- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.441
Allah Allah ya ne garipler..Bakacağız bakalım yarın
Uğraştığım şeylere bakar mısın perim ya..
Çatmışsın belaya
Bizim denyo da bize küfür ediyordu.
Hatta meşhur lafı da sinirlenince "sizi hoplatırım" diyordu
Öyle ya da böyle bitecek artemisim..
Koptum
Nerden de gelmiş aklına sosyal hizmetler ya
Sana karşı da bu kadar özenli miydi çocukluğunda?
:d
Hayırlısı olur ins bnce cicinin erkek :)
Nazlı çiçekten herşeyi beklerimGörcem tubim
Ondada gostermz belki bu
Canım canıııım kıyamammmBakacağız bakalım yarın
Uğraştığım şeylere bakar mısın perim ya..
Çatmışsın belaya
Bizim denyo da bize küfür ediyordu.
Hatta meşhur lafı da sinirlenince "sizi hoplatırım" diyordu
Öyle ya da böyle bitecek artemisim..
Koptum
Nerden de gelmiş aklına sosyal hizmetler ya
Sana karşı da bu kadar özenli miydi çocukluğunda?
Ahahaa sen bana misafir olsan seni nelerle beslerim ben aahh ah
Suan gorumceme geldk orda kalacaklr biz eve donecegizUykumu bölecek kadar etkilemedi. Midem yanıyor midem
Gitti mi misafirler?
Ooo harika grne herzamanki gbi . Bende pazartesi yapmistim trilece kaynpederm revani seviyormus bugunde revani yaptim portakalliKizz olur mu hiç çayımdun misafirlikten geldik bide gündüzden temizlikte yapmıştım baya yorgundum,hemen çıkmam gerekti sanırım gözlerim kapanıyodu da zaten yattım sonra da
Akşam oldu ama anca geldim efenim
Ne tatlısı yaptın kiz
Bak bende trileçe yaptım az önce yarına
Eki Görüntüle 2569507
Geldim geldim
Geçmiş olsun iki gözümün çiçeği mide yanmaları başladı demek Allah kolaylık versin inşallah
Benimde sbh kahveye komşularım gelecek 15 kişi kadaronun için tatlı falan yaptım ev temizledim yemek bulaşık derken hiç giremedim topige bugun, daha anca geldim :)
Hadi iyisin deseneEvet tatlim bu aksam gorumcemlere getirdim gelmek istediler haftaya bi ara gene bize gelirler belki
Sen napiyosun bebislerin iyi diye okumustum en son
Allah yardımcın olsun tatlım. Sen iyi ol da. Yazmayı unutmuşum rüyama bile girdin kız seni soruyordum. Hatta mesajlarını gördüm. Ertesi gün baktım gelmişsin. İçime doğmuş yaniben iyim canım. Kaynanam geldi sağolsun
Hayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Napalm canm ben iyim cok sukur ayni evde is guc yemek koşturup duruyorumHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
@ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
Blue_Peri
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
kk birinci noteri
@HayatSevinceGuzeell
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
aypare ackerman
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Ohh ne güzel,çok sansli kayınailen valla geldiklerinden beri döktüren gelinleri var ellerine sağlıkOoo harika grne herzamanki gbi . Bende pazartesi yapmistim trilece kaynpederm revani seviyormus bugunde revani yaptim portakalli
Tüm yaptıklarının ve yapacaklarının yarısını bana ver kardaşAhahaa sen bana misafir olsan seni nelerle beslerim ben aahh ah
Bitti mi artık. Normal düzene dönecek misinSuan gorumceme geldk orda kalacaklr biz eve donecegiz
Aa canım soracaktım aklımdaydı aslında unutmusum, hadi bakalım inşallah bu ay yüzün güler
Canım Mehlika güzel tavsiyeler vermiş aslında,onlardan sana uyanini bı denesen belki faydası olur kuzuya. Bide bu zamanın hastalığı naparsak yapalım illa 7 gün sürüyor ya sonra toparlanıyor insan, çocukta olsa buyukte olsa.bu yedi gün biraz idare etmeye çalışsanız daha da kötüleşmeden,sonra atlatirsiniz inşallah
Ah samdanim sağlığınız önemli canım beline sırtına dikkat et,en önemlisi de aslında oğlun iyileşse düzene girse sende düzene girersin sanırım. inşallah çabucak iyilesir oğlusunisyerin değişse keşke öyle bı ihtimal yok mu? Ordan da yüzün gülmedi başlar başlamaz desene allah kolaylık versin inşallah canim
Kiz hazır sarılı pisirecen mi?yoksa sarilacak yaprak mi?anlamadım amaeğer hemen hazır sarılı olarak pisirimlik cikardiysan,öyle diz düdüklü yada tencereye çözülmesini bekleme koy pissin yok sade yaprak,sarılacak şekilde diyosan onuda kaynar suya basabilirsin hem haşlanmış olur bı yandan,salamuraysa da tuzu gider.hadi kolay gelsin
Benim doktor da ayın 6 sında %70 belli olur dediEvettt 6'sında ponçikim
11+0 da olacağım o tarihte. Muhtemelen 2li test söylenecek.
Doktorum bir de cinsiyeti belki söylerim dedim inşallah azıcık insafı vardır da söyler
Senin cinsiyeti çıtlatmıyor mu doktor?
Kuzum bu yastıktan al mutlaka. Hamile yastığı yaz çıkıyor. Fiyatlar da uygun. Yok böyle bir uyku yani. Hamile değilken de kullanırım ben bunu
OluurrTüm yaptıklarının ve yapacaklarının yarısını bana ver kardaş
Ben üstüme düşeni yaptım şamdanım evine kadar gittim, artık gerisi beni zerre alakadar etmez. Devamsızlıktan bırakırım. Aile düşünsün gerisini.yani cici o ogrenci kimde olsa tahammülsüz olur sen iyi dayanmissin
mide yanmasına ne iyi gelir bilemedimAllah yardımcın olsun can taşımak kolay değil kuzum ya. umarım son aylarda olmaz bununla kalır hepsi
Peş peşe gelecek cinsiyetler peş peşeBenim doktor da ayın 6 sında %70 belli olur dedi
13 hafta bitiyor bizim de o zaman
4 tane yap 3 ünü bana ver 1 ini sen kocanla paylaşOluurrya da her yaptigimdan iki tane yapıyım,yarısı kesmezse şimdi artık tek değilsin malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?