Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben de seviyorum kuzum yaşça büyük olanlarla sohbet etmeyi bizde çoğu 2 3 çocuklu kişiler, gitme gelme çok olmuyor, kendine göre işleri oluyor filan öyle yani

Aslında ben de seviyorum kuzum yaşça büyük olanlarla sohbet etmeyi bizde çoğu 2 3 çocuklu kişiler, gitme gelme çok olmuyor, kendine göre işleri oluyor filan öyle yani
Oda doğru kuzum, bu abla geç evlenmiş çocuğuda olmuyor o yüzden çok aktif, diğer komşular dediğin gibi hep hayat telaşesindeler

Farkındayım baya iyi görünüyorsun canmm

Ama ne bileyim Allah korusun çıksa o 6 ay insana zehir oluyo bilemedim :/

Ya busracim ben kendimden buyuklerle arkadas olmayi dha cok seviyorum biliyormusuh komsuluk guzel bisey kafa dengi ... evde olmanin tadni cikar elbet ise doneceksn bi gun

Farkındayım baya iyi görünüyorsun canmm

Ya busracim ben kendimden buyuklerle arkadas olmayi dha cok seviyorum biliyormusuh komsuluk guzel bisey kafa dengi ... evde olmanin tadni cikar elbet ise doneceksn bi gun
Öyle valla çayım kendi yaşıtlarımdan çok kendimden büyüklerle daha iyi vakit geçiriyorum bende evet bir gün başlayacağı tadını çıkarmaya çalışıyorum valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…