- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.601
Kesinlikle Samdanım çocukla çocuk olmaya gerek yokaynen kuzum o kadar güzel bi ortam vardi ki resmen içine etmişler kimse kimseye selam vermez hale gelmiş
neyseki sadece onlarla çalışmak zorunda değilim
senin çalışmalar nasıl gidiyo :) inşallah sen bu tarz insanların içine dusmezsin kuzu gerci insan düşse de amaaaannn deyip geçiyo
kk birinci noteri yavrumm bu aralar salgın varmış, hastanelerin çocuk acil bölümleri dolup taşıyor...
Bizim işyerinde bi benim bölümden bayanın bir de ik dan bir bayanın çocugunda domuz gribi teşhisi konmuş..
Birine okuldan birine de kreşten geçmiş.. aman diyeyim dikkatli olun.
Salgın var bu domuz gribi illeti tekrar çıktı piyasaya
Kuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin
Kesinlikle Samdanım çocukla çocuk olmaya gerek yokönceki ben olsam günlerce düşünürdüm filan ama insan aklında başka başka düşüneceği sorumluluğu olduğunu şeyler olunca en son aklına gelen böyle şeyler oluyor, anlıyorum o yüzden
Güzel gidiyo çok şükür çalışmalarım, devam
oluyor canımBen pipi dedim diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor
selam canım mideni rahatlatıcak şeyler ye bence elma , süt vs. gibi en olmadı dr sana mideni rahatlatıcak ilaç verir. bide sade soda içmeni tavsiye ederim benimde 4. aydan sonra yanmam olmuştu bi nebze iyi geliyo ama zaten ilerleyen günlerde gaviskona bağımlı yaşayabilirsin ben öleydim.Hayırlı akşamlar pıtırcık kertenkelelerim
Moral olarak çok iyi değilim malesef. Birkaç gecedir hiç denecek kadar az uyku ile duruyorum. Mide yanması ve ağrısı var. Çeşitli kramplar girip girip uyandırıyor. Mide yanması yapacak gıdalardan uzak durmaya çalışmama rağmen malesef yine de yaşıyorum. İnternette ilk haftalarda ve son haftalarda normal olduğu yazıyor. Hormonlardan kaynaklı mide kapakçıkları gevşediği için bu tip şeyler olabiliyormuş.
Bir de bir öğrencim ile başım derttebirkaç gündür gelmiyordu anneyi aradım. Okula gelmek için şartlar koşuyormuş yapılmazsa gitmem diyormuş. Şartlar da anne baba işten çıkacak, istediği araba alınıp okula onunla götürülecek gibi şartlar. Aşırı şımartılmış ve inat bir çocuk. Evine kadar gittim konuşmaya. Umarım işe yarar.
Gerçekten iyice tahammülsüz hale geldim..
Sizler nasılsınız görüşmeyeli neler döndü bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Kutsal_zebra
@Psikolojik Deliii
@Blue_Perii
@Limonsuzzcay
@Elhan
@minik kalp0753
@Negohatun
@malipina
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@Caterpie
@Siyah_incim
@chamallows
@Tatlianne20
poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
@Cay6
M mehlika nur
@Pembe Bal10cuk
@Calciferr
@BUSR4
@bi prenses annesi
@-Artemis
@Zipzip-
@Asyamm 2121
@Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
Belli oldu Samdanım. 19 temmuzda genel kültür yetenek öğlenden sonra eğitim bilimleri var, 9 ağustos da alan sınavı var. Ve yaz bittiisınav ne zaman temmuzda mi belli oldu mu sınav takvimi:)
kopmadan devam et emiaz kaldı atanmana
zaten en çok kendilerini düşürdükleri duruma üzülüyorum. yazık gencecik insanlar köpek yerine koymuyo kimse onları afedersin
işyerinde gruplaşma çok kötü ya,Allah yardımcın olsun canım,kiyamam yaaa insan bir damla bisey olsa zaten kafayi yiyo. tansiyon neden çıktı ki canın mi sıkılmıştınsakın kalkma yat dinlen sadece
nene kibar kalıyo yavrum ebe desin babaannesinebenim annem ebe diyo babaannesine onlarin kültürde öyle denirmiş
ya üç kişi oturuyoruz ikisi karşımda duruyo. bişey konuşuyoruz ya birbirlerine kaş göz yapiyolar uyariyolar ben varim diye dediklerine dikkat ediyolar laf degistiriyolar falan. ya da aynı şekilde üç kişi veya daha kalabalik otururken iki kişi ağız ağıza verip fısır fısır konusuyolar. öyle adı öyle rezil bi ortamda kaldım cicidün trip attım ama artık mesafeyi tam koycam zaten beni sallayan da yok esasen
Belli oldu Samdanım. 19 temmuzda genel kültür yetenek öğlenden sonra eğitim bilimleri var, 9 ağustos da alan sınavı var. Ve yaz bittiinapalım olsun inşallah güzel olur da
Kopmamaya gayret ediyorum Ayy inşallah
Halbuki iş ortamında birlik olsa çok da eğlenceli güzel geçer ama işte.
