- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.581
Cicim ne oldu sanaaKızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.
Allah yar ve yardimciniz olsunn acil sifalar versn canim cok uzuldumKizlaarminigimin atesi yukseliyor iniyor surekli hala oksurugu de gecmedi. Cok mutsuz ve yorgunum. Birlikte uyudugumuz icin bana da gecti bir de. Bende perisanim
Acildeki dr ilac vermedi. Duzgun muayene bile edemedi. Yarin icin ozelden randevu aldim. Uzman dr.dan. detayli baktiracagim evladima
Cok uzuluyorum uyurken bile anne diye sayikliyor. Aglamaktan icim cikti aksamdan beri
Sagolasin kuzum. Bol dua et nolur. Vallahi yoruldum 1 haftadir perisan olduk. Hem ben hem cocugumAllah yar ve yardimciniz olsunn acil sifalar versn canim cok uzuldum
Geçmiş olsunKizlaarminigimin atesi yukseliyor iniyor surekli hala oksurugu de gecmedi. Cok mutsuz ve yorgunum. Birlikte uyudugumuz icin bana da gecti bir de. Bende perisanim
Acildeki dr ilac vermedi. Duzgun muayene bile edemedi. Yarin icin ozelden randevu aldim. Uzman dr.dan. detayli baktiracagim evladima
Cok uzuluyorum uyurken bile anne diye sayikliyor. Aglamaktan icim cikti aksamdan beri
Insallaah canim insallahGeçmiş olsunacilde genelde öyle oluyor. İnşallah bu gece kolay geçer de yarına doktor güzel bi bakar
Insallah canim. Iyilesemedi bi. Niye bu kadar uzadiysa
Samdanim resmen 40 derece ateşle yanmıştır çocuk yaa,iyi ki izin almışsın iki gün de olsa anne ilgisi başka oluyor nede olsa aklın kalırdı bide canım.cok geçmiş olsuncanım benim Allah razı olsun
dün apar topar çıktım işten çocuğun ateşi dusmemis hastaneye gittik meğer enfeksiyon varmış ondan yüksek ateş varmis çocuktadoktor bı ölçtü 39.5
influenza salgını varmış da onlar negatif çıktı kanda çok şükür
dün müdürden iki gün yıllık izin istemistim iyi ki istemisim.
tayin alsam mi diye ben de düşünüyorum kuzum açıkçasıverildiğim serviste işler düzene girene kadar beklerim ama yerim degismezse. kimseyi zor durumda birakmam istemem.
sen napiyosun nasılsın canım
Saol mehlikamOff muhteşem görünüyor, ellerine sağlık,yiyenlere afiyyet olsun,tarifini verebilir misinkaramelini de sen mi yaptın,
Cicim noluyo sana yineKızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Geçmiş olsun cici, o ne cins çocuk öyleHayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
Nego
@malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
B BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
Brommm ne oldu bitanemm ?Kızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Hiç bir şey olmayacak üzülme sakınHayır kiloda kan gelmiş. Kilot koyu renkliydi kotu kırmızı mı açık kırmızı mı ayırt edemiyorum.
Samdanımokudum hepsini. Bunlar en son lisede filan oluyordu sınıfa yeni biri gelince kıskançlıktan filan.
Bazı kurumlarda da çok karışan olmayınca bunu kadınlar yapıyor. Saçma bi sekilde. Böyle yerlerde erkekler iş ortamında daha iyi oluyor gerçektn ya. Hem kendi aralarında hem de diğerlerine karşı. Resmen kendilerini komik duruma düşürmüşler.
Bromm dikkat et kendine, korkma sakın tamam mı..Kuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin ☹
Kizlaarminigimin atesi yukseliyor iniyor surekli hala oksurugu de gecmedi. Cok mutsuz ve yorgunum. Birlikte uyudugumuz icin bana da gecti bir de. Bende perisanim
Dua ediyoruz cicimKuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin ☹
Samdanim resmen 40 derece ateşle yanmıştır çocuk yaa,iyi ki izin almışsın iki gün de olsa anne ilgisi başka oluyor nede olsa aklın kalırdı bide canım.cok geçmiş olsun
Bende iyiyim işte samdanim napiyim soğukta eve kapandım oturuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?