Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öyle valla çayım kendi yaşıtlarımdan çok kendimden büyüklerle daha iyi vakit geçiriyorum bende evet bir gün başlayacağı tadını çıkarmaya çalışıyorum valla
Senin gibi candan pozitif cici bir kizin anlasamayacagi bir insan profili düşünemiyorum geçen uğradım buraya senin hatrini sormadım sanırım kusura bakma olur mu?

Senin gibi candan pozitif cici bir kizin anlasamayacagi bir insan profili düşünemiyorum geçen uğradım buraya senin hatrini sormadım sanırım kusura bakma olur mu?
Yaa canımsınn Gülnihalim teşekkür ederimm Ne kusuru kuzummm iyiyim çok şükür sen nasılsın

Yaa canımsınn Gülnihalim teşekkür ederimm ❤❤❤ Ne kusuru kuzummm iyiyim çok şükür sen nasılsın
Elhamdülillah iyiyim canım bebekleri hastaneye götürdük yine. Rop testi varmış prematüre bebekler için göz testi onu gectik çok şükür. Koşturmaca devam

Elhamdülillah iyiyim canım bebekleri hastaneye götürdük yine. Rop testi varmış prematüre bebekler için göz testi onu gectik çok şükür. Koşturmaca devam ❤
Çok şükür kuzumm, bende onları soracaktım nasıl değiştiler dimi, hemencecik büyüyorlar

Çok şükür kuzumm, bende onları soracaktım nasıl değiştiler dimi, hemencecik büyüyorlar
Evet canım çok şükür büyüyorlar. Hastalıklardan korumaya çalışıyoruz. Sanki bif ipin üstünde yürüyorum öyle ince bir şey ki en ufak bir hata yapmamal. Domuz gribi salgını varmış çok sık hastaneye gidince ister istemez insan korkuyor. Rabbimiz esirgesin hepimizi ve yavrularımızı

Aa yine mi başlamış o salgın, Allahım korusun ya..
Öyle hissetmeni anlayabiliyorum kuzum ama sen hepsinin üstesinden geliyosun ve gelmeye devam edeceksin inşallah

Iyim saol canim
Sen nasilsin bebiş nasil:))
Teşekkürler canım iyiyim bende
Dün misafirlerim vardı, yorucu geçti. Hem iş hem ev hem misafir ağır geliyor bazen
bebişte iyi çok şükür herhangi bir sıkıntı yok şuan için :) ocak 6 yı bekliyoruz heyecanla

sen naptın, çalışmalara devam mı

Fazla yorma kendini canim
Ben hala adetliyim ilac kullaniyorum haftaya kontrolum var oyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…