- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.221
Pırasayı bende çok seviremmmValla ıspanak zaten pek sevmem iyi de oldualmiyirm
Pırasa çok severm ama
Bakalım yarn gitsin akros pazra hiç gidemicem valla
Ohh mis misPırasayı bende çok seviremmm
Bir de zeytinyağlı olursa tadundan yenmez
Oyyy annemde pirinçli ekşili yapar bol limonlu falannn mmmmmOhh mis mis
Havuçlu pirinçli nohutlu yaparız biz azcik da eksi içine anaaam yemede yanında yat aciktm sanirm
Iyiyim cok sukur cnm evet pek takilamuyorm pek bu araEvett çayıım
Yoktun bu ara nasılsın bakalım
Daha benmkinin gelemsine üç saat varOyyy annemde pirinçli ekşili yapar bol limonlu falannn mmmmmbende acuktummmmm
Kuzucumm misafirim vardı bugün benim hiç giremedim cidden, napıyosun
Hoşgeldiiin kuzumİyi akşamlar cümleten kızlar
Hoşbuldum kuzumm nasılsınHoşgeldiiin kuzum
Hoşgeldin kuzmİyi akşamlar cümleten kızlar
Hoşbuldum rossum nasılsınHoşgeldin kuzm
İyiyim cnm sen nasilsinHoşbuldum rossum nasılsın
İyiyim kuzum çok şükürHoşbuldum kuzumm nasılsın
İyiyim cnm sen nasilsin
İyiyim kızlar apartmanda sevdiğim iki komşumdan biri de şimdilerde evdeymiş onunlaydık hep bugün güzel bi gündü nasıl geçti anlamadımİyiyim kuzum çok şükürsen nasılsın bakalım, dinleniyor musun güzelce
İş hayatından ev hayatı aaaİyiyim kızlar apartmanda sevdiğim iki komşumdan biri de şimdilerde evdeymiş onunlaydık hep bugün güzel bi gündü nasıl geçti anlamadım
Hmm çok güzel kuzumİyiyim kızlar apartmanda sevdiğim iki komşumdan biri de şimdilerde evdeymiş onunlaydık hep bugün güzel bi gündü nasıl geçti anlamadım
Biz hemen hemen her hafta alıyoruz böreğini yapıyorum,Bende ıspanak yemeğini özledim
Ama korkumdan alamıyorum
Evet kuzum ya ben çok mutluyum bu aralar çok memnunum halimdenİş hayatından ev hayatı aaa
Wouwww
Çok güzel iyi yapmışsınız canm
Ay kuzum bizimkilerde yaşça çok büyük ama çok kafalar ya görsen 45 yaşında ama benimle her şeyi yapabiliyor her konuyu konuşabiliyor hayat enerjisi yüksek bi ablaHmm çok güzel kuzumAyy keşke benim de bir arkadaşım olsaydı komşulardan hiiç yok, kendim takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?