- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.621
Canmmm akşam kesilmiş ama tekrar kahverengi leke gelmiş sabah doktora gittiler kuzumBrommm ne oldu bitanemm ?
Sen o progestanı sürekli kullanıyorsun değil mi ? yani ne olur ne olmaz .. aman bugün de içmeyeyim demedin dimi hiç ?
Girmemişsin birdaha da yazmamışsın, iyi misin ne durumdasın ? gittin mi hastaneye gece.
Keşke girip biz iyiyizz desen. umarım her şey yolundadır ..
Ama mercii eminim ki iyi, çok eğilip kalkmışsın yorgunluk falandır diye düşünüyorum Allahın izni ile.
Gerekiyorsa bi 2-3 gün daha mı rapor alsan dinlensen ? Yaz lütfen bize..
ByNkoaLa gülimm senin haberin var mı ? ne yapmış ne etmiş
Kesinlikle, benden öyle uç şeyler istiyorlar ki mesela. Aklın hayalin durur ve mübarek gün inan ki elimi vicdanıma koyup söylüyorum şimdiye kadar 1 kere ben sizin yöneticinizim benim dediğim olacak imajına bürünmedim hiç bir zaman..ben işe başladım müdür bana senden tek isteğim dedikodu yapma ben bu dairede dedikodunun önüne gecemedim dedimüdürüme hak veriyorum kesinlikle sen de ez gitsin arada patili. iyi yönetici olamiyosun illa bi kusur buluyolar. nasıl her personele özel müdür olcak bi insan anlamıyorum. insanlarin müdüründen beklentisi beni dumura uğratıyo zaman zaman
süt mide yanmasına iyi gelir canım, miden her yandığında 3 yudum 3 yudum içince yanmayı geçiriyormuş,Sen de son haftalarda olduğun için benzer problemler sende de vardır mehlikam..
Allah yardımcımız olsun.
Süt gaz yaptı, yoğurt midemi mahvetti. Süt ürünlerine elveda diyeceğim artık.
1,5 ay sonra izne ayrılıyorum inşaallah canım,aboooo daha çok varmis yainşallah istediğin gibi olur herşey mehlikam:)
ağırlamaya basladin mi peki nasıl geciyo hamilelik:)
canım hiç panik yapma, bir şey olmucak inşaallah, progestana devam et benceKızlar yine kanama başladı ya of..
Elim ayağım titriyor.
Progestan içtim hemen. Geyşanın gelmesine de daha 1 2 saat var.
çok geçmiş olsun canım, crp sine bakılmış mıydı? iyileşemediğine g öre enfeksiyon olabilir,Kizlaarminigimin atesi yukseliyor iniyor surekli hala oksurugu de gecmedi. Cok mutsuz ve yorgunum. Birlikte uyudugumuz icin bana da gecti bir de. Bende perisanim
Acildeki dr ilac vermedi. Duzgun muayene bile edemedi. Yarin icin ozelden randevu aldim. Uzman dr.dan. detayli baktiracagim evladima
Cok uzuluyorum uyurken bile anne diye sayikliyor. Aglamaktan icim cikti aksamdan beri
siz de her bölüm iç içe gibi ,labirent gibi di mibenim birimim de bi abi var bide sefim var zaten mehlikam:) genel olarak dairenin muhtelif yerlerine saçılmış halde bunlar daama erkeklerle çalışmak çok daha kolay gerçekten :)
iyi ki sadece kadınlarla çalışmıyoruz
burdayım patilimM mehlika nur mehloşumm nerelerdesn
Hoşgeldinnnn mehloşummburdayım patilimgeçmişe baktım biraz,
hoşbuldum canımHoşgeldinnnn mehloşumm
Ne yapayım mehloşumm bende kahvaltımı ettim, yerime geldim şimdi.nasılsın patilim,
ben kahvaltı yaptım vitaminlerimi içtim, takılıyorum,
ders çalışmam gerekiyor aslında, 2 hafta sonra snavlarım var
Çok şükür brommmKuzularım çıktık hastahaneden. Çok şükür cici bebem iyi
Yalnız progestan günde 3'e çıktı
Raporluyum bugün istirahat et dedi. Oturarak çalış dedi.
Çok uykusuzum gece gram uyuyamadım. Halimi bir görseniz..
Şimdilik durum böyle.
Eşimin büyük annesine geldik kahvaltıya.
Gelirim sonra. Öptüm hepinizi
kolay gelsin canım,Ne yapayım mehloşumm bende kahvaltımı ettim, yerime geldim şimdi.
Çalışıyorum bugün bir sürü rapor hazırlamam lazım.. eğer yetiştiremezsem yarın mesai yapmak zorunda kalacağım
Nereden başlasam nereden başlasam bilmiyorum.keşke sihirli bir değnek olsa benim yerime yapsa hepsini Pazartesi günü de İzmir'de bir müşteri ile toplantı var, gitmem gerekiyor ama nasıl gideceğim bilmiyorum. Eşim söz aldı benden hamilelik süresince şehir dışın da kesinlikle toplantıya seminere vs katılmayacağım diye.. nasıl olacak bilmiyorum bir yandan onu düşünüyorum doktor müsade eder mi onu da bilmiyorum öyle bir çaresizlik
Afiyet olsun sana da mehloşumm.
İşyerinde boş zamanında çalışsan mı acaba biraz biraz ?
gözün aydın canım, dikkat et kendine afiyyet olsunKuzularım çıktık hastahaneden. Çok şükür cici bebem iyi
Şimdilik durum böyle.
Ohh çok şükür kuzum, dinlen güzelceKuzularım çıktık hastahaneden. Çok şükür cici bebem iyi
Şimdilik durum böyle.
Sen de güzel cicislerinden giy beybisi, hepucugunu sollarsin kesin, eşli mi davet,damsız mıBu akşam işyerinin organize ettiği bir yılbaşı partimiz var kızlar :)
Herkes akşam için heyecanlı, akşam 7 de başlayacak gece 2-3 e kadar sürecek sınırsız yemek ve alkol
Tabi ki ben elma suyu nar suyu soda falan içmeyi düşünüyorum
Kızları görseniz herkeste bir süs bir süspodyuma çıkacaklar
kız mehloşum kaşın gözün ne güzel he maşallahKimsecikler yok yine galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?