- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.381
Ben bir eğitimci olmak sihirli terliği her zaman savunmuşumdur. Terlik yemeyen nesli görünce kutsal bir aidiyet yüklemek üzereyim o terliklereYeni nesil çok fena cicim Allah yardımcısı olsun o velilerin. Zamanında hayır demeyi bilmeyince önü alınamıyor demek. Sihirli terlikle tanışması lazım bunu bir eğitimci olarak söylemek ne kadar acı. 36 yıl önce ergenliğe girdigimi bile anlamadım. Kimse de bilmezdi zaten. Bir bakış bir çimdik her şey yoluna girerdi. O zaman ve bu zaman insan aynı insan duygu aynı değerler aynı....sadece araçlar değişti...neden böyle . Tatlım hamileliğin sıkıntısını yaşıyorsun zamanla farklı farklı dertler çıkıyor. Annelik bu yüzden kutsal olmalı. Rahatlık bitti diğer güzellikleri düşünüp mutlu olmak daha doğrusu avunmaktan başka çare yok maalesef. Senin bu çocuk aklımı başımdan aldı. Büyük konuşmamak lazım torunlarim acaba nasıl olacak zaman çooook kötü
İyilikler güzellikler seninle olsun canım anam. Sağlığın moralin iyi olsun gene de. Allah başka dert versin .
Seninde 5i imişBu gidisle sen benden önce ogrenceksin sanirm
Ya da ben doğumda ogrencem
Patilinin de 6 sında randevusu
Peşpeşe peşpeşe geliyor bebeler
Çalışmak= Zorgeçmiş olsun , iyi ol inşallahAllah sabır versin öğretmenlik de zor meslek anne olmak da zor :)
Beni görenler çok ikileme düşüyor acaba çocuk çift cinsiyetli mi diye düşünmeye başladımSeninde 5i imiş
Mübarek ne bereketli
Randevular peş peşe dizilmiş
Benim oğlum olucak ya hssediyorum dedi dersiniz. Beni gören oglun olucak diyor niye diyorum tecrübe ben anlarım diyo surata bakınca ne anlaşılıyor ise
Göbek deliğimde öylece duruyor anlayamıyorummmmm anlayamıyorummmm
TövbeeeeeeeeBeni görenler çok ikileme düşüyor acaba çocuk çift cinsiyetli mi diye düşünmeye başladım
Jajanabsbsnan
Nerde o eski anneler kuzum nerde..annem bana seni dersaneye yazdiriyim mi demisti bosver dersaneyi sen bana bitane 18 vites bisiklet al demistim en son hatirladigim annem beni bisiklet gibi altina almis cok akrobasik hareketlerle dovuyodu
Sen bu adama neden boyna sataşıyorsunBncede deneyelim
Bir arkadaşa gittim akrosa afra tafra uaptm ise gonderdm mutluyum pişman değilim
HeveslenemiyirmTövbeeeeeeee
Ya kızın olucak diyorummmm nidennnn anlamıyonnnn
Aynen kuzum bıraktım yoğurdu en azından yatmadan önce yetmeyeceğim artık. Evet 3 tabak makarna. Hatta canım çekti şuan makarna yapmaya gidiyorum3 tabak mi an tanrimyogurt mide eksimesi yapiyor yatmadan once yendiginde
Ye nolur daha çok yeeee boşver kiloyu miloyuİyiyim kuzumm havalar kapalı tam evde dizi izlemelik havalar olunca bende bol bol dizi izliyorum film izliyorum
Hahahaha ay cici
Ölümüne yiyorum ya zaten ondan kilo veremiyorum
BenUc tabak makarna benm yolumdan ilerliyrosun bebegimmm
Gulonin yoluna gel hahahsb
AhhahshshshajsbhsjaSen bu adama neden boyna sataşıyorsun
Yaramaz değil güzel saçlım şımarık.Çok geçmiş olsun balım inşallah bian önce atlatırsın bu dönemi de rahatlarsın kıyamamhemen büyüsün fındık
Amanın o nasıl şartlar istekler yaramaza bak
Ahahahah ay cicim yaYe nolur daha çok yeeee boşver kiloyu miloyu
Tamamen sağlıklı bir düzene geçtim diye hamilelikte 1 kilo vermişim. Mille kilo alır ben verdim
Evettt 6'sında ponçikimYaa çok iyi bir yatakmış bu
Ballı kaymağım 11-14. Hafta arasında yapılıyor hastaneden hastaneye fiyatları değişmekle beraber 200-300 civarı olarak tahmin ediyorum. Özel sigorta karşılıyor mu bilmiyorum ama benim sigortam yok. 280₺ vericem ben ..
Senin de mi kontrolün 6 sında
Gönder gelsin kaymağımYaaa ciciimm sen, uyu lütfenn,,, azıcık uykum varr amaa göndereyim sanaaa ❤
En iyi ihtimalle 1 gün arayla öğrenicez gülomBu gidisle sen benden önce ogrenceksin sanirm
Ya da ben doğumda ogrencem
Patilinin de 6 sında randevusu
Peşpeşe peşpeşe geliyor bebeler
Son ultrasonu gönderirsen tahmin yaparım PatilimSeninde 5i imiş
Mübarek ne bereketli
Randevular peş peşe dizilmiş
Benim oğlum olucak ya hssediyorum dedi dersiniz. Beni gören oglun olucak diyor niye diyorum tecrübe ben anlarım diyo surata bakınca ne anlaşılıyor ise
Göbek deliğimde öylece duruyor anlayamıyorummmmm anlayamıyorummmm
Ah sorma bidenem sormaEn iyi ihtimalle 1 gün arayla öğrenicez gülom
Sen temmuzda hamile, ben kaldım kasımda hamile. Arada uçurum, ama cinsiyet ler 1 gün arayla şaka gibihep bu nazlı çiçek yüzünden
Ben 9 ay boyunca sürekli vererek yok oluyormuşumAhahahah ay cicim ya
İlerleyen aylarda alcaksın zaten iyi olmuş bişey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?