Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakıştan anlasın da

Zaten çok muhtemel kuzum
Arizona Fitness ve PilatesTopiği açacağım tüm şişman kertenkeleler belli saatler girip ücretsiz zayıflamaya çalışcaz topikte
elimizde soslu makarna tabaklari otururken bacaklari caliatirirkz artik

Ozaman değiştiriyorum nekadar şımarıkkkk
Sanada acı bir deneyim oldu
Kulakları cınlamıştır o öğrencilerinin
Allah sabır versin sana ve ailesine Acep yarın gelcekmi okula
Bende çok merak ediyorum. Annesi oğlum yarın gidecek misin okula diyor. Dedim siz ne yapıyorsunuz çocuğa seçenek sunmayın. Gidecek misin derseniz çocuk elbette gitmeme hakkı olduğunu düşünür. Haklısınız ben zorla getireyim o zaman dedi. İçimden dedim zahmet olacak

aypare ackerman bugün olan sınavın nasıl geçti kuzucuk, yazdın mı görmedim
kuzu hoca sormam dediği 2 konuyu sordu içime mi doğdu nedir calismistim yaptım ama 250 çalışma sorusu verdi bunları 103 tanesi klasik geri kalan bosluk doldurma idi,boşluk doldurma 60 puan soracağım dedi 20 puan sordu hep zor klasik sorular sormuş ama çalıştığım şeylerdi 2 tane falan yapamadım, yani kesin geçerim ama kaç alırım bilmiyorum:)

daha önce üst sınıfları bile mezuna bırakmış bizi hayli hayli bırakır eğleniyor zevk alıyor bundan
Okumakla adam olunmaz dedikleri tam olarak bu artemisim..
Benim de üniversitede benzer bir tipim vardı.
Allah yardımcınız olsun

Ah cicim ahh ahahaaa ay tövbe Yarabbi yaa tutacakgetirecek başka yolu yok yoksa gelmez o çocuk

Okumakla adam olunmaz dedikleri tam olarak bu artemisim..
Benim de üniversitede benzer bir tipim vardı.
Allah yardımcınız olsun
teşekkür ederim ah inşallah bide seneye de bu girecek,bir dersi daha veriyor yandik

İyi kız bu hoca vicdanlıymış geçecek kadar olsun da kuzucuk

İyi kız bu hoca vicdanlıymış geçecek kadar olsun da kuzucuk
çok tatlı bir kadın işte hocalarimiz çok iyi bir gereksiz hariç :) hepsi kibar ,anlayışlı yardımcı olur ama bu adam bir egoist ki anlatamam üzücü bir yandan psikolojik sorunlu.. insallah bende geçerim diye düşünüyorum başka bütüm kalmazsa kolay olacak isim :)

Kusuz heralde hayirdir
Kizz olur mu hiç çayımdun misafirlikten geldik bide gündüzden temizlikte yapmıştım baya yorgundum,hemen çıkmam gerekti sanırım gözlerim kapanıyodu da zaten yattım sonra da
Akşam oldu ama anca geldim efenim
Gene tatli yapmak ile mesgulum
Ne tatlısı yaptın kiz
Bak bende trileçe yaptım az önce yarına

Geldim geldim
Geçmiş olsun iki gözümün çiçeği mide yanmaları başladı demek Allah kolaylık versin inşallah
Benimde sbh kahveye komşularım gelecek 15 kişi kadaronun için tatlı falan yaptım ev temizledim yemek bulaşık derken hiç giremedim topige bugun, daha anca geldim :)

Benim annem mi. Yok demez Seninki diyor mu
evet diyor hatta en son gecen gun olayi abartip cocuk arkada tek oturuyo ben araba suruyorum diye sosyal hizmetleri aramakla tehdit etti beni yolda bogazina tukuruğu falan kacsa ne yaparmisim arabayi SOLA cekene kadar cocuk bogulabilirmiş

Benim de vardı öyle bi hocam kuzum. Galiba her yerde bir numunelik oluyor
Kalmaz Bencee, inşallah

Ah cicim ahh ahahaaa ay tövbe Yarabbi yaa tutacakgetirecek başka yolu yok yoksa gelmez o çocuk
Bakacağız bakalım yarın
Uğraştığım şeylere bakar mısın perim ya..
teşekkür ederim ah inşallah bide seneye de bu girecek,bir dersi daha veriyor yandik
Çatmışsın belaya
Bizim denyo da bize küfür ediyordu.
Hatta meşhur lafı da sinirlenince "sizi hoplatırım" diyordu
Öyle ya da böyle bitecek artemisim..
evet diyor hatta en son gecen gun olayi abartip cocuk arkada tek oturuyo ben araba suruyorum diye sosyal hizmetleri aramakla tehdit etti beni yolda bogazina tukuruğu falan kacsa ne yaparmisim arabayi SOLA cekene kadar cocuk bogulabilirmiş
Koptum
Nerden de gelmiş aklına sosyal hizmetler ya
Sana karşı da bu kadar özenli miydi çocukluğunda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…