Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üfff bi konuya canım sıkıldı poncikvegece Patilim sen de yorum yazmışsın 1 ay internetten tanıştığı kişiyle görüşen kız.
Evet bende üzüldüm resmen, kısmi olarak tecavüze uğramış sayılır aslında.. yazık daha 24 yaşında.

Ama 15 gün ya 15 günde tanıştığın biri ile neden bir ev otel odasında yalnız kalır bir insan.. aklım almıyor.
Yorum yazdım ama umarım konu fake dir

Ayy evet yaa çok istedim fake olmasını gerçekten.

Kiz yemin ederim benim eşimde böyle çıldırtır beniçoğu erkek aynı heralde gideri varmiydi bari, guzelmiydi bilmem ne diye diye pişman ettirir anlattığima

Bu arada resimlerini kaciriyom hep anasını satiyim bidaa ben burdayken at lütfen

bizi nasıl kızdıracaklarını biliyorlar, önceden kızdırıp kızdırıp sonra da kızınca çok güzel oluyorsun falan derdi
tamam canım bir dahakine sen burdayken atarım

Kesinlikle, bide karşıdaki belli konuşmuş. Ayy ne bileyim canımı sıktı konu.
kız kendini çok kaptırmış ya, muhtemelen cinsellikte konuştular ve kız da bir şeyler yaşamayı istedi bence, şimdi pişman olduğu için kendi hatalarını söylemiyor

Bugün arkadaşıma kahvaltıya gittim
Eve de smdi geldim yemek yapicam
Sabahtan gittin bu saatte mi geldin
hiç gelmeseydin, akşam yemeğine de orda kalsaydın

Offff bende daha işten çıkacağım da, eve gideceğim de, yemek yapacağım..
Bugün misafirim var gene ve gene

Menüm; domatesli şehriye çorbası , düdüklüde etli patates yemeği, pirinç pilavı, salata
Çay ile ikramlık; damla çikolatalı kek

Ellerine saglik canim
Bende soslu kizartma firinda tavuk pirzola patates ve pirinc pilavi yapacagim .

ben geldim sınavım çok güzel geçti :) yarinkide güzel geçerse süper olur :))
Cok sevndim cnm insallah yarin icin de bol sansss basarili olursun insallah

Tebrikler articim, sevindim

yarın ki sınavda sorunsuz şekilde biter inşallah :)
ayy ağzından bal damlıyor inşallah inşallah tek bütünleme o ders olsun da 40alip ortalamayla geçeyim bari
Ellerine saglik canim
Bende soslu kizartma firinda tavuk pirzola patates ve pirinc pilavi yapacagim .

Cok sevndim cnm insallah yarin icin de bol sansss basarili olursun insallah
amin sultanimm teşekkür ederimm
nasılsın görüşmeyeli

ayy ağzından bal damlıyor inşallah inşallah tek bütünleme o ders olsun da 40alip ortalamayla geçeyim bari

amin sultanimm teşekkür ederimm ♥♥♥
nasılsın görüşmeyeli
Yorgunum kuzum yaa . Bugn hem temzlk hem yemek yapiyorm suan kahvaltiya da biseyler yaptiydim kaynvaldemgil bizde ya ozeniyorum biseylere ama tabi kosturuyorm ne de olsa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…