- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.361
geçmiş olsun , iyi ol inşallahHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Büşümm hoşgeldinMehlikaaa şimdi yemek hazırladım yiyoruz geleceğim amaa yoğun bir gündü kuzumsen napıyosun nasılsın
Patilimmmm napıyosun nasılsın
Cicimm çok geçmiş olsun, ama dediğin gibi mide yanmasını ilk haftalarda çok arkadaşımız yaşıyor burdaki tanıdığım
Ayy o nasıl bi çocukmuş dediğin gibi ne kadar şımartılmış öyle...
bende napayım kuzum dışarda yağmur yağıyordu tüm gün hava kapalıydı saçlarıma maske falan yaptım, sonra pizza çekti canımız evdeki malzemelerden yaptık eşimle onu yiyeceğiz şimdi
Napalım çekiyoruz büşom ağrılarıMehlikaaa şimdi yemek hazırladım yiyoruz geleceğim amaa yoğun bir gündü kuzumsen napıyosun nasılsın
Patilimmmm napıyosun nasılsın
Cicimm çok geçmiş olsun, ama dediğin gibi mide yanmasını ilk haftalarda çok arkadaşımız yaşıyor burdaki tanıdığım
Ayy o nasıl bi çocukmuş dediğin gibi ne kadar şımartılmış öyle...
bende napayım kuzum dışarda yağmur yağıyordu tüm gün hava kapalıydı saçlarıma maske falan yaptım, sonra pizza çekti canımız evdeki malzemelerden yaptık eşimle onu yiyeceğiz şimdi
Şuan sana bu emojiyi neden koyduğumu düşünüyorSun bence
annem bana seni dersaneye yazdiriyim mi demisti bosver dersaneyi sen bana bitane 18 vites bisiklet al demistim en son hatirladigim annem beni bisiklet gibi altina almis cok akrobasik hareketlerle dovuyoduÖğrencim temiz bir sopa istiyor şöyle en kızılcığından bidenem
Biz ne aptal çocuklarmışız ya. Yemin ederim ben küçükken anneme işten çıkın, araba alın yoksa okula gitmem demeyi bırak, sadece okula gitmicem desem kafamda yolunmadık saç kalmazdı keldim şimdi
Çocuk takmış ailesini parmağına fırıldak gibi oynatıyor.
Bence anlaşırız emojilerle aramız çok iyi benceŞuan sana bu emojiyi neden koyduğumu düşünüyorSun bence
Sabaha kadar Emoji koysak sdce anlaşabilir miyiz acaba
hamileligin verdigi yetkiye dayanarak geceleri yatmadan bir şeylermi yiyosun canim
3 tabak mi an tanrim
Yok kuzum sadece yatmadan yoğurt yerdim. Onu bile bıraktım.
Gerçi geçen 3 tabak makarna yedim diye biraz şey olmuş olabilir
Bunu ikimizin de müsait olduğu bir zaman da deneyelimBence anlaşırız emojilerle aramız çok iyi bence
İyiyim kuzumm havalar kapalı tam evde dizi izlemelik havalar olunca bende bol bol dizi izliyorum film izliyorumBüşümm hoşgeldin
İyiyim asıl sen napıyorsun, nerelerdeydn
Hahahaha ay ciciNapalım çekiyoruz büşom ağrıları
Sana tavsiyem ölümüne yepizza ye, kokoreç ye, çiğ köfte ye, kola iç, cips ye, sucuk ye, pastırma ye.
Ye hepsini hastahanelik olana kadar ye.
Hamile kalınca öyle çok özleyeceksin ki
Yiyemeyeceksinnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yedirmeyeceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ağlasan da sızlasan da yiyemeyeceksinnnnnnnnnn.
Ye hepsini ye anlıyor musun ye
Uc tabak makarna benm yolumdan ilerliyrosun bebegimmm
Yok kuzum sadece yatmadan yoğurt yerdim. Onu bile bıraktım.
Gerçi geçen 3 tabak makarna yedim diye biraz şey olmuş olabilir
Bncede deneyelimBunu ikimizin de müsait olduğu bir zaman da deneyelimbakalım nasıl saçmalıyoruz
Naptın nerelerdeydin hiç gelmedin
Çok geçmiş olsun balım inşallah bian önce atlatırsın bu dönemi de rahatlarsın kıyamamHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Kendikimi atacaktım ama kedim üstünde yayılmış rahatını bozmaya kıyamadımNasıl yastıkmış la o
İlk kez duydum ben şokingggg
Dikkat et gene de kendine afroditim❣
Henüz değil bromm 6 Ocak ta inşallah
Gel bi sarılallııımmEvet ya takıntı bencede
Eşim bana senin psikolojik sorunların var kesinlikle normal değilsin derdineyse ki şimdi alıştı tabi artık demiyor ama yani evet dediğin gibi kim olursa olsun annem ablam kaynanam farketmiyor
Mesela misafir tuvalete girdi diyelim, benim de girmem gerekiyor misaldiğer tuvaleti kullanırım çünkü onun girdiği yeri kullansam bir sonra giren insan diyecek burda bir çamaşır suyu içmiş herhalde
Ama diğer tuvaleti kimse kullanmadığı için sorun olmuyor. Onlar kapıdan cıktığııııı gibi hemen elime bezi alıyorum tozu halledip tuvalete banyoya giriyorum yaklaşık 40dk cıkamıyorum hali ile beni misafir değilde misafir sonrası yoruyor
bende herşey yolunda gbi eh işte gbi
Akrosa trip atmakla uğraştık bütün gün
Az önce de ise gonderdim yemek yapıp yiycem birazdan hiç halim yok ama
İnşallahhhh öne alınır sultanım da artık öğreniriz şu cinsiyetiEvet kuzum ama akrosum vardiyasina göre belki öne alınabilir :)
Hiçbir haftasonuna ihtiyacım olmadığı kadar ihtiyacım var bu haftasonuna balım inan.İnşallah cicim ❤ Ayy o hamile yastığı iyi olur belki daha çok
İşte sonra çok uğraştırıyor. Neysekii haftasonu geldi
Yaa çok iyi bir yatakmış buKendikimi atacaktım ama kedim üstünde yayılmış rahatını bozmaya kıyamadım
Şöyle birşey işte.
Eki Görüntüle 2569472
Kaçıncı haftada yapılıyor 2 li test fıstığım? Kaç paraya yaptıracaksın?
Yaaa ciciimm sen, uyu lütfenn,,, azıcık uykum varr amaa göndereyim sanaaaHiçbir haftasonuna ihtiyacım olmadığı kadar ihtiyacım var bu haftasonuna balım inan.
Ben ❤❤❤❤❤❤Haftasonu
Yatıp 60 saat sadece uyumak istiyorum. Ama bil bakalım ne eksik. Baş harfi; uykum
Bu gidisle sen benden önce ogrenceksin sanirmİnşallahhhh öne alınır sultanım da artık öğreniriz şu cinsiyeti
Senin 5 ocak benim 6 Ocak randevular
Bakarsın peş peşe öğreniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?