- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.541
Canim ben kaac sene 4 5 erkek arkadasla ayni departmanda calistim inan sorun olmuyordu pek sonra bi arkadas ckti yeni eleman aranirken hep mudure bayan olsn diye istedim istedm kismet o ya bayan kisi alindi ama sonrasini ne sen sor ne ben soyleyeyim cok cok zor donemler gecirdim . Ve ordan 2 3 erkwk arkadasla hala dha gorusuruz ailece bile bi tanesiyle . Diger tum departmanlarda dahi onlarla kurdugumuz arkadaslgi kuramadik kmseyle cognluk bayandi . Yani bayanlara bisey dendgnde kabarip kiziyoruz ama bazen de gercekten cok sorunlu bi cinsiz malesef diye dusunuyor insanyaaa çok üzüldüm ya sabahtan aksama ne cekmissin cici. Allah'tan bişey olmamışüzme yorma kendini hiç biseye. ne kadar sakin olursan bebek de o kadar az sıkıntılı doğar bak. sinirli stresli olursan kolik oluyo bebe
ebeemmmm desin senin minicici yakuzayasadece ebe de yavan kalır
sorma ya 30 civarindalar kimi 30 üstü kimi 30 a çok az kalmışen küçüğü 93 lu mu ne bilerek sesimi cikarmiyorum su an cicim çünkü onları insan yerine koymuyorum:) erkek arkadaşlar çok iyiler sagolsunlar onlarla muhabbet ediyorum ben de genelde:) bunlar böyle yapıyo da sürekli kendilerini küçük düşürücü şeyler yaptıklarını henüz farketmemisler mesela dün tayini çıkan bı arkadaş için yemeğe çıktık. diğer kız beni gormezden geldi selam dahi vermedi ayni masada yemek yedik hep beraber gidip geldik sen düşün Allah'ın selamini almiyo bön bön bakiyo malın evladı
biraz zaman geçsin de yerin dibine sokup ağlatırim diye tahmin ediyorum.
Aklıma gelen:yaaa çok üzüldüm ya sabahtan aksama ne cekmissin cici. Allah'tan bişey olmamışüzme yorma kendini hiç biseye. ne kadar sakin olursan bebek de o kadar az sıkıntılı doğar bak. sinirli stresli olursan kolik oluyo bebe
ebeemmmm desin senin minicici yakuzayasadece ebe de yavan kalır
sorma ya 30 civarindalar kimi 30 üstü kimi 30 a çok az kalmışen küçüğü 93 lu mu ne bilerek sesimi cikarmiyorum su an cicim çünkü onları insan yerine koymuyorum:) erkek arkadaşlar çok iyiler sagolsunlar onlarla muhabbet ediyorum ben de genelde:) bunlar böyle yapıyo da sürekli kendilerini küçük düşürücü şeyler yaptıklarını henüz farketmemisler mesela dün tayini çıkan bı arkadaş için yemeğe çıktık. diğer kız beni gormezden geldi selam dahi vermedi ayni masada yemek yedik hep beraber gidip geldik sen düşün Allah'ın selamini almiyo bön bön bakiyo malın evladı
biraz zaman geçsin de yerin dibine sokup ağlatırim diye tahmin ediyorum.
Demek ki yapmayan anneye saygısızlık etmeyen pipililerde var
Benim yeşil mercii de böyle akıllı olcak annesinin suratına işemeyecek
Ya benmkiler seninki gbi izdirap olmuyorlar samdancigim isimi kolaylastrmak icin ellernden gelni yapiyorlar anlayislilar o yuzden onlar sknti olmadi bana bikac gn kizlarina gittiler haftaya bikac gn gelirler belki gene . Kizima da bna da degiisklik oldu gercekten evde tek te duramiyoruk ben biliyorsun oynadi etti guzel gecti zman . Yarnda anneme gideyim bu aralikta hemde bana tatil olsun 1 gunyaaaa az kalmış o zaman:) size de degisiklik olmuştur:) sen zaten seviyosun misafir. ama yatır kaldır hergun yemek çay cidden çok zorAllah zorunu kolay kılsın cayim:)
kızın nasıl neler yapıyo babaanneyle dedeyle:)
İyi olur tabi gülparem.İyiler çok şükür canım ❤Büyüyoruz
Kefir içsem iyi olur sanırım ☺
Bazi yorelerde babanneye ebem diyolar kiz ondan dedi galibaAklıma gelen:
Bunlar erkeklere göz koymuş senin erkek arkadaşlarla samimiyetini çekemiyorlar.
