Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah sorma bidenem sorma
Güya senin hamilelik haberini aldığımzda ben cinsiyet öğrenmiş olacaktim
Evet çifte sevinç yaşayacaktık ama evdeki plan yine çarşıya uymadı
1 gün arayla da olsa önce öğren bari adet yerini bulsun

Evet çifte sevinç yaşayacaktık ama evdeki plan yine çarşıya uymadı
1 gün arayla da olsa önce öğren bari adet yerini bulsun
İns öğrenebiliriz ciddi bu sefer de ogrenemzsem yıkım olacak yıkım
Hayattaki sansim hep böyle istediğim hicbisey olumlu gerceklesmiyor

Ben 9 ay boyunca sürekli vererek yok oluyormuşum
Olmaz olmaz deme, yakuza 9 ay boyunca kilo vererek 43 kiloyla doğum yapmış
Ama o 9 ay boyunca istifra etmiş..
Aaaa ilk kez duyuyorum valla kendi verdiği kilolar bebeğinin aldığı kiloları bile geçmiş, kadın o konuda bile faydasız olmuş oğluna ya

Kesinlikle sonuna kadar sana katılıyorum. Velileri oyuncakları niyetine oynuyor çocuklar.
İnşallah Allah bu cektiklerinin karşılığı çok uysal taptatli seni uzmeyecek bir evlat nasip eder.

Merhaba cicimm.. Allah kolaylık versin senin üstesinden gelemeyecegin bir şey olduğunu sanmıyorum
Hamileliğin cilveleri işte o kramplar ağrılar yanmalar ama çok güzel olacak her şey o yüzden hiç canını sıkma
Benim içime de senin oğlun olacakmış gibi geliyor

Bir de canım hangi marketin kefirini oneriyordun

Nerde o eski anneler kuzum nerde..
Tükendi nesilleri.
O bakışından korkulan anne- babalar nerde..
Allahım tek hayalim geleneksel bir anne olmak. İnşallah beceririm
anca evin içinde canim o dediğin disarda anca sen evde gorursun bakişi

Aynen kuzum bıraktım yoğurdu en azından yatmadan önce yetmeyeceğim artık. Evet 3 tabak makarna. Hatta canım çekti şuan makarna yapmaya gidiyorum
ye sen makarnalari tabak tabak yee
çok degil bir sene sonra arizona kertenkeleleri dogum kilolari verme topiği açarsin

Ozaman değiştiriyorum nekadar şımarıkkkk
Sanada acı bir deneyim oldu
Kulakları cınlamıştır o öğrencilerinin
Allah sabır versin sana ve ailesine Acep yarın gelcekmi okula

İns öğrenebiliriz ciddi bu sefer de ogrenemzsem yıkım olacak yıkım
Hayattaki sansim hep böyle istediğim hicbisey olumlu gerceklesmiyor
Sultanım ayrıntılı ultrasona girmeyecek misin orda da görünmeme ihtimali yoktur herhalde

Aaaa ilk kez duyuyorum valla kendi verdiği kilolar bebeğinin aldığı kiloları bile geçmiş, kadın o konuda bile faydasız olmuş oğluna ya
Perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya onun da o hesap
Yakuza hamileyken bile yakuza bir gebeymiş

Kesinlikle sonuna kadar sana katılıyorum. Velileri oyuncakları niyetine oynuyor çocuklar.
İnşallah Allah bu cektiklerinin karşılığı çok uysal taptatli seni uzmeyecek bir evlat nasip eder.
Amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin amin
Geçen kimdi ya Bağırmayan anne olmak kitabını almış. Bende diyorum ki ben neden alayım çocuğum anneyi bağırtmama kitabı alsın muhteşem bir anne olucam Allah çocuğa sabır versin

Hoşgeldin gülparem
İnşaallah çözülecek sıkıntılar balım
Eker markanın litrelik kırmızı şişeli kefirini öneriyorum. Onun küçük boyları da var ama küçük boylarında o tat yok. Litreliği al.
İçebildiğim tek kefir
İkizler nasıl kuzum?

anca evin içinde canim o dediğin disarda anca sen evde gorursun bakişi
Bakıştan anlasın da
ye sen makarnalari tabak tabak yee
çok degil bir sene sonra arizona kertenkeleleri dogum kilolari verme topiği açarsin
Zaten çok muhtemel kuzum
Arizona Fitness ve PilatesTopiği açacağım tüm şişman kertenkeleler belli saatler girip ücretsiz zayıflamaya çalışcaz topikte

Katılıyorum cicim. köy okullarındaki öğrencilerim daha bi uysal gelirdi. Bazı anne babaların da ben baş edemiyorum biraz da öğretmeni uğraşsın dediğini de duydum.. Aile çok çok önemli.

umarim senin annende cocuga kiziyosun diye bak ararin sosyal hizmetleri demez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…