Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlıyorum seni canım,benim gazman bir kızım vardı gece uyutmazdi hiç, her gün uykusuz vaziyette ise giderdim, uykusuz ise gitmek zor gerçekten,
inşaallah yanmalar kıramplar bir an önce geçer canım,
Çiğ sarımsak soğan bulunan şeyler yeme, beni sarımsaklı yoğurt mahvediyor, öğlen yemekte çiğ sarımsaklı bir şey çıkarsa yatana kadar yanma devam ediyor,

Yuhhhhhhhhhhh
Kız şamdanım yaşı kaç bunların
Memur olmayı becermişler insan olmayı becerememişler. Küçücük çocuklar biliyor toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmayacağını bu görgüsüzler bilmiyor mu...
O yaptıkları kaş gözü oymak lazım onların. Çok sinir oldum ya. Ben kavga çıkarırdım
Sorabilirsin aslında dertleri neymiş merak ettim açıkçası.
Kuzum ben o sabah kan vermeye gittim. Beni de kan tutuyor malum. Normalde bayılıyorum zaten bu sefer bayılmadım diye seviniyordum ki tansiyon fırladı.
Gebelerin normal tansiyonu 9a 6 falan. Benim 14 e 8 çıktı tansiyonum.
Sonra o halde okula gittim. Okulda da çocuklar sinirlendirdi.
Benim baş başladı dönmeye, gözlerim kararıyor falan. Kurs yapmadım çıktım eve geldim.
Akşam hala aynıyım.
Tekim.
WC ye gittim peçeteye silerken bir peçete dolusu kan. 3 kez sildim 3 kez geldi.
Benim tansiyon iyice fırlamasın mı.. Aradım geyşam da hemen gelebilecek durumda değildi. Bekledim öyle kurbanlık koyun gibi.
Çok zor bir akşamdı
Bu arada ebe fikri müthiş, duyduğum en iyi fikir olabilir

Aha bende öyle Ben aslında kız hissediyordum ya da öyle istediğim içindi bilmiyorum sonra bir anda bir ilah ile erkek hissetmeye başladım hatta sabah kalktım eşime dedim bizim çocuk oğlan
Bana oğlan sensin erkektir o dedi tmm dedim erkek ama harbiden erkek öyle hissediyorum dedim
O günden sonra da ne zaman böyle bebe oyuncakları görsem kıyafetlerine baksam kendimi hep maviye falan bakarken buluyorum

Deme öyle deme
Alınır
Evlat evlattır

Bir pipi uğruna bunu çocuğuna reva görme

Ay gülmekten karnım ağrıdı
Anaya alınılmaz Allah taş yapar
Belirsizlik çok kötü ya. Kızım desen diyemiyorsun, oğlum desen diyemiyorsun. Kıyafet alsan alamıyorsun. İsim bulsan bulamıyorsun. Saçma bir dönem

Oğlan çocukları da çok tatlı oluyor ya, benim oğlum bu yaşına kadar sevgi pıtırcıgiydi, bebekligi de kızıma göre çok rahat geçmişti (sağlık problemleri dışında)
Gaz dis uyku konularında hiç sıkıntı yaşamamıştık
Kızım her dis çıkarmaya hasta olurdu, uykusuz geceler geçirirdik,
Oglanlarda altını açınca fışkırtma oluyor malesef, altına serdigim battaniye vs hemen kapativeriyordum işeme ihtimalina karşı

Gebe olmasam bile koymam ağzıma soğan sarımsak. Hiç hazzettiğim besinler değil aslında çok dikkat ediyorum ama yatmadan önce yoğurt yiyordum. O yapıyor olabilir dediler.

