Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cicimm doktoruna bir sordun muu, gerçi biraz ters bi doktorun olduğunu söylemiştin ne desem kii geçmiş olsun, inşallah seni çok zorlamaz

Çok şaşırdım ya o öğrencine. Aile çok önemli işte böyle şeylerde. Sen ne yaparsan yap çocuk bir kere onu gördüğü için önünü almak çok zor oluyor..

Böyle işten çıkıp eve gidip bir de yemek vs yapan kadınlara her zmn hayran olmuşumdur sen de dün bissürüüü yemekler yazmıştın Patilim ☺

Ayy teşekkür ettiim
Evet dün hepsini yaptım 4 kişi ağırladım, bizimle beraber toplam 6 kişi idikk gece 11i geçiyordu gittiler sonra da etrafı TOparla mutfağı toparla derken giremedim zaten koltukta uyumuşum.

Bir de bende bir hastalık bar söylim mi

Canım brom hoşgeldin
Çok özledim seni
Geçmiş olsun balımm 3-4 gün önceye kadar bende de mide yanması vardı ama kendiliğinden geçti sonra gene de bir doktoruna danış istersen belki rahatlatacak bi ilaç ne bileyim başka bir yol gösterir faydası dokunur

Daha ne olsun

Ayy ne nee söyle bende de var çeşitli hastalıklar

Daha ne olsun

Ayy ne nee söyle bende de var çeşitli hastalıklar
Benim ki biraz değişik

Mesela evime misafir geldi dimi?
Onlar gittikten sonra genelde toz alırım
Ve mutlaka banyo tuvaleti cif çamaşır suyu Arap sabunu falan musluklara kadar silerim

Neden bilmiyorum, engel olamıyorum

Ters değil balım. Tatlı Sert demiştim sadece. Bugün önceki günlere göre daha iyiyim. Belki gece olmaz diyorum. Bu gece de olursa yarın danışırım.
Aile malesef her istediğini yapa yapa çocuğu delirtmiş.
Hoşbuldum fıstıkımm
Bende seni çok özledim güzel annecik
Bende kendiliğinden geçmesini bekliyorum. Dün ablam hamile yastığı verdi. Öyle güzel uyudum ki. Ne güzel icatmış be
Belki yatmayı beceremediğim için öyleydi midem. Bakalım şifam yastıktadır belki
Sen ikili test mi yaptırdın kuzum?

ByNkoaLa senden naber canım belli etti mi cinsiyeti senin minnak ❤ ay bı ogrenseydik merak merak nereye kadar dürt şunu ultrason a girince yaramaz
Daha belli etmedi kuzum bakalım ocakta gidicez artık ins 2020 nin yüzü suyu hürmetine gösterir de rahatlariz

Mehlikaaa şimdi yemek hazırladım yiyoruz geleceğim amaa yoğun bir gündü kuzum sen napıyosun nasılsın
Patilimmmm napıyosun nasılsın
Cicimm çok geçmiş olsun, ama dediğin gibi mide yanmasını ilk haftalarda çok arkadaşımız yaşıyor burdaki tanıdığım
Ayy o nasıl bi çocukmuş dediğin gibi ne kadar şımartılmış öyle...
bende napayım kuzum dışarda yağmur yağıyordu tüm gün hava kapalıydı saçlarıma maske falan yaptım, sonra pizza çekti canımız evdeki malzemelerden yaptık eşimle onu yiyeceğiz şimdi

Nasıl yastıkmış la o
İlk kez duydum ben şokingggg
Dikkat et gene de kendine afroditim

Henüz değil bromm 6 Ocak ta inşallah

Benim ki biraz değişik

Mesela evime misafir geldi dimi?
Onlar gittikten sonra genelde toz alırım
Ve mutlaka banyo tuvaleti cif çamaşır suyu Arap sabunu falan musluklara kadar silerim

Neden bilmiyorum, engel olamıyorum
İşte o bende de var ya aslında misafir çok severim kalabalık olsun yiyelim içelim filan ama her kim olursa olsun sonra tuvaleti lavaboyu filan kullanmak istemem, hoş tek bana özel olsa daha bile güzel olur anlıyorum ben seni o yüzden biraz takıntı galiba.

bende herşey yolunda gbi eh işte gbi
Akrosa trip atmakla uğraştık bütün gün
Az önce de ise gonderdim yemek yapıp yiycem birazdan hiç halim yok ama

öğrencin aristokrat olmak istiyor sanirim
Öğrencim temiz bir sopa istiyor şöyle en kızılcığından bidenem
Biz ne aptal çocuklarmışız ya. Yemin ederim ben küçükken anneme işten çıkın, araba alın yoksa okula gitmem demeyi bırak, sadece okula gitmicem desem kafamda yolunmadık saç kalmazdı keldim şimdi
Çocuk takmış ailesini parmağına fırıldak gibi oynatıyor.

İnşallah cicim Ayy o hamile yastığı iyi olur belki daha çok

İşte sonra çok uğraştırıyor. Neysekii haftasonu geldi

Yeni nesil çok fena cicim Allah yardımcısı olsun o velilerin. Zamanında hayır demeyi bilmeyince önü alınamıyor demek. Sihirli terlikle tanışması lazım bunu bir eğitimci olarak söylemek ne kadar acı. 36 yıl önce ergenliğe girdigimi bile anlamadım. Kimse de bilmezdi zaten. Bir bakış bir çimdik her şey yoluna girerdi. O zaman ve bu zaman insan aynı insan duygu aynı değerler aynı....sadece araçlar değişti...neden böyle . Tatlım hamileliğin sıkıntısını yaşıyorsun zamanla farklı farklı dertler çıkıyor. Annelik bu yüzden kutsal olmalı. Rahatlık bitti diğer güzellikleri düşünüp mutlu olmak daha doğrusu avunmaktan başka çare yok maalesef. Senin bu çocuk aklımı başımdan aldı. Büyük konuşmamak lazım torunlarim acaba nasıl olacak zaman çooook kötü
İyilikler güzellikler seninle olsun canım anam. Sağlığın moralin iyi olsun gene de. Allah başka dert versin .

Evet ya takıntı bencede
Eşim bana senin psikolojik sorunların var kesinlikle normal değilsin derdi neyse ki şimdi alıştı tabi artık demiyor ama yani evet dediğin gibi kim olursa olsun annem ablam kaynanam farketmiyor
Mesela misafir tuvalete girdi diyelim, benim de girmem gerekiyor misal diğer tuvaleti kullanırım çünkü onun girdiği yeri kullansam bir sonra giren insan diyecek burda bir çamaşır suyu içmiş herhalde
Ama diğer tuvaleti kimse kullanmadığı için sorun olmuyor. Onlar kapıdan cıktığııııı gibi hemen elime bezi alıyorum tozu halledip tuvalete banyoya giriyorum yaklaşık 40dk cıkamıyorum hali ile beni misafir değilde misafir sonrası yoruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…