Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim ben kaac sene 4 5 erkek arkadasla ayni departmanda calistim inan sorun olmuyordu pek sonra bi arkadas ckti yeni eleman aranirken hep mudure bayan olsn diye istedim istedm kismet o ya bayan kisi alindi ama sonrasini ne sen sor ne ben soyleyeyim cok cok zor donemler gecirdim . Ve ordan 2 3 erkwk arkadasla hala dha gorusuruz ailece bile bi tanesiyle . Diger tum departmanlarda dahi onlarla kurdugumuz arkadaslgi kuramadik kmseyle cognluk bayandi . Yani bayanlara bisey dendgnde kabarip kiziyoruz ama bazen de gercekten cok sorunlu bi cinsiz malesef diye dusunuyor insan

Aklıma gelen:
Bunlar erkeklere göz koymuş senin erkek arkadaşlarla samimiyetini çekemiyorlar.
Bana böyle geldi şamdanım.
Çünkü bir kadın bir kadına sebepsiz yere salak saçma davranıyorsa genelde alt zeminde bir erkek meselesi vardır.
İnan böyle bir ruh hastası olabilirler. Her çeşit insan var.
Yoksa seninle ne alıp veremedikleri olacak. Dün 1 bugün 2..
Seni ne kadar tanıyorlar. Hiç.
Belli ki rahatsız etmiş varlığın onları.
Bu arada ebem de güzel ama ben ebeni demesini tercih ederim

Demek ki yapmayan anneye saygısızlık etmeyen pipililerde var

Benim yeşil mercii de böyle akıllı olcak annesinin suratına işemeyecek

aynen saygılı bi beybi olcak o annesi:) sen kötü düşünme hiç. zaten çiş yapsa da gülersin hiç olumsuz etkileneceğini düşünmüyorum

ama şu var ki kız bebeğe alışveriş çok güzel erkek bebeğe alışveriş yapmak aşırı kısa sürüyo

Ya benmkiler seninki gbi izdirap olmuyorlar samdancigim isimi kolaylastrmak icin ellernden gelni yapiyorlar anlayislilar o yuzden onlar sknti olmadi bana bikac gn kizlarina gittiler haftaya bikac gn gelirler belki gene . Kizima da bna da degiisklik oldu gercekten evde tek te duramiyoruk ben biliyorsun oynadi etti guzel gecti zman . Yarnda anneme gideyim bu aralikta hemde bana tatil olsun 1 gun

Senin oglun napiyor kresteki sorunLr azaldmi

Bazi yorelerde babanneye ebem diyolar kiz ondan dedi galiba

aynen kuzum ya :) erkeklerden biri geçen gün ortamı kızlar belirliyo önceki kızlar iyiydi herşey süperdi. simdikiler insan değil ortama bak içime ettiler dedi. ikinize de sonuna kadar katılıyorum vallahi:) :)

kendini tamamlamamis aşırı saygısız kadin sayısı da fazla iş ortamında

Bende kizim cok anne anneee annneeeeee dedikce ananiii diyorum
Ebeni olsun ananı olsun yedi ceddini olsun bunlar çok güzel seçenekler. Hepsi yakuza için biçilmiş kaftan gibi

Sağol şamdanım içimize su serptin

Gercekten cok uzuldum kuzum Allah kurtarsin seni o ortamdan

kız bunlar kızlı erkekli ortamda takilmiyolar ki hiç ben giderken sürekli kızlı erkekli muhabbet olurdu. bunlar lise koridoruna cevirmisler daireyi aynı ergenlik

ama herkes beni ilk görünce bi dumur oldu nasıl evli bı çocuk annesi bu diye bide erkekler onlara çok kötü davraniyo ama bana karşı çok nazik ve anlayislilar. onlarla konusmuyolar, benle çok koyu muhabbetleri belki de dediğin gibi o yüzden bu kadar saçma tavırları. baksan iş yerindeki erkekleri sevmiyolar ama belki de dediğin gibi göz koydukları tipler var ona göre entrika ceviriyolar. zaten ortama s.can iki kız var ikisi de bekar. diğer salaklar da farketmeden onlara uyuyo onlar da evli

aman maşallah de çay bi tarafını kası nazar değmesin :)
ne güzel şöyle sevilip sayılıp agirlanmak dururken yük gibi zoraki agirlanmak ne kötü. Allah herkese nasip etsin böyle güzel ilişkiler özellikle çocuklar zaten evde hep misafir başka biri ister ya kızına çok güzel anı olmuştur:)

bizim oğlan hasta kuzum kanında enfeksiyon çıktı kreşe gitmedi bu hafta:) ateşi kontrol altına almaya çalışıyoruz. inşallah ilaçları kullandıkça düzelecek:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…