Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ula ne o zaman o
Ayak değil pipi değil el değil ne kaldı geriye
Valla bende bilemedim şimdi cicim C Cay6 tecrübeli o açıklasın
Afiyyet olsun canım, iyiyim ben de tüm gün topik nöbeti tuttuk @poncikvegece ile, yorgunum
Bebişimi besliyorum süt ve ceviz yiyorum, yatacam birazdan, yarın yine nöbet var
sanada afiyet olsun kuzuum yarın bende gelebilirim inşallah nöbete
İns benmki iyice nazlandi
Nazlı bir kız o çünkü

Üst üste baya eğildim ondan mı acaba ya. Çok korkuyorum içime kötü hisler geliyor.
Hep tekken olur böyle şeyler.
Sakin ol cicim ben bakıyorum şimdi bir sürü nedenden olabiliyormuş hemen kötü düşünme forumda bir sürü bu şekilde olan var bol istirahat demiş ama doktorlar, belki bir müddet daha dinlenmen gerekebilir

Sakin ol cicim ben bakıyorum şimdi bir sürü nedenden olabiliyormuş hemen kötü düşünme forumda bir sürü bu şekilde olan var bol istirahat demiş ama doktorlar, belki bir müddet daha dinlenmen gerekebilir
İnşallah geçenki gibi basit bişeydir. Eşim gelene kadar kafamı dağıtıp sakin olamaya çalışıyorum. Wc ye bile gitmeye korkuyorum. Yattım öyle kıpırdamıyorum bile.
Dua et büşom devam etmesin

İnşallah geçenki gibi basit bişeydir. Eşim gelene kadar kafamı dağıtıp sakin olamaya çalışıyorum. Wc ye bile gitmeye korkuyorum. Yattım öyle kıpırdamıyorum bile.
Dua et büşom devam etmesin
Ediyorum kuzum ediyorum, sende oku güzelce sakin ol inşallah basit bişey gelip geçecek

Cok cok gecms olsn cnm Allah acil sifalar versin krese gtmemis kim bakti peki o surede ogluna

Kızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.
Canim dur hemen panik olma devam ederse acile hit direk annen yaknsa onu degilse esinj cagir insallah devam etmez insallah korkulacak bisey yoktur kuzum dualar oku elini karnina koy

Valla bende bilemedim şimdi cicim C Cay6 tecrübeli o açıklasın

sanada afiyet olsun kuzuum yarın bende gelebilirim inşallah nöbete

Nazlı bir kız o çünkü
Canim ben resmi gormedim

Kızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.

geçmiş olsun cici ya kimildama yat dinlen kötü düşünme inşallah herşey normale dönecek. eşini beklemeden taksiye binip gitsen olmaz mi ki bir iki saat durabilcek misin

eşim evdeydi o bakti canim. bugün yarın da ben evdeyim eşim işe gidiyo. amin kuzum sağolasın

aynen canım maalesef öyle oluyo kreşe gidince
Samdanım okudum hepsini. Bunlar en son lisede filan oluyordu sınıfa yeni biri gelince kıskançlıktan filan.

Bazı kurumlarda da çok karışan olmayınca bunu kadınlar yapıyor. Saçma bi sekilde. Böyle yerlerde erkekler iş ortamında daha iyi oluyor gerçektn ya. Hem kendi aralarında hem de diğerlerine karşı. Resmen kendilerini komik duruma düşürmüşler.

Kizlaar minigimin atesi yukseliyor iniyor surekli hala oksurugu de gecmedi. Cok mutsuz ve yorgunum. Birlikte uyudugumuz icin bana da gecti bir de. Bende perisanim
Acildeki dr ilac vermedi. Duzgun muayene bile edemedi. Yarin icin ozelden randevu aldim. Uzman dr.dan. detayli baktiracagim evladima
Cok uzuluyorum uyurken bile anne diye sayikliyor. Aglamaktan icim cikti aksamdan beri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…