Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
KıZların uzun zamandır beklediğii pipişler olacak bizimkiler
Şimdiki jenerasyon zaten çok fena anammm çok
Bu çocuk erkekse ve o şey pipişse ben nasıl zaptederim bu çocuğu bilmiyorum Napıcaz pıtırcığım yandık, 6 Ocak gelsin de erkek derlerse şimdiden şap yemeye başlayalım biz

yaaa Allah korusun cici ya çok üzüldüm şu an iyisiniz ama demi hem bebek hem sen

kaynanalara akıl sır ermez cicim ya. benim kaynanam da oğlum babi diyo babaanne demiyo diye kiritiyo niye babi diyomus. el kadar çocuk konuştuğuna sukretmiyo da. huysuzlar ya vallahi huzur batiyo bunlara baska açıklaması yok

eskilerden iki kişi kaldı kuzum ya gerisi hep değişmiş. yeni kızlar arıza olduğu için erkekler de artık kızlarla oturup muhabbet etmiyo. ortam çok moktan tayin aldirirsam şehir içi eve yakın bir yer olur canım. şehir dışı olmaz benim zaten. beş yıl şartı var. eşimin doğu görevinde çıkar sadece il dışı tayinim:)

babaanne demesin boşver çocuklar öyle akıllı ki ona ogretsen yaptiramiyosun kendiliginden yaptığını benimki babaanne demeyi biliyo ama babaannesi babaanne de diyo diye babi diyo inadına

Bu çocuk erkekse ve o şey pipişse ben nasıl zaptederim bu çocuğu bilmiyorum Napıcaz pıtırcığım yandık, 6 Ocak gelsin de erkek derlerse şimdiden şap yemeye başlayalım biz
Bende Ocak ta kocaman bir şey görürsem korkmayayım bari demekki bu jenerasyon pipişleri büyük

hoşbulduk beybim benim sıkıntı var galiba muhteşem birakamiyorum mesajlara

bebeğin çok tatlı her yerini kapatsan da patili

napiyosun ponçik anne:)
Yeşil merciiii yi kapatmadım ki amaaaa
Hamile anne ile melek bebek emojisi koydum yukarı bebe ortadaaaa kocaman pipisi var görmüyon muuuu

Koptum
Gerçekten numunelik kaynanalarımız var.
Ben bizzat nene dedirticem. Babanne istemiyor ya kendini genç buluyor. Nene desin çocuğum
Zaten şimdiden yakuza kötüdür, yakuzayı sevme diye beynini yıkamaya başladım
Nasıl kızlarmış onlar ya. 20 lik ergenler canlandı gözümde nedense.. Alışmaya çalış olmadı tayin iste şamdanım. Huzursuz olacağına..
Bu arada iyiyiz. Benim geçenlerde tansiyonum fırladı. Zor bir gün geçirdim. Akşamında kanama oldu biraz. Doktor endişe etme dedi. Baktım ertesi günde kahverengi lekelenme oluyor. Gel bakalım dedi.
Allahtan kese içinde kanama yoktu. Progestan başladık.
Şimdi iyiyiz çok şükür. Birkaç gün raporluydum.

Allah razi olsun canjm benim bide yok burdakj soylenenlere cok takilmayin sanal ortam zart zurt diyenler var ben kendim icmden geldgi gbi oldgm icin farkli davranamiyorm gercekten sen de deger verdgm insanlardan birisin .

valla is yerimi bı görsen bu kadar ergen kafali 30 lu yaslardaki kadin bı araya nasil gelmis dersin Allah eslerine sabır versin bunlarin

siz vallahi kanatsız melek gibisiniz işe dönünce kiymetinizi daha iyi anladim cay ya

ne zaman gitcek kaynananlar cayim:)

Bende Ocak ta kocaman bir şey görürsem korkmayayım bari demekki bu jenerasyon pipişleri büyük
Bencede Patilim
Erkek derse niye rüyamda kız ismi gördüm diye mala bağlayacağım

Off muhteşem görünüyor, ellerine sağlık,yiyenlere afiyyet olsun,tarifini verebilir misin karamelini de sen mi yaptın,

Yeşil merciiii yi kapatmadım ki amaaaa
Hamile anne ile melek bebek emojisi koydum yukarı bebe ortadaaaa kocaman pipisi var görmüyon muuuu

hadi ya tekrar bakayim o zaman ama bana nedense senin kızın olcak gibi geliyodu hep

Afiyyet olsun canım, iyiyim ben de tüm gün topik nöbeti tuttuk poncikvegece ile, yorgunum
Bebişimi besliyorum süt ve ceviz yiyorum, yatacam birazdan, yarın yine nöbet var

Bencede Patilim
Erkek derse niye rüyamda kız ismi gördüm diye mala bağlayacağım
Olsun be brom bizimde kaderimizde bebelerimizin altını değiştirip pipişlerini silerken suratımıza sidik yemek varmış demek ki
Buna da şükür

B Brunello Cicinelli geçmiş olsun canım, başlarda da bir süre oluyor yanma, bir an önce geçer inşaallah, mışıl mışıl uyuyacağın günler uzak değildir inşaallah,
Öğrencinin de ailesi suçlu bence, çocuğu çok simartmislar

Olsun be brom bizimde kaderimizde bebelerimizin altını değiştirip pipişlerini silerken suratımıza sidik yemek varmış demek ki
Buna da şükür
Şuan erkek fikrinden soğudum

kiyamam yaaa insan bir damla bisey olsa zaten kafayi yiyo. tansiyon neden çıktı ki canın mi sıkılmıştın sakın kalkma yat dinlen sadece

nene kibar kalıyo yavrum ebe desin babaannesine benim annem ebe diyo babaannesine onlarin kültürde öyle denirmiş

ya üç kişi oturuyoruz ikisi karşımda duruyo. bişey konuşuyoruz ya birbirlerine kaş göz yapiyolar uyariyolar ben varim diye dediklerine dikkat ediyolar laf degistiriyolar falan. ya da aynı şekilde üç kişi veya daha kalabalik otururken iki kişi ağız ağıza verip fısır fısır konusuyolar. öyle adı öyle rezil bi ortamda kaldım cici dün trip attım ama artık mesafeyi tam koycam zaten beni sallayan da yok esasen

İnşallahhhh geçer mehlikam. Çalışmasam problem değil. Gece uyumam gündüz uyurum. Ama malesef gece uyuyamadan sabah kalkıp okula gidiyorum. Bide okuldan sonra kurs veriyorum.
Çok halsiz kalıyorum. Uyumak zorundayım
Öğrencim konusunda da haklısın. Çocuğu şımartmak ondan bir canavar yaratmak malesef.

Ayyyy hayaller kıZ
Hayatlar pipi olacak görürsünüz

hahahaha annesin sen erkek hissediyosam kesin erkektir patilim:) ben cinsiyet belli olmadan bi gece önce erkek görmüştüm rüyamda :) hem de çok asık suratlı bı oğlum oluyodu. ertesi gün cinsiyeti belli oldu erkek ve bi dogdu ayni asık surat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…