Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah yar ve yardimciniz olsunn acil sifalar versn canim cok uzuldum

Allah yar ve yardimciniz olsunn acil sifalar versn canim cok uzuldum
Sagolasin kuzum. Bol dua et nolur. Vallahi yoruldum 1 haftadir perisan olduk. Hem ben hem cocugum
Napacagimi bilmiyorum artik kafam allak bullak. Ilac da yok. Acil doktoru ilgisiz. Yarin bi gotureyim de uzmana insallah guzel ilgilenir

Geçmiş olsun acilde genelde öyle oluyor. İnşallah bu gece kolay geçer de yarına doktor güzel bi bakar

Samdanim resmen 40 derece ateşle yanmıştır çocuk yaa,iyi ki izin almışsın iki gün de olsa anne ilgisi başka oluyor nede olsa aklın kalırdı bide canım.cok geçmiş olsun

Bende iyiyim işte samdanim napiyim soğukta eve kapandım oturuyom

Off muhteşem görünüyor, ellerine sağlık,yiyenlere afiyyet olsun,tarifini verebilir misin karamelini de sen mi yaptın,
Saol mehlikamvalla YouTube'da Bera tatlı dünyası diye bı kanal var orda ki trileçe tarifini yaparım hep ben canım tarife ordan bı bak yapacaksan.
Karameli hazır aldım yapmadım ya,evi aşırı yanmış şeker kokusu sarıyor,onu eritip karamelize olmasını beklerken,aynı balık gibi uzun süre de gitmiyor evden :) onun için hazır almayı tercih ediyorum canım
Kızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.
Cicim noluyo sana yine inşallah biseyiniz yoktur canım,acile gitmissindir umarim.

Geçmiş olsun cici, o ne cins çocuk öyle
Ben de koşturuyorum iki çocuk iki ayrı okul, aynı düzen devam

Kızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.
Brommm ne oldu bitanemm ?
Sen o progestanı sürekli kullanıyorsun değil mi ? yani ne olur ne olmaz .. aman bugün de içmeyeyim demedin dimi hiç ?

Girmemişsin birdaha da yazmamışsın, iyi misin ne durumdasın ? gittin mi hastaneye gece.
Keşke girip biz iyiyizz desen. umarım her şey yolundadır ..
Ama mercii eminim ki iyi, çok eğilip kalkmışsın yorgunluk falandır diye düşünüyorum Allahın izni ile.
Gerekiyorsa bi 2-3 gün daha mı rapor alsan dinlensen ? Yaz lütfen bize..

ByNkoaLa gülimm senin haberin var mı ? ne yapmış ne etmiş

kk birinci noteri yavrumm bu aralar salgın varmış, hastanelerin çocuk acil bölümleri dolup taşıyor...
Bizim işyerinde bi benim bölümden bayanın bir de ik dan bir bayanın çocugunda domuz gribi teşhisi konmuş..
Birine okuldan birine de kreşten geçmiş.. aman diyeyim dikkatli olun.

Salgın var bu domuz gribi illeti tekrar çıktı piyasaya

aynen kuzum o kadar güzel bi ortam vardi ki resmen içine etmişler kimse kimseye selam vermez hale gelmiş
neyseki sadece onlarla çalışmak zorunda değilim

senin çalışmalar nasıl gidiyo :) inşallah sen bu tarz insanların içine dusmezsin kuzu gerci insan düşse de amaaaannn deyip geçiyo

Kuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin ☹
Bromm dikkat et kendine, korkma sakın tamam mı..
hiç bir şey yok Allahın izni ile.. Yorgunluktan sadece hepsi bu

Çok gecikmeden bize de haber ver, çok merakta bırakma bizi
Allaha emanet ol kuzumm

çok geçmiş olsun canım ya bizde gece ikide duşa soktuk 39 u geçmişti yine hala ateşi var inmiyo inşallah toparlarlar bir an önce Allah sana da güç dirayet versin. siyah turp bal yaptın mi peki o iyi geliyo baya

sağolasın kuzum benim valla su icmeyen çocuk durup durup su istiyo içi yandı galiba. olmazsa pazartesi de gidip izin isterim zaten. ateşi kontrol altına alamadik hala ben bide dalginlikla ateş düşürücüyü tatlı kaşığı ile vermişim iki gündür. sabah farkettim üstünde bir ölçek yaziyo o da etkilemiş olabilir yetmemiştir düşürmeye ateşi belki

aman cikma her yer salgın ya otur sıcacık mis gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…