- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.461
Ben üstüme düşeni yaptım şamdanım evine kadar gittim, artık gerisi beni zerre alakadar etmez. Devamsızlıktan bırakırım. Aile düşünsün gerisini.
İnşaallah kuzum ama son aylarda daha çok oluyor derler. Bakalım
Senin minik kuzu nasıl oldu, iş nasıl gidiyor?
Kuzum sağlık problemi olan çocukla uğraşmak kolay mı tabiki berbat halde olman çok doğalben berbat haldeyim ciciama sen kendini benim gibi olcak diye düşünerek moralini bozma sakın herşey üst üste geldi her zamanki gibi ama çok şükür bı şekilde götürüyorum
yani daha napcaksim ben evine bile gitmezdim zahmet edip şahsensen gene elinden gelenin fazlasını yapmışsın yani.
bide ayva yemeyi denesen belki iyi gelir yanmaya kuzucuk
Kuzum sağlık problemi olan çocukla uğraşmak kolay mı tabiki berbat halde olman çok doğal
Yeter ki Allah dermansız dert vermesin geri kalanlar hep geçici..
Ayva yiyordum aslında ama nedense bıraktım son zamanlarda. En iyisi yine dadanayım.
İş nasıl, iş ortamın.. Özlemiş misin?
O senjn iyiliginden candanligindan guzelim benim... yoklgnda gercekten gozlerim hep seni aradi suan kaynvaldem kaynpederm var benmde rahat girwmiyorm gun icjnde bi kosturmaca oluyor.
Allah Allah o kızlar yeni mi gelmiş.. Eskiler yok mu orda hep yeniler mi varaynen ayva ye bol bol sen:) :) bence iyi gelir midene :)
işi özlemişim ama iş ortamim çok iğrenç bi hale gelmişhiç memnun değilim ortamdaki yeni kizlardan. resmen dairenin içine etmişler kimse kimseyle konusmuyo ya da samimi görünüp birbirinin arkasından ful dedikodu yapıyo. iş olarak da su anki servisim iyi ama müdür beni yılbaşına kadar verdi oraya yerim kesin değil. eğer sıkıntılı insanların olduğu bi yere verirse tayin isterim
senin de cinsiyeti öğrenmene az kaldı yaaayakuza öğrendi mi hamileliği:)
Benim dayaktan da psikolojik şiddetten de burdan Iğdır'a yol olurB Brunello Cicinelli yedigim dayak sayisi 3 u gecmez ama uyguladigi paikolojik siddetlerin degeri paha bicilemez ☺
Genital nub teorisine göre yorumlamaya çalıştım ama nub kısmı çok belirsiz çıkmış.
Şu nub ne yaGenital nub teorisine göre yorumlamaya çalıştım ama nub kısmı çok belirsiz çıkmış.
Lakin ki oyumu erkekten yana kullanasım geldi
Yok kız genital çıkıntı, koptumŞu nub ne ya
Benim bebe nub suz mu
Ayyyy korktum bir anYok kız genital çıkıntı, koptum
Bak mesela:
Eki Görüntüle 2569537
Teori bu.
Teoriye göre şuan benimki de erkek gibi duruyor
Allah kahretmeyeAyyyy korktum bir an
Bunuda eksik yaptım sandım bir an
Neyse ki içime bir rahatlama geldiii
Geçmiyor günlerrr brommmmAllah kahretmeye
Kız senden olan eksik olur mu esmer bombam
Nasıl gelecek 6 Ocak, geçmiyor dakikalar
Patilim bence erkekkk
Nedense hiç şaşırmadımPatilim bence erkekkk
Doğurmak için sabırsız değilim içimdeyken çok mutluyum aksineGeçmiyor günlerrr brommmm
Daha 2 hafta var
Ne yapalım bekleyeceğizzz.. asıl 6,5 ay nasıl geçer onu düşünmek gerek
2-3 hafta sonra mı belli olur pekiNedense hiç şaşırmadım
Çünkü bence de erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?