- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.281
Ben buradayım mehloşumm
Geldimmmm mehlikamm naslsn
ben de burdayımBen buradayım mehloşumm
hoşgeldin canım kolay gelsin, e misafir olunca yoğun olunuyor, temizlik yemek bulaşık işleri hiç bitmiyor,Geldimmmm mehlikamm naslsn
patilim nolacak böyle ya, topiğin bekçisi gibi olduk, ilk önce biz açıyoruz, gündüz hep burdayızben de burdayım
Afiyet olsun mehloşummmben kahve yapayım, şuan büroda tek bayanım, kahve makinamız var, şuan 4 kişiyiz, yapayım da içelim bari
sağol canım, zamlar için de güzel bir sonuç çıkar inşaallahAfiyet olsun mehloşummm
yerime de iç
İnşallah mehloşumm bakalım, iyi bir zam bekliyor herkes ama durum da ortada pek sanmıyorum..sağol canım, zamlar için de güzel bir sonuç çıkar inşaallah
Hosbldm canim aynen oyle ya inanilmaz bi seklde hic is bitmiyor bide normalde ben hemen kahvalti yapmiyorm yiyemuyorum kahvaltidan sonra da bide aksam yiyorum okdr misafir varken 3 ogun hazirlaniyor resmen marketten al pisir ye kaldir yika seklinde geciyor aksama kdr. Dun araya bi seklde temizlik skstrdm oyle bi supurup silme bugunde utu yaptim .. kosturmaca oluyor ama verimli geciyor bide her zman gelemiyorlar insan elnden gelenu yapmak istiyohoşgeldin canım kolay gelsin, e misafir olunca yoğun olunuyor, temizlik yemek bulaşık işleri hiç bitmiyor,
benimde bu sene çok misafirim geldi yatılı, koşturmaca hiç bitmiyor misafir gelince,
kayınbabam geldi 1 hafta kaldı, eşimin kardeşi ve amcası çocuklarıyla geldiler 3 gün kaldılar, yengem geldi 5 gün kadar kaldı, annemler geldi bir kaç gün kaldı,
annemi özledim, doğuma gelecek inşaallah, az kaldı inşaallah
hayırlısı olsun, Allah asgari ücretle çalışanlara yardım etsin, hele de tek maaşla İstanbulda geçim çok zor,İnşallah mehloşumm bakalım, iyi bir zam bekliyor herkes ama durum da ortada pek sanmıyorum..
Valla bizim de etkiliyor.hayırlısı olsun, Allah asgari ücretle çalışanlara yardım etsin, hele de tek maaşla İstanbulda geçim çok zor,
eşim de özel sektörde çalışıyor, bu zam onların da maaş zamlarını etkiler
vallahi ben misafir gelince de 2 öğün hazırladım, zaten yabancı değillerdi, 2 öğün hazırlayınca canım çıktı bir de 3 öğün hazırlasam nice olur halim,Hosbldm canim aynen oyle ya inanilmaz bi seklde hic is bitmiyor bide normalde ben hemen kahvalti yapmiyorm yiyemuyorum kahvaltidan sonra da bide aksam yiyorum okdr misafir varken 3 ogun hazirlaniyor resmen marketten al pisir ye kaldir yika seklinde geciyor aksama kdr. Dun araya bi seklde temizlik skstrdm oyle bi supurup silme bugunde utu yaptim .. kosturmaca oluyor ama verimli geciyor bide her zman gelemiyorlar insan elnden gelenu yapmak istiyo
Sen napiyosn nasl gidiyo gunler izne ne zaman ayrilcaksn
Caycigim kayinvalidenler mi var? Kolay gelsinHosbldm canim aynen oyle ya inanilmaz bi seklde hic is bitmiyor bide normalde ben hemen kahvalti yapmiyorm yiyemuyorum kahvaltidan sonra da bide aksam yiyorum okdr misafir varken 3 ogun hazirlaniyor resmen marketten al pisir ye kaldir yika seklinde geciyor aksama kdr. Dun araya bi seklde temizlik skstrdm oyle bi supurup silme bugunde utu yaptim .. kosturmaca oluyor ama verimli geciyor bide her zman gelemiyorlar insan elnden gelenu yapmak istiyo
Sen napiyosn nasl gidiyo gunler izne ne zaman ayrilcaksn
Sen nasılsın Mehlika sultan Hamilelik nasıl geçiyor canım?vallahi ben misafir gelince de 2 öğün hazırladım, zaten yabancı değillerdi, 2 öğün hazırlayınca canım çıktı bir de 3 öğün hazırlasam nice olur halim,
annemler varken izin almıştım evdeydim, güzel geçmişti ya, annem yapmıştı çoğu yemekleri, sabah kahvaltısı bendeydi,
akşam da menüyü belirliyordum, annem kardeşim ben birlikte yapıyorduk,
misafir varken her gün süpürüp siliyorum ben, kalabalık olunca çok batıyor ev,
bir de bizim ev küçük, her şey üstüme üstüme geliyor az kirlenince
Patili nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor ikiz mi yoksaValla bizim de etkiliyor.
İsteyenin 1 yüzü kara vermeyen zenci
Gülnihalimm iyiymmm :),Patili nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor ikiz mi yoksahiç görüşemiyoruz ben bizdiklardan vakit bulamıyorum pek☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?