Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
patili kredi çekmiş miydiniz, ev kredisi 0,79'a düşmüş,
Haberim yoktu bundan ciddi misin ? ama daha kesinleşmedi diye biliyorum ?
Bu ev için değil ama oturduğum evin kredisi sürüyor henüz eğer öyle bir şey varsa yapılandırma olması gerek

Haberim yoktu bundan ciddi misin ? ama daha kesinleşmedi diye biliyorum ?
Bu ev için değil ama oturduğum evin kredisi sürüyor henüz eğer öyle bir şey varsa yapılandırma olması gerek
1 ocakta ziraat bankasında şimdilik, diğer bankalarda düşürür muhtemelen

M mehlika nur sıfır konutlar da diyor mehloşumm okudum şimdi.
Bizde vakıfbank tan çekmiştik ama şuan oturduğumuz daire bizim 0 yapı değil, o yüzden bizim işimizi görmüyor
0,99 a düştüğünde de önce 0 evler denilmiş sonra tüm evleri kapsamış canım, bunda da öyle olur muhtemelen, takit edin siz, işe yarar

0,99 a düştüğünde de önce 0 evler denilmiş sonra tüm evleri kapsamış canım, bunda da öyle olur muhtemelen, takit edin siz, işe yarar
Kız ama bizim ki 3 yıllık falan ne farkeder ki gerçii
Sonuçta aldığımız da sıfır bina idi yani

acaba yeni kredi çekeceklere falan mı ay ne bileyim beynim durdu Pazartesi gider banka ile görüşürüm bakayım neymiş ne değilmiş

Hamile hamile deli misin kız yaparlar ins yardım
Valla bnde bu kdr beklemiyordum yoğunluğu
Şimdiden çok uykum geldi
Akşam olsa da yatsak
Ohhh erken kutlama yapıyorsunuz heralde :)

Hamile hamile deli misin kız yaparlar ins yardım
Valla bnde bu kdr beklemiyordum yoğunluğu
Şimdiden çok uykum geldi
Akşam olsa da yatsak
Ohhh erken kutlama yapıyorsunuz heralde :)
Yardım ederler, ama henüz bilmiyorlar hamile olduğumu
2 liden sonra açıklayacağız

Valla benim de çok uykum var gece olsa da yatsak
Evet yavrumm her yıl yapılıyor yılbasından 3-4 gün önce yeme içme eğlence falan güzel oluyor, stres atıyorsun gel seni de götüremmmm

Neeeee nasıl annene ablana soylemedin mi daha
Allahimmmm nasıl dayandın ben testi yapar yapmaz msj attim hahahaahhaahah

Gel biz yılbaşına falan gitmeyelim uyuyalım poncigim

yaa saklayabiliyomusun benim göbek aldı başını gidiyo hiç saklayamıyorum ben

Neeeee nasıl annene ablana soylemedin mi daha
Allahimmmm nasıl dayandın ben testi yapar yapmaz msj attim hahahaahhaahah

Gel biz yılbaşına falan gitmeyelim uyuyalım poncigim
Yokkk söylemedimmm
ekşın yaratıyorum kendi çapımda
kayınvalidemler de bilmiyor

3-4 arkaadaşımız biliyor işte 6 ocak tan sonra söyleyeceğiz nasipse
İlk hamileliğimde bende annemi görüntülü arayıp anneeeağğğğğğ hamileyim diye bağırmıştım

uyuyalım mı diyorsun aslında uykum çok, ama partiye de gidesim var
gene gitmekle gitmemek arasında bir yerdeyim araftayım hep böyle oluyor ya

yaa saklayabiliyomusun benim göbek aldı başını gidiyo hiç saklayamıyorum ben
Benim de göbeğim aslında çıktı farkediyorum ama geniş giyiniyorum
akşam elbise giyeceğim o elbise de kesin fark edilir mesela

ama söylemiyorum :) 2 hafta daha beklesinler

Benim de göbeğim aslında çıktı farkediyorum ama geniş giyiniyorum
akşam elbise giyeceğim o elbise de kesin fark edilir mesela

ama söylemiyorum :) 2 hafta daha beklesinler
ben bikaç haftadır hamile pantolonu giyiyorum hemde bol giymeye çalışıyorum ama sivri duruyo belli yani gebe olduğum ben söylemiştim gerçi hem işe hem aileye ama yinede daha belli olması için çok erken gibi millete 3 aylık diyince oo bu göbek ne diyolar

Yok canım benim o kadar değilde normale göre var yani az bucuk belli oluyor o yüzden annelere giderken geniş giyiniyorum hiç farkında bile değiller

Sadece geçen hafta kayınvalidem eşimin kucağında bebek görmüş rüyasında, beni aradı hamile misin dedi

malum olmuş kadına bekliyor demek ki artık :) aynı işyerin de arkadaşımda hamile hemde ikiz onun ve aynı haftadayız ama benimki ondan daha çok diyolar ki kimin ikiz belli değil 2.lerde göbek daha erken belirginleşiyomuş öyle okumuştum nette heralde onun etkiside var

Benim kaynanaya biraz malum oluyor kalbi temiz kalp gözü açık herhalde

İkizleri kaybettiğim gün eşim aradı hastanede olduğumuzu söylemek için; eşim daha anne dedi; bebekler öldü dimi diye cevap vermişti. 1 gün önce rüyasında görmüş çünkü.

Şimdi gene rüya görünce olduğunu tahmin etti ama inkar ettim

Doğrudur canım onu hç blmiyorum ben, ama ben çıktığını aynaya bakında ufaktan şişkin oldugunu hssediyorm

banada malum olur ben geçen yıl bu zamanlar bi kimsayal yaşadım sonra yine hamile kaldım kalbi düzgün çalışmadı sonrada durdu kürtaj oldum ve bunları yaşamadan önce 2 kez rüyamda bebek düşürdüğümü gördüm birisinde hatta elime geldi wc de hiç unutmuyorum elleri ayakları bile vardı çok ağldım rüyamda nolur bişey olmasın diye

Aynen samdanim şu sıra ne kadar izin alabildin o kadar iyi oğlun için,anca sen yanında olur iyice ilgilenirsen toparlar düzelir iyileşir yavrum, Allah iyiliğini versin inşallah
Şükür canım gözünüz aydın,dinlen bol bol bı bişey olmaz inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…