- 3 Kasım 2017
- 11.601
- 34.311
- 598
- 31
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.561
Valla bende bilemedim şimdi cicim C Cay6 tecrübeli o açıklasınUla ne o zaman o
Ayak değil pipi değil el değil ne kaldı geriye
sanada afiyet olsun kuzuum yarın bende gelebilirim inşallah nöbeteAfiyyet olsun canım, iyiyim ben de tüm gün topik nöbeti tuttuk @poncikvegece ile, yorgunum
Bebişimi besliyorum süt ve ceviz yiyorum, yatacam birazdan, yarın yine nöbet var
Nazlı bir kız o çünküİns benmki iyice nazlandi
Kuzum lekelenme gibi miKızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.
Hayır kiloda kan gelmiş. Kilot koyu renkliydi kotu kırmızı mı açık kırmızı mı ayırt edemiyorum.Kuzum lekelenme gibi mi
İlacı iç inşallah etki eder kuzum ya niye böyle oldu kiHayır kiloda kan gelmiş. Kilot koyu renkliydi kotu kırmızı mı açık kırmızı mı ayırt edemiyorum.
Üst üste baya eğildim ondan mı acaba ya. Çok korkuyorum içime kötü hisler geliyor.İlacı iç inşallah etki eder kuzum ya niye böyle oldu ki
Sakin ol cicim ben bakıyorum şimdi bir sürü nedenden olabiliyormuş hemen kötü düşünme forumda bir sürü bu şekilde olan var bol istirahat demiş ama doktorlar, belki bir müddet daha dinlenmen gerekebilirÜst üste baya eğildim ondan mı acaba ya. Çok korkuyorum içime kötü hisler geliyor.
Hep tekken olur böyle şeyler.
İnşallah geçenki gibi basit bişeydir. Eşim gelene kadar kafamı dağıtıp sakin olamaya çalışıyorum. Wc ye bile gitmeye korkuyorum. Yattım öyle kıpırdamıyorum bile.Sakin ol cicim ben bakıyorum şimdi bir sürü nedenden olabiliyormuş hemen kötü düşünme forumda bir sürü bu şekilde olan var bol istirahat demiş ama doktorlar, belki bir müddet daha dinlenmen gerekebilir
Ediyorum kuzum ediyorum, sende oku güzelce sakin ol inşallah basit bişey gelip geçecekİnşallah geçenki gibi basit bişeydir. Eşim gelene kadar kafamı dağıtıp sakin olamaya çalışıyorum. Wc ye bile gitmeye korkuyorum. Yattım öyle kıpırdamıyorum bile.
Dua et büşom devam etmesin
Cok cok gecms olsn cnm Allah acil sifalar versin krese gtmemis kim bakti peki o surede oglunaaman maşallah de çay bi tarafını kası nazar değmesin :)
ne güzel şöyle sevilip sayılıp agirlanmak dururken yük gibi zoraki agirlanmak ne kötü. Allah herkese nasip etsin böyle güzel ilişkilerözellikle çocuklar zaten evde hep misafir başka biri ister ya kızına çok güzel anı olmuştur:)
bizim oğlan hasta kuzum kanında enfeksiyon çıktı kreşe gitmedi bu hafta:) ateşi kontrol altına almaya çalışıyoruz. inşallah ilaçları kullandıkça düzelecek:)
Canim dur hemen panik olma devam ederse acile hit direk annen yaknsa onu degilse esinj cagir insallah devam etmez insallah korkulacak bisey yoktur kuzum dualar oku elini karnina koyKızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Canim ben resmi gormedim
Kızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Cok cok gecms olsn cnm Allah acil sifalar versin krese gtmemis kim bakti peki o surede ogluna
Canim dur hemen panik olma devam ederse acile hit direk annen yaknsa onu degilse esinj cagir insallah devam etmez insallah korkulacak bisey yoktur kuzum dualar oku elini karnina koy
Canim ben resmi gormedim
Okul baslaynca hep derler zten hastalklar cogaliyor diye keske yavrularimiz hasta olmasa hiceşim evdeydi o bakti canim. bugün yarın da ben evdeyim eşim işe gidiyo. amin kuzum sağolasın
Okul baslaynca hep derler zten hastalklar cogaliyor diye keske yavrularimiz hasta olmasa hic
Samdanımaynen canım maalesef öyle oluyo kreşe gidince
Oğlanların eskilerini giyecek artıkKız çıkmazsa napcaz bilmiyorm hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?