- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.341
Cicimm doktoruna bir sordun muu, gerçi biraz ters bi doktorun olduğunu söylemiştinHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Evet dün hepsini yaptım 4 kişi ağırladım, bizimle beraber toplam 6 kişi idikk gece 11i geçiyordu gittiler sonra da etrafı TOparla mutfağı toparla derken giremedim zaten koltukta uyumuşum.Böyle işten çıkıp eve gidip bir de yemek vs yapan kadınlara her zmn hayran olmuşumdursen de dün bissürüüü yemekler yazmıştın Patilim ☺
Ayy teşekkür ettiim
Canım brom hoşgeldinHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Daha ne olsunEvet dün hepsini yaptım 4 kişi ağırladım, bizimle beraber toplam 6 kişi idikk gece 11i geçiyordu gittiler sonra da etrafı TOparla mutfağı toparla derken giremedim zaten koltukta uyumuşum.
Bir de bende bir hastalık bar söylim mi
Benim ki biraz değişikDaha ne olsun
Ayy ne nee söylebende de var çeşitli hastalıklar
Ters değil balım. Tatlı Sert demiştim sadece. Bugün önceki günlere göre daha iyiyim. Belki gece olmaz diyorum. Bu gece de olursa yarın danışırım.Cicimm doktoruna bir sordun muu, gerçi biraz ters bi doktorun olduğunu söylemiştinne desem kii geçmiş olsun, inşallah seni çok zorlamaz
Çok şaşırdım ya o öğrencine. Aile çok önemli işte böyle şeylerde. Sen ne yaparsan yap çocuk bir kere onu gördüğü için önünü almak çok zor oluyor..
Hoşbuldum fıstıkımmCanım brom hoşgeldin❣
Çok özledim seni
Geçmiş olsun balımm 3-4 gün önceye kadar bende de mide yanması vardı ama kendiliğinden geçti sonra gene de bir doktoruna danış istersen belki rahatlatacak bi ilaç ne bileyim başka bir yol gösterir faydası dokunur
Daha belli etmedi kuzum bakalım ocakta gidicez artık ins 2020 nin yüzü suyu hürmetine gösterir de rahatlarizByNkoaLa senden naber canım belli etti mi cinsiyeti senin minnak ❤ ay bı ogrenseydik merak merak nereye kadar dürt şunu ultrason a girince yaramaz
5 ocak mıydı sultanım?Daha belli etmedi kuzum bakalım ocakta gidicez artık ins 2020 nin yüzü suyu hürmetine gösterir de rahatlariz
Mehlikaaa şimdi yemek hazırladım yiyoruz geleceğim amaa yoğun bir gündü kuzum
Patilimmmm napıyosun nasılsın
Cicimm çok geçmiş olsun, ama dediğin gibi mide yanmasını ilk haftalarda çok arkadaşımız yaşıyor burdaki tanıdığımHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Nasıl yastıkmış la oTers değil balım. Tatlı Sert demiştim sadece. Bugün önceki günlere göre daha iyiyim. Belki gece olmaz diyorum. Bu gece de olursa yarın danışırım.
Aile malesef her istediğini yapa yapa çocuğu delirtmiş.
Hoşbuldum fıstıkımm
Bende seni çok özledim güzel annecik ❤
Bende kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Dün ablam hamile yastığı verdi. Öyle güzel uyudum ki. Ne güzel icatmış be
Belki yatmayı beceremediğim için öyleydi midem. Bakalım şifam yastıktadır belki
Sen ikili test mi yaptırdın kuzum?
İşte o bende de varBenim ki biraz değişik
Mesela evime misafir geldi dimi?
Onlar gittikten sonra genelde toz alırım
Ve mutlaka banyo tuvaleti cif çamaşır suyu Arap sabunu falan musluklara kadar silerim
Neden bilmiyorum, engel olamıyorum
bende herşey yolunda gbi eh işte gbiHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Evet kuzum ama akrosum vardiyasina göre belki öne alınabilir :)5 ocak mıydı sultanım?
Öğrencim temiz bir sopa istiyor şöyle en kızılcığından bidenemöğrencin aristokrat olmak istiyor sanirim
İnşallah cicimTers değil balım. Tatlı Sert demiştim sadece. Bugün önceki günlere göre daha iyiyim. Belki gece olmaz diyorum. Bu gece de olursa yarın danışırım.
Aile malesef her istediğini yapa yapa çocuğu delirtmiş.
Hoşbuldum fıstıkımm
Bende seni çok özledim güzel annecik ❤
Bende kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Dün ablam hamile yastığı verdi. Öyle güzel uyudum ki. Ne güzel icatmış be
Belki yatmayı beceremediğim için öyleydi midem. Bakalım şifam yastıktadır belki
Sen ikili test mi yaptırdın kuzum?
Yeni nesil çok fena cicim Allah yardımcısı olsun o velilerin. Zamanında hayır demeyi bilmeyince önü alınamıyor demek. Sihirli terlikle tanışması lazım bunu bir eğitimci olarak söylemek ne kadar acı. 36 yıl önce ergenliğe girdigimi bile anlamadım. Kimse de bilmezdi zaten. Bir bakış bir çimdik her şey yoluna girerdi. O zaman ve bu zaman insan aynı insan duygu aynı değerler aynı....sadece araçlar değişti...neden böyle . Tatlım hamileliğin sıkıntısını yaşıyorsun zamanla farklı farklı dertler çıkıyor. Annelik bu yüzden kutsal olmalı. Rahatlık bitti diğer güzellikleri düşünüp mutlu olmak daha doğrusu avunmaktan başka çare yok maalesef. Senin bu çocuk aklımı başımdan aldı. Büyük konuşmamak lazım torunlarim acaba nasıl olacak zaman çooook kötüHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Evet ya takıntı bencedeİşte o bende de varya aslında misafir çok severim kalabalık olsun yiyelim içelim filan ama her kim olursa olsun sonra tuvaleti lavaboyu filan kullanmak istemem, hoş tek bana özel olsa daha bile güzel olur anlıyorum ben seni o yüzden biraz takıntı galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?