Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
eşli olsa daha güzel olurdu bence, gerçi çocuklu aileler için de böyle iyi, evdeki eş çocuğa bakar artık
Evet bende eşim olsa mutlu olurdum ama maalesef..
Diğer türlü masraf daha fazla olacaktı mevcut sayı x2 şeklinde

Aslında eşimin çalıştığı firma bizim müşteri, patron istiyorsa gelebilir dedi ama haksızlık olacağı için kabul etmedim

Evet masraflar iki katına çıkar, her şey beleş yiyin için gari
Bak müdür oldu kocasını getirdi demesinler boşver,

Evet masraflar iki katına çıkar, her şey beleş yiyin için gari
Bak müdür oldu kocasını getirdi demesinler boşver,
Tam olarak bu yüzden istemedim işte mehloşumm

Aslında müşterimiz olan bir firma her ay bizden aldıkları ürünlerin haddi hesabı da yok ama maalesef çalışan böyle düşünmez. O yüzden gerek yok :) O evde Gece ile otursun ben biraz keyif yapayım

Ohh çok şükür cicim
Zor oluyor bazen ama lütfen bazı şeyleri olabildiğince az düşünüp gerilmemeye çalış. Cici bebe de üzülüyor demek
Bol bol dinlen

Oksurugu cok kalmadi. Cocugun derdi ates. Hastaliktan sanjyordum sabaha karsi bi baktim dis geliyo yine. Hastalik arasi dis mi olur ya

Anlamam mıııııı
Naber canımm gülimmm

napıyorsunnn
Napim kuzum sabahtan çocukların okuluna gittim dönüşte parka uğradık smdi annemle misafirliğe gidip ordan kardesmlere gecicez akşam yemeği için

Ayyy anlatırken ben yoruldum yaa
Sen nabiyorsun bitanem

Napim kuzum sabahtan çocukların okuluna gittim dönüşte parka uğradık smdi annemle misafirliğe gidip ordan kardesmlere gecicez akşam yemeği için

Ayyy anlatırken ben yoruldum yaa
Sen nabiyorsun bitanem
Maşallahh ne kadar yoğun bir gün senin için gülimmm
Dikkat et kendine çok koşturma

Ne yapayım bende balımm, çalışıyorum yoğunum bugün biraz, bir an önce işleri halledip günün bitmesini istiyorum sabahtan beri yoruldum öğlen yemeğe bile çıkmadım; olduğum yere çorba söyledim anca
Akşam bizim de yılbaşı yemeği var, bugün oraya gideceğim.
Yarın sabahta annem, ablam, 4 yeğen kahvaltıya gelecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…