- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.521
Anlıyorum seni canım,benim gazman bir kızım vardı gece uyutmazdi hiç, her gün uykusuz vaziyette ise giderdim, uykusuz ise gitmek zor gerçekten,İnşallahhhh geçer mehlikam. Çalışmasam problem değil. Gece uyumam gündüz uyurum. Ama malesef gece uyuyamadan sabah kalkıp okula gidiyorum. Bide okuldan sonra kurs veriyorum.
Çok halsiz kalıyorum. Uyumak zorundayım
Öğrencim konusunda da haklısın. Çocuğu şımartmak ondan bir canavar yaratmak malesef.
Yuhhhhhhhhhhhkiyamam yaaa insan bir damla bisey olsa zaten kafayi yiyo. tansiyon neden çıktı ki canın mi sıkılmıştınsakın kalkma yat dinlen sadece
nene kibar kalıyo yavrum ebe desin babaannesinebenim annem ebe diyo babaannesine onlarin kültürde öyle denirmiş
ya üç kişi oturuyoruz ikisi karşımda duruyo. bişey konuşuyoruz ya birbirlerine kaş göz yapiyolar uyariyolar ben varim diye dediklerine dikkat ediyolar laf degistiriyolar falan. ya da aynı şekilde üç kişi veya daha kalabalik otururken iki kişi ağız ağıza verip fısır fısır konusuyolar. öyle adı öyle rezil bi ortamda kaldım cicidün trip attım ama artık mesafeyi tam koycam zaten beni sallayan da yok esasen
Aha bende öylehahahahaannesin sen erkek hissediyosam kesin erkektir patilim:) ben cinsiyet belli olmadan bi gece önce erkek görmüştüm rüyamda :) hem de çok asık suratlı bı oğlum oluyodu. ertesi gün cinsiyeti belli oldu erkek ve bi dogdu ayni asık surat
yaaaaa mehlikam
Anaya alınılmaz Allah taş yaparDeme öyle deme
Alınır
Evlat evlattır
Bir pipi uğruna bunu çocuğuna reva görme
Ay gülmekten karnım ağrıdı
Gebe olmasam bile koymam ağzıma soğan sarımsak. Hiç hazzettiğim besinler değilAnlıyorum seni canım,benim gazman bir kızım vardı gece uyutmazdi hiç, her gün uykusuz vaziyette ise giderdim, uykusuz ise gitmek zor gerçekten,
inşaallah yanmalar kıramplar bir an önce geçer canım,
Çiğ sarımsak soğan bulunan şeyler yeme, beni sarımsaklı yoğurt mahvediyor, öğlen yemekte çiğ sarımsaklı bir şey çıkarsa yatana kadar yanma devam ediyor,
İyi gidiyor çok şükür canım,5 Şubat'ta inşaallahyaaaaa mehlikamteşekkür ederim:) seni görmek de çok güzel beybisi nasıl gidiyo izine ne zaman ayrilcaksin:)
Evet olabilir, çiğ domates salatalıkta baslarda rahatsız ediyordu beni,Gebe olmasam bile koymam ağzıma soğan sarımsak. Hiç hazzettiğim besinler değilaslında çok dikkat ediyorum ama yatmadan önce yoğurt yiyordum. O yapıyor olabilir dediler.
Ben çocuuum diyorum bromAnaya alınılmaz Allah taş yapar
Belirsizlik çok kötü ya. Kızım desen diyemiyorsun, oğlum desen diyemiyorsun. Kıyafet alsan alamıyorsun. İsim bulsan bulamıyorsun. Saçma bir dönem
Yuhhhhhhhhhhh
Kız şamdanım yaşı kaç bunların
Memur olmayı becermişler insan olmayı becerememişler. Küçücük çocuklar biliyor toplum içinde kulaktan kulağa konuşulmayacağını bu görgüsüzler bilmiyor mu...
O yaptıkları kaş gözü oymak lazım onların. Çok sinir oldum ya. Ben kavga çıkarırdım
Sorabilirsin aslında dertleri neymiş merak ettim açıkçası.
Kuzum ben o sabah kan vermeye gittim. Beni de kan tutuyor malum. Normalde bayılıyorum zaten bu sefer bayılmadım diye seviniyordum ki tansiyon fırladı.
Gebelerin normal tansiyonu 9a 6 falan. Benim 14 e 8 çıktı tansiyonum.
Sonra o halde okula gittim. Okulda da çocuklar sinirlendirdi.
Benim baş başladı dönmeye, gözlerim kararıyor falan. Kurs yapmadım çıktım eve geldim.
Akşam hala aynıyım.
Tekim.
WC ye gittim peçeteye silerken bir peçete dolusu kan. 3 kez sildim 3 kez geldi.
Benim tansiyon iyice fırlamasın mı.. Aradım geyşam da hemen gelebilecek durumda değildi. Bekledim öyle kurbanlık koyun gibi.
Çok zor bir akşamdı
Bu arada ebe fikri müthiş, duyduğum en iyi fikir olabilir
Canim benim yaaa Allah yardimcin olsun insallah gonlune gore islerini rast get irsin...valla is yerimi bı görsen bu kadar ergen kafali 30 lu yaslardaki kadin bı araya nasil gelmis dersinAllah eslerine sabır versin bunlarin
siz vallahi kanatsız melek gibisiniz işe dönünce kiymetinizi daha iyi anladim cay ya
ne zaman gitcek kaynananlar cayim:)
Aha bende öyleBen aslında kız hissediyordum ya da öyle istediğim içindi bilmiyorum sonra bir anda bir ilah ile erkek hissetmeye başladım hatta sabah kalktım eşime dedim bizim çocuk oğlan
Bana oğlan sensin erkektir o deditmm dedim erkek ama harbiden erkek öyle hissediyorum dedim
O günden sonra da ne zaman böyle bebe oyuncakları görsem kıyafetlerine baksam kendimi hep maviye falan bakarken buluyorum
Sen de son haftalarda olduğun için benzer problemler sende de vardır mehlikam..Evet olabilir, çiğ domates salatalıkta baslarda rahatsız ediyordu beni,
Geçen kabak dolması yapmışlar üstü yoğurtlu, mahvetmisti beni
Demek ki yapmayan anneye saygısızlık etmeyen pipililerde varyaaaaa bizim de aynı böyle olduben rüyayı görünce eşim kız değil demekki senin rüyaların hep çıkıyo demişti sadece
ben de erkek hissedip kız olsa diye bekledim hep
ama benimki hiç suratıma çiş yapmadı patili
İyi gidiyor çok şükür canım,5 Şubat'ta inşaallah
Ben bebem diyorumBen çocuuum diyorum brom
Sende öyle de
Diğer türlü kızım desem oğlan olsa alınır
Oğlum desem kız olsa alınır
Dediğin gibi 2 ucu boklu değnek
İyiler çok şükür canımHoşgeldin gülparem
İnşaallah çözülecek sıkıntılar balım
Eker markanın litrelik kırmızı şişeli kefirini öneriyorum. Onun küçük boyları da var ama küçük boylarında o tat yok. Litreliği al.
İçebildiğim tek kefir
İkizler nasıl kuzum?
Canim benim yaaa Allah yardimcin olsun insallah gonlune gore islerini rast get irsin...
Haftaya haftasonu gdckler cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?