Bana böyle geldi şamdanım.
Çünkü bir kadın bir kadına sebepsiz yere salak saçma davranıyorsa genelde alt zeminde bir erkek meselesi vardır.
İnan böyle bir ruh hastası olabilirler. Her çeşit insan var.
Yoksa seninle ne alıp veremedikleri olacak. Dün 1 bugün 2..
Seni ne kadar tanıyorlar. Hiç.
Belli ki rahatsız etmiş varlığın onları.
Bu arada ebem de güzel ama ben ebeni demesini tercih ederim
Aynen ondan dedi. Ama ben ebeni dedittiricem hatta keşke bende diyebilsemBazi yorelerde babanneye ebem diyolar kiz ondan dedi galiba
Canim ben kaac sene 4 5 erkek arkadasla ayni departmanda calistim inan sorun olmuyordu pek sonra bi arkadas ckti yeni eleman aranirken hep mudure bayan olsn diye istedim istedm kismet o ya bayan kisi alindi ama sonrasini ne sen sor ne ben soyleyeyim cok cok zor donemler gecirdim . Ve ordan 2 3 erkwk arkadasla hala dha gorusuruz ailece bile bi tanesiyle . Diger tum departmanlarda dahi onlarla kurdugumuz arkadaslgi kuramadik kmseyle cognluk bayandi . Yani bayanlara bisey dendgnde kabarip kiziyoruz ama bazen de gercekten cok sorunlu bi cinsiz malesef diye dusunuyor insan
Bende kizim cok anne anneee annneeeeee dedikce ananiii diyorumAynen ondan dedi. Ama ben ebeni dedittiricem hatta keşke bende diyebilsem
Ebeni olsun ananı olsun yedi ceddini olsun bunlar çok güzel seçenekler.Bende kizim cok anne anneee annneeeeee dedikce ananiii diyorum
Sağol şamdanım içimize su serptinaynen saygılı bi beybi olcak o annesi:) sen kötü düşünme hiç. zaten çiş yapsa da gülersin hiç olumsuz etkileneceğini düşünmüyorum
ama şu var ki kız bebeğe alışveriş çok güzel erkek bebeğe alışveriş yapmak aşırı kısa sürüyo
Gercekten cok uzuldum kuzum Allah kurtarsin seni o ortamdanaynen kuzum ya :) erkeklerden biri geçen gün ortamı kızlar belirliyo önceki kızlar iyiydi herşey süperdi. simdikiler insan değil ortama bak içime ettiler dedi. ikinize de sonuna kadar katılıyorum vallahi:) :)
kendini tamamlamamis aşırı saygısız kadin sayısı da fazla iş ortamında
İns benmki iyice nazlandi
Aklıma gelen:
Bunlar erkeklere göz koymuş senin erkek arkadaşlarla samimiyetini çekemiyorlar.
Bana böyle geldi şamdanım.
Çünkü bir kadın bir kadına sebepsiz yere salak saçma davranıyorsa genelde alt zeminde bir erkek meselesi vardır.
İnan böyle bir ruh hastası olabilirler. Her çeşit insan var.
Yoksa seninle ne alıp veremedikleri olacak. Dün 1 bugün 2..
Seni ne kadar tanıyorlar. Hiç.
Belli ki rahatsız etmiş varlığın onları.
Bu arada ebem de güzel ama ben ebeni demesini tercih ederim
Ya benmkiler seninki gbi izdirap olmuyorlar samdancigim isimi kolaylastrmak icin ellernden gelni yapiyorlar anlayislilar o yuzden onlar sknti olmadi bana bikac gn kizlarina gittiler haftaya bikac gn gelirler belki gene . Kizima da bna da degiisklik oldu gercekten evde tek te duramiyoruk ben biliyorsun oynadi etti guzel gecti zman . Yarnda anneme gideyim bu aralikta hemde bana tatil olsun 1 gun
Senin oglun napiyor kresteki sorunLr azaldmi
Sağol şamdanım içimize su serptin
İnşaallah cicimmm. Çok ihtiyacım varİyi olur tabi gülparem.
Kefir birçok derde deva ve şifadır.
İnşallahhhh sana da şifa olsun
Gercekten cok uzuldum kuzum Allah kurtarsin seni o ortamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?