- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.181
Evet bende üzüldüm resmen, kısmi olarak tecavüze uğramış sayılır aslında.. yazık daha 24 yaşında.Üfff bi konuya canım sıkıldıponcikvegece Patilim sen de yorum yazmışsın 1 ay internetten tanıştığı kişiyle görüşen kız.
Ayy evet yaa çok istedim fake olmasını gerçekten.Evet bende üzüldüm resmen, kısmi olarak tecavüze uğramış sayılır aslında.. yazık daha 24 yaşında.
Ama 15 gün ya 15 günde tanıştığın biri ile neden bir ev otel odasında yalnız kalır bir insan.. aklım almıyor.
Yorum yazdım ama umarım konu fake dir
1 aydır tanıdığı insanla otel odasında buluşması çok büyük hata,Ayy evet yaa çok istedim fake olmasını gerçekten.
Kesinlikle, bide karşıdaki belli konuşmuş. Ayy ne bileyim canımı sıktı konu.1 aydır tanıdığı insanla otel odasında buluşması çok büyük hata,
Kiz yemin ederim benim eşimde böyle çıldırtır benilibiş yüksek olunca başka rüyalar da görülüyor ama
ben kadının adını soyadını bile görüyorum rüyamda, tekrarlıyorum adını soyadını, adı jaleydi soyadını unuttum
eşim böyle rüya görüp anlattığımda kadın güzel miydi falan diyerek daha fena kızdırır beni
bizi nasıl kızdıracaklarını biliyorlar, önceden kızdırıp kızdırıp sonra da kızınca çok güzel oluyorsun falan derdiKiz yemin ederim benim eşimde böyle çıldırtır beniçoğu erkek aynı heralde gideri varmiydi bari, guzelmiydi bilmem ne diye diye pişman ettirir anlattığima
Bu arada resimlerini kaciriyom hep anasını satiyim bidaa ben burdayken at lütfen
kız kendini çok kaptırmış ya, muhtemelen cinsellikte konuştular ve kız da bir şeyler yaşamayı istedi bence, şimdi pişman olduğu için kendi hatalarını söylemiyorKesinlikle, bide karşıdaki belli konuşmuş. Ayy ne bileyim canımı sıktı konu.
Aynen mehlikam, çok düşünmeden davranmışkız kendini çok kaptırmış ya, muhtemelen cinsellikte konuştular ve kız da bir şeyler yaşamayı istedi bence, şimdi pişman olduğu için kendi hatalarını söylemiyor
Bugün arkadaşıma kahvaltıya gittim
Sabahtan gittin bu saatte mi geldinBugün arkadaşıma kahvaltıya gittim
Eve de smdi geldim yemek yapicam
Tebrikler articim, sevindimben geldim sınavım çok güzel geçti :) yarinkide güzel geçerse süper olur :))
Ellerine saglik canimSabahtan gittin bu saatte mi geldin
hiç gelmeseydin, akşam yemeğine de orda kalsaydın
Offff bende daha işten çıkacağım da, eve gideceğim de, yemek yapacağım..
Bugün misafirim var gene ve gene
Menüm; domatesli şehriye çorbası , düdüklüde etli patates yemeği, pirinç pilavı, salata
Çay ile ikramlık; damla çikolatalı kek
Cok sevndim cnm insallah yarin icin de bol sansss basarili olursun insallahben geldim sınavım çok güzel geçti :) yarinkide güzel geçerse süper olur :))
Tebriikleer articikkkben geldim sınavım çok güzel geçti :) yarinkide güzel geçerse süper olur :))
ayy ağzından bal damlıyorTebrikler articim, sevindim
yarın ki sınavda sorunsuz şekilde biter inşallah :)
amin sultanimm teşekkür ederimmEllerine saglik canim
Bende soslu kizartma firinda tavuk pirzola patates ve pirinc pilavi yapacagim .
Cok sevndim cnm insallah yarin icin de bol sansss basarili olursun insallah
Tebriikleer articikkkhadi, bakalım darısı yarına
Yorgunum kuzum yaa . Bugn hem temzlk hem yemek yapiyorm suan kahvaltiya da biseyler yaptiydim kaynvaldemgil bizde ya ozeniyorum biseylere ama tabi kosturuyorm ne de olsaayy ağzından bal damlıyorinşallah inşallah tek bütünleme o ders olsun da 40alip ortalamayla geçeyim bari
amin sultanimm teşekkür ederimm ♥♥♥
nasılsın görüşmeyeli
ah ah kolay gelsinYorgunum kuzum yaa . Bugn hem temzlk hem yemek yapiyorm suan kahvaltiya da biseyler yaptiydim kaynvaldemgil bizde ya ozeniyorum biseylere ama tabi kosturuyorm ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?