Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ben berbat haldeyim cici ama sen kendini benim gibi olcak diye düşünerek moralini bozma sakın herşey üst üste geldi her zamanki gibi ama çok şükür bı şekilde götürüyorum

yani daha napcaksim ben evine bile gitmezdim zahmet edip şahsen sen gene elinden gelenin fazlasını yapmışsın yani.

bide ayva yemeyi denesen belki iyi gelir yanmaya kuzucuk

Kuzum sağlık problemi olan çocukla uğraşmak kolay mı tabiki berbat halde olman çok doğal
Yeter ki Allah dermansız dert vermesin geri kalanlar hep geçici..
Ayva yiyordum aslında ama nedense bıraktım son zamanlarda. En iyisi yine dadanayım.
İş nasıl, iş ortamın.. Özlemiş misin?

aynen ayva ye bol bol sen:) :) bence iyi gelir midene :)

işi özlemişim ama iş ortamim çok iğrenç bi hale gelmiş hiç memnun değilim ortamdaki yeni kizlardan. resmen dairenin içine etmişler kimse kimseyle konusmuyo ya da samimi görünüp birbirinin arkasından ful dedikodu yapıyo. iş olarak da su anki servisim iyi ama müdür beni yılbaşına kadar verdi oraya yerim kesin değil. eğer sıkıntılı insanların olduğu bi yere verirse tayin isterim

senin de cinsiyeti öğrenmene az kaldı yaaa yakuza öğrendi mi hamileliği:)

O senjn iyiliginden candanligindan guzelim benim... yoklgnda gercekten gozlerim hep seni aradi suan kaynvaldem kaynpederm var benmde rahat girwmiyorm gun icjnde bi kosturmaca oluyor.

ben sana cevap yazdim mi yazmadim mi hatırlamıyorum çay yazdiysam kusura bakma

Allah razı olsun canım benim sanal ortam ama burdaki çoğu kişi reeldeki cevremden daha vefali daha candan sen de öylesin:)

demek ağır misafirlerin var Allah kolaylık versin ağız tadı versin inşallah

Allah Allah o kızlar yeni mi gelmiş.. Eskiler yok mu orda hep yeniler mi var
İş yerinde huzursuzluk da çok kötü oluyor ya. Tayin istemek derken farklı bir şehire mi.. Eşin ne diyor bu duruma?
Cinsiyeti doktor tahmin etti ama söylemedi ya 6 ocakta söylerim belki dedi
Giderken sarma sarıp götüreceğim insafa gelsin de söylesin diye
Yakuza öğrendi öğrenmez mi...
Bana babanne demesin diye ağlamaya başladı
Kendisi 20 lik çıtır olduğu için konduramıyor. Düşük tehlikesi geçirdim geçenlerde. Arayıp sormadı bile. Hiç arayıp sormuyor.
Sonra geyşam arayıp bir güzel haşladı anasını

B Brunello Cicinelli yedigim dayak sayisi 3 u gecmez ama uyguladigi paikolojik siddetlerin degeri paha bicilemez ☺
Benim dayaktan da psikolojik şiddetten de burdan Iğdır'a yol olur
Ama ben o dayakların hepsini hakettim. Çok zor bir çocuktum iyi bile katlanmış kadın.
Evlerden ırak bir çocuktum

Ayyyy korktum bir an
Bunuda eksik yaptım sandım bir an

Neyse ki içime bir rahatlama geldiii
Allah kahretmeye
Kız senden olan eksik olur mu esmer bombam
Nasıl gelecek 6 Ocak, geçmiyor dakikalar

Allah kahretmeye
Kız senden olan eksik olur mu esmer bombam
Nasıl gelecek 6 Ocak, geçmiyor dakikalar
Geçmiyor günlerrr brommmm
Daha 2 hafta var
Ne yapalım bekleyeceğizzz.. asıl 6,5 ay nasıl geçer onu düşünmek gerek

Geçmiyor günlerrr brommmm
Daha 2 hafta var
Ne yapalım bekleyeceğizzz.. asıl 6,5 ay nasıl geçer onu düşünmek gerek
Doğurmak için sabırsız değilim içimdeyken çok mutluyum aksine
Cinsiyeti öğreneyim gerisi yavaş geçsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…