Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah razi olsun canjm benim bide yok burdakj soylenenlere cok takilmayin sanal ortam zart zurt diyenler var ben kendim icmden geldgi gbi oldgm icin farkli davranamiyorm gercekten sen de deger verdgm insanlardan birisin .

Aha bak o daire yaptığın yer pipi

Ay bize hep pipililer kaldıııııı
Hahahha kız daha küçücükken pipi o kadar büyük olmaz herhalde hahsjakslals ama işte teoriye göre orası yukarıda olursa erkek paralel şekilde olursa kız diyollağğ

Aha bak o daire yaptığın yer pipi

Ay bize hep pipililer kaldıııııı
Ben pipi dedim diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor

Cicim şu kısım dik olunca erkek paralel olunca kız oluyordu sanırım seninki de mi erkek acaba bilemedim yanlış yere mi bakıyorum nub diye yoksa
Bende öyle yorumladım ama ablam ayak o diyor.

Hahahha kız daha küçücükken pipi o kadar büyük olmaz herhalde hahsjakslals ama işte teoriye göre orası yukarıda olursa erkek paralel şekilde olursa kız diyollağğ
Cici bebenin pipi büyük olacak demek ki

Ben pipi diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor
Kuzum ayak ve eller daha önde alt alta duruyor bükük şekilde, ayak değil ama pipide değil

Ben pipi dedim diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor
Senin bebenin pipi büyük demekk ki brom
Annesinden daha mı iyi bilecek hıhhhh

Büyük pipili cici bebe
Şimdi kıZlar düşünsün

Senin bebenin pipi büyük demekk ki brom
Annesinden daha mı iyi bilecek hıhhhh

Büyük pipili cici bebe
Şimdi kıZlar düşünsün
Kızlara müjde 2020'de cici bebe doğuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…