- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.321
Öffff bizimki de yaptır illa yaptırben yaptırmadım,yaştan dolayı riskli çıkacağı için,
dr da aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma dedi
İkizler ikisi de ağlayınca büyük kızım onlara özenip ağlama numarası yapıyor ben de oturup aglayasim geliyor çıldırıyoruz işteYa down sendromu vs için bakılıyor ya sonuçta ne olursa olsun aldırmayacağıma göre o sonuç kötü çıksa kalan aylar ağla ağla geçeceğine eminim o yüzdn baktırmak istememiştim ama doktorumda yapılmasından yana. O yüzden yaptıracağız artık :)
Evet 14 de belli olur %70 dedi bakalım
sen neler yapıyorsun :) 3 çocuklu ev nasılalıştın mı ? bebeler toparladı mı iyice
Aynısından ben de yaptım sayın
Bir an önce tüm sorunlar ortadan kalkar inşallah gülnihalimmİkizler ikisi de ağlayınca büyük kızım onlara özenip ağlama numarası yapıyor ben de oturup aglayasim geliyor çıldırıyoruz iştetoparlandilar ablası gaz ve emme sorunumuz var deli gibi ağlıyorlar biberonu veriyorum emerken yarısi dışarı akıyor kilo aldirmaya çalışıyorum bakalım salı günü aşı olacaklar nasipse o zaman kilo boy vs bakılacak 2019 yılının kapanışı
Ben en kesin tahmini yapmak istiyorumanladım kız anladım, senin mübalağanı yerim
AynenAsgari ücret 2324 TL oldu,
Rabbim asgari ile geçinen herkese kolaylık versin.
Ne yüksek bir para gerçekten..
Vallahi çok yazık ya ..Aynen
Millet zar zor geciniyor bu parayla
Dur duk yerde banda yemeyim diyosun :)))Vallahi çok yazık ya ..
Neyse yazacak söyleyecek çok şey var da ban yerim susayım en iyisi :)
AynenDur duk yerde banda yemeyim diyosun :)))
AynenAynen
sadece şunu söylemek istiyorumÇok sayın cumhurbaşkanımız güzel bir jest yapacağız inşallah diyordu gerçekten büyük jest oldu Allah devletimize reisi cumhurumuza zeval vermesin maşallah sübhanallah
üzücü.. o maaş ile geçinecek zorunda olan insanlara rabbim yardım etsin.
İyiyim enerjik hatunumHoşgeldin telatabissss
naberrrr
İyiyim bende telatabisimmİyiyim enerjik hatunumbugün dışarıdaydm pek gelemedim buralara. Sen nasılsın bakiiim
Hmmm hep 6 da mı çıkıyorsun Patilimİyiyim bende telatabisimm
İşteyim, çalıştım.. çalıştım.. sonra gene çalıştımderkennnn saaate baktım 6 olmuş artık çıkmam gerek
nerelere gittin, nereleri gezdin bakayımmm :)
Normalde 5:30 teLatabisim bugün işim vardı 6 ya kaldımHmmm hep 6 da mı çıkıyorsun Patilim ☺
Bugün arkadaşıma doğum günü organize etmiştik dee öyle geçtii ☺
Böyle işten çıkıp eve gidip bir de yemek vs yapan kadınlara her zmn hayran olmuşumdurNormalde 5:30 teLatabisim bugün işim vardı 6 ya kaldım
O halde iyi ki doğmuş arkadaşın senin gibi telatabis bir arkadaşı olmuşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?