- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.261
Senin gibi candan pozitif cici bir kizin anlasamayacagi bir insan profili düşünemiyorum
Öyle valla çayım kendi yaşıtlarımdan çok kendimden büyüklerle daha iyi vakit geçiriyorum bendeevet bir gün başlayacağı tadını çıkarmaya çalışıyorum valla
Yaa canımsınn Gülnihalim teşekkür ederimmSenin gibi candan pozitif cici bir kizin anlasamayacagi bir insan profili düşünemiyorumgeçen uğradım buraya senin hatrini sormadım sanırım kusura bakma olur mu?
Elhamdülillah iyiyim canım bebekleri hastaneye götürdük yine. Rop testi varmış prematüre bebekler için göz testi onu gectik çok şükür. Koşturmaca devamYaa canımsınn Gülnihalim teşekkür ederimm ❤❤❤ Ne kusuru kuzummm iyiyim çok şükür sen nasılsın
Çok şükür kuzumm, bende onları soracaktımElhamdülillah iyiyim canım bebekleri hastaneye götürdük yine. Rop testi varmış prematüre bebekler için göz testi onu gectik çok şükür. Koşturmaca devam ❤
Evet canım çok şükür büyüyorlar. Hastalıklardan korumaya çalışıyoruz. Sanki bif ipin üstünde yürüyorum öyle ince bir şey ki en ufak bir hata yapmamal. Domuz gribi salgını varmış çok sık hastaneye gidince ister istemez insan korkuyor. Rabbimiz esirgesin hepimizi ve yavrularımızıÇok şükür kuzumm, bende onları soracaktımnasıl değiştiler dimi, hemencecik büyüyorlar
Aa yine mi başlamış o salgın, Allahım korusun ya..Evet canım çok şükür büyüyorlar. Hastalıklardan korumaya çalışıyoruz. Sanki bif ipin üstünde yürüyorum öyle ince bir şey ki en ufak bir hata yapmamal. Domuz gribi salgını varmış çok sık hastaneye gidince ister istemez insan korkuyor. Rabbimiz esirgesin hepimizi ve yavrularımızı
İnşaallah canım benim.Aa yine mi başlamış o salgın, Allahım korusun ya..
Öyle hissetmeni anlayabiliyorum kuzum ama sen hepsinin üstesinden geliyosun ve gelmeye devam edeceksin inşallah
O senin güzelliğin seksü sempazem
Gunaydinn patiliiGünayssssss
Nabersiniz hatunlarrrr
Çalışanlara Allah kolaylık versin
Uyuyanlara bir şey yok
Günaydın Ladyyy :) Nasılsın canım :)Gunaydinn patilii
Iyim saol canimGünaydın Ladyyy :) Nasılsın canım :)
Teşekkürler canım iyiyim bendeIyim saol canim
Sen nasilsin bebiş nasil:))
Fazla yorma kendini canimTeşekkürler canım iyiyim bende
Dün misafirlerim vardı, yorucu geçti. Hem iş hem ev hem misafir ağır geliyor bazen
bebişte iyi çok şükür herhangi bir sıkıntı yok şuan için :) ocak 6 yı bekliyoruz heyecanla
sen naptın, çalışmalara devam mı
Hayırlısı olsun inşallah leydimm :)Fazla yorma kendini canim
Ben hala adetliyim ilac kullaniyorum haftaya kontrolum var oyle
Saol canimHayırlısı olsun inşallah leydimm :)
Yok ya yormuyorum, en azından dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?