- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.421
daha önce üst sınıfları bile mezuna bırakmış bizi hayli hayli bırakırTüm tahminlerin herkesin hissettiğinin tam tersi
Acaba yaz okuluna kalın falan diye mi yapıyor bu hoca böyle?
elimizde soslu makarna tabaklari otururken bacaklari caliatirirkz artikBakıştan anlasın da
Zaten çok muhtemel kuzum
Arizona Fitness ve PilatesTopiği açacağım tüm şişman kertenkeleler belli saatler girip ücretsiz zayıflamaya çalışcaz topikte
Bende çok merak ediyorum. Annesi oğlum yarın gidecek misin okula diyor. Dedim siz ne yapıyorsunuz çocuğa seçenek sunmayın. Gidecek misin derseniz çocuk elbette gitmeme hakkı olduğunu düşünür. Haklısınız ben zorla getireyim o zaman dedi. İçimden dedim zahmet olacakOzaman değiştiriyorum nekadar şımarıkkkk
Sanada acı bir deneyim oldu
Kulakları cınlamıştır o öğrencilerinin
Allah sabır versin sana ve ailesine Acep yarın gelcekmi okula
Olsun ders çalıştıysan o da yeter balımBugün 0 soru çözdüm desem.Ama ders çalıştım cicim, öğlenden sonra dışarı çıktım
Uykumu bölecek kadar etkilemedi. Midem yanıyor midemB Brunello Cicinelli cwnim gecms olsun kafana biseyler taktica da uyuyamazsin ogrenci de seni etkilelmistir ister istemz
Benim annem mi. Yok demezumarim senin annende cocuga kiziyosun diye bak ararin sosyal hizmetleri demez
kuzu hoca sormam dediği 2 konuyu sordu içime mi doğdu nedir calismistim yaptım ama 250 çalışma sorusu verdi bunları 103 tanesi klasik geri kalan bosluk doldurma idi,boşluk doldurma 60 puan soracağım dedi 20 puan sordu hep zor klasik sorular sormuş ama çalıştığım şeylerdi 2 tane falan yapamadım, yani kesin geçerim ama kaç alırım bilmiyorum:)
Okumakla adam olunmaz dedikleri tam olarak bu artemisim..daha önce üst sınıfları bile mezuna bırakmış bizi hayli hayli bırakıreğleniyor zevk alıyor bundan
Ah cicim ahh ahahaaa ay tövbe Yarabbi yaaBende çok merak ediyorum. Annesi oğlum yarın gidecek misin okula diyor. Dedim siz ne yapıyorsunuz çocuğa seçenek sunmayın. Gidecek misin derseniz çocuk elbette gitmeme hakkı olduğunu düşünür. Haklısınız ben zorla getireyim o zaman dedi. İçimden dedim zahmet olacak
teşekkür ederim ah inşallah bide seneye de bu girecek,bir dersi daha veriyorOkumakla adam olunmaz dedikleri tam olarak bu artemisim..
Benim de üniversitede benzer bir tipim vardı.
Allah yardımcınız olsun
İyi kız bu hoca vicdanlıymışkuzu hoca sormam dediği 2 konuyu sordu içime mi doğdu nedir calismistim yaptım ama 250 çalışma sorusu verdi bunları 103 tanesi klasik geri kalan bosluk doldurma idi,boşluk doldurma 60 puan soracağım dedi 20 puan sordu hep zor klasik sorular sormuş ama çalıştığım şeylerdi 2 tane falan yapamadım, yani kesin geçerim ama kaç alırım bilmiyorum:)
çok tatlı bir kadın işte hocalarimiz çok iyi bir gereksiz hariç :) hepsi kibar ,anlayışlı yardımcı olur ama bu adam bir egoist ki anlatamam üzücü bir yandan psikolojik sorunlu.. insallah bende geçerim diye düşünüyorum başka bütüm kalmazsa kolay olacak isim :)İyi kız bu hoca vicdanlıymışgeçecek kadar olsun da kuzucuk
Kizz olur mu hiç çayımKusuz heralde hayirdir
Akşam oldu ama anca geldim efenim
Ne tatlısı yaptın kizGene tatli yapmak ile mesgulum
Geldim geldim
Geçmiş olsun iki gözümün çiçeği mide yanmaları başladı demek Allah kolaylık versin inşallahHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
@samdan
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
chamallows
@Tatlianne20
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
evet diyor hatta en son gecen gun olayi abartip cocuk arkada tek oturuyo ben araba suruyorum diye sosyal hizmetleri aramakla tehdit etti beni yolda bogazina tukuruğu falan kacsa ne yaparmisim arabayi SOLA cekene kadar cocuk bogulabilirmişBenim annem mi. Yok demezSeninki diyor mu
:dcinsiyet tahmini yapayım
@poncikvegece erkek
B Brunello Cicinelli kız
ByNkoaLa erkek
x5 kolaylık diliyorum
malesef, bütünlemeye kaldık
Görcem tubimSultanım ayrıntılı ultrasona girmeyecek misin orda da görünmeme ihtimali yoktur herhalde
Benim de vardı öyle bi hocam kuzum. Galiba her yerde bir numunelik oluyorçok tatlı bir kadın işte hocalarimiz çok iyi bir gereksiz hariç :) hepsi kibar ,anlayışlı yardımcı olur ama bu adam bir egoist ki anlatamam üzücü bir yandan psikolojik sorunlu.. insallah bende geçerim diye düşünüyorum başka bütüm kalmazsa kolay olacak isim :)
Bakacağız bakalım yarınAh cicim ahh ahahaaa ay tövbe Yarabbi yaatutacak getirecek başka yolu yok yoksa gelmez o çocuk
Çatmışsın belayateşekkür ederim ah inşallah bide seneye de bu girecek,bir dersi daha veriyoryandik
Koptumevet diyor hatta en son gecen gun olayi abartip cocuk arkada tek oturuyo ben araba suruyorum diye sosyal hizmetleri aramakla tehdit etti beni yolda bogazina tukuruğu falan kacsa ne yaparmisim arabayi SOLA cekene kadar cocuk bogulabilirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?