Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle Samdanım çocukla çocuk olmaya gerek yok önceki ben olsam günlerce düşünürdüm filan ama insan aklında başka başka düşüneceği sorumluluğu olduğunu şeyler olunca en son aklına gelen böyle şeyler oluyor, anlıyorum o yüzden

Güzel gidiyo çok şükür çalışmalarım, devam

aynen patilim doktor da ondan korkup test istedi domuz gribi yok ama enfeksiyon yüksek çıktı şu an bi çanta ilaç kullaniyoruz çocuk perişan oldu ama doktor grip salgını olduğu için grip ilacı başlattı korusun diye

hatta doktor domuz gribiyse diye direk yatis veriyodu sonra vazgeçti test sonucunu bekledi

Kuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin

çok geçmiş olsun cici umarım herşey yolundadir. güzel haberlerle bekliyoruz seni

sınav ne zaman temmuzda mi belli oldu mu sınav takvimi:)
kopmadan devam et emi az kaldı atanmana

zaten en çok kendilerini düşürdükleri duruma üzülüyorum. yazık gencecik insanlar köpek yerine koymuyo kimse onları afedersin

Ben pipi dedim diye ablam 1 haftadır gülüyor. O kadar küçük bebeğin öyle pipisi mi olurmuş. Ayak o diyor
oluyor canım ben bile şaşırdım ultrasonda dr bakmaya başladı ben gördüm direk o pipimi dedim evet dedi dik duruyo ve baya belliydi dedim heralde libisi yüksek bir erkek bu. sonra renkliye geçti aslında sadece bi çıkıntı duruyo

selam canım mideni rahatlatıcak şeyler ye bence elma , süt vs. gibi en olmadı dr sana mideni rahatlatıcak ilaç verir. bide sade soda içmeni tavsiye ederim benimde 4. aydan sonra yanmam olmuştu bi nebze iyi geliyo ama zaten ilerleyen günlerde gaviskona bağımlı yaşayabilirsin ben öleydim.

malesef bazı veliler çocuk değilde şehzade dünya ya getirmiş gibi davranıyorlar. şimdilik kızımda öyle problem yaşamıyorum çünkü yapmaması gerekeni ve kızıcamız zamanları iyi biliyor. umarım oğlum da kızım kadar söz dinleyen bi evlat olur

Belli oldu Samdanım. 19 temmuzda genel kültür yetenek öğlenden sonra eğitim bilimleri var, 9 ağustos da alan sınavı var. Ve yaz bittii napalım olsun inşallah güzel olur da
Kopmamaya gayret ediyorum Ayy inşallah

Halbuki iş ortamında birlik olsa çok da eğlenceli güzel geçer ama işte.

işyerinde gruplaşma çok kötü ya,Allah yardımcın olsun canım,
en iyisi erkeklerle çalışmak, biz 4 erkek iki kadınız çalıştığım birimde

oooo çok güzel tarihler :) ama yaz bitti diye düşünme:) asıl sinav bittiği zaman yazin en güzel zamanlari:)

aynen kuzum ama o kadar sığ insanla hiç bi yerde eğlence olmaz kızlardan birinin pantolonundan ip sarkmış cebinden. diğeri diyo ki aliyim da erkekler görür. pantolon siyah ip siyah onun ordan sarktigini görmek için çok yakından bakman lazım. belli olmuyo ki belli olsa bile nolcak altı üstü ip dedim. erkekler çok fena hemen akıllarına başka şeyler geliyo dediler. ben böyle kaldım mal gibi

işyerinde gruplaşma çok kötü ya,Allah yardımcın olsun canım,
en iyisi erkeklerle çalışmak, biz 4 erkek iki kadınız çalıştığım birimde

benim birimim de bi abi var bide sefim var zaten mehlikam:) genel olarak dairenin muhtelif yerlerine saçılmış halde bunlar da ama erkeklerle çalışmak çok daha kolay gerçekten :)

iyi ki sadece kadınlarla çalışmıyoruz

Aynen öyle Samdanım

Töbesstt 40 yıl düşünsem aklıma böyle şey gelmez. Valla bende kaldım böyle seviye - 1000 lerde. İpten akla nasıl başka şey gelir onu bile anlayamadım been gerçi onların uzak olması daha iyi Samdanım boşver

Kadınlarla çalışmak zor.. Benimde bölümümde çalışan 4 bayan arkadaş var hergün bir sorun bir dedikodu

Lakin onlara da sorsan kadın bir yönetici zor yani benim de arkamdan çok dedikodumu yapıyorlar duyuyorum
Halbuki onları kasacak sıkıntıya sokacak bir şey yapmıyorum ama kadınlar arasında hep bir sidik yarışı var nedendir bilinmez

Kuzularım gece kanama kesildi ama ağrı var ve sabah kahverengi akıntı başladı. Şimdi gidiyoruz doktora. Dua edin
Haber vermem gecikebilir merak etmeyin ☹
Cok gecmiş olsun canim
Insallah kesilir kanaman canim☹

dairedeki genc erkeklerin hepsini de tanıyorum. bi derdin olsa koşup gelirler asla kötü niyetli sulu cıvık insanlar değiller. cidden neyin kafasını yasiyolar anlamıyorum.

dün cici demisti galiba. aşırı kendilerini beğenip bütün erkekleri de kendilerine aşık saniyolar belki de. Avrupa yakasında makbule vardi ya hani

ben işe başladım müdür bana senden tek isteğim dedikodu yapma ben bu dairede dedikodunun önüne gecemedim dedi müdürüme hak veriyorum kesinlikle sen de ez gitsin arada patili. iyi yönetici olamiyosun illa bi kusur buluyolar. nasıl her personele özel müdür olcak bi insan anlamıyorum. insanlarin müdüründen beklentisi beni dumura uğratıyo zaman zaman

Ben de gittiğim her yerde öyle görüyorum gerçekten Samdanım. Yani bi yere müşteri olarak gittiğinde bile kadınların çoğu bi hava afra tafra bi haller erkekler tam tersii hep. 10 kişi varsa 3 4 ü normal oluyor işte.

Kesinlikle kendini beğenmişlik. Yürüyüşleri bile farklıdır onların

ay evet yaaaa Çarşamba işte yemeğe çıktık tayini çıkan arkadaş için. arıza olan önden önden gidiyo. bacaklar carpik ayaklari dışa açarak yürüyo kollar ördek gibi iki yana açılıp kapaniyo her adimda ve kendini aşırı begenerek yürüyo Allah'ım dedim beni bunlar gibi yapma. hepimizin kusuru var mükemmel değiliz ama bu ukalalik bu üstten bakmacilik nedir arkadaş tipine bakmadan

Ahahaha ayyy kahkaha attıım Ayy bide dışardan çok güzelim zannediyorlar yaa ona yazık ben ilkokul ortaokulda filan öyleydim komiktim ama güzel oldum sanıyodum bazı şeyler o zmnda kalmalıydı yanlış olmuş o

Canmmm çok geçmiş olsun
İns ozeldeki doktor güzel muayene eder
Acil şifalar diliyorum ikinize de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…