Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen nasılsın Mehlika sultan Hamilelik nasıl geçiyor canım?
iyiyim çok şükür canım, iyi gidiyor, değerlerim düşük çıkmıştı, ventura diye bir demir ve c vitamini siparişi verdik, çabuk etki ediyormuş, onları denicem bakalım,
sen nasılsın kuzucuklar nasıl, cinsiyetleri neydi?

İyi maşaallah Rabbimiz daim etsin cinsiyet falan belli mi yoksa daha var mı?

Geçmiş olsun canım inşaallah hemencecik düzelir benim ikisi de kız evdeki kızımla etti 3 kizlar takımı olduk

kocişkonu unutmuşsun kız, 5 li olacağıdı
kayınvalidenler yatılı kalmaya başladı mı?

İyi maşaallah Rabbimiz daim etsin cinsiyet falan belli mi yoksa daha var mı?
Henüz değil gülnihalim, 6 Ocak ta belli olur dedi doktorumuz bekliyoruz 2 haftamız var daha

Mutlaka bir tahmin yaparız dedi, bekliyoruz 6 ocak gelse de öğrensek diye 13 hafta bitmiş 14 haftaya girmiş olacağız.
Tarama testi de yaptıracağım, aslında çok istemiyorum ama eşim rahat bırakmıyor.. Mecbur yaptırıcaz :)

Geçmiş olsun canım inşaallah hemencecik düzelir benim ikisi de kız evdeki kızımla etti 3 kizlar takımı olduk
maşaallah canım, ne güzel, annemin de 3 kız arka arkaya olmuş , iyikide olmuş valla, biraraya geldiğimizde sabahlara kadar sohbet muhabbet ediyoruz,
tabi tek 3 kız değiliz sonra bir erkek üstüne 2 kız daha olmuş,
en küçüğümüz ekimde evlendi, taze gelin, yaz tatilinde falan bir araya gelince gece 2-3-4 konuş konuş bitiremiyoruz

14 iken belli olur az çok ayy acaba ne
Testi de Yaptır canım bebeğe hiçbir zararı yok nasılsa. İlk bebiş esin de merak ediyordur.

Maşaallah. Birsuru kardeş benim de bir ablam abim var ablamla hep görüşüyoruz iyi oluyor

14 iken belli olur az çok ayy acaba ne
Testi de Yaptır canım bebeğe hiçbir zararı yok nasılsa. İlk bebiş esin de merak ediyordur.
Ya down sendromu vs için bakılıyor ya sonuçta ne olursa olsun aldırmayacağıma göre o sonuç kötü çıksa kalan aylar ağla ağla geçeceğine eminim o yüzdn baktırmak istememiştim ama doktorumda yapılmasından yana. O yüzden yaptıracağız artık :)

Evet 14 de belli olur %70 dedi bakalım
sen neler yapıyorsun :) 3 çocuklu ev nasıl alıştın mı ? bebeler toparladı mı iyice

ben yaptırmadım,yaştan dolayı riskli çıkacağı için,
dr da aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…