Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkizler ikisi de ağlayınca büyük kızım onlara özenip ağlama numarası yapıyor ben de oturup aglayasim geliyor çıldırıyoruz işte toparlandilar ablası gaz ve emme sorunumuz var deli gibi ağlıyorlar biberonu veriyorum emerken yarısi dışarı akıyor kilo aldirmaya çalışıyorum bakalım salı günü aşı olacaklar nasipse o zaman kilo boy vs bakılacak 2019 yılının kapanışı

Bir an önce tüm sorunlar ortadan kalkar inşallah gülnihalimm

tontiş olsunlar bir an öncee

Dur duk yerde banda yemeyim diyosun :)))
Aynen

sadece şunu söylemek istiyorum Çok sayın cumhurbaşkanımız güzel bir jest yapacağız inşallah diyordu gerçekten büyük jest oldu Allah devletimize reisi cumhurumuza zeval vermesin maşallah sübhanallah

üzücü.. o maaş ile geçinecek zorunda olan insanlara rabbim yardım etsin.

Aynen
Yapacak bisey yok mallesef

İyiyim enerjik hatunum bugün dışarıdaydm pek gelemedim buralara. Sen nasılsın bakiiim
İyiyim bende telatabisimm

İşteyim, çalıştım.. çalıştım.. sonra gene çalıştım derkennnn saaate baktım 6 olmuş artık çıkmam gerek

nerelere gittin, nereleri gezdin bakayımmm :)

İyiyim bende telatabisimm

İşteyim, çalıştım.. çalıştım.. sonra gene çalıştım derkennnn saaate baktım 6 olmuş artık çıkmam gerek

nerelere gittin, nereleri gezdin bakayımmm :)
Hmmm hep 6 da mı çıkıyorsun Patilim

Bugün arkadaşıma doğum günü organize etmiştik dee öyle geçtii

Hmmm hep 6 da mı çıkıyorsun Patilim ☺

Bugün arkadaşıma doğum günü organize etmiştik dee öyle geçtii ☺
Normalde 5:30 teLatabisim bugün işim vardı 6 ya kaldım

O halde iyi ki doğmuş arkadaşın senin gibi telatabis bir arkadaşı olmuşşşş

Hayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım dertte birkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım

ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
Limonsuzzcay
Elhan
minik kalp0753
Nego
@malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
S Siyah_incim
chamallows
T Tatlianne20
poncikvegece
KedidirKedii
Jawlensky
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
Pembe Bal10cuk
C Calcifer
B BUSR4
Fit mutlu anne
aypare ackerman
Zipzip-
Asiye_
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1

Normalde 5:30 teLatabisim bugün işim vardı 6 ya kaldım

O halde iyi ki doğmuş arkadaşın senin gibi telatabis bir arkadaşı olmuşşşş
Böyle işten çıkıp eve gidip bir de yemek vs yapan kadınlara her zmn hayran olmuşumdur sen de dün bissürüüü yemekler yazmıştın Patilim

Ayy teşekkür ettiim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…