç tanıyamayacaktım
Aynen öyle Patilim ❤ Amaaan herşey geçiyor geriye mutluluk kalıyor
Kız mehloşum cok güzelsin he maşallahhhSag güzelleştirme ayari açık ,sol güzelleştirme ayari kapalı
senin kadar değilim canımKız mehloşum cok güzelsin he maşallahhh
Hngi program bu bende kullanamsenin kadar değilim canım
program değil, fotoğraf çekmek için camerayı açınca yıldızlı bir çubuk çıkıyor, oraya tıklayınca güzelleştirme ayarı var,Hngi program bu bende kullanam
Heeeee bende o ayar yokprogram değil, fotoğraf çekmek için camerayı açınca yıldızlı bir çubuk çıkıyor, oraya tıklayınca güzelleştirme ayarı var,
telefonun camerasının ayarı yani, xiaomi telefonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?