- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.501
KıZların uzun zamandır beklediğii pipişler olacak bizimkilerKızlara müjde 2020'de cici bebe doğuyor
Bu çocuk erkekse ve o şey pipişse ben nasıl zaptederim bu çocuğu bilmiyorumKıZların uzun zamandır beklediğii pipişler olacak bizimkiler
Şimdiki jenerasyon zaten çok fena anammm çok
Allah Allah o kızlar yeni mi gelmiş.. Eskiler yok mu orda hep yeniler mi var
İş yerinde huzursuzluk da çok kötü oluyor ya. Tayin istemek derken farklı bir şehire mi.. Eşin ne diyor bu duruma?
Cinsiyeti doktor tahmin etti ama söylemedi ya 6 ocakta söylerim belki dedi
Giderken sarma sarıp götüreceğim insafa gelsin de söylesin diye
Yakuza öğrendi öğrenmez mi...
Bana babanne demesin diye ağlamaya başladı
Kendisi 20 lik çıtır olduğu için konduramıyor. Düşük tehlikesi geçirdim geçenlerde. Arayıp sormadı bile. Hiç arayıp sormuyor.
Sonra geyşam arayıp bir güzel haşladı anasını
Bende Ocak ta kocaman bir şey görürsem korkmayayım bariBu çocuk erkekse ve o şey pipişse ben nasıl zaptederim bu çocuğu bilmiyorumNapıcaz pıtırcığım yandık, 6 Ocak gelsin de erkek derlerse şimdiden şap yemeye başlayalım biz
Şamdanım hoşgeldinnnnnn
Yeşil merciiii yi kapatmadım ki amaaaahoşbulduk beybimbenim sıkıntı var galiba muhteşem birakamiyorum mesajlara
bebeğin çok tatlı her yerini kapatsan da patili
napiyosun ponçik anne:)
Koptumyaaa Allah korusun cici yaçok üzüldüm şu an iyisiniz ama demi hem bebek hem sen
kaynanalara akıl sır ermez cicim ya. benim kaynanam da oğlum babi diyo babaanne demiyo diye kiritiyoniye babi diyomus. el kadar çocuk konuştuğuna sukretmiyo da. huysuzlar ya vallahi huzur batiyo bunlara baska açıklaması yok
eskilerden iki kişi kaldı kuzum ya gerisi hep değişmiş. yeni kızlar arıza olduğu için erkekler de artık kızlarla oturup muhabbet etmiyo. ortam çok moktantayin aldirirsam şehir içi eve yakın bir yer olur canım. şehir dışı olmaz benim zaten. beş yıl şartı var. eşimin doğu görevinde çıkar sadece il dışı tayinim:)
babaanne demesin boşver çocuklar öyle akıllı ki ona ogretsen yaptiramiyosun kendiliginden yaptığınıbenimki babaanne demeyi biliyo ama babaannesi babaanne de diyo diye babi diyo inadına
Allah razi olsun canjm benim bide yok burdakj soylenenlere cok takilmayin sanal ortam zart zurt diyenler var ben kendim icmden geldgi gbi oldgm icin farkli davranamiyorm gercekten sen de deger verdgm insanlardan birisin .
Bencede PatilimBende Ocak ta kocaman bir şey görürsem korkmayayım baridemekki bu jenerasyon pipişleri büyük
Off muhteşem görünüyor, ellerine sağlık,yiyenlere afiyyet olsun,tarifini verebilir misinKizz olur mu hiç çayımdun misafirlikten geldik bide gündüzden temizlikte yapmıştım baya yorgundum,hemen çıkmam gerekti sanırım gözlerim kapanıyodu da zaten yattım sonra da
Akşam oldu ama anca geldim efenim
Ne tatlısı yaptın kiz
Bak bende trileçe yaptım az önce yarına
Eki Görüntüle 2569507
Geldim geldim
Geçmiş olsun iki gözümün çiçeği mide yanmaları başladı demek Allah kolaylık versin inşallah
Benimde sbh kahveye komşularım gelecek 15 kişi kadaronun için tatlı falan yaptım ev temizledim yemek bulaşık derken hiç giremedim topige bugun, daha anca geldim :)
Yeşil merciiii yi kapatmadım ki amaaaa
Hamile anne ile melek bebek emojisi koydum yukarı bebe ortadaaaa kocaman pipisi var görmüyon muuuu
Afiyyet olsun canım, iyiyim ben de tüm gün topik nöbeti tuttukMehlikaaa şimdi yemek hazırladım yiyoruz geleceğim amaa yoğun bir gündü kuzumsen napıyosun nasılsın
Patilimmmm napıyosun nasılsın
Cicimm çok geçmiş olsun, ama dediğin gibi mide yanmasını ilk haftalarda çok arkadaşımız yaşıyor burdaki tanıdığım
Ayy o nasıl bi çocukmuş dediğin gibi ne kadar şımartılmış öyle...
bende napayım kuzum dışarda yağmur yağıyordu tüm gün hava kapalıydı saçlarıma maske falan yaptım, sonra pizza çekti canımız evdeki malzemelerden yaptık eşimle onu yiyeceğiz şimdi
Ayyyy hayaller kıZhadi yatekrar bakayim o zaman ama bana nedense senin kızın olcak gibi geliyodu hep
Olsun be brom bizimde kaderimizde bebelerimizin altını değiştirip pipişlerini silerken suratımıza sidik yemek varmış demek kiBencede Patilim
Erkek derse niye rüyamda kız ismi gördüm diye mala bağlayacağım
Şuan erkek fikrinden soğudumOlsun be brom bizimde kaderimizde bebelerimizin altını değiştirip pipişlerini silerken suratımıza sidik yemek varmış demek ki
Buna da şükür
Koptum
Gerçekten numunelik kaynanalarımız var.
Ben bizzat nene dedirticem. Babanne istemiyor ya kendini genç buluyor. Nene desin çocuğum
Zaten şimdiden yakuza kötüdür, yakuzayı sevme diye beynini yıkamaya başladım
Nasıl kızlarmış onlar ya. 20 lik ergenler canlandı gözümde nedense.. Alışmaya çalış olmadı tayin iste şamdanım. Huzursuz olacağına..
Bu arada iyiyiz. Benim geçenlerde tansiyonum fırladı. Zor bir gün geçirdim. Akşamında kanama oldu biraz. Doktor endişe etme dedi. Baktım ertesi günde kahverengi lekelenme oluyor. Gel bakalım dedi.
Allahtan kese içinde kanama yoktu. Progestan başladık.
Şimdi iyiyiz çok şükür. Birkaç gün raporluydum.
İnşallahhhh geçer mehlikam. Çalışmasam problem değil. Gece uyumam gündüz uyurum. Ama malesef gece uyuyamadan sabah kalkıp okula gidiyorum. Bide okuldan sonra kurs veriyorum.B Brunello Cicinelli geçmiş olsun canım, başlarda da bir süre oluyor yanma, bir an önce geçer inşaallah, mışıl mışıl uyuyacağın günler uzak değildir inşaallah,
Öğrencinin de ailesi suçlu bence, çocuğu çok simartmislar
Ayyyy hayaller kıZ
Hayatlar pipi olacak görürsünüz
Deme öyle demeŞuan erkek fikrinden soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?