- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.401
Evet çifte sevinç yaşayacaktık ama evdeki plan yine çarşıya uymadıAh sorma bidenem sorma
Güya senin hamilelik haberini aldığımzda ben cinsiyet öğrenmiş olacaktim
İns öğrenebiliriz ciddi bu sefer de ogrenemzsem yıkım olacak yıkımEvet çifte sevinç yaşayacaktık ama evdeki plan yine çarşıya uymadı
1 gün arayla da olsa önce öğren bari adet yerini bulsun
Aaaa ilk kez duyuyorum valla kendi verdiği kilolar bebeğinin aldığı kiloları bile geçmiş, kadın o konuda bile faydasız olmuş oğluna yaBen 9 ay boyunca sürekli vererek yok oluyormuşum
Olmaz olmaz deme, yakuza 9 ay boyunca kilo vererek 43 kiloyla doğum yapmış
Ama o 9 ay boyunca istifra etmiş..
Kesinlikle sonuna kadar sana katılıyorum. Velileri oyuncakları niyetine oynuyor çocuklar.Ben bir eğitimci olmak sihirli terliği her zaman savunmuşumdur. Terlik yemeyen nesli görünce kutsal bir aidiyet yüklemek üzereyim o terliklere
Allah velilerin değil öğretmenlerin yardımcısı olsun elhanım. Bizlerin..
Çocuğu delirten zaten velisi. Annesinin babasının yetiştiremediğini yetiştirip muhteşem mucizevi sonuçlar alması beklenen bizleriz.
Hamilelik sıkıntılarıma kurban olayım şu abuk sabuk öğrenci sıkıntılarını yaşamaktansa..
Merhaba cicimm.. Allah kolaylık versin senin üstesinden gelemeyecegin bir şey olduğunu sanmıyorumHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
x5 kolaylık diliyorumÇalışmak= Zor
Hamilelik= Zor
Uykusuzluk =Zor
Öğretmenlik=Zor
Ev işleri= Zor
Topladığımız zaman 5X Zor durumdayım. Kısacası çok zor durumdayım
Sağol miniğim. Senin sınav işi noldu hoca ile problemi çözdünüz mü?
anca evin içinde canim o dediğinNerde o eski anneler kuzum nerde..
Tükendi nesilleri.
O bakışından korkulan anne- babalar nerde..
Allahım tek hayalim geleneksel bir anne olmak. İnşallah beceririm
ye sen makarnalari tabak tabak yeeAynen kuzum bıraktım yoğurdu en azından yatmadan önce yetmeyeceğim artık. Evet 3 tabak makarna. Hatta canım çekti şuan makarna yapmaya gidiyorum
Ozaman değiştiriyorum nekadar şımarıkkkkYaramaz değil güzel saçlım şımarık.
Bundan önce köy okullarında çalıştım çok yaramaz öğrencim oldu ama şımarıklık nedir bilmezlerdi. Hepsine çok söylenirdim. Gidip hepsinin alnından öpesim geliyor şimdi.
Şehir okulunda ilk yılım. Şımarık öğrenci neymiş görüp yaşadım.
Yaramaz öğrenciler candır
Bugün 0 soru çözdüm desem.Gönder gelsin kaymağım
Sen napıyosun bugün kaç soru çözdün söyle bakalım
Sultanım ayrıntılı ultrasona girmeyecek misin orda da görünmeme ihtimali yoktur herhaldeİns öğrenebiliriz ciddi bu sefer de ogrenemzsem yıkım olacak yıkım
Hayattaki sansim hep böyle istediğim hicbisey olumlu gerceklesmiyor
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya onun da o hesapAaaa ilk kez duyuyorum valla kendi verdiği kilolar bebeğinin aldığı kiloları bile geçmiş, kadın o konuda bile faydasız olmuş oğluna ya
Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin aminKesinlikle sonuna kadar sana katılıyorum. Velileri oyuncakları niyetine oynuyor çocuklar.
İnşallah Allah bu cektiklerinin karşılığı çok uysal taptatli seni uzmeyecek bir evlat nasip eder.
Evet tatlim bu aksam gorumcemlere getirdim gelmek istediler haftaya bi ara gene bize gelirler belkiCaycigim kayinvalidenler mi var? Kolay gelsin
Hoşgeldin gülparemMerhaba cicimm.. Allah kolaylık versin senin üstesinden gelemeyecegin bir şey olduğunu sanmıyorum ❤
Hamileliğin cilveleri işte o kramplar ağrılar yanmalar ama çok güzel olacak her şey o yüzden hiç canını sıkma
Benim içime de senin oğlun olacakmış gibi geliyor
Bir de canım hangi marketin kefirini oneriyordun
Tüm tahminlerin herkesin hissettiğinin tam tersicinsiyet tahmini yapayım
poncikvegece erkek
B Brunello Cicinelli kız
ByNkoaLa erkek
x5 kolaylık diliyorum
malesef, bütünlemeye kaldık
Bakıştan anlasın daanca evin içinde canim o dediğindisarda anca sen evde gorursun bakişi
Zaten çok muhtemel kuzumye sen makarnalari tabak tabak yee
çok degil bir sene sonra arizona kertenkeleleri dogum kilolari verme topiği açarsin
Katılıyorum cicim. köy okullarındaki öğrencilerim daha bi uysal gelirdi. Bazı anne babaların da ben baş edemiyorum biraz da öğretmeni uğraşsın dediğini de duydum.. Aile çok çok önemli.Yaramaz değil güzel saçlım şımarık.
Bundan önce köy okullarında çalıştım çok yaramaz öğrencim oldu ama şımarıklık nedir bilmezlerdi. Hepsine çok söylenirdim. Gidip hepsinin alnından öpesim geliyor şimdi.
Şehir okulunda ilk yılım. Şımarık öğrenci neymiş görüp yaşadım.
Yaramaz öğrenciler candır
umarim senin annende cocuga kiziyosun diye bak ararin sosyal hizmetleri demezAmin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
Geçen kimdi ya Bağırmayan anne olmak kitabını almış. Bende diyorum ki ben neden alayım çocuğum anneyi bağırtmama kitabı alsınmuhteşem bir anne olucam Allah çocuğa sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?