- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.301
Patili diyebilirsin nihalim, nasıl istersen öyle ses etAy senin adin artik ponçik ve gece ama bende patili kalmissinartık ponçikcim derim
iyiyim çok şükür canım, iyi gidiyor, değerlerim düşük çıkmıştı, ventura diye bir demir ve c vitamini siparişi verdik, çabuk etki ediyormuş, onları denicem bakalım,Sen nasılsın Mehlika sultan Hamilelik nasıl geçiyor canım?
İyi maşaallah Rabbimiz daim etsinGülnihalimm iyiymmm :),
sen nasılsın asıl, çocuklar nasılll
Ben iyiyim, hamilelikte iyi gidiyor şükür şimdilik sorun yok :)
Rabbim devamını sağlıkla nasip etsin.
İkiz değil tek :) ben ikizden nasibimi aldım, çok korkuyordum ikiz olacak diye ama şükür tek :)
Onun haricinde çalışıyorum; aynı bildiğin gibi.. ev iş Gece hamilelik 4 lüsü arasında ince bir çizgideyim
Geçmiş olsun canım inşaallah hemencecik düzeliriyiyim çok şükür canım, iyi gidiyor, değerlerim düşük çıkmıştı, ventura diye bir demir ve c vitamini siparişi verdik, çabuk etki ediyormuş, onları denicem bakalım,
sen nasılsın kuzucuklar nasıl, cinsiyetleri neydi?
kocişkonu unutmuşsun kız, 5 li olacağıdıGülnihalimm iyiymmm :),
sen nasılsın asıl, çocuklar nasılll
Ben iyiyim, hamilelikte iyi gidiyor şükür şimdilik sorun yok :)
Rabbim devamını sağlıkla nasip etsin.
İkiz değil tek :) ben ikizden nasibimi aldım, çok korkuyordum ikiz olacak diye ama şükür tek :)
Onun haricinde çalışıyorum; aynı bildiğin gibi.. ev iş Gece hamilelik 4 lüsü arasında ince bir çizgideyim
Henüz değil gülnihalim, 6 Ocak ta belli olur dedi doktorumuz bekliyoruz 2 haftamız var dahaİyi maşaallah Rabbimiz daim etsincinsiyet falan belli mi yoksa daha var mı?
maşaallah canım, ne güzel, annemin de 3 kız arka arkaya olmuş , iyikide olmuş valla, biraraya geldiğimizde sabahlara kadar sohbet muhabbet ediyoruz,Geçmiş olsun canım inşaallah hemencecik düzelirbenim ikisi de kız evdeki kızımla etti 3 kizlar takımı olduk
Onun kesin kız yaa , ben eminimByNkoaLa senden naber canım belli etti mi cinsiyeti senin minnak ❤ ay bı ogrenseydik merak merak nereye kadar dürt şunu ultrason a girince yaramaz
uzantıyı saymazsak %48 kız oluyor yani %52 erkekOnun kesin kız yaa , ben eminim%4894299 ihtimal kız yani
14 iken belli olur az çok ayy acaba neHenüz değil gülnihalim, 6 Ocak ta belli olur dedi doktorumuz bekliyoruz 2 haftamız var daha
Mutlaka bir tahmin yaparız dedi, bekliyoruz 6 ocak gelse de öğrensek diye 13 hafta bitmiş 14 haftaya girmiş olacağız.
Tarama testi de yaptıracağım, aslında çok istemiyorum ama eşim rahat bırakmıyor.. Mecbur yaptırıcaz :)
Bu ne ay uzantı falan vvuvvuzantıyı saymazsak %48 kız oluyor yani %52 erkek
Kız yok öyle demek istemedimuzantıyı saymazsak %48 kız oluyor yani %52 erkek
Maşaallah. Birsuru kardeş benim de bir ablam abim var ablamla hep görüşüyoruz iyi oluyormaşaallah canım, ne güzel, annemin de 3 kız arka arkaya olmuş , iyikide olmuş valla, biraraya geldiğimizde sabahlara kadar sohbet muhabbet ediyoruz,
tabi tek 3 kız değiliz sonra bir erkek üstüne 2 kız daha olmuş,
en küçüğümüz ekimde evlendi, taze gelin, yaz tatilinde falan bir araya gelince gece 2-3-4 konuş konuş bitiremiyoruz
Ya down sendromu vs için bakılıyor ya sonuçta ne olursa olsun aldırmayacağıma göre o sonuç kötü çıksa kalan aylar ağla ağla geçeceğine eminim o yüzdn baktırmak istememiştim ama doktorumda yapılmasından yana. O yüzden yaptıracağız artık :)14 iken belli olur az çok ayy acaba ne
Testi de Yaptır canım bebeğe hiçbir zararı yok nasılsa. İlk bebiş esin de merak ediyordur.
Yüzde 4 milyon olmuyacağına göreKız yok öyle demek istemedim4 milyon 899 bin 222 değerinde kız demek istedim
Abartttım işteeeeee mehloşşşşşşş oyyyyyyYüzde 4 milyon olmuyacağına göre
neyse inşaallah kızdır ne diyelim
ben yaptırmadım,yaştan dolayı riskli çıkacağı için,Ya down sendromu vs için bakılıyor ya sonuçta ne olursa olsun aldırmayacağıma göre o sonuç kötü çıksa kalan aylar ağla ağla geçeceğine eminim o yüzdn baktırmak istememiştim ama doktorumda yapılmasından yana. O yüzden yaptıracağız artık :)
Evet 14 de belli olur %70 dedi bakalım
sen neler yapıyorsun :) 3 çocuklu ev nasılalıştın mı ? bebeler toparladı mı iyice
anladım kız anladım, senin mübalağanı yerimAbartttım işteeeeee mehloşşşşşşş oyyyyyy
Mübalağaaaa yaptımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?