Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah Allah ya ne garipler..

Canım canıııım kıyamammm

Ooo harika grne herzamanki gbi . Bende pazartesi yapmistim trilece kaynpederm revani seviyormus bugunde revani yaptim portakalli

Evet tatlim bu aksam gorumcemlere getirdim gelmek istediler haftaya bi ara gene bize gelirler belki
Sen napiyosun bebislerin iyi diye okumustum en son
Hadi iyisin desene anlasiyorsaniz ne mutlu Allah muhabbetinizi artırsın.İyiyim canım çok şükür. Bebekler de İyiler elhamdülillah.

yaaa Allah razı olsun canım benim
kaynanan iyi biridir inşallah limonsuzum ne deyim

yani cici o ogrenci kimde olsa tahammülsüz olur sen iyi dayanmissin

mide yanmasına ne iyi gelir bilemedim Allah yardımcın olsun can taşımak kolay değil kuzum ya. umarım son aylarda olmaz bununla kalır hepsi

Napalm canm ben iyim cok sukur ayni evde is guc yemek koşturup duruyorum

Ooo harika grne herzamanki gbi . Bende pazartesi yapmistim trilece kaynpederm revani seviyormus bugunde revani yaptim portakalli
Ohh ne güzel,çok sansli kayınailen valla geldiklerinden beri döktüren gelinleri var ellerine sağlık

canım benim Allah razı olsun

dün apar topar çıktım işten çocuğun ateşi dusmemis hastaneye gittik meğer enfeksiyon varmış ondan yüksek ateş varmis çocukta doktor bı ölçtü 39.5
influenza salgını varmış da onlar negatif çıktı kanda çok şükür
dün müdürden iki gün yıllık izin istemistim iyi ki istemisim.

tayin alsam mi diye ben de düşünüyorum kuzum açıkçası verildiğim serviste işler düzene girene kadar beklerim ama yerim degismezse. kimseyi zor durumda birakmam istemem.

sen napiyosun nasılsın canım

Benim doktor da ayın 6 sında %70 belli olur dedi
13 hafta bitiyor bizim de o zaman

yani cici o ogrenci kimde olsa tahammülsüz olur sen iyi dayanmissin

mide yanmasına ne iyi gelir bilemedim Allah yardımcın olsun can taşımak kolay değil kuzum ya. umarım son aylarda olmaz bununla kalır hepsi
Ben üstüme düşeni yaptım şamdanım evine kadar gittim, artık gerisi beni zerre alakadar etmez. Devamsızlıktan bırakırım. Aile düşünsün gerisini.
İnşaallah kuzum ama son aylarda daha çok oluyor derler. Bakalım
Senin minik kuzu nasıl oldu, iş nasıl gidiyor?

Oluurrya da her yaptigimdan iki tane yapıyım,yarısı kesmezse şimdi artık tek değilsin malum
4 tane yap 3 ünü bana ver 1 ini sen kocanla paylaş gördüğün gibi çok insaflıyım pamuğum
Ben artık makarnadan bile 3 tabak yiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…