işyerinde gruplaşma çok kötü ya,Allah yardımcın olsun canım,
en iyisi erkeklerle çalışmak, biz 4 erkek iki kadınız çalıştığım birimde
Aynen öyle Samdanımoooo çok güzel tarihler :) ama yaz bitti diye düşünme:) asıl sinav bittiği zaman yazin en güzel zamanlari:)
aynen kuzum ama o kadar sığ insanla hiç bi yerde eğlence olmazkızlardan birinin pantolonundan ip sarkmış cebinden. diğeri diyo ki aliyim da erkekler görür. pantolon siyah ip siyah onun ordan sarktigini görmek için çok yakından bakman lazım. belli olmuyo ki belli olsa bile nolcak altı üstü ip dedim. erkekler çok fena hemen akıllarına başka şeyler geliyo dediler. ben böyle kaldım mal gibi
Cok gecmiş olsun canimKuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin ☹
Aynen öyle Samdanım
Töbesstt 40 yıl düşünsem aklıma böyle şey gelmez. Valla bende kaldım böyleseviye - 1000 lerde. İpten akla nasıl başka şey gelir onu bile anlayamadım been gerçi onların uzak olması daha iyi Samdanım boşver
Kadınlarla çalışmak zor.. Benimde bölümümde çalışan 4 bayan arkadaş var hergün bir sorun bir dedikodu
Lakin onlara da sorsan kadın bir yönetici zoryani benim de arkamdan çok dedikodumu yapıyorlar duyuyorum
Halbuki onları kasacak sıkıntıya sokacak bir şey yapmıyorum ama kadınlar arasında hep bir sidik yarışı var nedendir bilinmez
Ben de gittiğim her yerde öyle görüyorum gerçekten Samdanım. Yani bi yere müşteri olarak gittiğinde bile kadınların çoğu bi hava afra tafra bi hallerdairedeki genc erkeklerin hepsini de tanıyorum. bi derdin olsa koşup gelirler asla kötü niyetli sulu cıvık insanlar değiller. cidden neyin kafasını yasiyolar anlamıyorum.
dün cici demisti galiba. aşırı kendilerini beğenip bütün erkekleri de kendilerine aşık saniyolar belki de. Avrupa yakasında makbule vardi ya hani
Ben de gittiğim her yerde öyle görüyorum gerçekten Samdanım. Yani bi yere müşteri olarak gittiğinde bile kadınların çoğu bi hava afra tafra bi hallererkekler tam tersii hep. 10 kişi varsa 3 4 ü normal oluyor işte.
Kesinlikle kendini beğenmişlik. Yürüyüşleri bile farklıdır onların
Ahahaha ayyy kahkaha attıımay evet yaaaaÇarşamba işte yemeğe çıktık tayini çıkan arkadaş için. arıza olan önden önden gidiyo. bacaklar carpik ayaklari dışa açarak yürüyo kollar ördek gibi iki yana açılıp kapaniyo her adimda ve kendini aşırı begenerek yürüyo Allah'ım dedim beni bunlar gibi yapma. hepimizin kusuru var mükemmel değiliz ama bu ukalalik bu üstten bakmacilik nedir arkadaş tipine bakmadan
Öyle olacak
Canmmm çok geçmiş olsunKizlaarminigimin atesi yukseliyor iniyor surekli hala oksurugu de gecmedi. Cok mutsuz ve yorgunum. Birlikte uyudugumuz icin bana da gecti bir de. Bende perisanim
Acildeki dr ilac vermedi. Duzgun muayene bile edemedi. Yarin icin ozelden randevu aldim. Uzman dr.dan. detayli baktiracagim evladima
Cok uzuluyorum uyurken bile anne diye sayikliyor. Aglamaktan icim cikti aksamdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?