- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.481
Yani haftaya haftasonu doncekler belki 2 3 gunluk dha gelirler bilemiyorm ondan sonra norml duzene doneriz sanirim.Bitti mi artık. Normal düzene dönecek misin
Erkek vallaha
Cicim şu kısım dik olunca erkek paralel olunca kız oluyordu sanırım seninki de mi erkek acaba bilemedim yanlış yere mi bakıyorum nub diye yoksa
6 Ocak’ta %70 ihtimal belli olacak büşümm inşallah tabiii2-3 hafta sonra mı belli olur peki
Bana da öyle gibi geliyor ama genital nub teorisi konusunda uzman bir üye kız olabilir dediErkek vallaha
Allah razi olsun canjm benim bide yok burdakj soylenenlere cok takilmayin sanal ortam zart zurt diyenler var ben kendim icmden geldgi gbi oldgm icin farkli davranamiyorm gercekten sen de deger verdgm insanlardan birisin .ben sana cevap yazdim mi yazmadim mi hatırlamıyorum çayyazdiysam kusura bakma
Allah razı olsun canım benimsanal ortam ama burdaki çoğu kişi reeldeki cevremden daha vefali daha candan sen de öylesin:)
demek ağır misafirlerin varAllah kolaylık versin ağız tadı versin inşallah
Aha bak o daire yaptığın yer pipiCicim şu kısım dik olunca erkek paralel olunca kız oluyordu sanırım seninki de mi erkek acaba bilemedim yanlış yere mi bakıyorum nub diye yoksa
Eki Görüntüle 2569548
İnşallah6 Ocak’ta %70 ihtimal belli olacak büşümm inşallah tabiii☺
Hahahha kız daha küçücükken pipi o kadar büyük olmaz herhalde hahsjakslals ama işte teoriye göre orası yukarıda olursa erkek paralel şekilde olursa kız diyollağğAha bak o daire yaptığın yer pipi
Ay bize hep pipililer kaldıııııı
Ben pipi dedim diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyorAha bak o daire yaptığın yer pipi
Ay bize hep pipililer kaldıııııı
Bende öyle yorumladım ama ablam ayak o diyor.Cicim şu kısım dik olunca erkek paralel olunca kız oluyordu sanırım seninki de mi erkek acaba bilemedim yanlış yere mi bakıyorum nub diye yoksa
Cici bebenin pipi büyük olacak demek kiHahahha kız daha küçücükken pipi o kadar büyük olmaz herhalde hahsjakslals ama işte teoriye göre orası yukarıda olursa erkek paralel şekilde olursa kız diyollağğ
Kuzum ayak ve eller daha önde alt alta duruyor bükük şekilde, ayak değil ama pipide değilBen pipi diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor
Senin bebenin pipi büyük demekk ki bromBen pipi dedim diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor
Zenci mi senin çocuğun diyor zaar.Cici bebenin pipi büyük olacak demek ki
Doğuştan yürüyen pipiZenci mi senin çocuğun diyor zaar.
Allahın verdiğine sen ne karışıyorsun dedim bende
Ula ne o zaman oKuzum ayak ve eller daha önde alt alta duruyor bükük şekilde, ayak değil ama pipide değil
Şuan koptumSenin bebenin pipi büyük demekk ki brom
Annesinden daha mı iyi bilecek hıhhhh
Büyük pipili cici bebe
Şimdi kıZlar düşünsün
Kızlara müjde 2020'de cici bebe doğuyorSenin bebenin pipi büyük demekk ki brom
Annesinden daha mı iyi bilecek hıhhhh
Büyük pipili cici bebe
Şimdi kıZlar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?