- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.641
Sadece çalışanlar mehloşummSen de güzel cicislerinden giy beybisi, hepucugunu sollarsin kesin, eşli mi davet,damsız mı
teşekkürler tatlişkom, tlf güzelleştirme ayarı da ekstra güzel çıkarıyor, habire foto çekiyorumkız mehloşum kaşın gözün ne güzel he maşallah
eşli olsa daha güzel olurdu bence, gerçi çocuklu aileler için de böyle iyi, evdeki eş çocuğa bakar artıkSadece çalışanlar mehloşumm
Maalesef eşim katılamayacak çok üzgün
Evet bende eşim olsa mutlu olurdum ama maalesef..eşli olsa daha güzel olurdu bence, gerçi çocuklu aileler için de böyle iyi, evdeki eş çocuğa bakar artık
Evet masraflar iki katına çıkar, her şey beleş yiyin için gariEvet bende eşim olsa mutlu olurdum ama maalesef..
Diğer türlü masraf daha fazla olacaktı mevcut sayı x2 şeklinde
Aslında eşimin çalıştığı firma bizim müşteri, patron istiyorsa gelebilir dedi ama haksızlık olacağı için kabul etmedim
Tam olarak bu yüzden istemedim işte mehloşummEvet masraflar iki katına çıkar, her şey beleş yiyin için gari
Bak müdür oldu kocasını getirdi demesinler boşver,
Ohh çok şükür cicimKuzularım çıktık hastahaneden. Çok şükür cici bebem iyi
Yalnız progestan günde 3'e çıktı
Raporluyum bugün istirahat et dedi. Oturarak çalış dedi.
Çok uykusuzum gece gram uyuyamadım. Halimi bir görseniz..
Şimdilik durum böyle.
Eşimin büyük annesine geldik kahvaltıya.
Gelirim sonra. Öptüm hepinizi
Oksurugu cok kalmadi. Cocugun derdi ates. Hastaliktan sanjyordum sabaha karsi bi baktim dis geliyo yine. Hastalik arasi dis mi olur yaçok geçmiş olsun canım yabizde gece ikide duşa soktuk 39 u geçmişti yine hala ateşi var inmiyo inşallah toparlarlar bir an önce Allah sana da güç dirayet versin. siyah turp bal yaptın mi peki o iyi geliyo baya
Sagol canim insallah guzel ilgilenir.Canmmm çok geçmiş olsun
İns ozeldeki doktor güzel muayene eder
Acil şifalar diliyorum ikinize de
Nasıl da anlıyor amagel bana doğru bebeğimmm
Anlamam mııııııNasıl da anlıyor ama
patili kredi çekmiş miydiniz, ev kredisi 0,79'a düşmüş,gel bana doğru bebeğimmm
Napim kuzum sabahtan çocukların okuluna gittim dönüşte parka uğradık smdi annemle misafirliğe gidip ordan kardesmlere gecicez akşam yemeği içinAnlamam mıııııı
Naber canımm gülimmm
napıyorsunnn
Sen patiş misin? Ben ara konusmalari kacirdim da 1 haftadirAnlamam mıııııı
Naber canımm gülimmm
napıyorsunnn
Maşallahh ne kadar yoğun bir gün senin için gülimmmNapim kuzum sabahtan çocukların okuluna gittim dönüşte parka uğradık smdi annemle misafirliğe gidip ordan kardesmlere gecicez akşam yemeği için
Ayyy anlatırken ben yoruldum yaa
Sen nabiyorsun bitanem
Hee patişimm benSen patiş misin? Ben ara konusmalari kacirdim da 1 haftadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?