Gebe olmasam bile koymam ağzıma soğan sarımsak. Hiç hazzettiğim besinler değil aslında çok dikkat ediyorum ama yatmadan önce yoğurt yiyordum. O yapıyor olabilir dediler.
Evet olabilir, çiğ domates salatalıkta baslarda rahatsız ediyordu beni,
Geçen kabak dolması yapmışlar üstü yoğurtlu, mahvetmisti beni

Anaya alınılmaz Allah taş yapar
Belirsizlik çok kötü ya. Kızım desen diyemiyorsun, oğlum desen diyemiyorsun. Kıyafet alsan alamıyorsun. İsim bulsan bulamıyorsun. Saçma bir dönem
Ben çocuuum diyorum brom
Sende öyle de
Diğer türlü kızım desem oğlan olsa alınır
Oğlum desem kız olsa alınır

Dediğin gibi 2 ucu boklu değnek

yaaa çok üzüldüm ya sabahtan aksama ne cekmissin cici. Allah'tan bişey olmamış üzme yorma kendini hiç biseye. ne kadar sakin olursan bebek de o kadar az sıkıntılı doğar bak. sinirli stresli olursan kolik oluyo bebe

ebeemmmm desin senin minicici yakuzaya sadece ebe de yavan kalır

sorma ya 30 civarindalar kimi 30 üstü kimi 30 a çok az kalmış en küçüğü 93 lu mu ne bilerek sesimi cikarmiyorum su an cicim çünkü onları insan yerine koymuyorum:) erkek arkadaşlar çok iyiler sagolsunlar onlarla muhabbet ediyorum ben de genelde:) bunlar böyle yapıyo da sürekli kendilerini küçük düşürücü şeyler yaptıklarını henüz farketmemisler mesela dün tayini çıkan bı arkadaş için yemeğe çıktık. diğer kız beni gormezden geldi selam dahi vermedi ayni masada yemek yedik hep beraber gidip geldik sen düşün Allah'ın selamini almiyo bön bön bakiyo malın evladı
biraz zaman geçsin de yerin dibine sokup ağlatırim diye tahmin ediyorum.

Canim benim yaaa Allah yardimcin olsun insallah gonlune gore islerini rast get irsin...
Haftaya haftasonu gdckler cnm

yaaaaa bizim de aynı böyle oldu ben rüyayı görünce eşim kız değil demekki senin rüyaların hep çıkıyo demişti sadece

ben de erkek hissedip kız olsa diye bekledim hep
ama benimki hiç suratıma çiş yapmadı patili

Evet olabilir, çiğ domates salatalıkta baslarda rahatsız ediyordu beni,
Geçen kabak dolması yapmışlar üstü yoğurtlu, mahvetmisti beni
Sen de son haftalarda olduğun için benzer problemler sende de vardır mehlikam..
Allah yardımcımız olsun.
Süt gaz yaptı, yoğurt midemi mahvetti. Süt ürünlerine elveda diyeceğim artık.

Demek ki yapmayan anneye saygısızlık etmeyen pipililerde var

Benim yeşil mercii de böyle akıllı olcak annesinin suratına işemeyecek

İyi gidiyor çok şükür canım,5 Şubat'ta inşaallah

aboooo daha çok varmis ya inşallah istediğin gibi olur herşey mehlikam:)
ağırlamaya basladin mi peki nasıl geciyo hamilelik:)

Ben çocuuum diyorum brom
Sende öyle de
Diğer türlü kızım desem oğlan olsa alınır
Oğlum desem kız olsa alınır

Dediğin gibi 2 ucu boklu değnek
Ben bebem diyorum
Hanimiş bebe diyorum
6 ocakta inşallah soruların cevaplarını alıp rahata ereceğiz

İyiler çok şükür canım Büyüyoruz
Kefir içsem iyi olur sanırım

Canim benim yaaa Allah yardimcin olsun insallah gonlune gore islerini rast get irsin...
Haftaya haftasonu gdckler cnm

yaaaa az kalmış o zaman:) size de degisiklik olmuştur:) sen zaten seviyosun misafir. ama yatır kaldır hergun yemek çay cidden çok zor Allah zorunu kolay kılsın cayim:)

kızın nasıl neler yapıyo babaanneyle dedeyle:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…