- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #60.661
Bende su siralar ismimi degistirsem diyorum da bulamadim degisikli biseylerHee patişimm ben
Haberim yoktu bundan ciddi misin ? ama daha kesinleşmedi diye biliyorum ?patili kredi çekmiş miydiniz, ev kredisi 0,79'a düşmüş,
1 ocakta ziraat bankasında şimdilik, diğer bankalarda düşürür muhtemelenHaberim yoktu bundan ciddi misin ? ama daha kesinleşmedi diye biliyorum ?
Bu ev için değil ama oturduğum evin kredisi sürüyor henüz eğer öyle bir şey varsa yapılandırma olması gerek
0,99 a düştüğünde de önce 0 evler denilmiş sonra tüm evleri kapsamış canım, bunda da öyle olur muhtemelen, takit edin siz, işe yararM mehlika nur sıfır konutlar da diyor mehloşumm okudum şimdi.
Bizde vakıfbank tan çekmiştik ama şuan oturduğumuz daire bizim 0 yapı değil, o yüzden bizim işimizi görmüyor
Kız ama bizim ki 3 yıllık falan ne farkeder ki gerçii0,99 a düştüğünde de önce 0 evler denilmiş sonra tüm evleri kapsamış canım, bunda da öyle olur muhtemelen, takit edin siz, işe yarar
Hamile hamile deli misin kız yaparlar ins yardımMaşallahh ne kadar yoğun bir gün senin için gülimmm
Dikkat et kendine çok koşturma
Ne yapayım bende balımm, çalışıyorumyoğunum bugün biraz, bir an önce işleri halledip günün bitmesini istiyorum sabahtan beri yoruldum öğlen yemeğe bile çıkmadım; olduğum yere çorba söyledim anca
Akşam bizim de yılbaşı yemeği var, bugün oraya gideceğim.
Yarın sabahta annem, ablam, 4 yeğen kahvaltıya gelecek
Yardım ederler, ama henüz bilmiyorlar hamile olduğumuHamile hamile deli misin kız yaparlar ins yardım
Valla bnde bu kdr beklemiyordum yoğunluğu
Şimdiden çok uykum geldi
Akşam olsa da yatsak
Ohhh erken kutlama yapıyorsunuz heralde :)
Neeeee nasıl annene ablana soylemedin mi dahaYardım ederler, ama henüz bilmiyorlar hamile olduğumu
2 liden sonra açıklayacağız
Valla benim de çok uykum vargece olsa da yatsak
Evet yavrumm her yıl yapılıyor yılbasından 3-4 gün önce yeme içme eğlence falangüzel oluyor, stres atıyorsun gel seni de götüremmmm
yaa saklayabiliyomusun benim göbek aldı başını gidiyo hiç saklayamıyorum benYardım ederler, ama henüz bilmiyorlar hamile olduğumu
2 liden sonra açıklayacağız
Valla benim de çok uykum vargece olsa da yatsak
Evet yavrumm her yıl yapılıyor yılbasından 3-4 gün önce yeme içme eğlence falangüzel oluyor, stres atıyorsun gel seni de götüremmmm
Yokkk söylemedimmmNeeeee nasıl annene ablana soylemedin mi daha
Allahimmmm nasıl dayandın ben testi yapar yapmaz msj attimhahahaahhaahah
Gel biz yılbaşına falan gitmeyelim uyuyalım poncigim
Benim de göbeğim aslında çıktıyaa saklayabiliyomusun benim göbek aldı başını gidiyo hiç saklayamıyorum ben
ben bikaç haftadır hamile pantolonu giyiyorum hemde bol giymeye çalışıyorum ama sivri duruyo belli yani gebe olduğumBenim de göbeğim aslında çıktıfarkediyorum ama geniş giyiniyorum
akşam elbise giyeceğim o elbise de kesin fark edilir mesela
ama söylemiyorum :) 2 hafta daha beklesinler
Yok canım benim o kadar değildeben bikaç haftadır hamile pantolonu giyiyorum hemde bol giymeye çalışıyorum ama sivri duruyo belli yani gebe olduğumben söylemiştim gerçi hem işe hem aileye ama yinede daha belli olması için çok erken gibi millete 3 aylık diyince oo bu göbek ne diyolar
malum olmuş kadına bekliyor demek ki artık :) aynı işyerin de arkadaşımda hamile hemde ikiz onun ve aynı haftadayız ama benimki ondan daha çok diyolar ki kimin ikiz belli değilYok canım benim o kadar değildenormale göre var yani az bucuk belli oluyor o yüzden annelere giderken geniş giyiniyorum hiç farkında bile değiller
Sadece geçen hafta kayınvalidem eşimin kucağında bebek görmüş rüyasında, beni aradı hamile misin dedi
Benim kaynanaya biraz malum oluyormalum olmuş kadına bekliyor demek ki artık :) aynı işyerin de arkadaşımda hamile hemde ikiz onun ve aynı haftadayız ama benimki ondan daha çok diyolar ki kimin ikiz belli değil2.lerde göbek daha erken belirginleşiyomuş öyle okumuştum nette heralde onun etkiside var
banada malum olur ben geçen yıl bu zamanlar bi kimsayal yaşadım sonra yine hamile kaldım kalbi düzgün çalışmadı sonrada durdu kürtaj oldum ve bunları yaşamadan önce 2 kez rüyamda bebek düşürdüğümü gördüm birisinde hatta elime geldi wc de hiç unutmuyorum elleri ayakları bile vardı çok ağldım rüyamda nolur bişey olmasın diyeBenim kaynanaya biraz malum oluyorkalbi temiz kalp gözü açık herhalde
İkizleri kaybettiğim gün eşim aradı hastanede olduğumuzu söylemek için; eşim daha anne dedi; bebekler öldü dimi diye cevap vermişti. 1 gün önce rüyasında görmüş çünkü.
Şimdi gene rüya görünce olduğunu tahmin etti ama inkar ettim
Doğrudur canım onu hç blmiyorum ben, ama ben çıktığını aynaya bakında ufaktan şişkin oldugunu hssediyorm
Aynen samdanim şu sıra ne kadar izin alabildin o kadar iyi oğlun için,anca sen yanında olur iyice ilgilenirsen toparlar düzelir iyileşir yavrum, Allah iyiliğini versin inşallahsağolasın kuzum benimvalla su icmeyen çocuk durup durup su istiyo içi yandı galiba. olmazsa pazartesi de gidip izin isterim zaten. ateşi kontrol altına alamadik hala ben bide dalginlikla ateş düşürücüyü tatlı kaşığı ile vermişim iki gündür. sabah farkettim üstünde bir ölçek yaziyo o da etkilemiş olabilir yetmemiştir düşürmeye ateşi belki
aman cikma her yer salgın ya otur sıcacık mis gibi
Şükür canım gözünüz aydın,dinlen bol bol bı bişey olmaz inşallahKuzularım çıktık hastahaneden. Çok şükür cici bebem iyi
Yalnız progestan günde 3'e çıktı
Raporluyum bugün istirahat et dedi. Oturarak çalış dedi.
Çok uykusuzum gece gram uyuyamadım. Halimi bir görseniz..
Şimdilik durum böyle.
Eşimin büyük annesine geldik kahvaltıya.
Gelirim sonra. Öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?