Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir eğitimci olmak sihirli terliği her zaman savunmuşumdur. Terlik yemeyen nesli görünce kutsal bir aidiyet yüklemek üzereyim o terliklere
Allah velilerin değil öğretmenlerin yardımcısı olsun elhanım. Bizlerin..
Çocuğu delirten zaten velisi. Annesinin babasının yetiştiremediğini yetiştirip muhteşem mucizevi sonuçlar alması beklenen bizleriz.
Hamilelik sıkıntılarıma kurban olayım şu abuk sabuk öğrenci sıkıntılarını yaşamaktansa..

Bu gidisle sen benden önce ogrenceksin sanirm
Ya da ben doğumda ogrencem
Patilinin de 6 sında randevusu
Peşpeşe peşpeşe geliyor bebeler
Seninde 5i imiş
Mübarek ne bereketli
Randevular peş peşe dizilmiş

Benim oğlum olucak ya hssediyorum dedi dersiniz. Beni gören oglun olucak diyor niye diyorum tecrübe ben anlarım diyo surata bakınca ne anlaşılıyor ise

Göbek deliğimde öylece duruyor anlayamıyorummmmm anlayamıyorummmm

geçmiş olsun , iyi ol inşallah Allah sabır versin öğretmenlik de zor meslek anne olmak da zor :)
Çalışmak= Zor
Hamilelik= Zor
Uykusuzluk =Zor
Öğretmenlik=Zor
Ev işleri= Zor
Topladığımız zaman 5X Zor durumdayım. Kısacası çok zor durumdayım
Sağol miniğim. Senin sınav işi noldu hoca ile problemi çözdünüz mü?

Beni görenler çok ikileme düşüyor acaba çocuk çift cinsiyetli mi diye düşünmeye başladım
Jajanabsbsnan

annem bana seni dersaneye yazdiriyim mi demisti bosver dersaneyi sen bana bitane 18 vites bisiklet al demistim en son hatirladigim annem beni bisiklet gibi altina almis cok akrobasik hareketlerle dovuyodu
Nerde o eski anneler kuzum nerde..
Tükendi nesilleri.
O bakışından korkulan anne- babalar nerde..
Allahım tek hayalim geleneksel bir anne olmak. İnşallah beceririm

3 tabak mi an tanrim yogurt mide eksimesi yapiyor yatmadan once yendiginde
Aynen kuzum bıraktım yoğurdu en azından yatmadan önce yetmeyeceğim artık. Evet 3 tabak makarna. Hatta canım çekti şuan makarna yapmaya gidiyorum

İyiyim kuzumm havalar kapalı tam evde dizi izlemelik havalar olunca bende bol bol dizi izliyorum film izliyorum

Hahahaha ay cici
Ölümüne yiyorum ya zaten ondan kilo veremiyorum
Ye nolur daha çok yeeee boşver kiloyu miloyu
Tamamen sağlıklı bir düzene geçtim diye hamilelikte 1 kilo vermişim. Mille kilo alır ben verdim

Sen bu adama neden boyna sataşıyorsun
Ahhahshshshajsbhsja

Yaaaa akşam bişey konusuuorm oturmuş gözünü TV ye dikmiş bende gittim yattım senle bişey konuşulmaz diye

Uyuyorm teeee 3 de 4 te geliyor uyumaya sabah da çocukları okula götür diye uyandiriyorm başıma geçmiş bagirip çağırıyor

Hem uyumuyor ki uyariyorm da bak Saba böyle böyle yapion erken yat yatmiyor

Şimdi burda benm ne suucum günahım var hee

Evde askeriye gibi çocuklari diziyormusum , öpüp de uyandircakmisim bilmem neymiş yarn sen öperek uyandır o zaman dedm alarm sesini bile duymuyorsun dedim bu sefer bana kızıyor

Sabahlara kadr TV telefon izliyor oynuyor ben elime alınca benle ilgilenmiyorsun diyor napim gelip sakal tıraşı mi yapicam sana dedm bnde sonra ise gitti

Çok geçmiş olsun balım inşallah bian önce atlatırsın bu dönemi de rahatlarsın kıyamamhemen büyüsün fındık
Amanın o nasıl şartlar istekler yaramaza bak
Yaramaz değil güzel saçlım şımarık.
Bundan önce köy okullarında çalıştım çok yaramaz öğrencim oldu ama şımarıklık nedir bilmezlerdi. Hepsine çok söylenirdim. Gidip hepsinin alnından öpesim geliyor şimdi.
Şehir okulunda ilk yılım. Şımarık öğrenci neymiş görüp yaşadım.
Yaramaz öğrenciler candır

Ye nolur daha çok yeeee boşver kiloyu miloyu
Tamamen sağlıklı bir düzene geçtim diye hamilelikte 1 kilo vermişim. Mille kilo alır ben verdim
Ahahahah ay cicim ya
İlerleyen aylarda alcaksın zaten iyi olmuş bişey olmaz

Evettt 6'sında ponçikim
11+0 da olacağım o tarihte. Muhtemelen 2li test söylenecek.
Doktorum bir de cinsiyeti belki söylerim dedim inşallah azıcık insafı vardır da söyler
Senin cinsiyeti çıtlatmıyor mu doktor?
Kuzum bu yastıktan al mutlaka. Hamile yastığı yaz çıkıyor. Fiyatlar da uygun. Yok böyle bir uyku yani. Hamile değilken de kullanırım ben bunu

Son düzenleme:
Bu gidisle sen benden önce ogrenceksin sanirm
Ya da ben doğumda ogrencem
Patilinin de 6 sında randevusu
Peşpeşe peşpeşe geliyor bebeler
En iyi ihtimalle 1 gün arayla öğrenicez gülom
Sen temmuzda hamile, ben kaldım kasımda hamile. Arada uçurum, ama cinsiyet ler 1 gün arayla şaka gibi hep bu nazlı çiçek yüzünden

Son ultrasonu gönderirsen tahmin yaparım Patilim

En iyi ihtimalle 1 gün arayla öğrenicez gülom
Sen temmuzda hamile, ben kaldım kasımda hamile. Arada uçurum, ama cinsiyet ler 1 gün arayla şaka gibi hep bu nazlı çiçek yüzünden
Ah sorma bidenem sorma
Güya senin hamilelik haberini aldığımzda ben cinsiyet öğrenmiş olacaktim

Ahahahah ay cicim ya
İlerleyen aylarda alcaksın zaten iyi olmuş bişey olmaz
Ben 9 ay boyunca sürekli vererek yok oluyormuşum
Olmaz olmaz deme, yakuza 9 ay boyunca kilo vererek 43 kiloyla doğum yapmış
Ama o 9 ay boyunca istifra etmiş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…