- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.201
Yani gecistirmemeye calisiyorm yemek kahvalti islerine ozenip iyi seyler yapmaya calisiyorumah ah kolay gelsin ♥ nelere özeniyorsun
Artii ben kerastase havyarlı kullanıyorum, ama mükemmelsampuanlar indirime girmiş bende bir şampuan bakicam kendimeponcikvegece sen hangi sampuani kullanıyorsun varmı tavsiyen
Gratisten almıştım çayım. Dermokil maske adı. Ekleyim dur bulabilirsem. Güzel beğendim. Cildim yağlı bnm ona iyi geldi.Hangi kil maskesni aldn kuzu oneriyormusunHayatSevinceGuzel
Gecenlerde sok markete geldi kil maskesi dermokilin ama bilmedigim icin alamadim nasl oldgnuGratisten almıştım çayım. Dermokil maske adı. Ekleyim dur bulabilirsem. Güzel beğendim. Cildim yağlı bnm ona iyi geldi.
ayy kerastase keşke bu kadar pahalı olmasaArtii ben kerastase havyarlı kullanıyorum, ama mükemmel
canlandırıcı, ışıl ışıl yapıyor. Benim saçlar çok parlak mesela ben ona borçluyum
ama biraz pahalı
Normal bir şampuan düşünüyorsan Dove kullanırdım, ondan da memnundum ama benim saçları 2. günde yağlandırıyordu
a anladım yaparsın sennnnnYani gecistirmemeye calisiyorm yemek kahvalti islerine ozenip iyi seyler yapmaya calisiyorum
dermokil kil maskesi - Google'da AraGecenlerde sok markete geldi kil maskesi dermokilin ama bilmedigim icin alamadim nasl oldgnu
Rocher detoks etkili, uzun vadede etkili.ayy kerastase keşke bu kadar pahalı olmasagerçekten güzelse belki alabilirim güncel fiyatı ne kadar oldu kim bilir
Yves Rocher daha uygun ona göre belki onu alırım teşekkür ederim
Migrosta da şuan kozmetikte, kişisel bakım da %50 indirim varmış; oraya da bak istersensampuanlar indirime girmiş bende bir şampuan bakicam kendimeponcikvegece sen hangi sampuani kullanıyorsun varmı tavsiyen
Düşündüm de eşim yok smdoSabahtan gittin bu saatte mi geldin
hiç gelmeseydin, akşam yemeğine de orda kalsaydın
Offff bende daha işten çıkacağım da, eve gideceğim de, yemek yapacağım..
Bugün misafirim var gene ve gene
Menüm; domatesli şehriye çorbası , düdüklüde etli patates yemeği, pirinç pilavı, salata
Çay ile ikramlık; damla çikolatalı kek
Sende döktürüyorsun aşkımmDüşündüm de eşim yok smdoyoksa kesin yemeğe kalırdım hahaahahhaah
Ohoooo gene döktürüyor hatun
Bnde fırında tavuk bulgur pilavı yapicam yanına da salata yoğurt filan
Akros saat 9 da gelecekSende döktürüyorsun aşkımm
Bende dün yedim fırında tavuk ve bulgur pilavıııı yanında ayran eşliğindeee
ellerine sağlık gülimmm, afiyet bal şeker olsun şimdiden löp löp et olsun
akros nerdenöbet mi ?
Rocher detoks etkili, uzun vadede etkili.
Kerastase zaten 2-3 yıkama da kendini belli ediyor.
İkisini de tavsiye edebilirim artiş
ikisinden birini Alicam teşekkür ederimMigrosta da şuan kozmetikte, kişisel bakım da %50 indirim varmış; oraya da bak istersen
Bende ıspanak yemeğini özledimAkros saat 9 da gelecek
Bugün gündüze gitti
Bizde dün et ve pilav yemistik
Dolabimiz yeni tamir oldu smdilik sebze falan yok mecbur böyle geçiniyoruz çok şükür sogutmus :)
Sagol cnm gratise ugricam cuma filan insallah alirim bundan madem guzel..
Evett çayıımSagol cnm gratise ugricam cuma filan insallah alirim bundan madem guzel..
Valla ıspanak zaten pek sevmem iyi de olduBende ıspanak yemeğini özledim
Ama korkumdan alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?