- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.241
Aslında ben de seviyorum kuzum yaşça büyük olanlarla sohbet etmeyiEvet kuzum ya ben çok mutluyum bu aralar çok memnunum halimden
Ay kuzum bizimkilerde yaşça çok büyük ama çok kafalar ya görsen 45 yaşında ama benimle her şeyi yapabiliyor her konuyu konuşabiliyor hayat enerjisi yüksek bi abla
Oda doğru kuzum, bu abla geç evlenmiş çocuğuda olmuyor o yüzden çok aktif, diğer komşular dediğin gibi hep hayat telaşesindelerAslında ben de seviyorum kuzum yaşça büyük olanlarla sohbet etmeyibizde çoğu 2 3 çocuklu kişiler, gitme gelme çok olmuyor, kendine göre işleri oluyor filan öyle yani
İyiymiş vallahi kuzum, hoşuma gidiyor komşuculukOda doğru kuzum, bu abla geç evlenmiş çocuğuda olmuyor o yüzden çok aktif, diğer komşular dediğin gibi hep hayat telaşesindeler ☺
Farkındayım baya iyi görünüyorsun canmmEvet kuzum ya ben çok mutluyum bu aralar çok memnunum halimden
Ay kuzum bizimkilerde yaşça çok büyük ama çok kafalar ya görsen 45 yaşında ama benimle her şeyi yapabiliyor her konuyu konuşabiliyor hayat enerjisi yüksek bi abla
Ama ne bileyim Allah korusun çıksa o 6 ay insana zehir oluyo bilemedim :/Ense kalınlığı, down sendromu için.
Aslında bunu ben istemedim; ama benim eşim çok takıntılı.
İllaki yaptıracağız diyor. Farzet ki olumsuz bir şey oldu ne olacak aldıracak mısın dediğimde, hayır tabi ki sadece bilicez en azından ne var bunda diyor. Çene olarak benden çok daha kuvvetli olduğu için bende kendimi yormamak adına okey dedim
mavi renk hmmm, ben severim aslında maviyi benimkini yanlış mı hatırlıyorsun acaba
Ya busracim ben kendimden buyuklerle arkadas olmayi dha cok seviyorum biliyormusuh komsuluk guzel bisey kafa dengi ... evde olmanin tadni cikar elbet ise doneceksn bi gunEvet kuzum ya ben çok mutluyum bu aralar çok memnunum halimden
Limonsuzum
Anlamam miLimonsuzumbak sana seksü bakışımi attim,kaynanam gitti mi anladın sen
Kiz ozamandan berii ayrimi dustun kocanlaAnlamam miyok daha burada 10 gün kadar
Umarım bu 10 gün içinde bı akrabasını ziyarete fln gidecektirAnlamam miyok daha burada 10 gün kadar
Farkındayım baya iyi görünüyorsun canmm
Öyle valla çayım kendi yaşıtlarımdan çok kendimden büyüklerle daha iyi vakit geçiriyorum bendeYa busracim ben kendimden buyuklerle arkadas olmayi dha cok seviyorum biliyormusuh komsuluk guzel bisey kafa dengi ... evde olmanin tadni cikar elbet ise doneceksn bi gun
Iyi yapiyosn canm benim
Öyle valla çayım kendi yaşıtlarımdan çok kendimden büyüklerle daha iyi vakit geçiriyorum bendeevet bir gün başlayacağı tadını çıkarmaya çalışıyorum valla
Kusuz heralde hayirdirUmarım bu 10 gün içinde bı akrabasını ziyarete fln gidecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?